2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Rabbim hepimzii evladimiza kavustursun ben de sorunlarla mucadele ediyorum birbirimize dua edelim

Allah razi olsun bugun bir suru hatim yaptık akrabalarim da katıldı buyuk bi zincir oluşturduk tekrar bir gun de buradan isteyeceğim insallah ben aklimdasiniz cok sag olun

Kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... ben sağıma yatamıyorum yani yatsam bile bebek rahatsız oluyor mecbur sola yatıyorum. Uzun süre sola yatınca da karnımda sertlik oluyor rahatsız ediyor kalkıyorum yürüyüş yapımca geçiyor.. hoş gün içinde de oluyor bu sertleşmeler sizdedr var mı acaba.. haftaya doktor kontrolümüz var gitcez ama kafama takıldı umarım tek değildimdir.

Bende de oluyor canım benzeri sen hafta olarak da öndesin benden. Kasılmaların provaları yapılıyomuş sanırım bu haftalarda rahimde Drum öyle demişti. Benim de bazen bir yere toparlanıp kalıyor ama pozisyon değiştirince geçiyor. Sanırım burda önemli olan kasılmaların düzenli olmaması ve giderek sıklaşmaması gerekiyor eğer öyle bir durum varsa Dra danışılması gerekiyor diye biliyorum. Sen yine kendi Druna da sorarsın

Allah razi olsun bugun bir suru hatim yaptık akrabalarim da katıldı buyuk bi zincir oluşturduk tekrar bir gun de buradan isteyeceğim insallah ben aklimdasiniz cok sag olun
Siz gerçekten benim de hep aklımdasınız hatta dün kardeşime de bahsettim çok merak ediyorum inşallah güzel haber alır diye, bütün kalbimle dua ediyorum en güzel dileklerimi gönderiyorum hem size hem sağlık haberi bekleyen herkese inşallah bir an önce en güzel en iç ferahlatan haberleri alırsınız

Önümüzdeki hafta gitcem bakalım.. hemşireyim deprem bölgesinde çalışıyorum ço yoğunuz akşama kadar beş dk oturmadan didiniyorum sanıırm birazda ondan yoruluyorum ve yavruyu yoruyorum

bu haftalarda normal cnm bende de öyle oluyor Braxton Hicks kasılmaları yaz internette ne oldugunu anlarsın rahat ol bebek büyüdükçe her saga sola donduunde öyle sertleşecek daha bu baslagic

Ahhh nasil sevindim anlatamam. Allahtan umit kesilmez insallah caresi budur kotu seyler olmazzz

Kizlar bu tahlilleri yaptirmam icin hangi bölümden randevu almam lazim,sağlık ocağı yapmıyor sordum bugün
Günaydın canım. Sağlık ocağı idrar tahlili yapmaz diye biliyorum. Dahiliyeye gitmelisin bu tahliller için

Allah razı olsun kuzum eve geldim heran herşey olabilir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…