2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahahahh cok güldürdün beni yaa bide cok kilo alanlari tek tek alintilamissin ya topluca gördük grubun en güzel tontikleşen hamişlerini liste gibi oldu

Ahahahh cok güldürdün beni yaa bide cok kilo alanlari tek tek alintilamissin ya topluca gördük grubun en güzel tontikleşen hamişlerini liste gibi oldu
Ayyyy ya hiç öyle düşünmemiştim hahahahahah ay şu an utandım. Ben sadece bana yakın deneyimi olanları alıntıladım diye düşündüm o açıdan bakınca öyle oldu napayım ya eve gelene kadar direkt foruma girip size yazmak vardı aklımda ve bir baktım tek değilmişim sevindim vallahi masum valla

Aminn kuzum amin. Fındık burunlu nasıl gğzel maşallah bende bebişimin yüzünü görmek istiyorum artık imrendim vallahi bizim ki ancak g.tünü dönsün
Bahshdjd seninki nazlı bebişim benimki heryerini açtıı varya, göster amcalara demişim gibi heryerini açtı doktor en som dedi hızına yetişemiyorum bakmak için, çünkü tam uyanık saatiydi tepindi durdu. Böyle renkli görünce içim bi tuhaf oldu, rabbim sağlıkla bi an önce nasip etsin de zaman hemen geçsin diye dua etmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…