2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kilo da bel ağrısı yapıyormuş
Görüntü açısından değil de sağlık açısından korkuyorum zaten kilo almaya

Aynı düşünce bende de var, bi arkadaşım hafta hafta atıyordu ben de istiyorum atmak ama nazara çok inanırım sadece ultrason resmi attım o da hamileliğimi duyururken.

Ben hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadan çoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu

Şoka uğruyorlar ya.Teknoloji çok garip geliyor onlara
O

Yaa geciyor evett ve ben gecsin istemiyorum oğlumla cok mutluyuz böyle tabi 3.trimesterdeki arkadaslarim hic böyle konusmuyor ciksa da nefes alsam diyorlar
Evet büyüdükçe zorlaşabilir şimdiden sırt üstü yatınca mahvediyor beni ama teyzesi ben şu tekmeleri nasıl olur da özlemem ki o kadar alıştım ki ,tekmesine ,dönmesine ,hıçkırığına.o kadar huzurlu hissediyorum ki sesime tepki verince .Ay bilmiyorum ağlicam şimdi
Ne vitamin ne takviye yazmadı ve tahlil de istemedi ilgisinin az olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük çıkmış kendim başka yerde yaptırım tahlil
Canım benim de doktorum vitamin takviye vs yazmadı ama biraz doğalcı.yani yiyerek karşıla modunda biraz.Ama bi önerisi olmuyorsa evet değiştirsen iyi olabilir
Bıktım kaç aylık, doğum ne zaman, daha var mı, Hemen doğuracak gibisin cümlelerinden 6 aylığız de gitsin. 7 ye başlıyoruz ufaktan. Ben sat a ekleyerek sayıyorum. Kasım 1 sat.
Pozitifim sorma herkes ne meraklı ay doğurmamıza sanki onlar bakacak
Merhaba kızlar bu ara gögüs ağrım çok fazla sizde de oluyor mu?
Benim uçlarımda kuruluk ve kaşıntı var ağır yaşamadım
Kız duygusal çöküntüleri ben saldım bende öyleydim ama aldım kabul ettim.Bi gün süper enerjik ,mutlu ,dans ederek uyanırken bi gün ana bacı söverek uyanıyorum hayata yüzüme bile yansıyor aynada gudubet cadı kılıklı gibi geliyorum bazen kendime .Bazen de sanırsın pamuk prenses bu günleri bi daha yaşar mıyız bilmiyorum o yüzden o iniş çıkışları bile hevesle kucaklıyorum şu an.Eşimle yarın nasıl uyanıcam diye iddiaya falan giriyoruz

Aynı düşünce bende de var, bi arkadaşım hafta hafta atıyordu ben de istiyorum atmak ama nazara çok inanırım sadece ultrason resmi attım o da hamileliğimi duyururken.
aboww ben onu bile atmadım şimdi bi resim atsam millet şok bu ne ara hamile kaldı da böyle şişti der benim göbek aldı başını gidiyo ashhasas

Ay ben çoktaaaan koydum gönderi olarak.reels bile yaptım hikayelerde de paylaşıyorum ay gözü olanın gözü çıksın

Kilo da bel ağrısı yapıyormuş
Görüntü açısından değil de sağlık açısından korkuyorum zaten kilo almaya
Valla çok değişik kilo aldım ama ben birden bire 5 kilo almışım ve hiç farketmedim, tartıya çıkmasam anlamayacaktım. Eskiye göre o kadar fazla da yemiyorum yani 8 kiloyu nasıl aldım anlamıyorum. Vücudum tuttuğu kaloriyi bırakmıyor.

Ben haftasonu özel eşime çektirip attım ilk kez ayna dışında herkes annemlere falan diyormuş kaldırsın nazar değicek diye ama o enerjiyi çekmek istemiyorum. Çünkü hamilelik başlı başına kutsal birşey ve yakışmayan bir anne yoktur. Orası benim online fotoğraf albümüm diye düşünerek attım. Çünkü çok sık geriye dönüp hep anılarımı yad ederim :)

Ay evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
73le kaldım en son 88dim kilo düşündüğüm son şey galiba bi 15 daha alırım gibi hahahahah

Bende stüdyo çekimi istiyorum kot ve beyaz tişörtle biraz daha büyütmesini bekliyorum göbüşün.Bakış açın aynı ben hiç sakınan bi insan olmadım hep herşeyimi paylaştım.İyi ki de paylaşmışım dönüp dönüp bakıyorum

aboww ben onu bile atmadım şimdi bi resim atsam millet şok bu ne ara hamile kaldı da böyle şişti der benim göbek aldı başını gidiyo ashhasas
Ben biraz da ondan atmıyorum. Eskiden de boydan fotoğraf çekinemezdim, vücudum konusunda hiç özgüvenli hissetmiyorum, şimdi bi de bu balon gibi halimle hiç foto çekmek istemiyorum. Farkettim de çok nadir çekmişim zaten göbüşümün fotosunu

Kaçıncı haftada düşünüyorsun bende istiyorum da zamana karar veremiyorum. Bir yandan göbüş biraz daha büyüsün diyorum bir yandan ödemden yüzümde gıdımda büyümeye başlıyor kararsızlıklar silsilesi

Günaydın canım. Sağlık ocağı idrar tahlili yapmaz diye biliyorum. Dahiliyeye gitmelisin bu tahliller için
Evet canim yapmıyor dün aradim sordumcok teşekkür ederim ikilide kalmistim kadin doguma mi dahiliyeye mi gidiyim

Canım bende özgüvenli değildim hep bir göbeğim vardı ama bu bebiş göbüşü çok uzaktan bile anlaşılıyor şimdi onu rahatça yaymıcamda ne zaman yayıcam diye düşünüyorum

Canım sanırım 28-29.haftalar en uygunu oluyormuş foto çekimi için.yüzü şopla hallederler ben öyle düşünüyorum benim yüzüm çoktan şişmeye başladı zaten şu an bile patates gibi çıkarım
Bende 54-55 gibi hamile kaldım şu an 71 daha da 15 haftamız var
Oh sefamız olsun ,burdan komple yeni bi grup açar emzirirken diyet yapan annelere geçeriz

Ayyyy ceren yapalımmm hayatım da hep minyon biriydim kendime inanamıyorum ama bebişim sağlıklı olsun da veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…