- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.461
Bir alana 4 bedava olmalı benim bunları alabilmem için
Benide aştı zatende belki bekleyeni vardır diye söyliyim dedim arkadaşa bakıp çıktım
Ya bu nasil bi poncik surat yerimmmKızlarr bugun görüş günümdüüdetaylı ve doktor muayenesi iyi geçti, oğluşum 670 gr 30 cm olmuş bile haftaya şeker yüklemesi yaptıracağımmm
Tam erkek suratYaa eveeet günlerimiz ayniymisbiz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımızEki Görüntüle 3235550
Bu nasıl bal surat böyleKızlarr bugun görüş günümdüüdetaylı ve doktor muayenesi iyi geçti, oğluşum 670 gr 30 cm olmuş bile haftaya şeker yüklemesi yaptıracağımmm
Ama yuzu çok net gösterdi annesi,kime benzedi simdiden görebiliyorsunYaa eveeet günlerimiz ayniymisbiz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımızEki Görüntüle 3235550
Yaaa ben bunun bıyıkları yiyimTanıştırayım, Bulutun güzel ablası Robin
Yaa yicem nasıl yatıyor ya
Topuda yanında asla ayırmaz. Gece gündüz yanında bide gece yatağa getiriyor oynayalım diye bir dönüyorum batıyor
6 kiloyla da ben gireyim listeyeAy şaka gibi sabahtan beri kilo konuşuluyormuş tesadüf ben de hiç okumadan yazdım 13 kilo almışım benim gibi olan var mı diye. Doktora git gel vs okumamıştım şuan içim çok rahatladı yani gene sinir oldum ama en azından olağanüstü bir durum değil demek ki bu kilolarımız
BenideBaktım şimdi canım ama bir alana bşr bedava fiyatı beni aşıyor
Vallah ben o fiyata bir kutu dolusu kıyafet aldımOh bee ben de bi an bi tek bana pahalı geldi sanmıştım
Kızlar bugün Adana 30 dereceyi gördü çok bunaldım ve dışarıdayım her yerim kırmızı alerji gibi olmuş sıcaktandaha yeni kendime geldim yarın sabah 10 da görüş günümüz var inşallah ben de bebişin yüzünü görürüm artık
Hsjshshsj inşallah
Abisiyle ablası sevecek onu eminim ama öyle miniş kedilerden olmaz gibi geliyorlar bana bakalım
Ahahah tam hislerimin tercümanı olmussunTam erkek surat
Yaa eveeet her şeyleri belliii minik kuşumun aynı annesine benziyor minik sıpamAma yuzu çok net gösterdi annesi,kime benzedi simdiden görebiliyorsunmaşallah yavruya
Çok güzel olucak çok. Yemin ederim ece varyaa doğdu odaya geldi mesela o anı düşünmek bile kalbimi dolup taşırıyor. Mıkır mıkır sesleri ayy ben yine duygusallaştım
Ah vllahi bu aşırııı analık duygusallığı ile başımız dertteMasallahhh annesine de ogluna daseninkini görünce icim bi kipir kipir oldu bu nasil bir gelisim, nasil bir büyüme birer mucize bunlar
Teşekkür ederizz teyzesiiiiiiYa bu nasil bi poncik surat yerimmm
Tesekkur ederiizz canımm ben mmBu nasıl bal surat böylemaşallah ya
Memnun oldumTanıştırayım, Bulutun güzel ablası Robin
Topuda yanında asla ayırmaz. Gece gündüz yanında bide gece yatağa getiriyor oynayalım diye bir dönüyorum batıyor
Tanıştırayım, Bulutun güzel ablası Robin
Çoook güzeller yaMemnun oldumbak bunlar da benimkiler 7 yıldır bize eşlik ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?