- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.361
Anladım teşekkür ederimMerhaba ben diş Dr gittim geçen hafta bayramdan sonra kaplama yapılacak bir de dolgu ve karartır temizleme 5 aylık deyince sorun olmaz dedi dr
Beni kimse heçemez şuan bence 23. Haftanın içinde +12 kg nedir arkadaşlarkilo ile alakalı yorumları okuyunca rahatladımbenden cok kilo alan olmuş ben 69 kg ile hamile kaldım suan 73kg yum hedef 76 kg gecmemek kızımda 65 kg ile hamile kaldım 75kg ile dogum yaptım kızımdan zaten kiloyu tam atmistim 60 düşmüştüm bi tatile gitim 9 kilo geri aldım ve o kiloyla hamile kaldım
Bende kullanıyorum canım ama çok sık kullanmamaya çakışıyorumBende 72yle hamile kaldım 2 hafta önce 78 dim 80 olmuşumdur kesin evde hiç tartılmıyorummKızlar bir de saçma bir soru olacak ama aranızda fondöten,bb yada CC krem kullanan var mı içeriği organik olanlardan almadım ve yüzüm gebelik sonrası sivilce oluyor hep o yüzden çıkarken mecbur kullanıyorum bu kadar takıntı yapmamak lazım değil mi
Tabi eder kuzum. Hangi doktordaydın sen?Kızlar ben 22.haftam bıttı ozeldekı doktorumdan memnun degılım degıstırmek ıstıyorum baska dr kabul eder mı benı
Bende hala hiçbişey koymadımBen hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadançoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
Canım diş doktoruyla görüştün mü? Bende niyetlendim. Kesinlikle olmaz dedi. Diş hekimi zaten kabul etmiyor, kırık çarık aşırı ağrı olursa kadın doğumcu onayıyla ancak.2 kere oldu randevu alıp iptal ediyorum canım bana kalsa yaptırıcam. Eşim yaptırma diyor hamilesin mikrop kaparsın kanıcak çok falan diyo ama ben aşırı derecede rahatsızım. Doktoruma da sormayı hep unutuyorum
Ayni benBen hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadançoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
Yok görüşmedim canım randevu aldım ama hamile olduğumu söylememiştim. Demek ki riskli kabul etmiyorsaCanım diş doktoruyla görüştün mü? Bende niyetlendim. Kesinlikle olmaz dedi. Diş hekimi zaten kabul etmiyor, kırık çarık aşırı ağrı olursa kadın doğumcu onayıyla ancak.
valla canım bende aynı BB kremimle devam ediyorum değiştirmedim. Gerçi bu ara sürekli uyumaktan işe kendimi zor atıyorum makyaj falan hak getire ama yaptığım zaman allık falan aynı şeylerden devam ediyorum. Sadece cilt bakım malzemelerimi minimuma indirdim onlarda içerik hakkında çok bilgim olmadığı içinBende 72yle hamile kaldım 2 hafta önce 78 dim 80 olmuşumdur kesin evde hiç tartılmıyorummKızlar bir de saçma bir soru olacak ama aranızda fondöten,bb yada CC krem kullanan var mı içeriği organik olanlardan almadım ve yüzüm gebelik sonrası sivilce oluyor hep o yüzden çıkarken mecbur kullanıyorum bu kadar takıntı yapmamak lazım değil mi
Yaa insallah şifa versin rabbimKızlar tam ne yuttuğunu hatırlamamakla birlikte ablam hamilelikte diş dolgusu yaptırmıştı orda bişey yutmuş azcık o yuttuğu şey bebeğe zararlıymış yeğenim 5 yaşında hala konuşamıyor onu araştırırken ablam ulaşmış o bilgiye dişçisinede söylemiş bunu iyice araştırmadan yaptırmayın bir şey derim
Hamilelik sana tersten yaramış kuzu yaa170 boy.. 100 101 kg ile başladığım hamileliğim şuan 98 kg yım.
94 e kadar düşmüştüm. Bu benim için avantaj oldu ..
Oy oy neler gördüm neler. Neler çektim neler. Ama gecti şükür . Hala metpamid prilam kullanıyorum.Hamilelik sana tersten yaramış kuzu yaatabi kimbilir nasil bulantin oldu, ceken bilir ama masallah performansin süper
Dogumdan bir süre sonra bu cektiklerini unutacaksin insallahOy oy neler gördüm neler. Neler çektim neler. Ama gecti şükür . Hala metpamid prilam kullanıyorum.
Benim oğlan 350 gr aldığım kilo 8
Rica ederimAnladım teşekkür ederim
Benim sorduğum doktor kabul etmemişti. Ama anladığım kadarıyla edenlerde var. Yine arayıp sormakta fayda var benceYok görüşmedim canım randevu aldım ama hamile olduğumu söylememiştim. Demek ki riskli kabul etmiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?