- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.561
Ben 1tane 10lu 2tane 5li aldım.bi 5li daha alacağım.Bi arkadaş bi hafta önce doğum yaptı sırf hastanede 4takım değiştirmiş ,birine kusmuş,biri kaka olmuş ,birine süt fışkırmış vsKızlarr, 10 lu hastane çıkışı 2 tane mi alsam? Siz kaç tane aldınız? 1 tane 10 lu 1 tane 5 li mi alsam ya da kafam çok karışık
Ay benim 2,7 çıkmıştı zaten .şimdi okuyunca bi korktum.Salı günü doktorum var bi rica edeyim de baksınSelam kizlarrrnasilsinizzz? Biz sehir disina ciktk kaynanamlardayiz. Cok bakamadim. Burda da kontrole girdm cok begendm burdaki doktoru devlet hastanesi olmasina ragmen. Ucus raporu almak icin gelmistm. Muanede etti. Rahim agzi uzunlugum detaylida 3.2 mmdi. Arada 1 ay gecti 25. Haftamdayim dün 2.8 mm olctü devletteki dr. Biraz endise duydum hizli dusmus gibi geldi dr endise duycak bisi yok demesine ragmen neden dusuyor cok yurumenin etkisi var mi kisalmasinda? Progestan verim dedi ama kendi dr um gerek yok deyince kullanmadim. Hamileliktede hic kullanmadm progestani. Biraz icimde suphe var korku var
Bakarlar canım öğleye kadar mesaiDoktorumda izinli bayram nedeni ile sabah sağlık ocağına gitsem bakarlarmı acaba kalbine
Çok teşekkür ederimBakarlar canım öğleye kadar mesai
Valla bizimde var bir Puffimiz,5 yaşında ama oldugu günden hic çocukları sevmez,bizim kızımızı ısırır mi ısırmaz mi kestiremiyorumYegenim oyun oynuyodu kopegim de uyuyodu birden saldirmisti. Insallah umdugumuz gibi olur bazen icim icimi yiyo hayirlisi
Ya hiç sevmem doktorda olsa zevzek insanları. Ne var yani nolcak kiloyu bu kadar anlamlı hala getirmeleri beni geriyor. Ne kadar az o kadar iyi denilemez yani kişiden kişiye değişir. Mutlu olmak önemli, biz ağustos anaları da maşallah mutluluğu baya önemsiyoruzBenim doktorum da her gittigimde kiloma laf ediyo moralimi bozuyo
Hdjsjsh fındığım abisiyle boğuştuğu için yorgun teyzesiiiYaaa ben bunun bıyıkları yiyimbu nasıl yatış hangi maçtan geldiyse cok yorgun düşmüş
Oşş maşallah su gibi ömürleri olsun, tüyleri kadar uzun olsunMemnun oldumbak bunlar da benimkiler 7 yıldır bize eşlik ediyorlar
Maşallah 41 kereÇoook güzeller yaevde bi can fazladan çok güzel oluyor.insanın tüm siniri gerginliği gidiyor.Benim Sakız bey de sürekli kucakta ,bebişi öğrendiğimden beri daha çok ilgilenmeye başladı sanırım benimle .upuzun ömürleri olsun hepsinin tüylü evlatlar
Bebiş anlam yükleme, ister istemez kaybetme korkumuz da var derinlerde düşünmesekte. O gün yüzüne çıkmış. Birşey olacağı için değil, allahım korusun. Sadece korkular gün yüzüne çıkmışKötü bir rüyayla uyandım bugün. Tuvalete gidiyorum, iç çamaşırımda bi damla kan görüyorum, hala kanıyor mu diye peçeteyle siliyorum peçete kanla kaplanıyor. Sonra oluk oluk kan akmaya başlıyor eşime bağırıyorum kanamam var diye. Gerçekte de biraz bağırmışım eşim uyandırdı. Kendime gelince indirip iç çamaşırıma baktım hemenkötü bir anlamı mı var bu rüyanın, bütün gün bunu düşünürüm ben şimdi
Yaaa inanılmaz üzüldümKızlar kedimiz balkondan düştü eşim veterinere götürdü şimdi çok kötüydü kanlar falan dua edin ben de mahvettim kendimi burda
Canım pamuğum
Kurutma kesinlikle şart Cero hem evin kirlenmesini geçiktiriyor hem de zaman yönünden tasarruf. Şuan artmış baya fiyatlar ama değer bacımBen de ilk üç ayda hep oğlumu gördüm ,herkes kız derken hep aynı bebeği gördümcanım hiç takılma ,pozitif düşünelim pozitif olsun.rüyalar biraz daha devam eder gibi
Bende kurutma istiyorum ya ,vallahi çok pişmanım almadığıma .Robot süpürge çok güzel kolaylık yanına kurutma da alsaydım ,iyi bi takım olurlardı
Allahım kalbinin güzelliğini hep saklasın, hep kalbinin ekmeğini yedirsin sanaKızlar geçen Bi kediden bahsetmiştim hatırlarsanız. Sokak kedisi ama mama su için bize gelirdi .hamileydi .veterinere götürdük baya hasta halsiz görünüyordu. Karnında yavrular ölmüş rahmi çürümüş bağırsakları çürümeye başlamış. Dün ameliyata aldılar. Akşam gittim gördüm. Gözüme o kadar iyi göründü ki uyanmış gözlerini bize çevirdi kocaman kocaman öyle güzel bakti ki iyilesecegine emindim.sabah haber geldi vefat etmiş.ya ağlamaktan gözlerim çıkacak. Son kez sanki teşekkür için bakti . Ne zormuş bir can kaybetmek ..
