2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende Suyum geldiğini görüp kendimi kontrol etmiştim canım psikolojik bence kötüye yorma

Ondan zaten. Ödemden oluyor biliyorum farkındayım kuzum gün içinde iyi gibi ama geceleri coşuyor. Doktor da dedi zaten
Ama benimki karpal tüneli degil herhalde,uyusmada yok,sol kol bilekten bas parmağı ile geri ceviremiyorum,küçük,yüzük ve orta parmağı avucum içinden eklemlerden agriyor ama ayni senin dediğin gibi canım gündüz bir nebze geçiyor,ama gece nasil yatıcam kolumu nereye,nasıl koysam şaşırıyorum obur kolumdada var ama dayanilabilir seviyede

Kademeli de zor cnm benim icin. Alt kademeye bebegi koyup cikarmak zor O yuzden on panelin hareketli olmasini tercih ediyorum. Ben henuz almadim. Bayramdan sonra insallah alacagim. Link nasil birakiliyor bilemedim, foto ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20230419_154559_Trendyol.webp
    15 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20230419_155146_Trendyol.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 89
Kızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Ben 1 onlu bir beşli aldım devamını tek tek alacağım yeter zaten doktorum da yeni doğana fazla gerek yok 10 gün anca giyiyor dedi o yüzden devamını büyük alacağım 3 aylık olanlardan

Kızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Evvet en sevdiğim konu ben 2 tame aldım canım, daha doğrusu 1 tane almıştım diğeri hediye geldi bitanede 5 li cok begenmiştiö içimde kalmasın die aldım

Ben varım. Hamilelikten öncede yaşıyordum hamilelikte de yaşıyorum. bir türlü gecmiyor kroniklesti sanırım. Aksef antibiyotik kullandım birde munurol kullanıyorum. Ama bir süre sonra tekrarlıyor.

Ultrasona girdiniz mi böbrek için? Mutlaka girin, sürekli enfeksiyon böbrekte büyüme nedeniyle olabiliyormuş, gebelikte böbrekte büyüme normal olsa da bazen sıkıntılı durumlar olabiliyormuş. Benimki şuan için çok büyük risk teşkil etmiyormuş ama takip edilecek, ilerlerse böbrekten idrarın tahliye edilmesi için katater takılabilir, büyümeyi takip edelim ağrın olursa yine gel mutlaka dedi doktor.

Canim markadan markaya degisiyordur belki ama ebebeginkilerde bebegim 4 kilo olunca giydiremedim, küçükler yaziyordu hep. O yüzden ben bir tane aldım, 0-3 ay tulumlar alıcam yanına ek olarak. Bebisler 4 kilo doğarsa hic giydiremeyebiliriz yani

Bugün bir arkadas köpüşü olan yok mu demişti bizim
M mikimini2 var canım benim 2 yaşında kızım var Golden adı Saşa. Tabii ilk zamanlar dikkat etmek biraz esirgemek lazım ama sen yanında olunca bişey yapmaz sanmam da yalnız bırakmaya gelmez sonuçta kiskanabilir. Bizim Saşa çocuklara aslllaaa zarar vermiyor abileri ile büyüdüğü için(2 aylıktan beri bizimle) belki de cinsi gereği bilemiyorum. yeğenin belki bir hareket yapmıştır farketmediginiz. Genelde bebekleri bilir köpekler korkma

Valla her türlü ağrıya sebep bu karpal. Bir gün baş parmak bir gün tüm parmaklar bir gün üçü ağrıyor ve bazı zamanlar uyuşuyor. Gece de uyutmuyor ben hiç böyle bişey yaşamamıştım hayatımda

Kademeli de zor cnm benim icin. Alt kademeye bebegi koyup cikarmak zor O yuzden on panelin hareketli olmasini tercih ediyorum. Ben henuz almadim. Bayramdan sonra insallah alacagim. Link nasil birakiliyor bilemedim, foto ekliyorum.
Ben bundan kullandım güzel gayet kızlar.

Eklentiler

• IMG_20230419_174436.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230419_174410.webp
    56 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Yegenim oyun oynuyodu kopegim de uyuyodu birden saldirmisti. Insallah umdugumuz gibi olur bazen icim icimi yiyo hayirlisi

Merhaba kızlar bugün 22+3 ama bebeğimin haraketleri 2 gündür yok bu normal mi ? Dürtüyorum yok çikolata yiyorum yok

20. Haftada hissetmeye başladım geçen hafta ayrıntılıda hiç problem yoktu ama korkmaya başladım 2 gündür ses seda olmayınca
Sormanın sebebi eğer uzun zamandır hissedip bir anda hissetmemen daha sıkıntı olabilirdi, belki hiçbir sey yok ama yine de konu bebek olunca bir usg ye girin, gündüz olsaydı sağlık ocağında kalp atışına baktırın derdim

Doktorumda izinli bayram nedeni ile sabah sağlık ocağına gitsem bakarlarmı acaba kalbine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…