- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.481
Biz e bebekten devamOh bee ben de bi an bi tek bana pahalı geldi sanmıştım
Smokinli sakızÇoook güzeller yaevde bi can fazladan çok güzel oluyor.insanın tüm siniri gerginliği gidiyor.Benim Sakız bey de sürekli kucakta ,bebişi öğrendiğimden beri daha çok ilgilenmeye başladı sanırım benimle .upuzun ömürleri olsun hepsinin tüylü evlatlar
Hadi ya öyle miymiş valla hiç bilmiyordum çok komik bişey ama yaBen hissediyorum o hissi.ve bence mesaneme vurup onu titretiyormesane en çok oynadıkları organmış en çok tekme yiyen
Evet çok tatlı gerçekten evin neşesiSmokinli sakızaynı benim efe gibi, çok evcimen, cok tatlı oluyorlar güzel ömürleri olsun
Evet ya tam ayaklarının altına geliyormuş o yüzden hep onu tepikliyorlarmış çok tatlı ve komikHadi ya öyle miymiş valla hiç bilmiyordum çok komik bişey ama ya
Ne kadar da bensinBu arada sosyal medyaya fotoğraf atma konusu sorulmuş. Ben nedense atasım gelmedi. Ne zaman aile saadeti fotomuzu atsak bişe oluyor ya da ben öyle algılıyorum ama riske atmayayım dedimHamilelik çekimi ben de yapıcam, benim konuştuğum fotoğrafçı 28-32 haftalar arası en iyi zamanları dedi. Çekim fotolarını da doğurduktan sonra paylaşırım. Bebeği de 6 aydan sonra galiba çünkü paylaşırsam şılllaaak diye atarım ben, emojiyle yüz kapatıp atmayı sevmiyorum. Belki de böyle saçma sapan totem yapmasam hiçbişe olmayacak ama ne bileyim ya belki ikinciye üçüncüye vs daha rahat olurum amaaaan nolcak mıdunda,her konuda 2. 3. Çocuklara öyle oluyormuş zaten napalım
Bebişim hiç takılma. Usg ye göre tam 25 haftalık hamileyim. Kendi tartımda 11-12 kg arası almışım çıkıyorAyyyy ya hiç öyle düşünmemiştim hahahahahah ay şu an utandım. Ben sadece bana yakın deneyimi olanları alıntıladım diye düşündüm o açıdan bakınca öyle oldunapayım ya eve gelene kadar direkt foruma girip size yazmak vardı aklımda ve bir baktım tek değilmişim sevindim vallahi masum valla
Yaaaaa maşallah ama bu baya baya ben erkeğim diyor zaten baksana, erken de göstermişti sanki haytaYaa eveeet günlerimiz ayniymisbiz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımızEki Görüntüle 3235550
Aynısı bende de var anam bacım içim titriyorYa kızlar bende 2-3 gündür değişik bir his oluyor şimdi anlatıyorum.. böyle sağ tarafımda genelde bir titreşim hissi bişey titriyor sanki derinlerden aşağıda rahmime yakın bi yerde sağda. Telefon titriyor sanki böyle çok tuhaf bişey var mı böyle bişey yaşayan
Neyse ki bugun daha iyi. Yağmur sıcagıymış kuzum. Sonlara dogru Allah yardımcımız olsun. Heralde ben 37 dolunca kes al tohtur beeey diyecem gibiKızlar bugün Adana 30 dereceyi gördü çok bunaldım ve dışarıdayım her yerim kırmızı alerji gibi olmuş sıcaktandaha yeni kendime geldim yarın sabah 10 da görüş günümüz var inşallah ben de bebişin yüzünü görürüm artık
Bize gel bebişsimdi 30dereceyse yazin ne olucak benim hala kaloriferlerim yaniyor
Ay benim kv de doğumda ev temizliğine taktı şu anBenim de gece boyu sol kolumu kopardılar sanki dirsekten aşağısı çok ağrıdı parmaklarımı katlayamadım bile... ne şekilde koysam geçmedi. Bende de kol ağrısı kanayan yaram oldu bu gebelikte. Araba kullanırken bile ellerim uyuşuyor düşünün. Gittikçe yorgun hissediyorum sanki. Dün biri geldi akşam oturmaya. 6 aylıktan daha büyük duruyor karnın diyor. Dedim gel, hoşgeldin , bir sen eksiktin3. çocuguım olacak hala bana şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor arabalara köpek konurdu hatırlar mısınız habire hafa sallardı. Ona döndüm dün
Canım bilinçaltımız çok aktif.negatif bi anlam yükleme bence.Bende bazen bu tür rüyalar görüyorum, kalkıyorum karnım dümdüz eşime soruyorum mahir toprak nerde diye hayatım aldırdık ya falan diyor saçma sapanKötü bir rüyayla uyandım bugün. Tuvalete gidiyorum, iç çamaşırımda bi damla kan görüyorum, hala kanıyor mu diye peçeteyle siliyorum peçete kanla kaplanıyor. Sonra oluk oluk kan akmaya başlıyor eşime bağırıyorum kanamam var diye. Gerçekte de biraz bağırmışım eşim uyandırdı. Kendime gelince indirip iç çamaşırıma baktım hemenkötü bir anlamı mı var bu rüyanın, bütün gün bunu düşünürüm ben şimdi
