- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.141
Ben perinotoloğa gittim 2 saat inceledi ben çok memnun kaldımCanlar fikrinize ihtiyacım var. Detaylı usg için perinatologa mi gideyim yoksa özel hastanenin detaylı usg Dr una mi gideyim .tam belki anlatamadım. Şöyle ki özel hastanede ki Dr kadın dogum Dr . Sadece bakıp gönderiyor. Rapor vermiyormuş. Diğeri ise raporlu vs. Arada ise 500 tl fark olacak tabi. Ne dersiniz. Randevu alacgaim arada kaldım cevap
Ben de onu düşünüyorum zaten en azından kıyafet için şimdilik bir takım ne olur ne olmaz diye alırım sanırımDoktorum uzun kollu giydir dedi aklında olsun canım alırkenn. Bir de tecrübeli annelere sordum bebeğin doğum kilosu çok önemli kıyafet alışverişini son haftalar ertele kilosuna gelişimine göre dediler
Ben ilk yataktan başlıcam sanırım kıyafeti sona saklıcamBen çoğu şeyi aldım geriye süt pompası, yatağı, küveti birde kendime alacaklarım kaldı
Hangi şehirdesin canım? Sanırım özel kliniğe götürdün, bulunduğun yerde veteriner fakültesi varsa fakülte hastanesinde ücretler biraz daha uygundur. Veya belediye barınağı var mı? Orda da tedavisini ücretsiz yaparlar sokak hayvanı götürünce.Kızlar tünaydın. O kadar moralim bozukki. Mahallemizde Bi kedi vardı sürekli bize gelirdi karnını doyurmaya mamasını suyunu verirdik .hep sırnaşık tatlı Bi kedi .hamileydi .4 gün önce Bi geldi karnı inmiş. Doğum yaptı galiba dedik .ama kedi nasıl halsiz bitkin . Lohusa kedi ondan diyordum ben .neyse bekledik düzelir diye ne su içiyor ne mama yiyor doymayan kedi. Bir sürü yeri aradım kimse ücretsiz tedaviyi kabul etmedi .neyse ramazan günü vicdanım elvermedi veterinere götürdüm dün. Durumu çok kötüymüş yoğun bakıma aldılar. Karnındaki bebisler ölmüş erimeye başlamış anne kediyi zehirliyormus .Bu halde narkozu kaldıramaz dediler .iyileşmesini beklicez en azından az toparlanması lazım. Sadece dün muayene tetkikler yoğun bakım için 750 tl aldılar.aradim biraz önce bugün yine yoğun bakımda olacakmış. Yine aşağı yukarı ayni tutar çıkaracaklar. Daha sonra ameliyat olması gerekiyor rahmi alınması temizlenmesi gerekiyormuş. Bende asgari ücretle çalışıyorum ve bu ay çok masrafım oldu ama o da hamile Bi kediydi kıyamıyorum öylece bırakmaya. İnanın kafam o kadar karışık ki ağlıyorum geceden beri .ne yapayım bana da bi fikir verin
ilk oğlumda prima premium care kullandım çokta memnun kalmıştım şimdi yine 1 numarasını aldım birtane onunla başlıcam her çocuğun cildi bir olmuyor başlayıp görücem memnun kalırsam yine devam edicemEvet canım banada prima dendi, yeni doğanın en iyisiymiş sızdırmıyormuş, rahat edersin dediler
Afyon dayım. Aradım da diyorlarki kediyi alcaklarmis geri vermiceklermis. Geri alırsam ssahipli oluyormuş. Ücrete tabiymis .diyorum ki eğer bu kedi birkaç yavrusunu dogurduysa onlara bakması lazım en azından aynı mahalleye bırakmam lazım diyorum yok diyorlar .komedi ya aldıklarında tedaviye belki gerek duymayıp direkt çöp yapacaklar. Çok sinir bozucu ya çok üzgünümHangi şehirdesin canım? Sanırım özel kliniğe götürdün, bulunduğun yerde veteriner fakültesi varsa fakülte hastanesinde ücretler biraz daha uygundur. Veya belediye barınağı var mı? Orda da tedavisini ücretsiz yaparlar sokak hayvanı götürünce.
Dikkat et ama canım 15 gün kuralı var ya bu sefer de detaylını iptal ederlerÖylesine bir doktor a randevu mu alsam acaba en azından içerde her şey yolundamı diye kendi doktorumda boşluk hiç yok çünkü
Ben de 23 deyim hiçbir şey almadım inşallah çok geç kalmamışızdırBen daha hiçbir şey almadım 24 hafta bitti benim gibi almayan var mı acababir de yaz bebeği olacak ince tulum ve zıbın yeterli mi acaba hastane için birkaç adet
Kızlar yeni çıktım yarim saat baktilar kesin erkek sure boyunca sağ eli yumruktu bu biraz canımı sıktı umarım birsey olmazDetaylı icin sıra bekliyorum kızlar bu güne kadar hic heyecan yoktu şimdi kalbim küt küt insallah hic birsey çıkmaz sağlıklıdır yavrum dua edin ☺
15 gün kuralı ne canım onu bilmiyorumDikkat et ama canım 15 gün kuralı var ya bu sefer de detaylını iptal ederler
Geçmiş olsun ben de geçen haftaya kadar aynı durumdaydım. Bal limon zencefil karabiber zeytinyağı vs vs şeylerle gecirtmeye çalıştım ama öksürük kolay kolay geçmedi. Afedersin allttan kaciriyordum oksurunce. Karnıma krampalar giriyordu. Ama bebegr bişi olmadı şükür onlar güvenli yerdeler. Benim öksürükten gitmedigse daha da gitmez ,Kızlar inanilmaz derecede oksuruyorum ya kuru oksuruk. Bi yerimde agrim yok aslinda ama bogazimda gicik var. Gece cok oksurdugum icin kustum. Doktora sordum pastil , bitki cayi 1 bardak ve gunde 3 kereye kadar parol atabilirsin dedi. Bitki cayi ictim. Parolu da az once attim. Pastil icinde simdi kv eczaneye gitti getirince aticam. Ama hani bende de olmustu sunu yaptim gecirdi azaltti diyeniniz var mi ? Akintim zaten coktu simdi oksurdukce iyice artiyor.bebege oksurmekten bisi olur mu diye sey yapiyorum
Eşim bana bal limon karabiber karıştırıp yedirdi geceleri ben öksürdükçe deneyebilirsin cnm birde ıhlamur içmiştim .doktor parol yazmıştı baş ağrım oldukça arada parol içtimKızlar inanilmaz derecede oksuruyorum ya kuru oksuruk. Bi yerimde agrim yok aslinda ama bogazimda gicik var. Gece cok oksurdugum icin kustum. Doktora sordum pastil , bitki cayi 1 bardak ve gunde 3 kereye kadar parol atabilirsin dedi. Bitki cayi ictim. Parolu da az once attim. Pastil icinde simdi kv eczaneye gitti getirince aticam. Ama hani bende de olmustu sunu yaptim gecirdi azaltti diyeniniz var mi ? Akintim zaten coktu simdi oksurdukce iyice artiyor.bebege oksurmekten bisi olur mu diye sey yapiyorum
Sanmıyorum ya neyine geç kalabiliriz ki indirim kaçırmışızdır belki ama yeni indirimler olur heralde doğurana kadarBen de 23 deyim hiçbir şey almadım inşallah çok geç kalmamışızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?