- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.541
2.5 üstü normal kabul ediliyor canımKızlar 21. Haftada detaylı ultrasonda rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Benim 30mm cıktı doktor iyi dedi sizlerin kac cıkmıstı?
Bende Suyum geldiğini görüp kendimi kontrol etmiştim canım psikolojik bence kötüye yormaKötü bir rüyayla uyandım bugün. Tuvalete gidiyorum, iç çamaşırımda bi damla kan görüyorum, hala kanıyor mu diye peçeteyle siliyorum peçete kanla kaplanıyor. Sonra oluk oluk kan akmaya başlıyor eşime bağırıyorum kanamam var diye. Gerçekte de biraz bağırmışım eşim uyandırdı. Kendime gelince indirip iç çamaşırıma baktım hemenkötü bir anlamı mı var bu rüyanın, bütün gün bunu düşünürüm ben şimdi
Ama benimki karpal tüneli degil herhalde,uyusmada yok,sol kol bilekten bas parmağı ile geri ceviremiyorum,küçük,yüzük ve orta parmağı avucum içinden eklemlerden agriyorOndan zaten. Ödemden oluyor biliyorum farkındayım kuzum gün içinde iyi gibi ama geceleri coşuyor. Doktor da dedi zaten
Teşekkür ederimHareketler kısıtlanır, eğilmek özellikle ama araba kullanabilirsin, ehliyet sınavına da girebilirisn engel teşkil etmez
Kademeli de zor cnm benim icin. Alt kademeye bebegi koyup cikarmak zorKuzum teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum. Hem güvenlik hem de şekil açısından. Bu baktığımız modelde 2 kademeli bebek minikken yukarıda büyüyünce aşağıda kullanılıyor. Yavrum fitte olsam imkansız her gece kalk et zorki değilim. Uykuyu da çok severim en az hareketle halletmem lazım. Sen nasıl birşey aldın? Linki var mı?
Ben 1 onlu bir beşli aldım devamını tek tek alacağım yeter zatenKızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Ben 1 10lu 1 5li aldım. Gerisini 0-3 alıcam okuduklarıma güvenerekKızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Evvet en sevdiğim konuKızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Ben varım. Hamilelikten öncede yaşıyordum hamilelikte de yaşıyorum. bir türlü gecmiyor kroniklesti sanırım. Aksef antibiyotik kullandım birde munurol kullanıyorum. Ama bir süre sonra tekrarlıyor.
Canim markadan markaya degisiyordur belki ama ebebeginkilerde bebegim 4 kilo olunca giydiremedim, küçükler yaziyordu hep. O yüzden ben bir tane aldım, 0-3 ay tulumlar alıcam yanına ek olarak. Bebisler 4 kilo doğarsa hic giydiremeyebiliriz yaniKızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Valla her türlü ağrıya sebep bu karpal. Bir gün baş parmak bir gün tüm parmaklar bir gün üçü ağrıyor ve bazı zamanlar uyuşuyor. Gece de uyutmuyor ben hiç böyle bişey yaşamamıştım hayatımdaAma benimki karpal tüneli degil herhalde,uyusmada yok,sol kol bilekten bas parmağı ile geri ceviremiyorum,küçük,yüzük ve orta parmağı avucum içinden eklemlerden agriyorama ayni senin dediğin gibi canım gündüz bir nebze geçiyor,ama gece nasil yatıcam kolumu nereye,nasıl koysam şaşırıyorum obur kolumdada var ama dayanilabilir seviyede
Ben bundan kullandım güzel gayet kızlar.Kademeli de zor cnm benim icin. Alt kademeye bebegi koyup cikarmak zorO yuzden on panelin hareketli olmasini tercih ediyorum. Ben henuz almadim. Bayramdan sonra insallah alacagim. Link nasil birakiliyor bilemedim, foto ekliyorum.
Yegenim oyun oynuyodu kopegim de uyuyodu birden saldirmisti. Insallah umdugumuz gibi olur bazen icim icimi yiyo hayirlisiBugün bir arkadas köpüşü olan yok mu demişti bizim
M mikimini2 var canım benim 2 yaşında kızım var Golden adı Saşa. Tabii ilk zamanlar dikkat etmek biraz esirgemek lazım ama sen yanında olunca bişey yapmaz sanmam da yalnız bırakmaya gelmez sonuçta kiskanabilir. Bizim Saşa çocuklara aslllaaa zarar vermiyor abileri ile büyüdüğü için(2 aylıktan beri bizimle) belki de cinsi gereği bilemiyorum.yeğenin belki bir hareket yapmıştır farketmediginiz. Genelde bebekleri bilir köpekler korkma
Valla her türlü ağrıya sebep bu karpal. Bir gün baş parmak bir gün tüm parmaklar bir gün üçü ağrıyor ve bazı zamanlar uyuşuyor. Gece de uyutmuyor ben hiç böyle bişey yaşamamıştım hayatımda
Ben bundan kullandım güzel gayet kızlar.
Sağol canım şimdi veterinerden getirdik çenesi kırılmış dişleri bir de
Çenesi dişleri kırıldı canım toparlar dedi veteriner umarım toparlarVeteriner ne diyor? Omurga kırıldı mi? Inşallah iyileşir
İçe mi tekmeliyor acaba, ilk ne zaman hareketlerini hissettinMerhaba kızlar bugün 22+3 ama bebeğimin haraketleri 2 gündür yok bu normal mi ? Dürtüyorum yok çikolata yiyorum yok
20. Haftada hissetmeye başladım geçen hafta ayrıntılıda hiç problem yoktu ama korkmaya başladım 2 gündür ses seda olmayıncaİçe mi tekmeliyor acaba, ilk ne zaman hareketlerini hissettin
Sormanın sebebi eğer uzun zamandır hissedip bir anda hissetmemen daha sıkıntı olabilirdi, belki hiçbir sey yok ama yine de konu bebek olunca bir usg ye girin, gündüz olsaydı sağlık ocağında kalp atışına baktırın derdim20. Haftada hissetmeye başladım geçen hafta ayrıntılıda hiç problem yoktu ama korkmaya başladım 2 gündür ses seda olmayınca
Doktorumda izinli bayram nedeni ile sabah sağlık ocağına gitsem bakarlarmı acaba kalbineSormanın sebebi eğer uzun zamandır hissedip bir anda hissetmemen daha sıkıntı olabilirdi, belki hiçbir sey yok ama yine de konu bebek olunca bir usg ye girin, gündüz olsaydı sağlık ocağında kalp atışına baktırın derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?