2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Smokinli sakız aynı benim efe gibi, çok evcimen, cok tatlı oluyorlar güzel ömürleri olsun

Ne kadar da bensin ben de öyleyim de şu son yıllarda başıma gelmeyen kalmadı, evim krediyle alalı 1 sene olmuştu orta hasarlı oldu. Neyse kiraya çıkarım devlet yardım edecek nasılsa dedim. Ev az hasarlıya döndü itiraz falan ettiler. Şimdi Kira yardımı yok. Banka 8 bin kredisini çekmeye başladı. 7.5 da ev kirası ödüyoruz. Satılmıyor da lanet Şimdi mühendislik firmasına gösterecekler 5-10 bin arası sadece durum değerlendirmesi için para isteniyor. Güçlendirme derlerse zten ciddi maliyeti var. Arkasına arabanın motoru bozuldu 30 bin sıkışmış Bebek gelecek şimdi onunn da masrafı var. Ben ne yapsam göze gelirim. O yüzden yakınlarım bilir ama instada paylaşmaya tırsıyorum

Bebişim hiç takılma. Usg ye göre tam 25 haftalık hamileyim. Kendi tartımda 11-12 kg arası almışım çıkıyor

Yaa eveeet günlerimiz ayniymis biz iki hafta önce gittik tam, böyle tosuncuk degildi iki haftada böyle olmuş mudur ki benim oğluş da acaba
Bu da bizim ilk vesikalığımız Eki Görüntüle 3235550
Yaaaaa maşallah ama bu baya baya ben erkeğim diyor zaten baksana, erken de göstermişti sanki hayta

Aynısı bende de var anam bacım içim titriyor ama o tekme falan değil tekme acaip hissediyorum ben zınk diye

Neyse ki bugun daha iyi. Yağmur sıcagıymış kuzum. Sonlara dogru Allah yardımcımız olsun. Heralde ben 37 dolunca kes al tohtur beeey diyecem gibi

simdi 30dereceyse yazin ne olucakbenim hala kaloriferlerim yaniyor
Bize gel bebiş Sımsıcak, cehennem etüdü gibi Tövbe tövbe

Benim de gece boyu sol kolumu kopardılar sanki dirsekten aşağısı çok ağrıdı parmaklarımı katlayamadım bile... ne şekilde koysam geçmedi. Bende de kol ağrısı kanayan yaram oldu bu gebelikte. Araba kullanırken bile ellerim uyuşuyor düşünün. Gittikçe yorgun hissediyorum sanki. Dün biri geldi akşam oturmaya. 6 aylıktan daha büyük duruyor karnın diyor. Dedim gel, hoşgeldin , bir sen eksiktin 3. çocuguım olacak hala bana şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor arabalara köpek konurdu hatırlar mısınız habire hafa sallardı. Ona döndüm dün

Kötü bir rüyayla uyandım bugün. Tuvalete gidiyorum, iç çamaşırımda bi damla kan görüyorum, hala kanıyor mu diye peçeteyle siliyorum peçete kanla kaplanıyor. Sonra oluk oluk kan akmaya başlıyor eşime bağırıyorum kanamam var diye. Gerçekte de biraz bağırmışım eşim uyandırdı. Kendime gelince indirip iç çamaşırıma baktım hemen kötü bir anlamı mı var bu rüyanın, bütün gün bunu düşünürüm ben şimdi

Ay benim kv de doğumda ev temizliğine taktı şu an dün bizdeydi şunu şöyle bunu böyle yapalım şunu temizleyelim bunu değiştirelim konuştu durdu.ben aslında birini bulup temizletecektim ama bilemiyorum kendi gelmek istedi galiba yardıma herkes ne çok konuşuyor ya bazen başım kaldırmıyor benim
Canım bilinçaltımız çok aktif.negatif bi anlam yükleme bence.Bende bazen bu tür rüyalar görüyorum, kalkıyorum karnım dümdüz eşime soruyorum mahir toprak nerde diye hayatım aldırdık ya falan diyor saçma sapan hiç bakmadım anlamlarına çünkü hamilelik hormonlarından görüyoruz işte

Seninki de baya kötüymüş yaa, benim rüyalarımın çoğu kötü olmaya başladı. İlk 3 ayda ne güzel şeyler görüyordum, bebek tutuyordum sürekli, gülüyordum. Beni çok etkiliyor bir de, bir ay önce gördüğüm kabusu hatırlıyorum hala

Hiiç aldırma, hem kan görmüşsün rüya bozulur derler, hem de bu aralar hormonlar varya tavan yapmış durumda rüyaların da saçmalaması çok normal
Evet bu arkadaş da yıkarken çanta hazırlarken çağır yardıma gelirim falan dedi de. Kimseyi istemem anam gelirse gelsin yoksa o da sorun değil. Zaten ben başımın çaresine bakmayı öğreneli uzun zaman oldu Kurutma makinem,robot süpürgem de var. Aslanlarım benim onlara bişey olmasın yeter Konuşmuyorlar da en sevdiğim

Ona bakarsan benim de gece implantımın üstündeki kaplama diş oynuyordu, artık benim kabuslarım diş üzerine, çok çektğim için dişten

Ben de ilk üç ayda hep oğlumu gördüm ,herkes kız derken hep aynı bebeği gördüm canım hiç takılma ,pozitif düşünelim pozitif olsun.rüyalar biraz daha devam eder gibi
Bende kurutma istiyorum ya ,vallahi çok pişmanım almadığıma .Robot süpürge çok güzel kolaylık yanına kurutma da alsaydım ,iyi bi takım olurlardı

Ben de ilk üç ayda hep oğlumu gördüm ,herkes kız derken hep aynı bebeği gördüm canım hiç takılma ,pozitif düşünelim pozitif olsun.rüyalar biraz daha devam eder gibi
Haha bende cinsiyeti daha belli değilken kaç defa ruyama geldi erkek bebek diye ve gerçekten de erkek o değilde 2 defa da dogum yaptim bebek bir defa 2600 bir defa 2750gr dogdu ruyamda ve simsiyah bir bebekti toparlak bir yuzu vardi hic bize benzemiyor kizim sarışın beyaz mavi gözlü eşim ben sarışın ela gözlüyüz böyle bir bebek doğrursam çok şaşıririm

Canim hic anlami var mi diye yorma, sadece bir rüya, bilincaltimizdaki korkuyu gormussun sen ben de iki gün önce kotu ruya görmüştüm, bebegim karnimda ölmüş, bunu bana söylemeden sezaryenle almislar, sonra ölüsünü de göstermeden bir yerlere götürmüşler diye. Valla bu rüyadan sonra bütün gün tekme dinledim o gün de az tekmeledi benim sıpa kahroldum tüm gün

C Cerito kızlar sizin rüyalarınız benimkinden de fenaymış ya kafayı yerim herhalde şunu görsem.
Ben de hareket hissetmiyorum uyandığımdan beri, canım sıkıldı buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…