2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bu haftalarda normal cnm bende de öyle oluyor Braxton Hicks kasılmaları yaz internette ne oldugunu anlarsın rahat ol bebek büyüdükçe her saga sola donduunde öyle sertleşecek daha bu baslagic
Yaaa ilk gebeliğimde böyle değildi oğlum ne yana yatsam sessizdi bende diyorum benim kız mı hınzır geliyor biraz diye normalse içim rahat ozmn

Ayni benbende ne kimseye söyledim ne de bisey paylaştım,bazen gülüyorum kac seneden sonra bebek ile cikinca,evlatlik almis derler
Ay ben de yakınlarım hariç söylemedim. Paylaşım da yapmadım doğunca da paylaşmam sanırım

Ayni benbende ne kimseye söyledim ne de bisey paylaştım,bazen gülüyorum kac seneden sonra bebek ile cikinca,evlatlik almis derler
Valla bizim de öyle kaç seneden sonra nazara göze çok inanırım yani nazarı kötü enerjiyi direk üstüme çekerim

Ben de hamilelik çekimi yaptıracağım dış mekanda ama onu da koymam bebek doğana kadar

Selammm kızlar kontrolden geliyoruz. Veeee tam tamına 13 kilo almışım yok mu arttıran şaka maka inanılmaz geldi bana, o kadar da görünmüyor dışarıdan anlamadım sadece göbeğim baya büyük. Ama öyle ağzım boş durmuyor da değil böyle olan var mı
Bir de merak edenler için dedim ki bazen bir iki gün boyunca hissetmiyorum, doktor şuan için normal dedi, bebeğin karakterine bağlıymış o hissetme olayı ama 28. Haftadan sonra saymaya başlayabilirmişiz hareketlerini hatta şuan bazı doktorlar 32. Hafta diyormuş, endişe edenler için yazayım dedim :)

Kızlar bugün bende bir baş ağrısı, havalardan mı anlamadım tansiyonda normal hamileliği sevmeyen bir ben miyim ya ağrı sızı bulantı mis eyanması sürekli farklı bir şey. O iyi olsun yeter ki diyorum ama insan bazen eski neşesini enerjisini özlemiyor değil

Bende sevmedim bacım. Yok yani ordan bakıyorum yok burdan bakıyorum yok sevmedim. Ben minik bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıkla sıhhatle. Hamileliği güzelleyemiyorum ben bana hitap etmedi. Hissettikçe mutlu oluyorum içim duygulanıyor ama oda hamileliği sevmeme sebep değl.

aynen bu durumu yaşıyorum canım bir an önce kavuşalım inşallah çoğu gitti azı kaldı neyse ki

bende yani 12 kilo oldu bile ve daha 18 hafta var
Bugün itibariyle kendi tartıma göre 12 kg görünüyor. Çığırımdan çıktım
73le kaldım en son 88dim kilo düşündüğüm son şey galiba bi 15 daha alırım gibi hahahahah
Bende 54-55 gibi hamile kaldım şu an 71 daha da 15 haftamız var
Beni kimse heçemez şuan bence 23. Haftanın içinde +12 kg nedir arkadaşlar
Ay şaka gibi sabahtan beri kilo konuşuluyormuş tesadüf ben de hiç okumadan yazdım 13 kilo almışım benim gibi olan var mı diye. Doktora git gel vs okumamıştım şuan içim çok rahatladı yani gene sinir oldum ama en azından olağanüstü bir durum değil demek ki bu kilolarımız

Bu arada sosyal medyaya fotoğraf atma konusu sorulmuş. Ben nedense atasım gelmedi. Ne zaman aile saadeti fotomuzu atsak bişe oluyor ya da ben öyle algılıyorum ama riske atmayayım dedim Hamilelik çekimi ben de yapıcam, benim konuştuğum fotoğrafçı 28-32 haftalar arası en iyi zamanları dedi. Çekim fotolarını da doğurduktan sonra paylaşırım. Bebeği de 6 aydan sonra galiba çünkü paylaşırsam şılllaaak diye atarım ben, emojiyle yüz kapatıp atmayı sevmiyorum. Belki de böyle saçma sapan totem yapmasam hiçbişe olmayacak ama ne bileyim ya belki ikinciye üçüncüye vs daha rahat olurum amaaaan nolcak mıdunda,her konuda 2. 3. Çocuklara öyle oluyormuş zaten napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…