2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar dun kan verdim 2 hafta sorna kontrolum glukoz 113 kırmızı görünüyor e nabizda aklıma takıldı bilen var mı şeker sıkıntılı mı
Bebeğim doktorunla konuş bence şeker önemli. Hamilelikte tansiyon ve şekerin kontrol altında olması lazım. Öncesinde şekerli şeyler yemiş miydin?
Fındığım ya gerçekten nazlı kız olsa nazlı koycam ismini bu kadar olmaz maşallah kuzuya heyecan yapmış annesiyle babasıyla buluşacağı için

Erkek bebek mi benimki erkek midem zayıf altta toplandı göbek

Sağol canım benim seninlee günlerimiz aynııı seninkidee böyle olmuştuurrrr
Yaa eveeet günlerimiz ayniymis biz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımız

Yaa eveeet günlerimiz ayniymis biz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımız Eki Görüntüle 3235550
Bebişim senin güzel kuşun da baya bildiğin bebiş yani şimdi daha da büyümüştür maşallah

1 saat oncesi küçük bir cikolata yemiştim hindistan cevizli devlete gidiyorum ya anca 2 hafta sonra sorabilirim bakalm

Vallahi bide bana sor. Kapının önünde beklerken kalbim öyle bi atıyodu ki anladı herhalde nasıl tekmeledi defalarca böyle anlarda tekmelediğinde sanki yanımdaymış gibi hissediyorum

Bu da bizim ilk vesikalığımız Eki Görüntüle 3235550
Oyy maşalahhh evettt seninkininde yanakları dolmuştır canımmm, zTen bundan sonra daha hızlı kilo alcaklar sanirim bide anasına çektiyse şişko olrrrr 4 buçuk kilo dopmuşm ben

Vallahi bide bana sor. Kapının önünde beklerken kalbim öyle bi atıyodu ki anladı herhalde nasıl tekmeledi defalarca böyle anlarda tekmelediğinde sanki yanımdaymış gibi hissediyorum
Yaa çok güzel, allahım isteyen herkese sağlıkla sıhhatle mutlulukla nasip etsin ben böyle birşey olduğunu düşünmezdim ama hamile kalınca hele de hissetmeye başlayınca anladım. Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin

Amin canım benimm bende böyle hissetceğimi düşünmemiştim ama kalbimde her gün büyüyen bir sevgi var, ve şimdiden dolup taşıyorrr doğunca nasıl olcakk bilmiyormm

Amin canım benimm bende böyle hissetceğimi düşünmemiştim ama kalbimde her gün büyüyen bir sevgi var, ve şimdiden dolup taşıyorrr doğunca nasıl olcakk bilmiyormm
Çok güzel olucak çok. Yemin ederim ece varyaa doğdu odaya geldi mesela o anı düşünmek bile kalbimi dolup taşırıyor. Mıkır mıkır sesleri ayy ben yine duygusallaştım

Yaani Allahın bildiğini kuldan saklıcak halin yok ya zaten arkadaşım napalım böyleyiz tontik

Oyy maşalahhh evettt seninkininde yanakları dolmuştır canımmm, zTen bundan sonra daha hızlı kilo alcaklar sanirim bide anasına çektiyse şişko olrrrr 4 buçuk kilo dopmuşm ben
Masallahhh annesine de ogluna da seninkini görünce icim bi kipir kipir oldu bu nasil bir gelisim, nasil bir büyüme birer mucize bunlar

Kızlar dun kan verdim 2 hafta sorna kontrolum glukoz 113 kırmızı görünüyor e nabizda aklıma takıldı bilen var mı şeker sıkıntılı mı
Benim 111 çıktı şekerim ama doktorum normal dedi canım.şeker yüklemesinden sonra 111 çıktı.şeker yüklemesi sonrasında 140üstü çıkarsa sıkıntı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…