- 12 Ağustos 2022
- 208
- 584
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.121
pozitifcim ben 350 TL'ye aldım. harry potter desen benim hoşuma gitmişti birkaç yerde bulabilmiştim onlar da hep 450 civarıydı bu fiyatı görünce atladım yaniBen de verdim geldi hoşuma da gitti düşünen olursa paketlemesi vs de gayet güzeldi. Link atayım bakın bizimki bu. Sen kaça aldın kuzum ??
pozitifcim ben 350 TL'ye aldım. harry potter desen benim hoşuma gitmişti birkaç yerde bulabilmiştim onlar da hep 450 civarıydı bu fiyatı görünce atladım yanio modeli beğendim ya illa o olacak başkası olamaz takıntılıyım
Anladım canım bi git bakalım ne diyecek dr lar kacta randevunuzSezeryana gitmez benimki diye düşünüyorum yani normal dogum olur suni sanciyla diyor doktorlar.. En son 3 gn once doktorda idim crp degerim 11lerdeydi cok riskli Bi durum yok 3 gundur neler oluyor blmyorum yarin bakilacak..tansiyonum buyuk 10 11 küçük 5 6 o civarlarda.
Rabb'im kimin neye nasıl dayanabilcegini biliyor canım ki ona göre acısını sınavını yaşıyoruz. Zorluklari var tabi insan yıpranıyor yoruluyor artık.19+5ten beridir uğraşıyoruz o kadar yoruldum ki zihnen artık tıkandım ben de...allah razi olsun
Allhaim sağlıkla sihhetle huzurla giydirmeye giymeyi nasip etsin. Çok güzellerBunlar da geçen e bebekten aldıklarım 100 TL hediye çekim vardı. Mochi nin süt posetlerinden ve agız mendili de aldım :) Puset örtüsünün yapısını da yakından çekmiştim
Allhaim sağlıkla sihhetle huzurla giydirmeye giymeyi nasip etsin. Çok güzeller
Canlar fikrinize ihtiyacım var. Detaylı usg için perinatologa mi gideyim yoksa özel hastanenin detaylı usg Dr una mi gideyim .tam belki anlatamadım. Şöyle ki özel hastanede ki Dr kadın dogum Dr . Sadece bakıp gönderiyor. Rapor vermiyormuş. Diğeri ise raporlu vs. Arada ise 500 tl fark olacak tabi. Ne dersiniz. Randevu alacgaim arada kaldım cevap
Bende baktım yorumlara kiwi için 2 aydan sonra çekiş gücü azaldı tarzı yorumlar var, o kadar çok şey alıyoyoruz ki kullanmayıp kenara atacağım şeylere para vermemeye çalışıyorum, hergün gelen kargolardan bize yer kalmayacak evdeKiwinin trendyol yorumlarına baktım bir çok kişi memnun ama acıtıyor faaln diyenlerde var. İlk günlerde süt fazla oluyormuş sanırım en azından sağıp koyarım diye tek taraflı alayım diye düşündüm çoğu şeyi tamamladık sayılır zaten yatağı falan da bayram sonuna kaldı birde elektronik bu tarz şeyler ikiz olduğu için erken eksikleri erken tamamlamak benim için daha iyi olacak. Oyyy maşallah sağlıkla, analı babalı büyüsünler inşallah. İnşallah bizde de gerek kalmaz şimdilik kilomuz iyi ya bakalım
Canım perinatalog derim, daha detaylı inceler, uzmanlık alanı gerektiren bir konu olduğunu düşünüyorumCanlar fikrinize ihtiyacım var. Detaylı usg için perinatologa mi gideyim yoksa özel hastanenin detaylı usg Dr una mi gideyim .tam belki anlatamadım. Şöyle ki özel hastanede ki Dr kadın dogum Dr . Sadece bakıp gönderiyor. Rapor vermiyormuş. Diğeri ise raporlu vs. Arada ise 500 tl fark olacak tabi. Ne dersiniz. Randevu alacgaim arada kaldım cevap
Hastaneye hiç gitmedim. İçime sinmedi size sormak istedim.Ben öncelikle Hastanenin doktoruna gittim, radyolog sanırım. Diğer iki bebeğime de o bakmış tesadüf :) Eğer orda bir sorun çıksaydı perinatolog a gidecektim. Zaten doktor da yarım saate yakın inceledi ve elime bir rapor verdi. Hastaneye doktora güvenine göre değişir canım bilemedim.
Evet ben de bunda karar kıldımCanım perinatalog derim, daha detaylı inceler, uzmanlık alanı gerektiren bir konu olduğunu düşünüyorum
Doktorum uzun kollu giydir dedi aklında olsun canım alırkenn. Bir de tecrübeli annelere sordum bebeğin doğum kilosu çok önemli kıyafet alışverişini son haftalar ertele kilosuna gelişimine göre dedilerBen daha hiçbir şey almadım 24 hafta bitti benim gibi almayan var mı acababir de yaz bebeği olacak ince tulum ve zıbın yeterli mi acaba hastane için birkaç adet
Biz alıyoruz eşim eve koyup geliyor ev ne halde hiç bilmiyorumBende baktım yorumlara kiwi için 2 aydan sonra çekiş gücü azaldı tarzı yorumlar var, o kadar çok şey alıyoyoruz ki kullanmayıp kenara atacağım şeylere para vermemeye çalışıyorum, hergün gelen kargolardan bize yer kalmayacak evde
Eksikleri tamamladıkça bi rahatlama geliyor bende son ayları eksikleri düşünmeden kafam rahat geçirmek istiyorum
Ben çoğu şeyi aldım geriye süt pompası, yatağı, küveti birde kendime alacaklarım kaldıBen daha hiçbir şey almadım 24 hafta bitti benim gibi almayan var mı acababir de yaz bebeği olacak ince tulum ve zıbın yeterli mi acaba hastane için birkaç adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?