- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.261
Dün akşam sen başta olmak üzere hepimiz için dua ettim canım Rabbim kabul eylesin inşallahKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Korkma Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın civcivleri .Cok korkuyorum
İnsallaj kuzum amin aminKorkma Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın civcivleri .
olsun canım herkesin iç karın yapısı vücut yapısı farklı ilk başlarda bende garipsiyordum ama alıştım. Bizimde iş yerinde hamiş var 5 aylık ne güzel minicik göbeği ben yanında penguen gibiyimDün doğum kursunda bizden başka iki çift vardı sadece, biri 8. biri 9. ayında olmasına rağmen benim 5. ayda ikisinden de çok hamile görünmem peki???
Seviyorum göbüşümü canım ya ama şaşırdım yani bu kadar fark nasıl olurolsun canım herkesin iç karın yapısı vücut yapısı farklı ilk başlarda bende garipsiyordum ama alıştım. Bizimde iş yerinde hamiş var 5 aylık ne güzel minicik göbeği ben yanında penguen gibiyimbebişler sağlıklı olsunlarda bizim göbüşler arşa değsin bişicik olmaz
Hamilelikte çektiğimiz sıkıntılarla bebişlerimiz uslu olucak öyle ödüllendirilicez diye kendimi sürekli telkin ediyorum inşallah öyle olurSeviyorum göbüşümü canım ya ama şaşırdım yani bu kadar fark nasıl olurbir de otururken belim ağrıyo bacağım ağrıyo sürekli sağıma soluma minder sokuşturdum, 10 kere tuvalete gittim, ayağa kalktım vs onlara bakıyorum ne ağrıları var gibi ne tuvalete gidiyorlar benim kadar sık. Dedim bende mi bir sorun var acaba, daha 5 ayda çökmüşüm
başkası ile kıyasalama 6. aya girdim benim hıc bellı degıl ama zayıf bır ınsan degılım kılo olunca kamufle oluyor gıbı bır de cok dar gıyınmıyorum dun mesela bır gebe vardı 4 aylık ama masallah karnı vardı bayagı benım hıc yoktu ama dedıgım gıbı vucut yapısı vb etken bebıslerımız saglıkla gelsın de gobus kılo onları cozerızSeviyorum göbüşümü canım ya ama şaşırdım yani bu kadar fark nasıl olurbir de otururken belim ağrıyo bacağım ağrıyo sürekli sağıma soluma minder sokuşturdum, 10 kere tuvalete gittim, ayağa kalktım vs onlara bakıyorum ne ağrıları var gibi ne tuvalete gidiyorlar benim kadar sık. Dedim bende mi bir sorun var acaba, daha 5 ayda çökmüşüm
Seviyorum göbüşümü canım ya ama şaşırdım yani bu kadar fark nasıl olurbir de otururken belim ağrıyo bacağım ağrıyo sürekli sağıma soluma minder sokuşturdum, 10 kere tuvalete gittim, ayağa kalktım vs onlara bakıyorum ne ağrıları var gibi ne tuvalete gidiyorlar benim kadar sık. Dedim bende mi bir sorun var acaba, daha 5 ayda çökmüşüm
Kızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı
25 hafta +2 gün senin bebis 177 günlük canımsize bi soru25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
birsey olmaz cnm merak etme kaç mm düşmüş kisaligin daha üste yazmistim görmedin herhalde benimde kızımda durumum ayniydi üstüne dogum sancılarım vardi 0.3mm bile dostu doktorlar hazır ol her an gelebilir dedi ama ona rağmen 38+6haftalikken dogum yaptım ama kendimi çok korudum 22haftamda hastaneye girdim 32/33 haftamda hastaneden ciktim eve geliyordum tekrar kısalıyordu ister istemez evde birseyler yaptıgım icin kalkıyordum sana tavsiyem hastanede yatman daha fazla korursun kendiniAllah razı olsun kuzum eve geldim heran herşey olabilir diyorlar
6 aylık 1 haftalık bende de öylesize bi soru25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
Ben tam 19. Haftada değiştirdim canım istersen en yakın tarihe bir randevu al yeni doktorun içinKızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı
3 gun sonra 6 ayin biticeksize bi soru25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?