- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.181
Merhaba geçmiş olsun benımde 12-13 hafta gibi böbrek ağrım olmuştu.. sol tarafta terletecek kadar şiddetli. Parol içmiştim. Siz ilaç aldınız mıMerhaba ağustos anneleri21. Haftadayım. Bebeğimde bir sıkıntı yok çok şükür ama 3 gündür sağ böbreğimde aşırı bir ağrı var. Buna ek olarak inanılmaz bir gazım var ama çıkaramıyorum. Bazen biraz hafifliyor ama bazen ağrıdan bayılacak duruma geliyorum. Doktora gittik, her şeye bakıldı. Net bir sebep ya da çözüm söyleyemiyorlar. Sağ böbreğimde hafif bi sıkışma varmış bebek yüzünden ama yapacak bir şey yok diyorlar. Kafayı yiyeceğim. Günlük yaşantıma devam etmem imkansız bu halde. Bugün raporluyum ama yarın iş var napıcam bilmiyorum. Hiç böyle şeyler yaşayan var mı?
Dün hastanede damardan parol verdiler zaten başka ilaç veremedikleri için. 2 saatliğine kesti ama geri başladı. Şimdi de gelip gittiği için mümkün olduğu kadar içmemekte direniyorum. Ama içeceğim sanırım böyle devam ederse.Merhaba geçmiş olsun benımde 12-13 hafta gibi böbrek ağrım olmuştu.. sol tarafta terletecek kadar şiddetli. Parol içmiştim. Siz ilaç aldınız mı
Bende düşük riski bittikten sonra hemen almaya başladımmBebişi öğrendiğimden beri alıyorum,hala da eksiklerim varben çok pimpirik de olabilirim belki ama bence çok da sona bırakmasanız daha iyi olabilir
He kız internette de bakabilirsin şurup haline getirip içiyorsun 1 bardak kolaya 6/7 tane bonbons koyuyorsun ve eriyinceye dek kaynatıyorsun sonra içiyorsunBildigimiz kola mi ictiniz zaten canim cekiyor icivereyim
Canım bu gece tamamen sana dua edeceğim. Resmen burdan ben içimde umut hissetim. İnanıyorum düzeleceğine işe yarayacağına :) <3Kizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Insallah bugun o doktora aldirin dedirtmeyen de allahti oyle degil miCanım bu gece tamamen sana dua edeceğim. Resmen burdan ben içimde umut hissetim. İnanıyorum düzeleceğine işe yarayacağına :) <3
Basıl sevindim bilemezsın o çaresızlığı çok iyi biliyorum çünkü inşallah işe yarar inşallah iyi haberlere bizi mucdelersin ya 1 hafta daha dayansa minim 1 hafta .Yaşama şansı olur en azındanKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
oooh güzel güle giysin hepsi birbirinden tatlış :) canım şu griler var ya zarf gibi olanlar onların linkini atar mısın bulamadım o tarz.Bunlarda benim aldıklarım o paketli olanlar 4 kat sargı kundaklamak için tabi daha çok eksiğimzi var ama temel ihtiyaçlar varşükür kizimdan yatacak bir beşiği var 0 emde kizim hiç orda yatırmadım maxi cosi,elektirikli salıncak 3 tanede sut sağma pompam var her çeşitinden almıştım araları az olunca herşey yeni duruyor tek büyük sıkıntı araba nasıl araba alacağım araları tam 2 yaş olacak kızımda daha bebek ekiz arabası düşünüyorum ama herkez kanguru al diyor daha uyguna gelir tabi tek bakacağim için baya zor olacak zaten ağustosta doğum dışara çıkamam e eylülden sonra burada havalar iyice soğuyor yine çıkamam ancak yazın bidaki sene çıkarım kızımda buyumuş olacağı için belki ihtiyaç duymayacagim
Ah insallah biz testimzi de verdik hemencecik gitsin diye bugun gondermeye calisicaz ddi genetikci.Basıl sevindim bilemezsın o çaresızlığı çok iyi biliyorum çünkü inşallah işe yarar inşallah iyi haberlere bizi mucdelersin ya 1 hafta daha dayansa minim 1 hafta .Yaşama şansı olur en azından
ve bugün kadir gecesi. Tam sen kararını verecekken çıktı bu durum. Bugun senn için bir dua zinciri olulştursak harika olurInsallah bugun o doktora aldirin dedirtmeyen de allahti oyle degil mi
Malesef canım ya hepsini mağazadan aldım tatile gittiğimde bulgaristana internet uzeri daha hiç sipariş vermedimoooh güzel güle giysin hepsi birbirinden tatlış :) canım şu griler var ya zarf gibi olanlar onların linkini atar mısın bulamadım o tarz.
çok iyi bulmuşsun onlardan hiç bulamıyorum hep takımlar içinde , desenli veya küçükMalesef canım ya hepsini mağazadan aldım tatile gittiğimde bulgaristana internet uzeri daha hiç sipariş vermedim
Zarf gibi dediğin bunlarmı canım onlar zibin ama çitçitsiz altanoooh güzel güle giysin hepsi birbirinden tatlış :) canım şu griler var ya zarf gibi olanlar onların linkini atar mısın bulamadım o tarz.
Nasıl nefesimi tutarak okudum yazını biliyomusun mübarek Kandil gecesinin suyu hürmetine Rabbim evladınızı size bağışlasın güzel haberlerle gelin inşallahKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Cok sevinirim... Biz ailece sabah beri okuyoruzve bugün kadir gecesi. Tam sen kararını verecekken çıktı bu durum. Bugun senn için bir dua zinciri olulştursak harika olur
Amazon product ASIN B0722P668MŞoyle bi bak turkiye ye kargo vardır mutlakaçok iyi bulmuşsun onlardan hiç bulamıyorum hep takımlar içinde , desenli veya küçük
Amin inslalah her sey yoluna gire4 saglikla alirim kucagima bebegimi artik huzurlu hamilelik gecirmek istiyorumNasıl nefesimi tutarak okudum yazını biliyomusun mübarek Kandil gecesinin suyu hürmetine Rabbim evladınızı size bağışlasın güzel haberlerle gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?