- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.441
Güzel, iç ısıtan fotoğraflar ardı ardına geliyor bu geceTanıştırayım, Bulutun güzel ablası Robin
Yaa yicem nasıl yatıyor ya
Topuda yanında asla ayırmaz. Gece gündüz yanında bide gece yatağa getiriyor oynayalım diye bir dönüyorum batıyor
Bugün işyerinde hava almaya çıkmıştım, bir kedi geldi kucağıma uzandı. Tam bulutun oraya koydu kendini. Normalde severim ama bu sefer sevemedim de içimde kaldı biraz ama hissetti ve geldi o çocukGüzel, iç ısıtan fotoğraflar ardı ardına geliyor bu gecebunlar da evlat yaa annelik duygusunu yaşatan minnoslar bunlarda Bulut bey çok şanslı
Şeker yuklemesi 2 hafta sorna yaptiracagm cnm normal kanlarimi aldılar 7 tüp devlet hastahanesinde kontrollerim başıma geleni anlatayım biraz gülün 7 tup kan aldilar bir tüpü kan grubuymus ( daha öncede alındı ne diye yine alıyorsa ) kanı verdiler elime yukarıya sen götürecen diye idrarı halledeyim öyle vereyim dedim, çantama atmışım eve getirmişimBenim 111 çıktı şekerim ama doktorum normal dedi canım.şeker yüklemesinden sonra 111 çıktı.şeker yüklemesi sonrasında 140üstü çıkarsa sıkıntı galiba
doğsun da öyle bir sallayacaklar kii küçük anne olacaklar Bulut beyeBugün işyerinde hava almaya çıkmıştım, bir kedi geldi kucağıma uzandı. Tam bulutun oraya koydu kendini. Normalde severim ama bu sefer sevemedim de içimde kaldı biraz ama hissetti ve geldi o çocukrobinle kaju gelmiyor pek, bekliyorum dört gözle gelip kardeşleriyle tanışacakları günü şuan evladımı pek sallamıyorlar
Hsjshshsj inşallahdoğsun da öyle bir sallayacaklar kii küçük anne olacaklar Bulut beyeiki tane karin tokluğuna çalışan bakıcı, iyi valla
Ayyy kötü olmuşŞeker yuklemesi 2 hafta sorna yaptiracagm cnm normal kanlarimi aldılar 7 tüp devlet hastahanesinde kontrollerim başıma geleni anlatayım biraz gülün 7 tup kan aldilar bir tüpü kan grubuymus ( daha öncede alındı ne diye yine alıyorsa ) kanı verdiler elime yukarıya sen götürecen diye idrarı halledeyim öyle vereyim dedim, çantama atmışım eve getirmişimgeride gidemedim iftara davetliydik attım çöpe boşuna 1 tüp kanım çöp oldu
Whatsapp grubuna katıl geçmiş dersler var ordan kayıtları alıp yaparsın belki mayısta da açarInstagramdan hilalbyogaya kayit icin mesaj attim. Ama nisan ayi boyunca c.tesi demis 2 kerecik mi
Açlıkta sınır 100 görünüyor benim testimde. Sanırım biraz üzerinde çıkmış canım senin dikkatli olKızlar dun kan verdim 2 hafta sorna kontrolum glukoz 113 kırmızı görünüyor e nabizda aklıma takıldı bilen var mı şeker sıkıntılı mı
Vallaha yemiyorum da sekerli şeyler bakalım 2 mayısta şeker yuklemem olacak ins birsey çıkmaz vallaah hic halim şekerle uğraşacakAçlıkta sınır 100 görünüyor benim testimde. Sanırım biraz üzerinde çıkmış canım senin dikkatli ol
Genetik işte ya ailende vardır yemesen de çıkıveriyor bir ekmekten bileVallaha yemiyorum da sekerli şeyler bakalım 2 mayısta şeker yuklemem olacak ins birsey çıkmaz vallaah hic halim şekerle uğraşacak
Diğer gebeligimde yoktu bakalim bunda da olmaz insallahGenetik işte ya ailende vardır yemesen de çıkıveriyor bir ekmekten bile
Ben koymamıştım ama cinsiyet partisi yaptığım da koyanlar oldu, birde eşim koydu. Her doktor kontrolüne gitmeden kontrol sonrası paylaşıcam resim diyorum ama cesaret edemiyorumkızlar merhaba sosyal medyada instagrama falan hamilelik fotolarınızı koydunuzmu hiç ya ben koymaya çekiniyorum hala nazar değer diye kötü enerjiyi çekmek de istemiyorum gerçi ama bilemedim bakıyorum millet balon patlatıyo bişeyler yapıyo patır patır koyuyuo bütün resimlerini ben hala korkuyorum bişey atmayasiz ne yaptınız bi sorayım dedimm
Amin inşallah Özel tedavilere gidiyor canım bir umut bekliyoruz ama hamilelikte gerçekten dikkatli olmak gerekiyor doktorların hamileyken yazdığı grip ilacından bile çocuğu hastanelerden çıkamayanlar var önlem almak her zaman iyidirYaa insallah şifa versin rabbimkalici mi peki konusamama durumu, tedaviyle düzelmiyor mu? İyi ki yazdin kuzum ya böyle yasanmis seyler önlem almamizi sagliyor
6 kilo aldım sen kaç aldınEvet erkekben kesinlikle erkek göbeği diye bir sey olduguna inaniyorum tipik erkek göbüşü benimki kac kilo aldin peki canim? Ben az kilo aldim diye böyle heralde diyorum ama
Ben 2 kilo aldım, az aldım diye mi böyle görünüyorum acaba diyordum ama sen de benim gibiymissin6 kilo aldım sen kaç aldın
Ben hissediyorum o hissi.ve bence mesaneme vurup onu titretiyorYa kızlar bende 2-3 gündür değişik bir his oluyor şimdi anlatıyorum.. böyle sağ tarafımda genelde bir titreşim hissi bişey titriyor sanki derinlerden aşağıda rahmime yakın bi yerde sağda. Telefon titriyor sanki böyle çok tuhaf bişey var mı böyle bişey yaşayan
Benimki daha çok biri göbek deliğimi parmaklayıp kaçıyomuş gibi, çok afedersin götüm bile zıngıldıyor öyle değişik bir his.Ya kızlar bende 2-3 gündür değişik bir his oluyor şimdi anlatıyorum.. böyle sağ tarafımda genelde bir titreşim hissi bişey titriyor sanki derinlerden aşağıda rahmime yakın bi yerde sağda. Telefon titriyor sanki böyle çok tuhaf bişey var mı böyle bişey yaşayan
Benim doktorum da her gittigimde kiloma laf ediyo moralimi bozuyoTam olarak aynı durumdayız . 167 boy 57 ile başladım bende 66 kiloyum . Dışardan herkes ay ne güzel çok kilo almamışsın dio geçen doktordan çıktık aşırı kilo almışsın dikkat etmen lazım dedi bi canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?