2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Üzme kendini cnm kan gördüysen fos derler bizim oradalarda bir anlamı yok yani, bu rüyalar benide maffediyor senaryolar yazilir o derece

Evet o tarz benimki de yapıyor canım çok, acıtıyor bazen sanki ama bu dediğim daha farklı bişey resmen titreşim ceritoya da oluyormuş normal demek ki

Aynen tekme vuruşlar falan onalr daha başka bu bi tuhaf titreşim çok komik geliyor

Eklentiler

Evet o tarz benimki de yapıyor canım çok, acıtıyor bazen sanki ama bu dediğim daha farklı bişey resmen titreşim ceritoya da oluyormuş normal demek ki
Valla ben git gide evhamımı dizginlemeyi öğreniyorum galiba. Bir sakinlik geldi bana. Bence de tamamen normaldir yani içimizde bir şey büyüyüp duruyor, titreşmesin de nolsun.

Kızlar geçen Bi kediden bahsetmiştim hatırlarsanız. Sokak kedisi ama mama su için bize gelirdi .hamileydi .veterinere götürdük baya hasta halsiz görünüyordu. Karnında yavrular ölmüş rahmi çürümüş bağırsakları çürümeye başlamış. Dün ameliyata aldılar. Akşam gittim gördüm. Gözüme o kadar iyi göründü ki uyanmış gözlerini bize çevirdi kocaman kocaman öyle güzel bakti ki iyilesecegine emindim.sabah haber geldi vefat etmiş.ya ağlamaktan gözlerim çıkacak. Son kez sanki teşekkür için bakti . Ne zormuş bir can kaybetmek ..

Hahahah rüyaların tersi çıkarmış canım,senin de bilinçatın baya hareketli belli
C Cerito kızlar sizin rüyalarınız benimkinden de fenaymış ya kafayı yerim herhalde şunu görsem.
Ben de hareket hissetmiyorum uyandığımdan beri, canım sıkıldı buna
Sıkma canını benim yaramaz da bi fır dönüyor bi hiç kıpırdamadan donup kalıyor.Dün gece hep yatınca kopan çocuk tek bi tekme bile vurmadı.sabaha kadar aralıklı kalkıp yokladım ama yok sonra sabah attı bi iki tane hep uyuyorlar ya babalar gibi

Ay çok üzüldüm ya.Hayvan ölümleri beni çok etkiliyor .Gerçekten evdeki tüylü bebeği de düşündükçe ağlamak istiyorum,bi gün gideceğini bilmek çok yorucu bi süreç .Canım sen elinden geleni yapmışsın.Daha fazlası elinden gelmezdi.Mübarek günlerde almış götürmüş ,yardımcı olmuşsun.o da sana teşekkürünü etmiş.ruhu huzur bulsun umarım ki

Kızlar kedimiz balkondan düştü eşim veterinere götürdü şimdi çok kötüydü kanlar falan dua edin ben de mahvettim kendimi burda
Canım pamuğum
Çok üzüldüm çok mu yüksek eviniz, kendiler çok güçlüler inşallah kırıksız atlatır yavrucak
Ah canım yaşadığın bu duyguyu çok iyi bilirim, ilk yazdığında anlamıştım aslında ama insan bir umut bekliyor, inancını bilmiyorum ama bu masum günahsızlarla ahiret hayatımızda karşılaşacağımıza eminim... İyiki senin gibi iyi yürekli insanlar var

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Benim enfeksiyonum beni çok rahatsız edecek derecede değil ama antibiyotik kullanmama rağmen geçmiyor bir türlü. Ultrasona girdim sağ böbrekte grade 1 pelvikaliksiyel dilatasyon yazıyor onu araştırayım dedim böbrekte genişleme falan yazıyor gebelikte olabiliyormuş ama idrar yolu enfeksiyonuyla birlikte görülünce sıkıntı oluyormuş katater falan takılıyor böbreği boşaltmak için yazıyor, doktora sonuç için 3'ten sonra gideceğim ama o zaman kadar içim içimi yiyor şuan benim gibi olan var mı acaba

Ben varım. Hamilelikten öncede yaşıyordum hamilelikte de yaşıyorum. bir türlü gecmiyor kroniklesti sanırım. Aksef antibiyotik kullandım birde munurol kullanıyorum. Ama bir süre sonra tekrarlıyor.

simdi 30dereceyse yazin ne olucakbenim hala kaloriferlerim yaniyor
Ay valla bilemiyorum doğma büyüme sıcağın içindeyim ama gebelikte biraz zor geçecek galiba sıcaklar
Pozitifim 37 hafta çok iyimser valla beni korkuttu sicakta gebelik evden cikmayacam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…