2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne biliyim bende kesin karar verdim artık değiştiriyorum

Evet biraz vücut yapısından dolayıdır ama ne güzel hamile olduğun belli bende çok istiyorum kimse anlamıyor

Bende 72yle hamile kaldım 2 hafta önce 78 dim 80 olmuşumdur kesin evde hiç tartılmıyorumm Kızlar bir de saçma bir soru olacak ama aranızda fondöten,bb yada CC krem kullanan var mı içeriği organik olanlardan almadım ve yüzüm gebelik sonrası sivilce oluyor hep o yüzden çıkarken mecbur kullanıyorum bu kadar takıntı yapmamak lazım değil mi

Ben çok fazla yemek yiyemiyorum günlük ihtiyacım bile eksik kaldığı için bana takviye sart

Ben hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadan çoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
aynen kuzum benim de bilmiyor, zaten memleketten tanıdıklardan çok uzakta yaşıyoruz aile dışında kimse bilmiyor ordaki arkadaşlarım bile söylemedim yani, sadece burdaki yakın çevre biliyor o da gördükleri için dışarda falan :)

Ay ben çoktaaaan koydum gönderi olarak.reels bile yaptım hikayelerde de paylaşıyorum ay gözü olanın gözü çıksın

aminn gözleri çıksın senin gibi yapmak lazım aslında yok nazar değcek şöyle olucak böyle olucak derken zaten kendimiz kötü enerjiyi çekiyoruz iyi yapmışsın sefan olsuun oh

Ben de farkettim ki daha hamileiğimin başından beri hiç kendimi çektirmemişim canım hafta sonu eşime söyledim güzel bir yere gidip orda hatıra fotosu çektirdik öyle çok profesyonel bişey değil ama anı kalsın işte eskiden çok gezer çok resim atardım hiç çekinmeden bana da annem derdi çok güzel resimlerini atıyosun bak atma nazar değer bilmem ne diye takmazdım kimseyi orası benim alanım ama konu bebiş olunca iki kere düşünüyorum artık :) belki bayramda bi bomba patlatıp atabilirim bakalım öyle düşünüyorum

hiç de öyle düşünme biz her halimizle güzeliz canımm bebişler sağlıkla doğsun bi hele ondan sonra eski halimize döneriz zaten şuan dış görünüş kilo vs hiç önemli değil bence :)

Ahhh aynı bennn gözlerim doldu okurken bile o minik tekmeler olmadan napicaz biz ya ben cok sevdim hamileligi, bakalim dogum da kolay olursa 3-5 dogurucam bu gidisle

Kullandigim hicbir seyin icerigine bakmadan kullanmaya devam ettim ben bebisler gidip bütün kötü icerikleri sunger gibi cekmez heralde diye bi düşüncem var

Ay evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
54 kiloyla hamile kaldım, 2 hafta öncesine kadar 58 dim oh iyi gidiyorum diye sevinirken fazla yemememe rağmen 12 günde 2 kilo almışım 6 kilo toplamda, günde yarım saat yürüyüş ve 10 dk spora rağmen hızlandı kilo alımım sanırım bu hamileliğimde de 70 i göreceğim, biraz moralim bozuk kontrollü gidiyorum diye seviniyordum

165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..
Tam olarak aynı durumdayız . 167 boy 57 ile başladım bende 66 kiloyum . Dışardan herkes ay ne güzel çok kilo almamışsın dio geçen doktordan çıktık aşırı kilo almışsın dikkat etmen lazım dedi bi canım sıkıldı.

Eklentiler

• B33B96F9-DCF0-4AB6-ABF4-E71C8B469A59.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 120
Ayyyy ceren yapalımmm hayatım da hep minyon biriydim kendime inanamıyorum ama bebişim sağlıklı olsun da veririz inşallah
Valla bende aynı senin gibi düşünüyorum.bişeyi eksik kalmasın da inşallah emzirirsek de güzelce veririz onlar iyi olsun da analar bi şekilde zayıflar
Ben çok fazla yemek yiyemiyorum günlük ihtiyacım bile eksik kaldığı için bana takviye sart
Umarım istediğin gibi bi doktor bulursun canım
aminn gözleri çıksın senin gibi yapmak lazım aslında yok nazar değcek şöyle olucak böyle olucak derken zaten kendimiz kötü enerjiyi çekiyoruz iyi yapmışsın sefan olsuun oh
Evet evet daha da koyarım galiba bi ton
Ahhh aynı bennn gözlerim doldu okurken bile o minik tekmeler olmadan napicaz biz ya ben cok sevdim hamileligi, bakalim dogum da kolay olursa 3-5 dogurucam bu gidisle
Bende 2.yi zorlarım galiba yetememekten korkuyorum bazen ama ikinciyi yaparım diyorum kendi kendime eşimin de haberi olursa bu durumdan iyi olur

Ay evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
Ben 172 yim 55 le basladim, 57 yim su an. Bana da hamilelik yakismadi diye dertleniyorum bazen mide kismim zayif, rahim kismimda koca bir top var su an bebek sanki asagida gibi duruyor, degil aslinda tabi öncelik sağlık ama tontik olmak annelere cok yakisiyor bence

Önceden kullandığım ürünleri kullanıyorum canım hiçbirini değiştirmedim. Makyaj da yapıyorum eski güneş kremimi sürüyorum parfüm sıkıyorum, doğal içerikli roll on almıştım ama memnun kalmadım dove 'a geri döndüm. Bence de takmamak lazım çok fazla :)

Merhaba ben diş Dr gittim geçen hafta bayramdan sonra kaplama yapılacak bir de dolgu ve karartır temizleme 5 aylık deyince sorun olmaz dedi dr

ben korkmuyorum da kendimi cok cirkin ve şişman hisettigim icin koymuyorum

Bende koymadım zaten zor geçiyor hamilelik bir de göze gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…