2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
6 aylık 1 haftalık bende de öyle
diyorlar hahah
Herkes öyle diyor sanırım kimse hafta anlamıyor halbuki 28 günlük aylara vurunca 40 haftayı 10 ay oluyor yani 10 ay aslında hamilelik süreci ama eskiden beri 9 ay olarak kalmış herkrs de istisnasız ay söyle diyor

Kızlar şimdiye kadar diş doktoruna işi düşen oldu mu hamilelikte? Diş temizletme yaptıran? Yazarken daha önce de sordum mu acaba bi oldum ama unuttum sorduysam da kusura bakmayın

Allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah her birimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Şifa bekleyen yavrulara da rabbim tez zamanda yardım etsin onları bağışlasın annelerine

aynen ya nekadar oldun sorusuna bi düşünerek cevap veriyorum hep baya zor oluyor anlatmak yorumlarda da hepsi farklı yazmış ama dogrusu benim dediğim 28hafta bitince 7 aya girmiş oluyorsun

Teyzeler ay hesabı dışında bilmiyor valla yolda belde sorunca bi kalıyorum fener tutulmuş tavşan gibi
sırf onlar icin kaç ayligim hesabini yapıyorum dün mesela iki teyse ile görüştüm kapı önünde hemen başladılar tabi sormaya 6 aylık dedim iyimi bebek sagliklimi diye sordular benim ilk hamilelik 3 aylık sonlandırmak yorunda kaldım kafatası olusmamisti ikinci hamilelikte çok cektim kizim kalp sorunu vardi allahtan düzeldi gecen detaylıdaydim dedim hersey normal o nedir bizim zamanımızda yoktu falan hemen başladılar. parmaklarını saydık falan dedim tırnakları bile gözüküyor dedim soka uğradılar

Kuzum çıkmak istemedim senin için artık birşey yapamayiz dediler halka taktik suyun Burdada gelirse birşey yapılmaz dedi

Ben de dogumdan önce dis temizligi yaptirmak istiyorum. Karar verip yaptirirsan burda da yazarsan cok sevinirim

Bana da tahminde bulunur musunuz 11 haftalık

Eklentiler

• E989D472-7C1C-4E1A-BA7D-EF02ADE15177.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 106
Ben de dogumdan önce dis temizligi yaptirmak istiyorum. Karar verip yaptirirsan burda da yazarsan cok sevinirim
2 kere oldu randevu alıp iptal ediyorum canım bana kalsa yaptırıcam. Eşim yaptırma diyor hamilesin mikrop kaparsın kanıcak çok falan diyo ama ben aşırı derecede rahatsızım. Doktoruma da sormayı hep unutuyorum

O

Yaa geciyor evett ve ben gecsin istemiyorum oğlumla cok mutluyuz böyle tabi 3.trimesterdeki arkadaslarim hic böyle konusmuyor ciksa da nefes alsam diyorlar
Ben de çok mutluyum aslında tek sinirimi bozan şey durmaksızın kilo almam tamam alalım illa ki verilir de sonu yok bende yani 12 kilo oldu bile ve daha 18 hafta var sadece kilo almayı durdurmak istiyorum yoksa hamilelik çook güzel bir duygu, bir can taşımak dünyaya getirmeye vesile olmak harika bişey

Kuzum çıkmak istemedim senin için artık birşey yapamayiz dediler halka taktik suyun Burdada gelirse birşey yapılmaz dedi
nekadar sacma sırf 1 gün fazla bile iceride durması icin seni yatirlamalari lazımdı o bir gün bile okadar onemli ki canim kaç mm düştü kisaligin bende de halka vardi allahtan umut kesilmez yataktan wc banyo disinda sakin kalkma yemek bile yatakta ye bide tarih bile ayni tamda 22+5haftalikken girmiştim hastaneye tahmini dogum 12 ağustostu seninde 13 tam bu hafalar ayni durumdaydım lütfen doktorların ne dediğini umursama ben psikolojimi hiç bozmadım hiç sikilmadim inanki stres daha çok etkiliyor basabilirsin en azından 28h bi atlat az kaldı dayanabilirsiniz ben inanıyorum buna sende inan

Kuzum 8 mm sanirim tam olarak söylemiyorlar halka işe yaradımi canım sana

Ben de esin gibi dusundugumden doktora hic sormadim ama istiyorum da dogum öncesi bakimli olmayi
Kilo dogumdan sonra veriliyormus nasilsa sen su an zorlanmiyorsan hic önemli degil bence vucudun bundan sonra doyuma ulasacak daha az alacaksin yesen de

Kuzum 8 mm sanirim tam olarak söylemiyorlar halka işe yaradımi canım sana
ben 1.8mm ile hastaneye girdim 1.1mm ile halka taktılar 2 hafta hastanede yattım ciktim 0.3mm düşmüş tekrar girdim hastaneye doktorlar hazirlikli ol her an dogacak dediler normlada bu kısalıkla doguma gidiliyor dedi ama allaha şükür 4 hafta yattım 1.9mm ile hastaneden ciktim öyle öyle doktorların niyeti 1 gün bile olsa fazla icerde kalmasıydı 2 defa ciğer geliştirici bile vurdular bebek gelecek diye doktorlar gelip gitti durumu anlattı nasıl bir süreç beni beklediğini falan ama allaha şükür 38+6haftaya kada dayandım 37haftalik kendim istedim halkayı cikartim ve 2 hafta sonra dogum gerçekleşti yani evet ise yaradı üstüne yoruma duyenleme yapmiştim bakarsın cnm gercekten kendide inan başarabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…