- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.341
Ne biliyim bende kesin karar verdim artık değiştiriyorumCanım Allahtan dileğim inşallah korktugundan korusun seni... Yavrucuk inşallah devam eder ,ben de bir umut var gibi hissettim yazdıklarından... Sürekli de okuyorum ama inan ne diyeceğimi bilemez duruma geliyorum yazdıklarınaRabbim bir kolay yol göstersin inşallah umut kapılarını açsın
Ben de öyleyim canım normal...
Ya ben ya ben :) Bugün itibariyle kendi tartıma göre 12 kg görünüyor. Çığırımdan çıktım
Neden etmesin, tamamen duygusal onlara göre hiç merak etmeBen de değiştirmiştim 2. oğlumda. Hem de aynı hastanedelerdi
Bıktım kaç aylık, doğum ne zaman, daha var mı, Hemen doğuracak gibisin cümlelerinden6 aylığız de gitsin. 7 ye başlıyoruz ufaktan. Ben sat a ekleyerek sayıyorum. Kasım 1 sat.
Evet biraz vücut yapısından dolayıdır ama ne güzel hamile olduğun belli bende çok istiyorum kimse anlamıyorişte ben o gördüğün 4 aylık gebe gibiyimdün de çiftler geldi 8 aylık olanı daha ilk trimesterde falan sandım, bir de bol giyinmişti, oturunca çok azcık çıktı. O 8 aylık böyleyse ben 8. Ayda nasıl olurum hayal edemiyorum. Ama vücut tiplerimiz çok farklıydı, ben daha kısa ve minyonum o uzun boylu ve yapılıydı baya sanırım ondan göbeği çok belli olmuyor.
Ben çok fazla yemek yiyemiyorum günlük ihtiyacım bile eksik kaldığı için bana takviye sartŞoka uğruyorlar ya.Teknoloji çok garip geliyor onlara
Evet büyüdükçe zorlaşabilir şimdiden sırt üstü yatınca mahvediyor beni ama teyzesi ben şu tekmeleri nasıl olur da özlemem kio kadar alıştım ki ,tekmesine ,dönmesine ,hıçkırığına.o kadar huzurlu hissediyorum ki sesime tepki verince .Ay bilmiyorum ağlicam şimdi
Canım benim de doktorum vitamin takviye vs yazmadı ama biraz doğalcı.yani yiyerek karşıla modunda biraz.Ama bi önerisi olmuyorsa evet değiştirsen iyi olabilir
Pozitifim sorma herkes ne meraklı ay doğurmamızasanki onlar bakacak
Benim uçlarımda kuruluk ve kaşıntı var ağır yaşamadım
Kız duygusal çöküntüleri ben saldım bende öyleydim ama aldım kabul ettim.Bi gün süper enerjik ,mutlu ,dans ederek uyanırken bi gün ana bacı söverek uyanıyorum hayatayüzüme bile yansıyor aynada gudubet cadı kılıklı gibi geliyorum bazen kendime .Bazen de sanırsın pamuk prenses bu günleri bi daha yaşar mıyız bilmiyorum o yüzden o iniş çıkışları bile hevesle kucaklıyorum şu an.Eşimle yarın nasıl uyanıcam diye iddiaya falan giriyoruz
aynen kuzum benim de bilmiyor, zaten memleketten tanıdıklardan çok uzakta yaşıyoruz aile dışında kimse bilmiyor ordaki arkadaşlarım bile söylemedim yani, sadece burdaki yakın çevre biliyor o da gördükleri için dışarda falan :)Ben hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadançoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
Ay ben çoktaaaan koydum gönderi olarak.reels bile yaptımhikayelerde de paylaşıyorum ay gözü olanın gözü çıksın
Ben de farkettim ki daha hamileiğimin başından beri hiç kendimi çektirmemişim canım hafta sonu eşime söyledim güzel bir yere gidip orda hatıra fotosu çektirdik öyle çok profesyonel bişey değil ama anı kalsın işte eskiden çok gezer çok resim atardım hiç çekinmeden bana da annem derdi çok güzel resimlerini atıyosun bak atma nazar değer bilmem ne diye takmazdım kimseyi orası benim alanım ama konu bebiş olunca iki kere düşünüyorum artık :) belki bayramda bi bomba patlatıp atabilirim bakalım öyle düşünüyorumBen haftasonu özel eşime çektirip attım ilk kez ayna dışında herkes annemlere falan diyormuş kaldırsın nazar değicek diye ama o enerjiyi çekmek istemiyorum. Çünkü hamilelik başlı başına kutsal birşey ve yakışmayan bir anne yoktur. Orası benim online fotoğraf albümüm diye düşünerek attım. Çünkü çok sık geriye dönüp hep anılarımı yad ederim :)
hiç de öyle düşünme biz her halimizle güzeliz canımm bebişler sağlıkla doğsun bi hele ondan sonra eski halimize döneriz zaten şuan dış görünüş kilo vs hiç önemli değil bence :)Ben biraz da ondan atmıyorum. Eskiden de boydan fotoğraf çekinemezdim, vücudum konusunda hiç özgüvenli hissetmiyorum, şimdi bi de bu balon gibi halimle hiç foto çekmek istemiyorum. Farkettim de çok nadir çekmişim zaten göbüşümün fotosunu
Ahhh aynı bennn gözlerim doldu okurken bileEvet büyüdükçe zorlaşabilir şimdiden sırt üstü yatınca mahvediyor beni ama teyzesi ben şu tekmeleri nasıl olur da özlemem kio kadar alıştım ki ,tekmesine ,dönmesine ,hıçkırığına.o kadar huzurlu hissediyorum ki sesime tepki verince .Ay bilmiyorum ağlicam şimdi
Kullandigim hicbir seyin icerigine bakmadan kullanmaya devam ettim benBende 72yle hamile kaldım 2 hafta önce 78 dim 80 olmuşumdur kesin evde hiç tartılmıyorummKızlar bir de saçma bir soru olacak ama aranızda fondöten,bb yada CC krem kullanan var mı içeriği organik olanlardan almadım ve yüzüm gebelik sonrası sivilce oluyor hep o yüzden çıkarken mecbur kullanıyorum bu kadar takıntı yapmamak lazım değil mi
54 kiloyla hamile kaldım, 2 hafta öncesine kadar 58 dim oh iyi gidiyorum diye sevinirken fazla yemememe rağmen 12 günde 2 kilo almışımAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
Tam olarak aynı durumdayız . 167 boy 57 ile başladım bende 66 kiloyum . Dışardan herkes ay ne güzel çok kilo almamışsın dio geçen doktordan çıktık aşırı kilo almışsın dikkat etmen lazım dedi bi canım sıkıldı.165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..
