- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.421
Bebeğim doktorunla konuş bence şeker önemli. Hamilelikte tansiyon ve şekerin kontrol altında olması lazım. Öncesinde şekerli şeyler yemiş miydin?Kızlar dun kan verdim 2 hafta sorna kontrolum glukoz 113 kırmızı görünüyor e nabizda aklıma takıldı bilen var mı şeker sıkıntılı mı
Fındığım ya gerçekten nazlı kız olsa nazlı koycam ismini bu kadar olmazBahshdjd seninki nazlı bebişimbenimki heryerini açtıı varya, göster amcalara demişim gibi heryerini açtı doktor en som dedi hızına yetişemiyorum bakmak için, çünkü tam uyanık saatiydi tepindi durdu. Böyle renkli görünce içim bi tuhaf oldu, rabbim sağlıkla bi an önce nasip etsin de zaman hemen geçsin diye dua etmedim değil
maşallah tatlılığa :))Kızlarr bugun görüş günümdüüdetaylı ve doktor muayenesi iyi geçti, oğluşum 670 gr 30 cm olmuş bile haftaya şeker yüklemesi yaptıracağımmm
Erkek bebek mi benimki erkek midem zayıf altta toplandı göbekBen 172 yim 55 le basladim, 57 yim su an. Bana da hamilelik yakismadi diye dertleniyorum bazenmide kismim zayif, rahim kismimda koca bir top var su an bebek sanki asagida gibi duruyor, degil aslinda tabi öncelik sağlık ama tontik olmak annelere cok yakisiyor bence
Valla ben de saha koymadım haziranda doğum günüm var o zaman koymayı düşünüyorum bi tekBen hamilelikle ilgili hiçbirşey paylaşmadım sosyal medyadançoğu kişi bilmez hala hamile olduğumu
Evet erkekErkek bebek mi benimki erkek midem zayıf altta toplandı göbek
Bebişim senin güzel kuşun da baya bildiğin bebiş yaniYaa eveeet günlerimiz ayniymisbiz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımızEki Görüntüle 3235550
1 saat oncesi küçük bir cikolata yemiştim hindistan cevizli devlete gidiyorum ya anca 2 hafta sonra sorabilirim bakalmBebeğim doktorunla konuş bence şeker önemli. Hamilelikte tansiyon ve şekerin kontrol altında olması lazım. Öncesinde şekerli şeyler yemiş miydin?
Fındığım ya gerçekten nazlı kız olsa nazlı koycam ismini bu kadar olmazmaşallah kuzuya heyecan yapmış annesiyle babasıyla buluşacağı için
Muhtemelen ondan dolayı öyle çıkmıştır1 saat oncesi küçük bir cikolata yemiştim hindistan cevizli devlete gidiyorum ya anca 2 hafta sonra sorabilirim bakalm
Vallahi bide bana sor. Kapının önünde beklerken kalbim öyle bi atıyodu ki anladı herhalde nasıl tekmeledi defalarcaBebeğim doktorunla konuş bence şeker önemli. Hamilelikte tansiyon ve şekerin kontrol altında olması lazım. Öncesinde şekerli şeyler yemiş miydin?
Fındığım ya gerçekten nazlı kız olsa nazlı koycam ismini bu kadar olmazmaşallah kuzuya heyecan yapmış annesiyle babasıyla buluşacağı için
Oyy maşalahhhYaa eveeet günlerimiz ayniymisbiz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımızEki Görüntüle 3235550
Yaa çok güzel, allahım isteyen herkese sağlıkla sıhhatle mutlulukla nasip etsinVallahi bide bana sor. Kapının önünde beklerken kalbim öyle bi atıyodu ki anladı herhalde nasıl tekmeledi defalarcaböyle anlarda tekmelediğinde sanki yanımdaymış gibi hissediyorum
Amin canım benimmYaa çok güzel, allahım isteyen herkese sağlıkla sıhhatle mutlulukla nasip etsinben böyle birşey olduğunu düşünmezdim ama hamile kalınca hele de hissetmeye başlayınca anladım. Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin
Çok güzel olucak çok. Yemin ederim ece varyaa doğdu odaya geldi mesela o anı düşünmek bile kalbimi dolup taşırıyor. Mıkır mıkır sesleri ayy ben yine duygusallaştımAmin canım benimmbende böyle hissetceğimi düşünmemiştim ama kalbimde her gün büyüyen bir sevgi var, ve şimdiden dolup taşıyorrr doğunca nasıl olcakk bilmiyormm
Yaa bal teyzesiii sagollBebişim senin güzel kuşun da baya bildiğin bebiş yanişimdi daha da büyümüştür maşallah
Yaani Allahın bildiğini kuldan saklıcak halin yok ya zaten arkadaşım napalım böyleyiz tontikAyyyy ya hiç öyle düşünmemiştim hahahahahah ay şu an utandım. Ben sadece bana yakın deneyimi olanları alıntıladım diye düşündüm o açıdan bakınca öyle oldunapayım ya eve gelene kadar direkt foruma girip size yazmak vardı aklımda ve bir baktım tek değilmişim sevindim vallahi masum valla
Masallahhh annesine de ogluna daOyy maşalahhhevettt seninkininde yanakları dolmuştır canımmm, zTen bundan sonra daha hızlı kilo alcaklar sanirim bide anasına çektiyse şişko olrrrr 4 buçuk kilo dopmuşm ben
Benim 111 çıktı şekerim ama doktorum normal dedi canım.şeker yüklemesinden sonra 111 çıktı.şeker yüklemesi sonrasında 140üstü çıkarsa sıkıntı galibaKızlar dun kan verdim 2 hafta sorna kontrolum glukoz 113 kırmızı görünüyor e nabizda aklıma takıldı bilen var mı şeker sıkıntılı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?