- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.161
Banada erken geliyor kızlar temmuz da almaya başlıycam ben herseyiniSanmıyorum ya neyine geç kalabiliriz ki indirim kaçırmışızdır belki ama yeni indirimler olur heralde doğurana kadarbana hala erken gibi geliyor niyeyse
gecmis olsun bebeğe oksurmekten birey olmaz bende gecen haftalar essek gibi öksürüyordum menolu seker ve coca cola kaynarım Gunde 2/3 defa 1 bardak ictim öyle gecirdim tamamen kesmiyor ama en azından azaltıyorKızlar inanilmaz derecede oksuruyorum ya kuru oksuruk. Bi yerimde agrim yok aslinda ama bogazimda gicik var. Gece cok oksurdugum icin kustum. Doktora sordum pastil , bitki cayi 1 bardak ve gunde 3 kereye kadar parol atabilirsin dedi. Bitki cayi ictim. Parolu da az once attim. Pastil icinde simdi kv eczaneye gitti getirince aticam. Ama hani bende de olmustu sunu yaptim gecirdi azaltti diyeniniz var mi ? Akintim zaten coktu simdi oksurdukce iyice artiyor.bebege oksurmekten bisi olur mu diye sey yapiyorum
Mesela bu hafta kadın doğuma gittin 15 gün boyunca alacağın kadın doğum randevuları iptal edilir15 gün kuralı ne canım onu bilmiyorum
İndirimleri kaçırmak zoruma gidiyor benimSanmıyorum ya neyine geç kalabiliriz ki indirim kaçırmışızdır belki ama yeni indirimler olur heralde doğurana kadarbana hala erken gibi geliyor niyeyse
Bebişi öğrendiğimden beri alıyorum,hala da eksiklerim varSanmıyorum ya neyine geç kalabiliriz ki indirim kaçırmışızdır belki ama yeni indirimler olur heralde doğurana kadarbana hala erken gibi geliyor niyeyse
Fakültede nasıl işliyor tam bilmiyorum ama belediyeler hayvanı aldıkları yere geri bırakıyorlar. Bizim bir çok köpeğimiz kedimiz mahalleye geri bırakılmıştı. Ama fakültede tedavi göreceğine eminim canım asla o şekilde bırakmazlar hayvanı.Afyon dayım. Aradım da diyorlarki kediyi alcaklarmis geri vermiceklermis. Geri alırsam ssahipli oluyormuş. Ücrete tabiymis .diyorum ki eğer bu kedi birkaç yavrusunu dogurduysa onlara bakması lazım en azından aynı mahalleye bırakmam lazım diyorum yok diyorlar .komedi ya aldıklarında tedaviye belki gerek duymayıp direkt çöp yapacaklar. Çok sinir bozucu ya çok üzgünüm
Ayy ne kadar güzel keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa küçük bir şehirdeyizKızlar biz bugün eşimle doğum kursuna başlıyoruzPazartesi, cumartesi, pazar toplam 12 saat gideceğiz. Hem heyecanlıyım hem de çok gerginim, yeni ortamlara girmek beni geriyor. Umarım faydası olur
Online kurslara baktın mı canım, ben de bulamasaydım online alacaktım. Belki öyle bir şey yapabilirsinizAyy ne kadar güzel keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa küçük bir şehirdeyiz
Bence hiç gerilme çok güzel bir şey bu
Bildigimiz kola mi ictiniz zaten canim cekiyor icivereyimgecmis olsun bebeğe oksurmekten birey olmaz bende gecen haftalar essek gibi öksürüyordum menolu seker ve coca cola kaynarım Gunde 2/3 defa 1 bardak ictim öyle gecirdim tamamen kesmiyor ama en azından azaltıyor
Gecmis olsun canımKızlar inanilmaz derecede oksuruyorum ya kuru oksuruk. Bi yerimde agrim yok aslinda ama bogazimda gicik var. Gece cok oksurdugum icin kustum. Doktora sordum pastil , bitki cayi 1 bardak ve gunde 3 kereye kadar parol atabilirsin dedi. Bitki cayi ictim. Parolu da az once attim. Pastil icinde simdi kv eczaneye gitti getirince aticam. Ama hani bende de olmustu sunu yaptim gecirdi azaltti diyeniniz var mi ? Akintim zaten coktu simdi oksurdukce iyice artiyor.bebege oksurmekten bisi olur mu diye sey yapiyorum
Hiç bakmadım canım bakayım araştırayım ben deOnline kurslara baktın mı canım, ben de bulamasaydım online alacaktım. Belki öyle bir şey yapabilirsiniz
Sen galiba grubumuzun en hızlı aniskosun,seninki hemen hemen hersey hazirSelam herkese bu aralar neden bilmiyorum hiç girmiyorum gruba .Biraz hazırlıklarla meşgulüm galiba.Eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum bi yandan ,odasını tamamlamaya çalışıyorum bi yandan.Al al bitmedi asla hala da eksikleri varBayram sonrası odası kurulacak eşyalarını yerleştiririm inşallah .Sonra da 32 haftada hastane çantasını hallederim planlarım bu yönde 25+1 de tekmeleri iyice hisseder oldum ,şükür yolunda herşey.haftaya Salı da görüş günü yaşasın
Ben özel e gitmiştim o dr cd ye de görüntü atmıştı rapor sunup bizide baya bı bilgilendirdi cook ii ve çok ilgili biriydiCanlar fikrinize ihtiyacım var. Detaylı usg için perinatologa mi gideyim yoksa özel hastanenin detaylı usg Dr una mi gideyim .tam belki anlatamadım. Şöyle ki özel hastanede ki Dr kadın dogum Dr . Sadece bakıp gönderiyor. Rapor vermiyormuş. Diğeri ise raporlu vs. Arada ise 500 tl fark olacak tabi. Ne dersiniz. Randevu alacgaim arada kaldım cevap
Maşallah yeğenini ne güzel şeyler almış bende hafta sonu 22 aylik olan kizima kahverengi bluzu aldım güzel cnm kumaşı güle güle giysinKızlar aileler ve hevesleri ne durumda ?
Benim kendi ailemde ilk torun
Bayadır bekliyordum böyle eşya konusunda falan annem hiçbirşey almıyordu diyordum hani hiç heveslenmiyorlar birşey almıyorlar falan kafama takıyordum
Dün annem beşiği biz alalım dedi
Ben de eşime dedim arabayı da senin ailen alsın biraz emri vaki oldu ama onu da onlara postaladık
Canım kardeşim elimde büyümüştü sen ne zaman büyüdün daha 10 yaşında para biriktirmiş yeğenine kıyafetler almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?