- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.401
Vallahi bitiyorAy bitmiş resmen
Ahahahh cok güldürdün beni yaaAy şaka gibi sabahtan beri kilo konuşuluyormuş tesadüf ben de hiç okumadan yazdım 13 kilo almışım benim gibi olan var mı diye. Doktora git gel vs okumamıştım şuan içim çok rahatladı yani gene sinir oldum ama en azından olağanüstü bir durum değil demek ki bu kilolarımız
Ayyyy ya hiç öyle düşünmemiştim hahahahahah ay şu an utandım. Ben sadece bana yakın deneyimi olanları alıntıladım diye düşündüm o açıdan bakınca öyle olduAhahahh cok güldürdün beni yaabide cok kilo alanlari tek tek alintilamissin ya topluca gördük grubun en güzel tontikleşen hamişlerini liste gibi oldu
Ay maşallah 41 kereKızlarr bugun görüş günümdüüdetaylı ve doktor muayenesi iyi geçti, oğluşum 670 gr 30 cm olmuş bile haftaya şeker yüklemesi yaptıracağımmm
Sağol canım benim rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasnAy maşallah 41 kere
Baktım şimdi canım ama bir alana bşr bedava fiyatı beni aşıyorKızlar Chackrada 1 alana 1 hediye kampanyası başlamış. Bir bakın isterseniz
Çok tatlıııı maşallahKızlarr bugun görüş günümdüüdetaylı ve doktor muayenesi iyi geçti, oğluşum 670 gr 30 cm olmuş bile haftaya şeker yüklemesi yaptıracağımmm
Fiyatları arttırıp bir alana bir bedava yapmışlar baktım ben deBaktım şimdi canım ama bir alana bşr bedava fiyatı beni aşıyor
Hgdfgjj bende aynısını düşündüm 1000 tlnin altında hiçbişey yokBaktım şimdi canım ama bir alana bşr bedava fiyatı beni aşıyor
Bir alana 4 bedava olmalı benim bunları alabilmem içinHgdfgjj bende aynısını düşündüm 1000 tlnin altında hiçbişey yok
Al benden de o kadarBir alana 4 bedava olmalı benim bunları alabilmem için
Benide aştı zatende belki bekleyeni vardır diye söyliyim dedim arkadaşa bakıp çıktımBaktım şimdi canım ama bir alana bşr bedava fiyatı beni aşıyor
Yaa senin oğluş iyice bebek olmuşKızlarr bugun görüş günümdüüdetaylı ve doktor muayenesi iyi geçti, oğluşum 670 gr 30 cm olmuş bile haftaya şeker yüklemesi yaptıracağımmm
Aminn kuzum amin. Fındık burunlu nasıl gğzel maşallahSağol canım benim rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasn
Sağol canım benim seninlee günlerimiz aynıııYaa senin oğluş iyice bebek olmuşmasallah yavruya
Bahshdjd seninki nazlı bebişimAminn kuzum amin. Fındık burunlu nasıl gğzel maşallahbende bebişimin yüzünü görmek istiyorum artık imrendim vallahi bizim ki ancak g.tünü dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?