2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dün akşam sen başta olmak üzere hepimiz için dua ettim canım Rabbim kabul eylesin inşallah inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla huzurla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız

Günaydın anneler bu sabah kocaman bir uçukla uyandım hayır olsun inşallah çok çok uzun yıllardır çıkmamıştı .hemen krem sürdüm ama bakalım ne kadar büyüyecek
Dün gece hepimiz için dua ettim rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize.Şifa bekleyenlerimize şifa versin

Kızlar günaydın, e-bebek mağazasında Mamajoo'nun 3-in-1 Buhar Sterilizatörü ve Biberon Isıtıcı sı yaklaşık 400 tl indirimde. Aranızda kullanan var mı. Belki ocakta da ısınıyor diceksiniz ama ikiz oldukları için aynı anda ağlarlarsa vs. işimi kolaylaştırcak her türlü kolay şeye yönelmek istiyorum. Annem ve kayınvalidem sırayla gündüzleri yanımda olacaklar ama gece olmayacaklar eşimde ne kadar ilgilenebilecek sabahları işe gidecek

Dün doğum kursunda bizden başka iki çift vardı sadece, biri 8. biri 9. ayında olmasına rağmen benim 5. ayda ikisinden de çok hamile görünmem peki???
olsun canım herkesin iç karın yapısı vücut yapısı farklı ilk başlarda bende garipsiyordum ama alıştım. Bizimde iş yerinde hamiş var 5 aylık ne güzel minicik göbeği ben yanında penguen gibiyim bebişler sağlıklı olsunlarda bizim göbüşler arşa değsin bişicik olmaz

Seviyorum göbüşümü canım ya ama şaşırdım yani bu kadar fark nasıl olur bir de otururken belim ağrıyo bacağım ağrıyo sürekli sağıma soluma minder sokuşturdum, 10 kere tuvalete gittim, ayağa kalktım vs onlara bakıyorum ne ağrıları var gibi ne tuvalete gidiyorlar benim kadar sık. Dedim bende mi bir sorun var acaba, daha 5 ayda çökmüşüm

Hamilelikte çektiğimiz sıkıntılarla bebişlerimiz uslu olucak öyle ödüllendirilicez diye kendimi sürekli telkin ediyorum inşallah öyle olur

b
başkası ile kıyasalama 6. aya girdim benim hıc bellı degıl ama zayıf bır ınsan degılım kılo olunca kamufle oluyor gıbı bır de cok dar gıyınmıyorum dun mesela bır gebe vardı 4 aylık ama masallah karnı vardı bayagı benım hıc yoktu ama dedıgım gıbı vucut yapısı vb etken bebıslerımız saglıkla gelsın de gobus kılo onları cozerız

Ay bende seviyorum ya göbeğimi aslında kilolu da sayılırım ama yine de çıktı büyüsün valla hiç sorun değil ben hamileliği baya sevdim tekme hissetme ,ayakkabıyı kocaya giydirme ,ağır kaldırmama,naz yapma oooo sabah eşim diyor ki sürekli doğurasın mı gelecek şimdi senin aynen dedim olabilir Baya hoşlandım çünkü

Ben son bir ayında değiştiren arkadaşlar tanıyorum ama yine de iyi bi araştırmak gerek,neden memnun değilsin
Kızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı

size bi soru 25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
25 hafta +2 gün senin bebis 177 günlük canım 30 a bölünce de 5,9 ay cikiyor. Allahim 6 aylik olmus bile 3.trimester yükleniyor

Allah razı olsun kuzum eve geldim heran herşey olabilir diyorlar
birsey olmaz cnm merak etme kaç mm düşmüş kisaligin daha üste yazmistim görmedin herhalde benimde kızımda durumum ayniydi üstüne dogum sancılarım vardi 0.3mm bile dostu doktorlar hazır ol her an gelebilir dedi ama ona rağmen 38+6haftalikken dogum yaptım ama kendimi çok korudum 22haftamda hastaneye girdim 32/33 haftamda hastaneden ciktim eve geliyordum tekrar kısalıyordu ister istemez evde birseyler yaptıgım icin kalkıyordum sana tavsiyem hastanede yatman daha fazla korursun kendini

Kızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı
Ben tam 19. Haftada değiştirdim canım istersen en yakın tarihe bir randevu al yeni doktorun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…