2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım Allahtan dileğim inşallah korktugundan korusun seni... Yavrucuk inşallah devam eder ,ben de bir umut var gibi hissettim yazdıklarından... Sürekli de okuyorum ama inan ne diyeceğimi bilemez duruma geliyorum yazdıklarına Rabbim bir kolay yol göstersin inşallah umut kapılarını açsın

Ben de öyleyim canım normal...

165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..
Ya ben ya ben :) Bugün itibariyle kendi tartıma göre 12 kg görünüyor. Çığırımdan çıktım

Kızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı
Neden etmesin, tamamen duygusal onlara göre hiç merak etme Ben de değiştirmiştim 2. oğlumda. Hem de aynı hastanedelerdi
size bi soru 25+2 deyim kaç aylık şimdi bu çocuk hahahaha yaşlı teyzeler sorunca ben hafta anlamam bana ay söyle diyorlar
Bıktım kaç aylık, doğum ne zaman, daha var mı, Hemen doğuracak gibisin cümlelerinden 6 aylığız de gitsin. 7 ye başlıyoruz ufaktan. Ben sat a ekleyerek sayıyorum. Kasım 1 sat.

Tek umudum o umarım o aşamaya gelirim
Benim derdim bakımlı olmak da değil aslında canım görüntüsünde falan değilim sadece artık o kadar rahatsız ediyor ki rahatlamak istiyorum dilim sürekli dişlerimde ya

Ayyyy inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun halka çıkarmak acitiyormu peki

Ayyyy inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun halka çıkarmak acitiyormu peki
sinek isirigi gibi birsey azcik ama ona takılma canim saga salim su 3 haftaya atlat önce kendinde hedefler koy ben öyle yapıyordum su afaki bir atlatalım diyordum hep 1 haftaya gecirmeye calisiyordum sende öyle yap ama lütfen kendine Cook dikkat et ihtiyaçların disinda ayağa kalkma dusunu bile oturur şekilde al yemeyini yatakta ye hep yat ayağa kalkmamaya halis wc ihtiyaçlarında sik sik geliyorsa da çok tutmaya halis olabildiğince az kalk yataktan

Öyle yapacam kuzum çok sağol gerçekten moral verdin bana

işte ben o gördüğün 4 aylık gebe gibiyim dün de çiftler geldi 8 aylık olanı daha ilk trimesterde falan sandım, bir de bol giyinmişti, oturunca çok azcık çıktı. O 8 aylık böyleyse ben 8. Ayda nasıl olurum hayal edemiyorum. Ama vücut tiplerimiz çok farklıydı, ben daha kısa ve minyonum o uzun boylu ve yapılıydı baya sanırım ondan göbeği çok belli olmuyor.

Ben ikinci trimesteri daha çok sevdim diyordum bulantılar olmayınca ve enerjim yerine gelince. Ama duygusal iniş çıkışlardan dolayı yine moralim yerlerde. Bir de hareketlerim çok kısıtlandığı için canım sıkılıyor koşup atlamak zıplamak istiyorum. Bi seviyorum bi sevmiyorum hamileliği

Ay evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
9 kilo aldım ben de ama birden şu son iki ayda aldım hepsini çok sık acıkıyorum şu aralar
Geçen gün farklı bir doktora gittim çok almışsın dedi
Bebeğin ağırlığı plasenta su falan toplasan 2 kg gerisi yağ dedi

Benim de göbeğim çok çıkmadı hamile gibi durmuyorum hiç ama hareketlerim yine de kısıtlanmaya başladı
Temizlik yapamıyorum yürüyüş yaptığımda falan çok bel ağrım oluyor ayakta kalamıyorum hiç
Ama hayat da devam ediyor temizlik yemek ev işleri yardım edecek kimse yok yapıyorum ama sonra belim tutuluyor gece sağa bile dönemiyorum
Hayat kalitem 0 şu an

Kızlar uyandığımdan beri sol kaşığmda batma tarzı ağrı var biliyorsunuz erken doğum riskim olduğu İçin genelde yatıyorum bi dün çok az çıktım ve şimdi o kadar vicdan azabı duyuyorum kiii yatınca geçiyor lavabo İçin falan kalkınca ağrımaya başlıyor… umarım bebek büyüdüğü içindir

Ay evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
55 ile başladım 59-60 arası değişiyorum ben de :) dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor ipin ucu. iki gün sonra detaylı var benim de doktorum da kiloya takıntılı bakalım ne diyecek

Aynı canım ya, enerjim var aslında ama ayakta durunca ayaklarım acıyor, uzun süre oturunca kasıklarıma ağrı giriyor. Mop süpürge yapsam direkt belim ağrıyor. Sürekli ara verip yatıyorum. Çok sıkıcı.

kızlar merhaba sosyal medyada instagrama falan hamilelik fotolarınızı koydunuzmu hiç ya ben koymaya çekiniyorum hala nazar değer diye kötü enerjiyi çekmek de istemiyorum gerçi ama bilemedim bakıyorum millet balon patlatıyo bişeyler yapıyo patır patır koyuyuo bütün resimlerini ben hala korkuyorum bişey atmaya siz ne yaptınız bi sorayım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…