2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
gecmis olsun bebeğe oksurmekten birey olmaz bende gecen haftalar essek gibi öksürüyordum menolu seker ve coca cola kaynarım Gunde 2/3 defa 1 bardak ictim öyle gecirdim tamamen kesmiyor ama en azından azaltıyor

Sanmıyorum ya neyine geç kalabiliriz ki indirim kaçırmışızdır belki ama yeni indirimler olur heralde doğurana kadar bana hala erken gibi geliyor niyeyse
İndirimleri kaçırmak zoruma gidiyor benim beğendiğim bebek arabası 3800 den 4800 e çıkmış içim sızladı

Selam herkese bu aralar neden bilmiyorum hiç girmiyorum gruba .Biraz hazırlıklarla meşgulüm galiba.Eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum bi yandan ,odasını tamamlamaya çalışıyorum bi yandan.Al al bitmedi asla hala da eksikleri var Bayram sonrası odası kurulacak eşyalarını yerleştiririm inşallah .Sonra da 32 haftada hastane çantasını hallederim planlarım bu yönde 25+1 de tekmeleri iyice hisseder oldum ,şükür yolunda herşey.haftaya Salı da görüş günü yaşasın

Sanmıyorum ya neyine geç kalabiliriz ki indirim kaçırmışızdır belki ama yeni indirimler olur heralde doğurana kadar bana hala erken gibi geliyor niyeyse
Bebişi öğrendiğimden beri alıyorum,hala da eksiklerim var ben çok pimpirik de olabilirim belki ama bence çok da sona bırakmasanız daha iyi olabilir

Fakültede nasıl işliyor tam bilmiyorum ama belediyeler hayvanı aldıkları yere geri bırakıyorlar. Bizim bir çok köpeğimiz kedimiz mahalleye geri bırakılmıştı. Ama fakültede tedavi göreceğine eminim canım asla o şekilde bırakmazlar hayvanı.

Kızlar biz bugün eşimle doğum kursuna başlıyoruz Pazartesi, cumartesi, pazar toplam 12 saat gideceğiz. Hem heyecanlıyım hem de çok gerginim, yeni ortamlara girmek beni geriyor. Umarım faydası olur
Ayy ne kadar güzel keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa küçük bir şehirdeyiz
Bence hiç gerilme çok güzel bir şey bu

Kızlar aileler ve hevesleri ne durumda ?
Benim kendi ailemde ilk torun
Bayadır bekliyordum böyle eşya konusunda falan annem hiçbirşey almıyordu diyordum hani hiç heveslenmiyorlar birşey almıyorlar falan kafama takıyordum
Dün annem beşiği biz alalım dedi
Ben de eşime dedim arabayı da senin ailen alsın biraz emri vaki oldu ama onu da onlara postaladık
Canım kardeşim elimde büyümüştü sen ne zaman büyüdün daha 10 yaşında para biriktirmiş yeğenine kıyafetler almış

Eklentiler

• F94A281B-EE2A-47D0-8976-B01AEE3208FF.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 94
  • 79A3737E-90FB-40CD-8DF4-60044561E14B.webp
    117,4 KB · Görüntüleme: 87
  • DBF45C1D-7BE1-48B8-A673-965957A15C42.webp
    145,3 KB · Görüntüleme: 94
gecmis olsun bebeğe oksurmekten birey olmaz bende gecen haftalar essek gibi öksürüyordum menolu seker ve coca cola kaynarım Gunde 2/3 defa 1 bardak ictim öyle gecirdim tamamen kesmiyor ama en azından azaltıyor
Bildigimiz kola mi ictiniz zaten canim cekiyor icivereyim

Gecmis olsun canım kuru dut kaynat iç

Sen galiba grubumuzun en hızlı aniskosun,seninki hemen hemen hersey hazirmasallahbenimde al al bitmiyorbide bu gardolapi kararı versem,sanki cok sey çözülecek gibi,geride bir oto koltuğu,bebek arabasi ve bakim urunleri kalıyor

Ben özel e gitmiştim o dr cd ye de görüntü atmıştı rapor sunup bizide baya bı bilgilendirdi cook ii ve çok ilgili biriydi

Maşallah yeğenini ne güzel şeyler almış bende hafta sonu 22 aylik olan kizima kahverengi bluzu aldım güzel cnm kumaşı güle güle giysin
Hiç birseye güç yetmiyor kızıma lcw den 3 takım bi elbise 1400 tl verdik bakiyorum ortada birsey yok yani aldim mi kullanışlı alın kızlar

Merhaba ağustos anneleri 21. Haftadayım. Bebeğimde bir sıkıntı yok çok şükür ama 3 gündür sağ böbreğimde aşırı bir ağrı var. Buna ek olarak inanılmaz bir gazım var ama çıkaramıyorum. Bazen biraz hafifliyor ama bazen ağrıdan bayılacak duruma geliyorum. Doktora gittik, her şeye bakıldı. Net bir sebep ya da çözüm söyleyemiyorlar. Sağ böbreğimde hafif bi sıkışma varmış bebek yüzünden ama yapacak bir şey yok diyorlar. Kafayı yiyeceğim. Günlük yaşantıma devam etmem imkansız bu halde. Bugün raporluyum ama yarın iş var napıcam bilmiyorum. Hiç böyle şeyler yaşayan var mı?

Geçenlerde bir arkadaş uyku tulumu atmıştım baya geride kalmış acaba kim olduğunu da unuttum :) hangi siteydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…