- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.201
Canım özür dilerim sorduğun için ama bebeğin suyu nasıl bitmiş plasentada yırtılma falanmı vardı ben bayadır girmedığim için ilk yazdıklarını okuyamadım kusura bakma sordugum icinVe bize ilk baktigi haftalarda alicaz istiosaniz yapacak bisey yok diyordu bu doktor kayinvalidem kestirip atmasını hic sevmemisti aglamisti yaninda onun artik onun da etkisi var mi yoksa bize mi uzuldu haftalardir gidip geliyoruz diye doktorun agzindan aldirin alalım ya da ona benzer bisi asla çıkmadı. Hep umut verici konuştu. Biz yanimiza kıyafetimi bile almıştık her seye hazırlıkli gitmiştik inanın ki birden cok farkli seyler soyledi asiri umut vadeden seyyler degil yani suyu geri gelmis aaa falan givi bi haber değil bizim icin ama cabalayacak olması ve kadir gecesi bi yanlıştan donmemize sevindim ve sasirdim gece dua etmistim nolur bi cikis yolu goster die rabbime..gece de bi kiz cocugu gördüm ruaymda ama seçemiyorum
Yok hic bisi bulamadilar sebepsiz benimki ya kroozom bozukluğu var ondan ötürü.. Ya da bobrk idrar ya benden hic belli DglCanım özür dilerim sorduğun için ama bebeğin suyu nasıl bitmiş plasentada yırtılma falanmı vardı ben bayadır girmedığim için ilk yazdıklarını okuyamadım kusura bakma sordugum icin
Yaa cok şükürrr rabbim içinde büyütüyor susuz da olsaKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Rabbim yardımcınız olsun, miniğin elini hiç bırakmasın hepimizin duaları sizinleVe bize ilk baktigi haftalarda alicaz istiosaniz yapacak bisey yok diyordu bu doktor kayinvalidem kestirip atmasını hic sevmemisti aglamisti yaninda onun artik onun da etkisi var mi yoksa bize mi uzuldu haftalardir gidip geliyoruz diye doktorun agzindan aldirin alalım ya da ona benzer bisi asla çıkmadı. Hep umut verici konuştu. Biz yanimiza kıyafetimi bile almıştık her seye hazırlıkli gitmiştik inanın ki birden cok farkli seyler soyledi asiri umut vadeden seyyler degil yani suyu geri gelmis aaa falan givi bi haber değil bizim icin ama cabalayacak olması ve kadir gecesi bi yanlıştan donmemize sevindim ve sasirdim gece dua etmistim nolur bi cikis yolu goster die rabbime..gece de bi kiz cocugu gördüm ruaymda ama seçemiyorum
Canım çok sevindim, umut yeşerdi ve 500 gr haftasıyla uyumlu yani bebek gelişiyor, nomalde suyu olmayan bebek gelismez diye biliyorum acaba suyu akıyor mu devamlı, çişini filan yapıyor belki kese tutmuyor ama belli bir haftaya kadar tutabilirlerKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Canım çok sevındım bu güzel habere umarım en kısa sürede mucizene şahit olacağız böyle mucize bir güne böyle güzel bir haber umarım her sey çok güzel ilerlerKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Ah nasıl umut yeşerdi benimde içimdeeeeKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Yaa daha çok ağrılaşmadan halletmeye çalışıyorum canım .Çünkğ şimdiden elim ayağım şiştiSen galiba grubumuzun en hızlı aniskosun,seninki hemen hemen hersey hazirmasallah benimde al al bitmiyor bide bu gardolapi kararı versem,sanki cok sey çözülecek gibi,geride bir oto koltuğu,bebek arabasi ve bakim urunleri kalıyor
En iyisini yaptık vallahi hallettikBende düşük riski bittikten sonra hemen almaya başladımmsuan baya şeyini tamamladım, beşiktir bebek arabasıdır hastane çıkışıdır falan onları hep aldım, bu ara bebek bezine başladık biraz onu hallettikten snra beğendiğim kıyafetleri aliciiimm
Ayyy canımmm hadi inşallah yarabbim. Rabbim bebişinle olsun o ol derse oluuur hepimiz buna inanıp dua ediyoruz bebeğin içinKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Doktorlar normalde hep en kötüsünü düşünüp katı davranırlar. Bence bu sefer o da bir umut gördü ki demedi canımInsallah bugun o doktora aldirin dedirtmeyen de allahti oyle degil mi
Ah bebişim işyerindeyken o kadar yoğunluk oluyor ki bir iki kere ancak girebildimSürekli bize yaz canım kafanı dağıtmak için
Kızlar detaylının saatini ablam ve kocam sayesinde kaçırdım sağolsunlar bir aydır heyecanla bekliyordum giremedim 5 Mayıs a kaldı mecburkendi doktoruma da en son 5 martta gittim doktorumda detaylıdan 15 gün sonra gel demişti ona da ona göre randevu aldım o da şimdi 5 Mayıs aynı gün hem detaylı hem normal yetişemem alakasız yerdeler ve doktorum tam iki ay bebeğimi görememiş olcak ben napcam ya bir buçuk aydır çocum ne halde bilmiyorum zaten
Geçenlerde bir arkadaş uyku tulumu atmıştım baya geride kalmış acaba kim olduğunu da unuttum :) hangi siteydi acaba
Bence de dualarla güzel şeyler olucak allahın izniyleve bugün kadir gecesi. Tam sen kararını verecekken çıktı bu durum. Bugun senn için bir dua zinciri olulştursak harika olur
Sağol canımMaşallah yeğenini ne güzel şeyler almış bende hafta sonu 22 aylik olan kizima kahverengi bluzu aldım güzel cnm kumaşı güle güle giysin
Hiç birseye güç yetmiyor kızıma lcw den 3 takım bi elbise 1400 tl verdik bakiyorum ortada birsey yok yani aldim mi kullanışlı alın kızlar
Ah ne güzell, vardır bunda da bir hayır diyorsunIyi dilekleriniz dualariniz icin cok tesekkur ederim hanimlar.. Insallah bi mucize olur buna cok ihtiyacımız var.. Suyu madem verebiliyorduk bu zamana kadar neden vermedik sorusunun sadece aklima bi cevabi geliyor. Bu gibi vakalarda durum hic su olmamasina kadar gidiyosa bebegin akıbetini kendi haline bırakıyorlar. Cunku bnce amniiyon sıvısı oyle cok bol bulunan bisey degil baya degerli ve dondurulebilecegini dusundklerine enjekte ediyorlar diye dusundum. Malesef biraz kadere teslim etmek gibi bisey. Belki bana katilirsiniz. Doktora sordum ama enjekte edilmiyordu ne degisti diye, deneyeceğiz dedi. Vardur bunda da bi hayir...
canim rahimde kanama alanı demis olmasın normalde kanama alanı bildigim kadarıyla rahimde olur plasentada degilMerhaba kız lar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı aynı zamanda amniyosentez sonucu da çıkmış temiz Allah a çok şükür
Yalnız plesantada kanama alanı var dedi ayrıntılı ultrasonda böyle bir durum yaşayan var mı çok bekledim yorulmuştum bu ne demek oluyor soramadım o an yarın kendi Dr a gideceğiminş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?