- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.301
Ne vitamin ne takviye yazmadı ve tahlil de istemedi ilgisinin az olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük çıkmış kendim başka yerde yaptırım tahlilBen son bir ayında değiştiren arkadaşlar tanıyorum ama yine de iyi bi araştırmak gerek,neden memnun değilsin
Canım Allahtan dileğim inşallah korktugundan korusun seni... Yavrucuk inşallah devam eder ,ben de bir umut var gibi hissettim yazdıklarından... Sürekli de okuyorum ama inan ne diyeceğimi bilemez duruma geliyorum yazdıklarınaKizlar ben geldim..... Bugun 9daydi randevum.... Bi doktor gordu bizi aldirin dedi vs dedik yine ayni seyler... Sonra bizimle ilgilenen doktorumuzu bulduk hastanede haftada 1 baktiriyorduk rast geldiğimizde perinatolog kendisi durumumuzu biliyor. Aynı hastanede ayri ayri 7 8 dr a muayenne olduğumuz iccin gecen seneden taniyip gittigimiz hocamiza daha yakin hissediyoruz ve tecrubeli bluyoruz cantekin hocayı. Kordosentezi onern doktorum da buydu. Kordonsentez basarili olmadi hocam dedim hemen ben aliym dedi yok dedim nipt yaptir o zaman dedi(genetik ve 3.bebek icin diyor).. Hocam aslinda siiznle son durum nolur diye konusmaya gelmistik kafamizda biseyleri netlestirmistik dedik.o zaman gel bakalm dedi ultrasonda baktı inceledi suyu hala yok dedi kan akisi iyi acaba bi su gelisi mi var dedi. Siz bence nipt yaptırın eger kromzoomsal bozukluk yoksa size su verme islemi yapalim eger su yine gderse sizinti var mi yok mu anlayalım bi Sekilde dedi. Kalp atisi da iyi. Gayet dedi. Kilosuna da bakim 500.gr.olmus dedi :) yeniden yeserdi.sanki icim......
Ben de öyleyim canım normal...Kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... ben sağıma yatamıyorum yani yatsam bile bebek rahatsız oluyor mecbur sola yatıyorum. Uzun süre sola yatınca da karnımda sertlik oluyor rahatsız ediyor kalkıyorum yürüyüş yapımca geçiyor.. hoş gün içinde de oluyor bu sertleşmeler sizdedr var mı acaba.. haftaya doktor kontrolümüz var gitcez ama kafama takıldı umarım tek değildimdir.
Ya ben ya ben :) Bugün itibariyle kendi tartıma göre 12 kg görünüyor. Çığırımdan çıktım165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..
Neden etmesin, tamamen duygusal onlara göre hiç merak etmeKızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı
Bıktım kaç aylık, doğum ne zaman, daha var mı, Hemen doğuracak gibisin cümlelerindensize bi soru25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
Tek umudum o umarım o aşamaya gelirimBen de esin gibi dusundugumden doktora hic sormadim ama istiyorum da dogum öncesi bakimli olmayi
Kilo dogumdan sonra veriliyormus nasilsa sen su an zorlanmiyorsan hic önemli degilbence vucudun bundan sonra doyuma ulasacak daha az alacaksin yesen de
Ayyyy inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun halka çıkarmak acitiyormu pekiben 1.8mm ile hastaneye girdim 1.1mm ile halka taktılar 2 hafta hastanede yattım ciktim 0.3mm düşmüş tekrar girdim hastaneye doktorlar hazirlikli ol her an dogacak dediler normlada bu kısalıkla doguma gidiliyor dedi ama allaha şükür 4 hafta yattım 1.9mm ile hastaneden ciktim öyle öyle doktorların niyeti 1 gün bile olsa fazla icerde kalmasıydı 2 defa ciğer geliştirici bile vurdular bebek gelecek diye doktorlar gelip gitti durumu anlattı nasıl bir süreç beni beklediğini falan ama allaha şükür 38+6haftaya kada dayandım 37haftalik kendim istedim halkayı cikartim ve 2 hafta sonra dogum gerçekleşti yani evet ise yaradı üstüne yoruma duyenleme yapmiştim bakarsın cnm gercekten kendide inan başarabilirsiniz
Ay evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..
