2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben perinotoloğa gittim 2 saat inceledi ben çok memnun kaldım

Doktorum uzun kollu giydir dedi aklında olsun canım alırkenn. Bir de tecrübeli annelere sordum bebeğin doğum kilosu çok önemli kıyafet alışverişini son haftalar ertele kilosuna gelişimine göre dediler
Ben de onu düşünüyorum zaten en azından kıyafet için şimdilik bir takım ne olur ne olmaz diye alırım sanırım

Hangi şehirdesin canım? Sanırım özel kliniğe götürdün, bulunduğun yerde veteriner fakültesi varsa fakülte hastanesinde ücretler biraz daha uygundur. Veya belediye barınağı var mı? Orda da tedavisini ücretsiz yaparlar sokak hayvanı götürünce.

Evet canım banada prima dendi, yeni doğanın en iyisiymiş sızdırmıyormuş, rahat edersin dediler
ilk oğlumda prima premium care kullandım çokta memnun kalmıştım şimdi yine 1 numarasını aldım birtane onunla başlıcam her çocuğun cildi bir olmuyor başlayıp görücem memnun kalırsam yine devam edicem

Afyon dayım. Aradım da diyorlarki kediyi alcaklarmis geri vermiceklermis. Geri alırsam ssahipli oluyormuş. Ücrete tabiymis .diyorum ki eğer bu kedi birkaç yavrusunu dogurduysa onlara bakması lazım en azından aynı mahalleye bırakmam lazım diyorum yok diyorlar .komedi ya aldıklarında tedaviye belki gerek duymayıp direkt çöp yapacaklar. Çok sinir bozucu ya çok üzgünüm

Kızlar detaylının saatini ablam ve kocam sayesinde kaçırdım sağolsunlar bir aydır heyecanla bekliyordum giremedim 5 Mayıs a kaldı mecbur kendi doktoruma da en son 5 martta gittim doktorumda detaylıdan 15 gün sonra gel demişti ona da ona göre randevu aldım o da şimdi 5 Mayıs aynı gün hem detaylı hem normal yetişemem alakasız yerdeler ve doktorum tam iki ay bebeğimi görememiş olcak ben napcam ya bir buçuk aydır çocum ne halde bilmiyorum zaten

Kızlar inanilmaz derecede oksuruyorum ya kuru oksuruk. Bi yerimde agrim yok aslinda ama bogazimda gicik var. Gece cok oksurdugum icin kustum. Doktora sordum pastil , bitki cayi 1 bardak ve gunde 3 kereye kadar parol atabilirsin dedi. Bitki cayi ictim. Parolu da az once attim. Pastil icinde simdi kv eczaneye gitti getirince aticam. Ama hani bende de olmustu sunu yaptim gecirdi azaltti diyeniniz var mi ? Akintim zaten coktu simdi oksurdukce iyice artiyor. bebege oksurmekten bisi olur mu diye sey yapiyorum

Detaylı icin sıra bekliyorum kızlar bu güne kadar hic heyecan yoktu şimdi kalbim küt küt insallah hic birsey çıkmaz sağlıklıdır yavrum dua edin ☺
Kızlar yeni çıktım yarim saat baktilar kesin erkek sure boyunca sağ eli yumruktu bu biraz canımı sıktı umarım birsey olmaz

Geçmiş olsun ben de geçen haftaya kadar aynı durumdaydım. Bal limon zencefil karabiber zeytinyağı vs vs şeylerle gecirtmeye çalıştım ama öksürük kolay kolay geçmedi. Afedersin allttan kaciriyordum oksurunce. Karnıma krampalar giriyordu. Ama bebegr bişi olmadı şükür onlar güvenli yerdeler. Benim öksürükten gitmedigse daha da gitmez , ılık su sıcak şeyler tüket boğaz yumusasin

Eşim bana bal limon karabiber karıştırıp yedirdi geceleri ben öksürdükçe deneyebilirsin cnm birde ıhlamur içmiştim .doktor parol yazmıştı baş ağrım oldukça arada parol içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…