2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hadi masllah canım bebeğin direniyor bak bunca zorluklara ragmen sende gayret et üzme yıpratma kendini inşallah sonuçlarda temiz çıkarda su verilir en azindan belli aya kadar daha dursa bebiş karninda gerisi olur olur gider Rabb'im bu mübarek günde gönlüne ferahlik bebeğine güç seninde işlerini kolaylastirsin canım duamdasin

Pl
canim rahimde kanama alanı demis olmasın normalde kanama alanı bildigim kadarıyla rahimde olur plasentada degil
Plesantada dedi bilmiyorum sabah hastane sayfasından sonucu göreceğim Dr.unuz yatak istirahat raporu verebilir gerekebilir dedi şuan baya endişeliyim zaten bebek eşi aşağıdaydı

İlişki sonrası kanama yaşadığınızda kaç haftalıktınız ? Birde kanama plesantada mı olmuş plesantada aşağıda olduğu İçin. Sanırım aynıyı durumumuz
12. Haftada olmuştu şuan 21 haftadayım ayrıntılı ultrasonda Dr plesantada kanama alanı var dedi yarın sonucu kendi Dr göstereceğim baya endişeliyim

Kizlar bu tahlilleri yaptirmam icin hangi bölümden randevu almam lazim,sağlık ocağı yapmıyor sordum bugün

Eklentiler

• 20230417_220343.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ben ogluma hastane çıkışı alamamistim çünkü biliyorsunuz erkeklere pek güzel sey yok fiyatlar da cok yüksek geliyordu ebebekin internet sitesine bugün cok begendigim ve ucuz bir 10lu takım gelmis, belki begenen olur buraya atayim dedim.
Bi de bu var, bunu da cok begendim

Sağol canım benım bakıcam bende

Kızlar merhaba, hayırlı kandiller, sizlerden dua istiyorum haftaya perşembe doktora gideceğiz emar raporumuz çıktı, beyin sıvısı ve böbreklerde doktorun ölçtüğü değer ile çıkan sonuçlar aynı çıkmış, doktor ile telefon ile görüştük bir hafta sonra tekrar bakacak büyüme devam etmiş mi yoksa normale dönüyor mu diye hepiniz hamişssiniz sizlerden dua istiyorum, rabbim hepimizin evladına sağlık versin. Dualarınızda beni ve evladımı unutmayın lütfen

Rabbim herkese huzurlu hamilelik nasip eylesin cok değerli bisey gerçekten su an bebegime hangi besigi alacagima coktan karar vermis Bi sürü kıyafet almis olmak varken bunlari yasiyo olmak agir geliyor ama insanogluyz iste basimiza her sey gelebiliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…