Canım bilinçaltımız çok aktif.negatif bi anlam yükleme bence.Bende bazen bu tür rüyalar görüyorum, kalkıyorum karnım dümdüz eşime soruyorum mahir toprak nerde diye hayatım aldırdık ya falan diyor saçma sapanhiç bakmadım anlamlarına çünkü hamilelik hormonlarından görüyoruz işte
Hiiç aldırma, hem kan görmüşsün rüya bozulur derler, hem de bu aralar hormonlar varya tavan yapmış durumda rüyaların da saçmalaması çok normalKötü bir rüyayla uyandım bugün. Tuvalete gidiyorum, iç çamaşırımda bi damla kan görüyorum, hala kanıyor mu diye peçeteyle siliyorum peçete kanla kaplanıyor. Sonra oluk oluk kan akmaya başlıyor eşime bağırıyorum kanamam var diye. Gerçekte de biraz bağırmışım eşim uyandırdı. Kendime gelince indirip iç çamaşırıma baktım hemenkötü bir anlamı mı var bu rüyanın, bütün gün bunu düşünürüm ben şimdi
Evet bu arkadaş da yıkarken çanta hazırlarken çağır yardıma gelirim falan dedi de. Kimseyi istemem anam gelirse gelsin yoksa o da sorun değil. Zaten ben başımın çaresine bakmayı öğreneli uzun zaman olduAy benim kv de doğumda ev temizliğine taktı şu andün bizdeydi şunu şöyle bunu böyle yapalım şunu temizleyelim bunu değiştirelim konuştu durdu.ben aslında birini bulup temizletecektim ama bilemiyorum kendi gelmek istedi galiba yardıma herkes ne çok konuşuyor ya bazen başım kaldırmıyor benim
Seninki de baya kötüymüş yaa, benim rüyalarımın çoğu kötü olmaya başladı. İlk 3 ayda ne güzel şeyler görüyordum, bebek tutuyordum sürekli, gülüyordum. Beni çok etkiliyor bir de, bir ay önce gördüğüm kabusu hatırlıyorum hala
Ben de kafayı servikal yetmezliğe taktım bu ara, ondan görmüş olabilirim öyle bir şeyOna bakarsan benim de gece implantımın üstündeki kaplama diş oynuyordu, artık benim kabuslarım diş üzerine, çok çektğim için dişten
Kaçıncı kattan düştü?Kızlar kedimiz balkondan düştü eşim veterinere götürdü şimdi çok kötüydü kanlar falan dua edin ben de mahvettim kendimi burda
Canım pamuğum
Ben de ilk üç ayda hep oğlumu gördüm ,herkes kız derken hep aynı bebeği gördümSeninki de baya kötüymüş yaa, benim rüyalarımın çoğu kötü olmaya başladı. İlk 3 ayda ne güzel şeyler görüyordum, bebek tutuyordum sürekli, gülüyordum. Beni çok etkiliyor bir de, bir ay önce gördüğüm kabusu hatırlıyorum hala
Bende kurutma istiyorum ya ,vallahi çok pişmanım almadığıma .Robot süpürge çok güzel kolaylık yanına kurutma da alsaydım ,iyi bi takım olurlardıHiiç aldırma, hem kan görmüşsün rüya bozulur derler, hem de bu aralar hormonlar varya tavan yapmış durumda rüyaların da saçmalaması çok normal
Evet bu arkadaş da yıkarken çanta hazırlarken çağır yardıma gelirim falan dedi de. Kimseyi istemem anam gelirse gelsin yoksa o da sorun değil. Zaten ben başımın çaresine bakmayı öğreneli uzun zaman olduKurutma makinem,robot süpürgem de var. Aslanlarım benim onlara bişey olmasın yeter Konuşmuyorlar da en sevdiğim
2. Ama çok yavru daha 2 aylıkKaçıncı kattan düştü?
Haha bende cinsiyeti daha belli değilken kaç defa ruyama geldi erkek bebek diye ve gerçekten de erkekBen de ilk üç ayda hep oğlumu gördüm ,herkes kız derken hep aynı bebeği gördümcanım hiç takılma ,pozitif düşünelim pozitif olsun.rüyalar biraz daha devam eder gibi
Canim hic anlami var mi diye yorma, sadece bir rüya, bilincaltimizdaki korkuyu gormussun senKötü bir rüyayla uyandım bugün. Tuvalete gidiyorum, iç çamaşırımda bi damla kan görüyorum, hala kanıyor mu diye peçeteyle siliyorum peçete kanla kaplanıyor. Sonra oluk oluk kan akmaya başlıyor eşime bağırıyorum kanamam var diye. Gerçekte de biraz bağırmışım eşim uyandırdı. Kendime gelince indirip iç çamaşırıma baktım hemenkötü bir anlamı mı var bu rüyanın, bütün gün bunu düşünürüm ben şimdi
Canim hic anlami var mi diye yorma, sadece bir rüya, bilincaltimizdaki korkuyu gormussun senben de iki gün önce kotu ruya görmüştüm, bebegim karnimda ölmüş, bunu bana söylemeden sezaryenle almislar, sonra ölüsünü de göstermeden bir yerlere götürmüşler diye. Valla bu rüyadan sonra bütün gün tekme dinledim o gün de az tekmeledi benim sıpa kahroldum tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?