Valla bende aynı senin gibi düşünüyorum.bişeyi eksik kalmasın da inşallah emzirirsek de güzelce veririzAyyyy ceren yapalımmmhayatım da hep minyon biriydim kendime inanamıyorum ama bebişim sağlıklı olsun da veririz inşallah
Umarım istediğin gibi bi doktor bulursun canımBen çok fazla yemek yiyemiyorum günlük ihtiyacım bile eksik kaldığı için bana takviye sart
Evet evet daha da koyarım galiba bi tonaminn gözleri çıksın senin gibi yapmak lazım aslında yok nazar değcek şöyle olucak böyle olucak derken zaten kendimiz kötü enerjiyi çekiyoruz iyi yapmışsın sefan olsuun oh
Bende 2.yi zorlarım galiba yetememekten korkuyorum bazen amaAhhh aynı bennn gözlerim doldu okurken bileo minik tekmeler olmadan napicaz biz ya ben cok sevdim hamileligi, bakalim dogum da kolay olursa 3-5 dogurucam bu gidisle
Ay ne güzel boyumuz hamile kalma kilomuz aynı ama ben 73 olmak üzereyim hemde şu son bir haftada aldım kiloyu nasıl aldım anlamadım170 boy 68 buçuk 69 arası hamile kaldım şu an 64-65 im
Benimde var ama kusmuyorumHala bulantıları devam edip kusan bir sen bir de ben kaldım sanırım
Ben 172 yim 55 le basladim, 57 yim su an. Bana da hamilelik yakismadi diye dertleniyorum bazenAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
Önceden kullandığım ürünleri kullanıyorum canım hiçbirini değiştirmedim. Makyaj da yapıyorum eski güneş kremimi sürüyorum parfüm sıkıyorum, doğal içerikli roll on almıştım ama memnun kalmadım dove 'a geri döndüm. Bence de takmamak lazım çok fazla :)Bende 72yle hamile kaldım 2 hafta önce 78 dim 80 olmuşumdur kesin evde hiç tartılmıyorummKızlar bir de saçma bir soru olacak ama aranızda fondöten,bb yada CC krem kullanan var mı içeriği organik olanlardan almadım ve yüzüm gebelik sonrası sivilce oluyor hep o yüzden çıkarken mecbur kullanıyorum bu kadar takıntı yapmamak lazım değil mi
Ben kusuyorumBenimde var ama kusmuyorumdemir ilacını değiştirdi doktorum galiba ondan olabilir dedi şükür 20 haftaya geldim maşallah herşey yolunda sizlere çok yazamasamda takıpteyım
Ben daha almadım ya bakalım ama şükür miniklerin kilosu iyiymişAy ne güzel boyumuz hamile kalma kilomuz aynı ama ben 73 olmak üzereyim hemde şu son bir haftada aldım kiloyu nasıl aldım anlamadım
Merhaba ben diş Dr gittim geçen hafta bayramdan sonra kaplama yapılacak bir de dolgu ve karartır temizleme 5 aylık deyince sorun olmaz dedi drKızlar şimdiye kadar diş doktoruna işi düşen oldu mu hamilelikte? Diş temizletme yaptıran? Yazarken daha önce de sordum mu acaba bi oldum ama unuttum sorduysam da kusura bakmayın
Allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah her birimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Şifa bekleyen yavrulara da rabbim tez zamanda yardım etsin onları bağışlasın annelerine
ben korkmuyorum da kendimi cok cirkin ve şişman hisettigim icin koymuyorumkızlar merhaba sosyal medyada instagrama falan hamilelik fotolarınızı koydunuzmu hiç ya ben koymaya çekiniyorum hala nazar değer diye kötü enerjiyi çekmek de istemiyorum gerçi ama bilemedim bakıyorum millet balon patlatıyo bişeyler yapıyo patır patır koyuyuo bütün resimlerini ben hala korkuyorum bişey atmayasiz ne yaptınız bi sorayım dedimm
Bende koymadım zaten zor geçiyor hamilelik bir de göze gelememkızlar merhaba sosyal medyada instagrama falan hamilelik fotolarınızı koydunuzmu hiç ya ben koymaya çekiniyorum hala nazar değer diye kötü enerjiyi çekmek de istemiyorum gerçi ama bilemedim bakıyorum millet balon patlatıyo bişeyler yapıyo patır patır koyuyuo bütün resimlerini ben hala korkuyorum bişey atmayasiz ne yaptınız bi sorayım dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?