- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.221
O eksikler hiç bitmezBebişi öğrendiğimden beri alıyorum,hala da eksiklerim varben çok pimpirik de olabilirim belki ama bence çok da sona bırakmasanız daha iyi olabilir
Kendimi görüyorum sende hâlâ başlamadım nereden baslasam bilemedimO eksikler hiç bitmezbaşlasam gelcek de işte başlayamadım bir türlü daha erken diye diye
Hadi masllah canım bebeğin direniyor bak bunca zorluklara ragmen sende gayret et üzme yıpratma kendini inşallah sonuçlarda temiz çıkarda su verilir en azindan belli aya kadar daha dursa bebiş karninda gerisi olur olur gider Rabb'im bu mübarek günde gönlüne ferahlik bebeğine güç seninde işlerini kolaylastirsin canım duamdasinKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Plesantada dedi bilmiyorum sabah hastane sayfasından sonucu göreceğim Dr.unuz yatak istirahat raporu verebilir gerekebilir dedi şuan baya endişeliyim zaten bebek eşi aşağıdaydıcanim rahimde kanama alanı demis olmasın normalde kanama alanı bildigim kadarıyla rahimde olur plasentada degil
12. Haftada olmuştu şuan 21 haftadayım ayrıntılı ultrasonda Dr plesantada kanama alanı var dedi yarın sonucu kendi Dr göstereceğim baya endişeliyimİlişki sonrası kanama yaşadığınızda kaç haftalıktınız ? Birde kanama plesantada mı olmuş plesantada aşağıda olduğu İçin. Sanırım aynıyı durumumuz
Aminnnnnn en kısa sürede en güzel haberleri alın inşallahhhAmin inslalah her sey yoluna gire4 saglikla alirim kucagima bebegimi artik huzurlu hamilelik gecirmek istiyorum
Alt tatafımda da sancı oluyor zaman zaman şimdi de var uzanıyorum acile gitsem bişey yaparlar mı hareket etmeye korkuyorum artık12. Haftada olmuştu şuan 21 haftadayım ayrıntılı ultrasonda Dr plesantada kanama alanı var dedi yarın sonucu kendi Dr göstereceğim baya endişeliyim
Ben cuma gunu saglik ocaginda yaptirdim seker yuklemesiyle bir ayni testleri istemisti doktorum daKizlar bu tahlilleri yaptirmam icin hangi bölümden randevu almam lazim,sağlık ocağı yapmıyor sordum bugün
Sağol canım benım bakıcam bendeAh bebişim işyerindeyken o kadar yoğunluk oluyor ki bir iki kere ancak girebildim
Bebiş iyidir de kocanla ablan nasıl, sağlı sollu girişmedin inşallah
@burcumsu12 Hsjjsjsj bende indirimler gidince veya zam gelince hemen gıcık oluyorum. İndiirm önemli
Owli markayı ben atmıştım canım. 0 ay - 3 yaş arası kullanılıyor. Ben aldım beğendim. Oğluşta severse kullanırıztrendyoldaydı canım.
Bence de dualarla güzel şeyler olucak allahın izniyle
Her şeyi favoriliyorum orda kalıyor hepKendimi görüyorum sende hâlâ başlamadım nereden baslasam bilemedim
Ah ne güzell, vardır bunda da bir hayır diyorsunne güzel kalbin var biz bile neden diye sorgularken belki de sınanman gerekiyordu canımm, cok bekledin, cok ugrastin, insallah rabbim daha büyük bi zorlukla sinamaz, mükâfatını verir. Sen elinden geleni yaptın allahim kimseyi evladiyla sinamasin, dogmadi bebeklerimiz ama hepsi evladimiz simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?