sinek isirigi gibi birsey azcik ama ona takılma canim saga salim su 3 haftaya atlat önce kendinde hedefler koy ben öyle yapıyordum su afaki bir atlatalım diyordum hep 1 haftaya gecirmeye calisiyordum sende öyle yap ama lütfen kendine Cook dikkat et ihtiyaçların disinda ayağa kalkma dusunu bile oturur şekilde al yemeyini yatakta ye hep yat ayağa kalkmamaya halis wc ihtiyaçlarında sik sik geliyorsa da çok tutmaya halis olabildiğince az kalk yataktanAyyyy inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun halka çıkarmak acitiyormu peki
Benim de sona yatak kaldıBen ilk yataktan başlıcam sanırım kıyafeti sona saklıcam
Öyle yapacam kuzum çok sağol gerçekten moral verdin banasinek isirigi gibi birsey azcik ama ona takılma canim saga salim su 3 haftaya atlat önce kendinde hedefler koy ben öyle yapıyordum su afaki bir atlatalım diyordum hep 1 haftaya gecirmeye calisiyordum sende öyle yap ama lütfen kendine Cook dikkat et ihtiyaçların disinda ayağa kalkma dusunu bile oturur şekilde al yemeyini yatakta ye hep yat ayağa kalkmamaya halis wc ihtiyaçlarında sik sik geliyorsa da çok tutmaya halis olabildiğince az kalk yataktan
170 boy 68 buçuk 69 arası hamile kaldım şu an 64-65 imAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
işte ben o gördüğün 4 aylık gebe gibiyimb
başkası ile kıyasalama 6. aya girdim benim hıc bellı degıl ama zayıf bır ınsan degılım kılo olunca kamufle oluyor gıbı bır de cok dar gıyınmıyorum dun mesela bır gebe vardı 4 aylık ama masallah karnı vardı bayagı benım hıc yoktu ama dedıgım gıbı vucut yapısı vb etken bebıslerımız saglıkla gelsın de gobus kılo onları cozerız
Ben ikinci trimesteri daha çok sevdim diyordum bulantılar olmayınca ve enerjim yerine gelince. Ama duygusal iniş çıkışlardan dolayı yine moralim yerlerde. Bir de hareketlerim çok kısıtlandığı için canım sıkılıyor koşup atlamak zıplamak istiyorum. Bi seviyorum bi sevmiyorum hamileliğiAy bende seviyorum ya göbeğimi aslında kilolu da sayılırım ama yine de çıktıbüyüsün valla hiç sorun değil ben hamileliği baya sevdim tekme hissetme ,ayakkabıyı kocaya giydirme ,ağır kaldırmama,naz yapma oooo sabah eşim diyor ki sürekli doğurasın mı gelecek şimdi senin aynen dedim olabilir Baya hoşlandım çünkü
9 kilo aldım ben de ama birden şu son iki ayda aldım hepsiniAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
Benim de göbeğim çok çıkmadı hamile gibi durmuyorum hiç ama hareketlerim yine de kısıtlanmaya başladıBen ikinci trimesteri daha çok sevdim diyordum bulantılar olmayınca ve enerjim yerine gelince. Ama duygusal iniş çıkışlardan dolayı yine moralim yerlerde. Bir de hareketlerim çok kısıtlandığı için canım sıkılıyor koşup atlamak zıplamak istiyorum. Bi seviyorum bi sevmiyorum hamileliği
49.5 ile kaldım suan 53.5 benımAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
55 ile başladım 59-60 arası değişiyorum ben de :) dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor ipin ucu. iki gün sonra detaylı var benim de doktorum da kiloya takıntılı bakalım ne diyecekAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
Aynı canım ya, enerjim var aslında ama ayakta durunca ayaklarım acıyor, uzun süre oturunca kasıklarıma ağrı giriyor. Mop süpürge yapsam direkt belim ağrıyor. Sürekli ara verip yatıyorum. Çok sıkıcı.Benim de göbeğim çok çıkmadı hamile gibi durmuyorum hiç ama hareketlerim yine de kısıtlanmaya başladı
Temizlik yapamıyorum yürüyüş yaptığımda falan çok bel ağrım oluyorayakta kalamıyorum hiç
Ama hayat da devam ediyor temizlik yemek ev işleri yardım edecek kimse yok yapıyorum ama sonra belim tutuluyor gece sağa bile dönemiyorum
Hayat kalitem 0 şu an
Tam 2 hafta buyuksunuz bizden, senin bebis tekmeleyeme baslayinca ya da baska sey olunca ay bizim de iki haftamiz vaar diye takip ediyorumAy ne çabuk geçmişsanki hala beta takip ediyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?