2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay valla bilemiyorum doğma büyüme sıcağın içindeyim ama gebelikte biraz zor geçecek galiba sıcaklar

Pozitifim 37 hafta çok iyimser valla beni korkuttu sicakta gebelik evden cikmayacam sanırım
Ben en başta 40 ın dolmasını beklicem diyordum O yüzden benim için bu bile erken sıcaga göre değişebilir fikrim

İşte hiç söylemeyeceksin evin var diye bile. Bazı insanlara hiç etki etmeyen meret bazısını da etki etmeden bırakmıyor ben çok inanıyorum.
Sizin duruma ne denir bilmiyorum zaten doğru düzgün hizmet almış olsanız çok şaşırırdım, madem az hasarlıymış gitsin otursun raporu veren ama onlar da emirle çalışıyor işte kesin.
5 yıl sonra herşey geçmiş, çocuklar sağlıkla büyümüş, çok güzel günler gelmiş, bu günler aşılmış olsun, sana bu enerjiyi gönderiyorum o zaman ben de :)

Amiiiiin amin canım benim
Hiç sorma kuzum,orta hasarlıya itiraz edenler zaten binada 4 dairesi olan adamlar ..... Daha korkudan kafalarını otomatik kapıdan içeri sokamıyorlar gerizekalılar. Tamamen duygusal yani anlıcannn. Allahlarından bulsunlar. Ben ne kendim otururum ne kiraya verebilirim, Allahtan korkarım ben... Korkmayanlar düşünsün

Muayeneden geldim teyzeleri Alaz Efe 650 gram olmuş boyu da 31 cm olmuş
Suyun iyi ama daha iyi olabilir dedi doktorum ki yeterince su tüketiyorum demekki daha dikkat etmek gerekiyor .
Maşallahhh canmm banada dün doktor bi tık fazla ama çok değil yediklerine dikkat et porsiyon azalt dedi, cok su içiyorım ondan mı dedim ama onla alakası yok dedi. Belkide sende yemene bi tık fazla porsiyon ekleyebilirsin, bana azalt dediğine göre öyle bi çözüm düşündüm

Karpal tunel sendromu cok oluyomus hamilelikte onla ilgili olabilir kol agrisi uyusmasi falan

Sen elinden geleni yaptin onun omru o kadarmis

Evet olabilir canım aslında ben de neredeyse 6 kilo aldım ama ideal kiloya ulaştım, eşim de zayıf yapili o yüzden bebek de uzun ince burdaki takvimde 790 gr yaziyor ama bebeğim 650 gr uyumlu haftasiyla dedi doktor yinede kafam karıştı ben bir porsiyon daha fazla yesem iyi olacak

Ben eksik kalmayım kızlar 54 kiloyla hamile kaldım 66 kiloyum, önümüz bayram korkarım daha da alacağım kilolardan

Tecrübeli anneler, 8 aylık hamilelikte hareketler ne derece kısıtlanır? Araba kullanabildiniz mi mesela rahatça? Temmuzda ehliyet sınavına girebilirim de :)
Hareketler kısıtlanır, eğilmek özellikle ama araba kullanabilirsin, ehliyet sınavına da girebilirisn engel teşkil etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…