- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.281
size bi soru25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
22/26hafta arası 6 aylık oluyor. Haftaya 7. Ayına gireceksinsize bi soru25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
Herkes öyle diyor sanırım kimse hafta anlamıyor halbuki 28 günlük aylara vurunca 40 haftayı 10 ay oluyor6 aylık 1 haftalık bende de öyle
diyorlar hahah
Ay ne çabuk geçmiş25 hafta +2 gün senin bebis 177 günlük canım30 a bölünce de 5,9 ay cikiyor. Allahim 6 aylik olmus bile 3.trimester yükleniyor
aynen ya nekadar oldun sorusuna bi düşünerek cevap veriyorum hepHerkes öyle diyor sanırım kimse hafta anlamıyor halbuki 28 günlük aylara vurunca 40 haftayı 10 ay oluyoryani 10 ay aslında hamilelik süreci ama eskiden beri 9 ay olarak kalmış herkrs de istisnasız ay söyle diyor
Evet ben de anlatmaya başladım mı birkaç dakika açıklama yapıyorum anlıyolar mı bilmiyorumaynen ya nekadar oldun sorusuna bi düşünerek cevap veriyorum hepbaya zor oluyor anlatmak
Teyzeler ay hesabı dışında bilmiyor valla yolda belde sorunca bi kalıyorum fener tutulmuş tavşan gibi6 aylık 1 haftalık bende de öyle
diyorlar hahah
sırf onlar icin kaç ayligim hesabini yapıyorumTeyzeler ay hesabı dışında bilmiyor valla yolda belde sorunca bi kalıyorum fener tutulmuş tavşan gibi
Kuzum çıkmak istemedim senin için artık birşey yapamayiz dediler halka taktik suyun Burdada gelirse birşey yapılmaz dedibirsey olmaz cnm merak etme kaç mm düşmüş kisaligin daha üste yazmistim görmedin herhalde benimde kızımda durumum ayniydi üstüne dogum sancılarım vardi 0.3mm bile dostu doktorlar hazır ol her an gelebilir dedi ama ona rağmen 38+6haftalikken dogum yaptım ama kendimi çok korudum 22haftamda hastaneye girdim 32/33 haftamda hastaneden ciktim eve geliyordum tekrar kısalıyordu ister istemez evde birseyler yaptıgım icin kalkıyordum sana tavsiyem hastanede yatman daha fazla korursun kendini
Yaa geciyor evett ve ben gecsin istemiyorumAy ne çabuk geçmişsanki hala beta takip ediyor gibiyim
Ben de dogumdan önce dis temizligi yaptirmak istiyorum. Karar verip yaptirirsan burda da yazarsan cok sevinirimKızlar şimdiye kadar diş doktoruna işi düşen oldu mu hamilelikte? Diş temizletme yaptıran? Yazarken daha önce de sordum mu acaba bi oldum ama unuttum sorduysam da kusura bakmayın
Allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah her birimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Şifa bekleyen yavrulara da rabbim tez zamanda yardım etsin onları bağışlasın annelerine
2 kere oldu randevu alıp iptal ediyorum canım bana kalsa yaptırıcam. Eşim yaptırma diyor hamilesin mikrop kaparsın kanıcak çok falan diyo ama ben aşırı derecede rahatsızım. Doktoruma da sormayı hep unutuyorumBen de dogumdan önce dis temizligi yaptirmak istiyorum. Karar verip yaptirirsan burda da yazarsan cok sevinirim
Ben de çok mutluyum aslında tek sinirimi bozan şey durmaksızın kilo almam tamam alalım illa ki verilir de sonu yok bende yani 12 kilo oldu bile ve daha 18 hafta varO
Yaa geciyor evett ve ben gecsin istemiyorumoğlumla cok mutluyuz böyle tabi 3.trimesterdeki arkadaslarim hic böyle konusmuyor ciksa da nefes alsam diyorlar
nekadar sacma sırf 1 gün fazla bile iceride durması icin seni yatirlamalari lazımdı o bir gün bile okadar onemli ki canim kaç mm düştü kisaligin bende de halka vardi allahtan umut kesilmez yataktan wc banyo disinda sakin kalkma yemek bile yatakta ye bide tarih bile ayni tamda 22+5haftalikken girmiştim hastaneye tahmini dogum 12 ağustostu seninde 13 tam bu hafalar ayni durumdaydım lütfen doktorların ne dediğini umursama ben psikolojimi hiç bozmadım hiç sikilmadim inanki stres daha çok etkiliyor basabilirsin en azından 28h bi atlat az kaldı dayanabilirsiniz ben inanıyorum buna sende inanKuzum çıkmak istemedim senin için artık birşey yapamayiz dediler halka taktik suyun Burdada gelirse birşey yapılmaz dedi
Kuzum 8 mm sanirim tam olarak söylemiyorlar halka işe yaradımi canım sananekadar sacma sırf 1 gün fazla bile iceride durması icin seni yatirlamalari lazımdı o bir gün bile okadar onemli ki canim kaç mm düştü kisaligin bende de halka vardi allahtan umut kesilmez yataktan wc banyo disinda sakin kalkma yemek bile yatakta ye
Ben de esin gibi dusundugumden doktora hic sormadim ama istiyorum da dogum öncesi bakimli olmayi2 kere oldu randevu alıp iptal ediyorum canım bana kalsa yaptırıcam. Eşim yaptırma diyor hamilesin mikrop kaparsın kanıcak çok falan diyo ama ben aşırı derecede rahatsızım. Doktoruma da sormayı hep unutuyorum
Kilo dogumdan sonra veriliyormus nasilsa sen su an zorlanmiyorsan hic önemli degilBen de çok mutluyum aslında tek sinirimi bozan şey durmaksızın kilo almam tamam alalım illa ki verilir de sonu yok bende yani 12 kilo oldu bile ve daha 18 hafta varsadece kilo almayı durdurmak istiyorum yoksa hamilelik çook güzel bir duygu, bir can taşımak dünyaya getirmeye vesile olmak harika bişey
ben 1.8mm ile hastaneye girdim 1.1mm ile halka taktılar 2 hafta hastanede yattım ciktim 0.3mm düşmüş tekrar girdim hastaneye doktorlar hazirlikli ol her an dogacak dediler normlada bu kısalıkla doguma gidiliyor dedi ama allaha şükür 4 hafta yattım 1.9mm ile hastaneden ciktim öyle öyle doktorların niyeti 1 gün bile olsa fazla icerde kalmasıydı 2 defa ciğer geliştirici bile vurdular bebek gelecek diye doktorlar gelip gitti durumu anlattı nasıl bir süreç beni beklediğini falan ama allaha şükür 38+6haftaya kada dayandım 37haftalik kendim istedim halkayı cikartim ve 2 hafta sonra dogum gerçekleşti yani evet ise yaradı üstüne yoruma duyenleme yapmiştim bakarsın cnm gercekten kendide inan başarabilirsinizKuzum 8 mm sanirim tam olarak söylemiyorlar halka işe yaradımi canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?