- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.521
Çok üzüldüm canımbaşın sağolsun. İnşallah bu kez sorunsuz atlatacaksın
Sorma pozitifim yaaa bildigin erkek buYaaaaa maşallah ama bu baya baya ben erkeğim diyor zaten baksana, erken de göstermişti sanki hayta
Oy mis, tırmalamıyorsa çok güzel yumulunur bunaGüllaç hanım
güzel cikmis cnm ben sormamistim ama 2.5 cm üstünde olamli zaten seninki iyiKızlar 21. Haftada detaylı ultrasonda rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Benim 30mm cıktı doktor iyi dedi sizlerin kac cıkmıstı?
Ben en başta 40 ın dolmasını beklicem diyordumAy valla bilemiyorum doğma büyüme sıcağın içindeyim ama gebelikte biraz zor geçecek galiba sıcaklar
Pozitifim 37 hafta çok iyimser valla beni korkuttu sicakta gebelik evden cikmayacam sanırım
Veteriner ne diyor? Omurga kırıldı mi? Inşallah iyileşirKızlar kedimiz balkondan düştü eşim veterinere götürdü şimdi çok kötüydü kanlar falan dua edin ben de mahvettim kendimi burda
Canım pamuğum
İşte hiç söylemeyeceksin evin var diye bile. Bazı insanlara hiç etki etmeyen meret bazısını da etki etmeden bırakmıyor ben çok inanıyorum.Ne kadar da bensinben de öyleyim de şu son yıllarda başıma gelmeyen kalmadı, evim krediyle alalı 1 sene olmuştu orta hasarlı oldu. Neyse kiraya çıkarım devlet yardım edecek nasılsa dedim. Ev az hasarlıya döndü itiraz falan ettiler. Şimdi Kira yardımı yok. Banka 8 bin kredisini çekmeye başladı. 7.5 da ev kirası ödüyoruz. Satılmıyor da lanet Şimdi mühendislik firmasına gösterecekler 5-10 bin arası sadece durum değerlendirmesi için para isteniyor. Güçlendirme derlerse zten ciddi maliyeti var. Arkasına arabanın motoru bozuldu 30 bin sıkışmış Bebek gelecek şimdi onunn da masrafı var. Ben ne yapsam göze gelirim. O yüzden yakınlarım bilir ama instada paylaşmaya tırsıyorum
İşte hiç söylemeyeceksin evin var diye bile. Bazı insanlara hiç etki etmeyen meret bazısını da etki etmeden bırakmıyor ben çok inanıyorum.
Sizin duruma ne denir bilmiyorum zaten doğru düzgün hizmet almış olsanız çok şaşırırdım, madem az hasarlıymış gitsin otursun raporu veren ama onlar da emirle çalışıyor işte kesin.
5 yıl sonra herşey geçmiş, çocuklar sağlıkla büyümüş, çok güzel günler gelmiş, bu günler aşılmış olsun, sana bu enerjiyi gönderiyorum o zaman ben de :)
Maşallahhh canmmMuayeneden geldim teyzeleri Alaz Efe 650 gram olmuş boyu da 31 cm olmuş
Suyun iyi ama daha iyi olabilir dedi doktorum ki yeterince su tüketiyorum demekki daha dikkat etmek gerekiyor .
Karpal tunel sendromu cok oluyomus hamilelikte onla ilgili olabilir kol agrisi uyusmasi falanBenim de gece boyu sol kolumu kopardılar sanki dirsekten aşağısı çok ağrıdı parmaklarımı katlayamadım bile... ne şekilde koysam geçmedi. Bende de kol ağrısı kanayan yaram oldu bu gebelikte. Araba kullanırken bile ellerim uyuşuyor düşünün. Gittikçe yorgun hissediyorum sanki. Dün biri geldi akşam oturmaya. 6 aylıktan daha büyük duruyor karnın diyor. Dedim gel, hoşgeldin , bir sen eksiktin3. çocuguım olacak hala bana şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor arabalara köpek konurdu hatırlar mısınız habire hafa sallardı. Ona döndüm dün
Karpal tunel sendromu cok oluyomus hamilelikte onla ilgili olabilir kol agrisi uyusmasi falan
Sen elinden geleni yaptin onun omru o kadarmisKızlar geçen Bi kediden bahsetmiştim hatırlarsanız. Sokak kedisi ama mama su için bize gelirdi .hamileydi .veterinere götürdük baya hasta halsiz görünüyordu. Karnında yavrular ölmüş rahmi çürümüş bağırsakları çürümeye başlamış. Dün ameliyata aldılar. Akşam gittim gördüm. Gözüme o kadar iyi göründü ki uyanmış gözlerini bize çevirdi kocaman kocaman öyle güzel bakti ki iyilesecegine emindim.sabah haber geldi vefat etmiş.ya ağlamaktan gözlerim çıkacak. Son kez sanki teşekkür için bakti . Ne zormuş bir can kaybetmek ..
Evet olabilir canım aslında ben de neredeyse 6 kilo aldım ama ideal kiloya ulaştım, eşim de zayıf yapili o yüzden bebek de uzun inceMaşallahhh canmmbanada dün doktor bi tık fazla ama çok değil yediklerine dikkat et porsiyon azalt dedi, cok su içiyorım ondan mı dedim ama onla alakası yok dedi. Belkide sende yemene bi tık fazla porsiyon ekleyebilirsin, bana azalt dediğine göre öyle bi çözüm düşündüm
Ben eksik kalmayım kızlar 54 kiloyla hamile kaldım 66 kiloyum, önümüz bayram korkarım daha da alacağım kilolardanAy şaka gibi sabahtan beri kilo konuşuluyormuş tesadüf ben de hiç okumadan yazdım 13 kilo almışım benim gibi olan var mı diye. Doktora git gel vs okumamıştım şuan içim çok rahatladı yani gene sinir oldum ama en azından olağanüstü bir durum değil demek ki bu kilolarımız
Benimki 48mm ciktiKızlar 21. Haftada detaylı ultrasonda rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Benim 30mm cıktı doktor iyi dedi sizlerin kac cıkmıstı?
Hareketler kısıtlanır, eğilmek özellikle ama araba kullanabilirsin, ehliyet sınavına da girebilirisn engel teşkil etmezTecrübeli anneler, 8 aylık hamilelikte hareketler ne derece kısıtlanır? Araba kullanabildiniz mi mesela rahatça? Temmuzda ehliyet sınavına girebilirim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?