2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba geçmiş olsun benımde 12-13 hafta gibi böbrek ağrım olmuştu.. sol tarafta terletecek kadar şiddetli. Parol içmiştim. Siz ilaç aldınız mı

Merhaba geçmiş olsun benımde 12-13 hafta gibi böbrek ağrım olmuştu.. sol tarafta terletecek kadar şiddetli. Parol içmiştim. Siz ilaç aldınız mı
Dün hastanede damardan parol verdiler zaten başka ilaç veremedikleri için. 2 saatliğine kesti ama geri başladı. Şimdi de gelip gittiği için mümkün olduğu kadar içmemekte direniyorum. Ama içeceğim sanırım böyle devam ederse.

Bebişi öğrendiğimden beri alıyorum,hala da eksiklerim var ben çok pimpirik de olabilirim belki ama bence çok da sona bırakmasanız daha iyi olabilir
Bende düşük riski bittikten sonra hemen almaya başladımm suan baya şeyini tamamladım, beşiktir bebek arabasıdır hastane çıkışıdır falan onları hep aldım, bu ara bebek bezine başladık biraz onu hallettikten snra beğendiğim kıyafetleri aliciiimm

Bildigimiz kola mi ictiniz zaten canim cekiyor icivereyim
He kız internette de bakabilirsin şurup haline getirip içiyorsun 1 bardak kolaya 6/7 tane bonbons koyuyorsun ve eriyinceye dek kaynatıyorsun sonra içiyorsun

Eklentiler

• CA1D35B5-D57D-44EF-8640-0E0F4F7DA672.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 644C0693-E5B3-484D-9605-E3DBDA080626.webp
    28 KB · Görüntüleme: 112
Kizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......

Bunlarda benim aldıklarım o paketli olanlar 4 kat sargı kundaklamak için tabi daha çok eksiğimzi var ama temel ihtiyaçlar var şükür kizimdan yatacak bir beşiği var 0 emde kizim hiç orda yatırmadım maxi cosi,elektirikli salıncak 3 tanede sut sağma pompam var her çeşitinden almıştım araları az olunca herşey yeni duruyor tek büyük sıkıntı araba nasıl araba alacağım araları tam 2 yaş olacak kızımda daha bebek ekiz arabası düşünüyorum ama herkez kanguru al diyor daha uyguna gelir tabi tek bakacağim için baya zor olacak zaten ağustosta doğum dışara çıkamam e eylülden sonra burada havalar iyice soğuyor yine çıkamam ancak yazın bidaki sene çıkarım kızımda buyumuş olacağı için belki ihtiyaç duymayacagim

Eklentiler

• D2E437B3-68E7-4EF7-96D6-45F486BF0F0C.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 120
Canım bu gece tamamen sana dua edeceğim. Resmen burdan ben içimde umut hissetim. İnanıyorum düzeleceğine işe yarayacağına :) <3

Basıl sevindim bilemezsın o çaresızlığı çok iyi biliyorum çünkü inşallah işe yarar inşallah iyi haberlere bizi mucdelersin ya 1 hafta daha dayansa minim 1 hafta .Yaşama şansı olur en azından

oooh güzel güle giysin hepsi birbirinden tatlış :) canım şu griler var ya zarf gibi olanlar onların linkini atar mısın bulamadım o tarz.

Basıl sevindim bilemezsın o çaresızlığı çok iyi biliyorum çünkü inşallah işe yarar inşallah iyi haberlere bizi mucdelersin ya 1 hafta daha dayansa minim 1 hafta .Yaşama şansı olur en azından
Ah insallah biz testimzi de verdik hemencecik gitsin diye bugun gondermeye calisicaz ddi genetikci.

oooh güzel güle giysin hepsi birbirinden tatlış :) canım şu griler var ya zarf gibi olanlar onların linkini atar mısın bulamadım o tarz.
Malesef canım ya hepsini mağazadan aldım tatile gittiğimde bulgaristana internet uzeri daha hiç sipariş vermedim

Zarf gibi dediğin bunlarmı canım onlar zibin ama çitçitsiz altan

Eklentiler

• F59AE72B-763A-41CB-A1BF-F61305C7F09C.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 109
Nasıl nefesimi tutarak okudum yazını biliyomusun mübarek Kandil gecesinin suyu hürmetine Rabbim evladınızı size bağışlasın güzel haberlerle gelin inşallah

Nasıl nefesimi tutarak okudum yazını biliyomusun mübarek Kandil gecesinin suyu hürmetine Rabbim evladınızı size bağışlasın güzel haberlerle gelin inşallah
Amin inslalah her sey yoluna gire4 saglikla alirim kucagima bebegimi artik huzurlu hamilelik gecirmek istiyorum

Ve bize ilk baktigi haftalarda alicaz istiosaniz yapacak bisey yok diyordu bu doktor kayinvalidem kestirip atmasını hic sevmemisti aglamisti yaninda onun artik onun da etkisi var mi yoksa bize mi uzuldu haftalardir gidip geliyoruz diye doktorun agzindan aldirin alalım ya da ona benzer bisi asla çıkmadı. Hep umut verici konuştu. Biz yanimiza kıyafetimi bile almıştık her seye hazırlıkli gitmiştik inanın ki birden cok farkli seyler soyledi asiri umut vadeden seyyler degil yani suyu geri gelmis aaa falan givi bi haber değil bizim icin ama cabalayacak olması ve kadir gecesi bi yanlıştan donmemize sevindim ve sasirdim gece dua etmistim nolur bi cikis yolu goster die rabbime..gece de bi kiz cocugu gördüm ruaymda ama seçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…