- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.381
1.67 66 kiloydum 67 68 değişiyor .halbuki yiyorum da öyle dikkat ettiğim de yokAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
Ay ne güzel maşallah165 boy 58 kiloydum. Gorenler hic kilo almamissin diyolar mutlu oluyorum ama 10 kiloyu nereme aldim acaba..
Yaaa ilk gebeliğimde böyle değildi oğlum ne yana yatsam sessizdibu haftalarda normal cnm bende de öyle oluyor Braxton Hicks kasılmaları yaz internette ne oldugunu anlarsın rahat ol bebek büyüdükçe her saga sola donduunde öyle sertleşecek daha bu baslagic
2 kilo aldım sadeceAy evet kim kaç kilo aldı sormak istiyordum ben de. Ben de 166 boy 56 kiloydum kimse kilo aldın demiyor 62 olmuşum 6 kilo aldım. Herkes kaç aldı??
magnezyum al canim azda olsa kaslar rahat brakir fazlaysaYaaa ilk gebeliğimde böyle değildi oğlum ne yana yatsam sessizdibende diyorum benim kız mı hınzır geliyor biraz diye normalse içim rahat ozmn
Ay ben de yakınlarım hariç söylemedim. Paylaşım da yapmadımAyni benbende ne kimseye söyledim ne de bisey paylaştım,bazen gülüyorum kac seneden sonra bebek ile cikinca,evlatlik almis derler
Valla bizim de öyle kaç seneden sonraAyni benbende ne kimseye söyledim ne de bisey paylaştım,bazen gülüyorum kac seneden sonra bebek ile cikinca,evlatlik almis derler
Ben de hamilelik çekimi yaptıracağım dış mekandaBende hala hiçbişey koymadımetraf duydu tabi karnımda belli artık ama nazardan korkuyorum, eski arkadaşlar vs herkes görecek şimdi hala koyamıycam sanırım, karnım biraz daha büyüyünce eşimle bir kaç poz foto çekineceğim hatıra kalsın diye. Onu da son zamanlar paylaşırım belki
Alcam Alcam cnm pazartesi den itibaren onu da Alcam inşallah iyi gelirmagnezyum al canim azda olsa kaslar rahat brakir fazlaysa
Bende sevmedim bacım. Yok yani ordan bakıyorum yok burdan bakıyorum yok sevmedim. Ben minik bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıkla sıhhatle. Hamileliği güzelleyemiyorum ben bana hitap etmedi. Hissettikçe mutlu oluyorum içim duygulanıyor ama oda hamileliği sevmeme sebep değl.Kızlar bugün bende bir baş ağrısı, havalardan mı anlamadım tansiyonda normalhamileliği sevmeyen bir ben miyim ya ağrı sızı bulantı mis eyanması sürekli farklı bir şey. O iyi olsun yeter ki diyorum ama insan bazen eski neşesini enerjisini özlemiyor değil
aynen bu durumu yaşıyorum canım bir an önce kavuşalım inşallah çoğu gitti azı kaldı neyse kiBende sevmedim bacım. Yok yani ordan bakıyorum yok burdan bakıyorum yok sevmedim. Ben minik bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıkla sıhhatle. Hamileliği güzelleyemiyorum ben bana hitap etmedi. Hissettikçe mutlu oluyorum içim duygulanıyor ama oda hamileliği sevmeme sebep değl.
bende yani 12 kilo oldu bile ve daha 18 hafta var
Bugün itibariyle kendi tartıma göre 12 kg görünüyor. Çığırımdan çıktım
73le kaldım en son 88dimkilo düşündüğüm son şey galiba bi 15 daha alırım gibi hahahahah
Bende 54-55 gibi hamile kaldım şu an 71daha da 15 haftamız var
Ay şaka gibi sabahtan beri kilo konuşuluyormuş tesadüf ben de hiç okumadan yazdım 13 kilo almışım benim gibi olan var mı diye. Doktora git gel vs okumamıştım şuan içim çok rahatladı yani gene sinir oldum ama en azından olağanüstü bir durum değil demek ki bu kilolarımızBeni kimse heçemez şuan bence 23. Haftanın içinde +12 kg nedir arkadaşlar
Allahıma şükür 3.5 ay kaldı. Ben gün sayıyorum resmen ne zaman kavuşucam diyeaynen bu durumu yaşıyorum canım bir an önce kavuşalım inşallah çoğu gitti azı kaldı neyse ki
Çok şükür canım 1 gün var aramızdaAllahıma şükür 3.5 ay kaldı. Ben gün sayıyorum resmen ne zaman kavuşucam diye
Son 12 haftada benimm kısmetseeAllahıma şükür 3.5 ay kaldı. Ben gün sayıyorum resmen ne zaman kavuşucam diye
Ay bitmiş resmenSon 12 haftada benimm kısmetseeminik kuşlarım bu aralar çok duygusalız eşimde bende arabada ninni müzikleri açıp ağlıyoruz falan sanırsın anane dede olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?