2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
kilo ile alakalı yorumları okuyunca rahatladım benden cok kilo alan olmuş ben 69 kg ile hamile kaldım suan 73kg yum hedef 76 kg gecmemek kızımda 65 kg ile hamile kaldım 75kg ile dogum yaptım kızımdan zaten kiloyu tam atmistim 60 düşmüştüm bi tatile gitim 9 kilo geri aldım ve o kiloyla hamile kaldım

Beni kimse heçemez şuan bence 23. Haftanın içinde +12 kg nedir arkadaşlar 58 kg ile hamile kaldım. Yazın 53tüm. 58 nasıl oldum anlamadım hiç. Sonra da hamilelik al sana 12 kg henüz

Bende kullanıyorum canım ama çok sık kullanmamaya çakışıyorum bu ara doğala saldım biraz

Ben hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadan çoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
Bende hala hiçbişey koymadım etraf duydu tabi karnımda belli artık ama nazardan korkuyorum, eski arkadaşlar vs herkes görecek şimdi hala koyamıycam sanırım, karnım biraz daha büyüyünce eşimle bir kaç poz foto çekineceğim hatıra kalsın diye. Onu da son zamanlar paylaşırım belki

Canım diş doktoruyla görüştün mü? Bende niyetlendim. Kesinlikle olmaz dedi. Diş hekimi zaten kabul etmiyor, kırık çarık aşırı ağrı olursa kadın doğumcu onayıyla ancak.

Ben hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadan çoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
Ayni benbende ne kimseye söyledim ne de bisey paylaştım,bazen gülüyorum kac seneden sonra bebek ile cikinca,evlatlik almis derler

Kizimdaki hamileligimden bir resim ve simdiki halim ben bukadar kiloyla doguma gitmistim simdi daha 6 aylik bukadar karnim var

Eklentiler

• 0FDB12D2-A647-4CE3-AF0B-F28F5F1CFAAF.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 106
  • C103D536-334A-42BA-B74C-C36D8BC23B56.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 110
Canım diş doktoruyla görüştün mü? Bende niyetlendim. Kesinlikle olmaz dedi. Diş hekimi zaten kabul etmiyor, kırık çarık aşırı ağrı olursa kadın doğumcu onayıyla ancak.
Yok görüşmedim canım randevu aldım ama hamile olduğumu söylememiştim. Demek ki riskli kabul etmiyorsa

Kızlar tam ne yuttuğunu hatırlamamakla birlikte ablam hamilelikte diş dolgusu yaptırmıştı orda bişey yutmuş azcık o yuttuğu şey bebeğe zararlıymış yeğenim 5 yaşında hala konuşamıyor onu araştırırken ablam ulaşmış o bilgiye dişçisinede söylemiş bunu iyice araştırmadan yaptırmayın bir şey derim

valla canım bende aynı BB kremimle devam ediyorum değiştirmedim. Gerçi bu ara sürekli uyumaktan işe kendimi zor atıyorum makyaj falan hak getire ama yaptığım zaman allık falan aynı şeylerden devam ediyorum. Sadece cilt bakım malzemelerimi minimuma indirdim onlarda içerik hakkında çok bilgim olmadığı için

Yaa insallah şifa versin rabbim kalici mi peki konusamama durumu, tedaviyle düzelmiyor mu? İyi ki yazdin kuzum ya böyle yasanmis seyler önlem almamizi sagliyor

Hamilelik sana tersten yaramış kuzu yaa tabi kimbilir nasil bulantin oldu, ceken bilir ama masallah performansin süper
Oy oy neler gördüm neler. Neler çektim neler. Ama gecti şükür . Hala metpamid prilam kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…