- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.241
Rabbim hepimzii evladimiza kavustursun ben de sorunlarla mucadele ediyorum birbirimize dua edelimKızlar merhaba, hayırlı kandiller, sizlerden dua istiyorum haftaya perşembe doktora gideceğiz emar raporumuz çıktı, beyin sıvısı ve böbreklerde doktorun ölçtüğü değer ile çıkan sonuçlar aynı çıkmış, doktor ile telefon ile görüştük bir hafta sonra tekrar bakacak büyüme devam etmiş mi yoksa normale dönüyor mu diye hepiniz hamişssiniz sizlerden dua istiyorum, rabbim hepimizin evladına sağlık versin. Dualarınızda beni ve evladımı unutmayın lütfen
Ay insallah...Doktorlar normalde hep en kötüsünü düşünüp katı davranırlar. Bence bu sefer o da bir umut gördü ki demedi canım
Allah razi olsun bugun bir suru hatim yaptık akrabalarim da katıldı buyuk bi zincir oluşturduk tekrar bir gun de buradan isteyeceğim insallah ben aklimdasinizZ Zzzzz00 o kadar sevindim ki allahım inşallah devamı da çok güzel olur. Bu gece senin içinde dua edicem. Zemzem suyum vardı bir iki yudumluk. Kadir gecesine sakladım. Senin içinde niyet tutup içmemi ister misin? Ufak bi yudum olcak ama olsundua zinciri yapalım kuzum sana. Burdaki anneler zaten biliyor ve eminim ki herkesin dualarındasın. Birde dualar bölümünden açsan bir konu daha gazla insan olur bak çok güzel bir gün bugünün enerjisini değerlendirelim uğraşmak istemiyorsan ki olabilir ben açar seni de etiketlerim arkadaşım. Senin yeter ki rızan, onayın olsun
Rabbim sizlerinde gönüllere ferahlık, evlatlarımıza sağlık şifa versinRabbim hepimzii evladimiza kavustursun ben de sorunlarla mucadele ediyorum birbirimize dua edelim
Bende de oluyor canım benzeri sen hafta olarak da öndesin benden. Kasılmaların provaları yapılıyomuş sanırım bu haftalarda rahimde Drum öyle demişti. Benim de bazen bir yere toparlanıp kalıyor ama pozisyon değiştirince geçiyor. Sanırım burda önemli olan kasılmaların düzenli olmaması ve giderek sıklaşmaması gerekiyor eğer öyle bir durum varsa Dra danışılması gerekiyor diye biliyorum. Sen yine kendi Druna da sorarsınKızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... ben sağıma yatamıyorum yani yatsam bile bebek rahatsız oluyor mecbur sola yatıyorum. Uzun süre sola yatınca da karnımda sertlik oluyor rahatsız ediyor kalkıyorum yürüyüş yapımca geçiyor.. hoş gün içinde de oluyor bu sertleşmeler sizdedr var mı acaba.. haftaya doktor kontrolümüz var gitcez ama kafama takıldı umarım tek değildimdir.
Siz gerçekten benim de hep aklımdasınız hatta dün kardeşime de bahsettim çok merak ediyorum inşallah güzel haber alır diye, bütün kalbimle dua ediyorum en güzel dileklerimi gönderiyorum hem size hem sağlık haberi bekleyen herkese inşallah bir an önce en güzel en iç ferahlatan haberleri alırsınızAllah razi olsun bugun bir suru hatim yaptık akrabalarim da katıldı buyuk bi zincir oluşturduk tekrar bir gun de buradan isteyeceğim insallah ben aklimdasinizcok sag olun
Önümüzdeki hafta gitcem bakalım.. hemşireyim deprem bölgesinde çalışıyorum ço yoğunuz akşama kadar beş dk oturmadan didiniyorum sanıırm birazda ondan yoruluyorum ve yavruyu yoruyorumBende de oluyor canım benzeri sen hafta olarak da öndesin benden. Kasılmaların provaları yapılıyomuş sanırım bu haftalarda rahimde Drum öyle demişti. Benim de bazen bir yere toparlanıp kalıyor ama pozisyon değiştirince geçiyor. Sanırım burda önemli olan kasılmaların düzenli olmaması ve giderek sıklaşmaması gerekiyor eğer öyle bir durum varsa Dra danışılması gerekiyor diye biliyorum. Sen yine kendi Druna da sorarsın
bu haftalarda normal cnm bende de öyle oluyor Braxton Hicks kasılmaları yaz internette ne oldugunu anlarsın rahat ol bebek büyüdükçe her saga sola donduunde öyle sertleşecek daha bu baslagicKızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... ben sağıma yatamıyorum yani yatsam bile bebek rahatsız oluyor mecbur sola yatıyorum. Uzun süre sola yatınca da karnımda sertlik oluyor rahatsız ediyor kalkıyorum yürüyüş yapımca geçiyor.. hoş gün içinde de oluyor bu sertleşmeler sizdedr var mı acaba.. haftaya doktor kontrolümüz var gitcez ama kafama takıldı umarım tek değildimdir.
165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..U
Cana
Maşallah kız nasıl aldın zayıf mıydın gebelikten önce
Ahhh nasil sevindim anlatamam. Allahtan umit kesilmez insallah caresi budur kotu seyler olmazzzKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Günaydın canım. Sağlık ocağı idrar tahlili yapmaz diye biliyorum. Dahiliyeye gitmelisin bu tahliller içinKizlar bu tahlilleri yaptirmam icin hangi bölümden randevu almam lazim,sağlık ocağı yapmıyor sordum bugün
Allah razı olsun kuzum eve geldim heran herşey olabilir diyorlarIyi akşamlar herkese,
Kadir gecemiz mübarek olsun. Bol bol dua edelim inşallah. Hepimizin sağlıklı, hayırlı evlatları olsun.
Şifa arayan, iyi haberler bekleyen güzel anne adayları, hepimizin duaları yerini bulsun insallah.
Z Zzzzz00 çok sevindim, daha da güzel haberler almanız dileğiyle
Kelebegimx senin de durumun iyidir insallah
Birkac arkadas daha vardi isimlerini hatirlayamadim, sizler de iyisinizdir umarim, bu hayirli gece size de derman olsun.
Allah razı olsun kuzum eve geldim heran herşey olabilir diyorlar
Cok korkuyorum. Herşeyin hayırlısı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?