2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya kızlar birsey sormak istiyorum son 1 haftadır 3/4 kere baş dönmesi yaşıyorum baya da bi suruyor 40sn 1 dk falan acayip dönme oluyor sebebi neden olabilir şeker düşmesi değil çunku hamilelik şekerim oldugu için hep olçuyorum insülin de kulanıyorum o yuzden onun olmadigi kesin

Yaa eveeet günlerimiz ayniymis biz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımız Eki Görüntüle 3235550
Ama yuzu çok net gösterdi annesi,kime benzedi simdiden görebiliyorsun maşallah yavruya

Tanıştırayım, Bulutun güzel ablası Robin
Yaa yicem nasıl yatıyor ya
Topuda yanında asla ayırmaz. Gece gündüz yanında bide gece yatağa getiriyor oynayalım diye bir dönüyorum batıyor
Yaaa ben bunun bıyıkları yiyimbu nasıl yatış hangi maçtan geldiyse cok yorgun düşmüş

6 kiloyla da ben gireyim listeye 71 ile hamile kaldim,77oldum

simdi 30dereceyse yazin ne olucakbenim hala kaloriferlerim yaniyor

Geceleri artık yatamaz oldum kuyruk sokumu batmasından ve bel ağrısından geçsin gitsin istiyor böyle oluncada insan zamanin çabucak yha kendi drum göreve gitmis hataya .gelmiş bayram sonuna aldim hemen randevu bakalım ozamana durum ne gösterecek

Ahahah tam hislerimin tercümanı olmussun bebisten ziyade koca adam gibi benim oglum ya koca koca nanaklari yok
Ama yuzu çok net gösterdi annesi,kime benzedi simdiden görebiliyorsun maşallah yavruya
Yaa eveeet her şeyleri belliii minik kuşumun aynı annesine benziyor minik sıpam hepimizin bebislerine kocaman masallah

Çok güzel olucak çok. Yemin ederim ece varyaa doğdu odaya geldi mesela o anı düşünmek bile kalbimi dolup taşırıyor. Mıkır mıkır sesleri ayy ben yine duygusallaştım

Masallahhh annesine de ogluna da seninkini görünce icim bi kipir kipir oldu bu nasil bir gelisim, nasil bir büyüme birer mucize bunlar
Ah vllahi bu aşırııı analık duygusallığı ile başımız dertte daha şimdideen hepimiz böyleyiizz, onlar bizi seçtiği için şanslıyızzz ama bizde çok iyi anneler olacağız allahın izniyle

Topuda yanında asla ayırmaz. Gece gündüz yanında bide gece yatağa getiriyor oynayalım diye bir dönüyorum batıyor
Memnun oldumbak bunlar da benimkiler 7 yıldır bize eşlik ediyorlar

Eklentiler

• IMG_20230130_084847.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 65

Memnun oldumbak bunlar da benimkiler 7 yıldır bize eşlik ediyorlar
Çoook güzeller ya evde bi can fazladan çok güzel oluyor.insanın tüm siniri gerginliği gidiyor.Benim Sakız bey de sürekli kucakta ,bebişi öğrendiğimden beri daha çok ilgilenmeye başladı sanırım benimle .upuzun ömürleri olsun hepsinin tüylü evlatlar

Eklentiler

• AA7A5EC2-060B-4994-89B5-4A3ACC61D9BA.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…