2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım özür dilerim sorduğun için ama bebeğin suyu nasıl bitmiş plasentada yırtılma falanmı vardı ben bayadır girmedığim için ilk yazdıklarını okuyamadım kusura bakma sordugum icin

Canım özür dilerim sorduğun için ama bebeğin suyu nasıl bitmiş plasentada yırtılma falanmı vardı ben bayadır girmedığim için ilk yazdıklarını okuyamadım kusura bakma sordugum icin
Yok hic bisi bulamadilar sebepsiz benimki ya kroozom bozukluğu var ondan ötürü.. Ya da bobrk idrar ya benden hic belli Dgl

Yaa cok şükürrr rabbim içinde büyütüyor susuz da olsa neden daha önce su verme işlemi yapmadilar ki diye düşünüyor insan ister istemez bu gece dua gecemizz hepimiz dua edelim insallahh butun bebekler saglikla gelsin annelerinin kucaklarina

Rabbim yardımcınız olsun, miniğin elini hiç bırakmasın hepimizin duaları sizinle

Canım çok sevindim, umut yeşerdi ve 500 gr haftasıyla uyumlu yani bebek gelişiyor, nomalde suyu olmayan bebek gelismez diye biliyorum acaba suyu akıyor mu devamlı, çişini filan yapıyor belki kese tutmuyor ama belli bir haftaya kadar tutabilirler

Canım çok sevındım bu güzel habere umarım en kısa sürede mucizene şahit olacağız böyle mucize bir güne böyle güzel bir haber umarım her sey çok güzel ilerler

Ah nasıl umut yeşerdi benimde içimdeeee inşallahhh hersey cok güzell oluurr, bu gece dualarımda olucaksınn canım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın rabbiimmm

Yaa daha çok ağrılaşmadan halletmeye çalışıyorum canım .Çünkğ şimdiden elim ayağım şişti bi de çok severim yeni düzen kurmayı o yüzden bi koşuyorum bakalım neler olacak .Sağlıcakla kullansınlar inşallah tüm yavrular hazırlıklarını
En iyisini yaptık vallahi hallettik çok güzel ya aldıkça alaşım geliyor

Ayyy canımmm hadi inşallah yarabbim. Rabbim bebişinle olsun o ol derse oluuur hepimiz buna inanıp dua ediyoruz bebeğin için
Bunca zaman dayandıysa dediği doğru olabilir belki yavaş da olsa suyu geliyordur. Madem su ilave ediliyormuş o zaman yapılsıın

Iyi dilekleriniz dualariniz icin cok tesekkur ederim hanimlar.. Insallah bi mucize olur buna cok ihtiyacımız var.. Suyu madem verebiliyorduk bu zamana kadar neden vermedik sorusunun sadece aklima bi cevabi geliyor. Bu gibi vakalarda durum hic su olmamasina kadar gidiyosa bebegin akıbetini kendi haline bırakıyorlar. Cunku bnce amniiyon sıvısı oyle cok bol bulunan bisey degil baya degerli ve dondurulebilecegini dusundklerine enjekte ediyorlar diye dusundum. Malesef biraz kadere teslim etmek gibi bisey. Belki bana katilirsiniz. Doktora sordum ama enjekte edilmiyordu ne degisti diye, deneyeceğiz dedi. Vardur bunda da bi hayir...

Z Zzzzz00 o kadar sevindim ki allahım inşallah devamı da çok güzel olur. Bu gece senin içinde dua edicem. Zemzem suyum vardı bir iki yudumluk. Kadir gecesine sakladım. Senin içinde niyet tutup içmemi ister misin? Ufak bi yudum olcak ama olsun dua zinciri yapalım kuzum sana. Burdaki anneler zaten biliyor ve eminim ki herkesin dualarındasın. Birde dualar bölümünden açsan bir konu daha gazla insan olur bak çok güzel bir gün bugünün enerjisini değerlendirelim uğraşmak istemiyorsan ki olabilir ben açar seni de etiketlerim arkadaşım. Senin yeter ki rızan, onayın olsun

Son düzenleme:
Sürekli bize yaz canım kafanı dağıtmak için
Ah bebişim işyerindeyken o kadar yoğunluk oluyor ki bir iki kere ancak girebildim

Bebiş iyidir de kocanla ablan nasıl, sağlı sollu girişmedin inşallah

burcumsu12 Hsjjsjsj bende indirimler gidince veya zam gelince hemen gıcık oluyorum. İndiirm önemli

Geçenlerde bir arkadaş uyku tulumu atmıştım baya geride kalmış acaba kim olduğunu da unuttum :) hangi siteydi acaba

Owli markayı ben atmıştım canım. 0 ay - 3 yaş arası kullanılıyor. Ben aldım beğendim. Oğluşta severse kullanırız trendyoldaydı canım.
ve bugün kadir gecesi. Tam sen kararını verecekken çıktı bu durum. Bugun senn için bir dua zinciri olulştursak harika olur
Bence de dualarla güzel şeyler olucak allahın izniyle

Iyi akşamlar herkese,
Kadir gecemiz mübarek olsun. Bol bol dua edelim inşallah. Hepimizin sağlıklı, hayırlı evlatları olsun.

Şifa arayan, iyi haberler bekleyen güzel anne adayları, hepimizin duaları yerini bulsun insallah.

Z Zzzzz00 çok sevindim, daha da güzel haberler almanız dileğiyle

Kelebegimx senin de durumun iyidir insallah

Birkac arkadas daha vardi isimlerini hatirlayamadim, sizler de iyisinizdir umarim, bu hayirli gece size de derman olsun.

Sağol canım
İnternetten al LCW den daha uyguna geliyor mağazaya göre gerçekten
Herşey ateş pahası

Merhaba kız lar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı aynı zamanda amniyosentez sonucu da çıkmış temiz Allah a çok şükür
Yalnız plesantada kanama alanı var dedi ayrıntılı ultrasonda böyle bir durum yaşayan var mı çok bekledim yorulmuştum bu ne demek oluyor soramadım o an yarın kendi Dr a gideceğiminş

Ah ne güzell, vardır bunda da bir hayır diyorsun ne güzel kalbin var biz bile neden diye sorgularken belki de sınanman gerekiyordu canımm, cok bekledin, cok ugrastin, insallah rabbim daha büyük bi zorlukla sinamaz, mükâfatını verir. Sen elinden geleni yaptın allahim kimseyi evladiyla sinamasin, dogmadi bebeklerimiz ama hepsi evladimiz simdiden

canim rahimde kanama alanı demis olmasın normalde kanama alanı bildigim kadarıyla rahimde olur plasentada degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…