2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de verdim geldi hoşuma da gitti düşünen olursa paketlemesi vs de gayet güzeldi. Link atayım bakın bizimki bu. Sen kaça aldın kuzum ??
pozitifcim ben 350 TL'ye aldım. harry potter desen benim hoşuma gitmişti birkaç yerde bulabilmiştim onlar da hep 450 civarıydı bu fiyatı görünce atladım yani o modeli beğendim ya illa o olacak başkası olamaz takıntılıyım

İçine sinmesi önemli kuzum iyi etmişsin

Anladım canım bi git bakalım ne diyecek dr lar kacta randevunuz

Bunlar da geçen e bebekten aldıklarım 100 TL hediye çekim vardı. Mochi nin süt posetlerinden ve agız mendili de aldım :) Puset örtüsünün yapısını da yakından çekmiştim

Eklentiler

• 1681718560625 (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 1681718560662 (1).webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 1681718560700.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 1681718560737.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 1681718560774.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 1681718560810.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 93
19+5ten beridir uğraşıyoruz o kadar yoruldum ki zihnen artık tıkandım ben de... allah razi olsun
Rabb'im kimin neye nasıl dayanabilcegini biliyor canım ki ona göre acısını sınavını yaşıyoruz. Zorluklari var tabi insan yıpranıyor yoruluyor artık.

Bunlar da geçen e bebekten aldıklarım 100 TL hediye çekim vardı. Mochi nin süt posetlerinden ve agız mendili de aldım :) Puset örtüsünün yapısını da yakından çekmiştim
Allhaim sağlıkla sihhetle huzurla giydirmeye giymeyi nasip etsin. Çok güzeller

Canlar fikrinize ihtiyacım var. Detaylı usg için perinatologa mi gideyim yoksa özel hastanenin detaylı usg Dr una mi gideyim .tam belki anlatamadım. Şöyle ki özel hastanede ki Dr kadın dogum Dr . Sadece bakıp gönderiyor. Rapor vermiyormuş. Diğeri ise raporlu vs. Arada ise 500 tl fark olacak tabi. Ne dersiniz. Randevu alacgaim arada kaldım cevap

Ben öncelikle Hastanenin doktoruna gittim, radyolog sanırım. Diğer iki bebeğime de o bakmış tesadüf :) Eğer orda bir sorun çıksaydı perinatolog a gidecektim. Zaten doktor da yarım saate yakın inceledi ve elime bir rapor verdi. Hastaneye doktora güvenine göre değişir canım bilemedim.

Bende baktım yorumlara kiwi için 2 aydan sonra çekiş gücü azaldı tarzı yorumlar var, o kadar çok şey alıyoyoruz ki kullanmayıp kenara atacağım şeylere para vermemeye çalışıyorum, hergün gelen kargolardan bize yer kalmayacak evde
Eksikleri tamamladıkça bi rahatlama geliyor bende son ayları eksikleri düşünmeden kafam rahat geçirmek istiyorum

Canım perinatalog derim, daha detaylı inceler, uzmanlık alanı gerektiren bir konu olduğunu düşünüyorum

Hastaneye hiç gitmedim. İçime sinmedi size sormak istedim.
Canım perinatalog derim, daha detaylı inceler, uzmanlık alanı gerektiren bir konu olduğunu düşünüyorum
Evet ben de bunda karar kıldım teşekkür ederim

Kızlar tünaydın. O kadar moralim bozukki. Mahallemizde Bi kedi vardı sürekli bize gelirdi karnını doyurmaya mamasını suyunu verirdik .hep sırnaşık tatlı Bi kedi .hamileydi .4 gün önce Bi geldi karnı inmiş. Doğum yaptı galiba dedik .ama kedi nasıl halsiz bitkin . Lohusa kedi ondan diyordum ben .neyse bekledik düzelir diye ne su içiyor ne mama yiyor doymayan kedi. Bir sürü yeri aradım kimse ücretsiz tedaviyi kabul etmedi .neyse ramazan günü vicdanım elvermedi veterinere götürdüm dün. Durumu çok kötüymüş yoğun bakıma aldılar. Karnındaki bebisler ölmüş erimeye başlamış anne kediyi zehirliyormus .Bu halde narkozu kaldıramaz dediler .iyileşmesini beklicez en azından az toparlanması lazım. Sadece dün muayene tetkikler yoğun bakım için 750 tl aldılar.aradim biraz önce bugün yine yoğun bakımda olacakmış. Yine aşağı yukarı ayni tutar çıkaracaklar. Daha sonra ameliyat olması gerekiyor rahmi alınması temizlenmesi gerekiyormuş. Bende asgari ücretle çalışıyorum ve bu ay çok masrafım oldu ama o da hamile Bi kediydi kıyamıyorum öylece bırakmaya. İnanın kafam o kadar karışık ki ağlıyorum geceden beri .ne yapayım bana da bi fikir verin

Z Zzzzz00 günlerdir yazdıklarını yüreğim ağzımda bekledim, hep bir umut belki güzel haberlerle dönmeni istedim. Senin için dua ediyorum inşallah her sey düzelir imkasız denilen olur senin içinbende 23 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef suni sancı yoluyla seni çok iyi anlıyorum söylemek anlatmak isteyip anlatamadıklarını konusamadıklarınıda kalbimde hissediyorum. Benım bebegimde de ölümcül tedavisi olmayan hastalık çıkmıştı böyle bir yaşam yok demişlerdi gezmedigimiz doktor kalmadı haftalarca bi umut kırıntısı için o yuzden ne kadar yoruldugunun da farkındayım. En zoru en acıtanı bu kararı senın vermek zorunda kalman. Ama sınavımız buymuş , umarım bu sanki kalbini eline alıp sıkıyorlarmışçasına olan his biran önce ferahlıga cıkar, gözyasların diner arkadasım. Ne zaman konusmak dertlesmek istersende yazabilirsin bana

Ben daha hiçbir şey almadım 24 hafta bitti benim gibi almayan var mı acaba bir de yaz bebeği olacak ince tulum ve zıbın yeterli mi acaba hastane için birkaç adet
Doktorum uzun kollu giydir dedi aklında olsun canım alırkenn. Bir de tecrübeli annelere sordum bebeğin doğum kilosu çok önemli kıyafet alışverişini son haftalar ertele kilosuna gelişimine göre dediler

Biz alıyoruz eşim eve koyup geliyor ev ne halde hiç bilmiyorum merdiven inip çıkmam sıkıntılı olduğu için ocaktan beri annemlerdeyiz eşime bir baktırcam yanlışlıkla aynı kıyafeti almış olmayalım diye değişim süreci geçmeden aynı varsa değiştiririz birde ben 2şer tane alıyorum her yer ebebek poşetidir kesin evde kiwi için hem çekiş gücü belli bir süre azaldı diyen var hem de acıtıyor diyen de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…