Nerede başladın bebişim?Kızlar ben gebe okuluna başladımGidiyorum şuan, bakalım neler anlatacaklar.
Oy ağzını severim yaGüllaç hanım
Benimde bir arkadaşım vardı evlenirken donuna kadar paylaştı. Kayınvalidesi kıza altın kemerler taktı, kocası devamlı çiçekler vs. Asla gözüm yok hiç hoşlanmam ama gözü kalacak o kadar insan var ki. Nasıl cesaret ediyor diye hayretle izledim tüm storyleri. Nitekim hiçbirşey olmadı. Ben paylaşsaydım onları allah korusun ama kötürüm kalırdım, peşine de aldatılırdım. Ama sanırım korktuğumuz için çekiyoruz. O etkilenmeyen insanlar nazara ya inanmıyor ya da inansa da ne var bana etki etmez kafasında yaşıyor.İşte hiç söylemeyeceksin evin var diye bile. Bazı insanlara hiç etki etmeyen meret bazısını da etki etmeden bırakmıyor ben çok inanıyorum.
Sizin duruma ne denir bilmiyorum zaten doğru düzgün hizmet almış olsanız çok şaşırırdım, madem az hasarlıymış gitsin otursun raporu veren ama onlar da emirle çalışıyor işte kesin.
5 yıl sonra herşey geçmiş, çocuklar sağlıkla büyümüş, çok güzel günler gelmiş, bu günler aşılmış olsun, sana bu enerjiyi gönderiyorum o zaman ben de :)
Bebikk yemeEvet olabilir canım aslında ben de neredeyse 6 kilo aldım ama ideal kiloya ulaştım, eşim de zayıf yapili o yüzden bebek de uzun inceburdaki takvimde 790 gr yaziyor ama bebeğim 650 gr uyumlu haftasiyla dedi doktor yinede kafam karıştı ben bir porsiyon daha fazla yesem iyi olacak
yaa ben onu yerim nasıl güzelBugün bir arkadas köpüşü olan yok mu demişti bizim
@mikimini2 var canım benim 2 yaşında kızım var Golden adı Saşa. Tabii ilk zamanlar dikkat etmek biraz esirgemek lazım ama sen yanında olunca bişey yapmaz sanmam da yalnız bırakmaya gelmez sonuçta kiskanabilir. Bizim Saşa çocuklara aslllaaa zarar vermiyor abileri ile büyüdüğü için(2 aylıktan beri bizimle) belki de cinsi gereği bilemiyorum.yeğenin belki bir hareket yapmıştır farketmediginiz. Genelde bebekleri bilir köpekler korkma
Ay inşallah ısırmazzValla bizimde var bir Puffimiz,5 yaşında ama oldugu günden hic çocukları sevmez,bizim kızımızı ısırır mi ısırmaz mi kestiremiyorum
Toparlar canım,omurga kırılmasın gerisi iyilesirÇenesi dişleri kırıldı canım toparlar dedi veteriner umarım toparlar
Benim çok kötü. Tutuluyor bide kilitlenmiş gibiKızlar ya bel ağrısı yaşayan var mı? Bir kaç gündür çok kötü belim ağrıyor
Ay sor bakalim seninki ne dicek canim bende korktm . Bayadir bakamadm naptin nasilsn bu ara benimde seker yukleme temiz geldi cok şükür atlattm onudaAy benim 2,7 çıkmıştı zaten .şimdi okuyunca bi korktum.Salı günü doktorum var bi rica edeyim de baksıninşallah kısalmamıştır
Kizlar esimle buyuksehire her zmn gelemiyoz diye buradan bebisin anakucagini aldik puset örtüsü minderini aldiik. Alt ust takimlari, 2 adet nohut battaniyelerini 1 adet kalin battaniyesini vs aldim. Kendimize bisi bakmaz olduk hep kizaabu arada nohut battaniyenin tanesini 80e aldik civilde ucuzdu hemde buyuktu ebati
Ben normalde çok dikkat ediyorum ben uyurken eşim çıkartmış balkonu yıkarkenYa hiç sevmem doktorda olsa zevzek insanları. Ne var yani nolcak kiloyu bu kadar anlamlı hala getirmeleri beni geriyor. Ne kadar az o kadar iyi denilemez yani kişiden kişiye değişir. Mutlu olmak önemli, biz ağustos anaları da maşallah mutluluğu baya önemsiyoruz
Hdjsjsh fındığım abisiyle boğuştuğu için yorgun teyzesiiiabisi 6 yaşında robin 1 yaşına yeni girdi haliyle kilo ve boy farkı var. Eziyor abisi azıcık
Oşş maşallah su gibi ömürleri olsun, tüyleri kadar uzun olsuniyiki varlar ya. Böyle bir sevgi çeşidi mümkünlü değil resmen. Evlat gibiler
Maşallah 41 kereoyy içli demek ki birde kardeşini dört gözle bekliyorsa demek ki
Bebiş anlam yükleme, ister istemez kaybetme korkumuz da var derinlerde düşünmesekte. O gün yüzüne çıkmış. Birşey olacağı için değil, allahım korusun. Sadece korkular gün yüzüne çıkmış
Yaaa inanılmaz üzüldümallahım şifa versin. Kuzum heryeri sineklikle veya kedi koruyucuları ile kapatıp, balkona çıkartma asla. Veya yanında durup 3-5 dk. Birde kelebek açıp camları gitme biryere. Allahım beterinden saklasın. Keşke ilk aldığında söyleseydim ya hiç aklıma gelmedi
Kurutma kesinlikle şart Cero hem evin kirlenmesini geçiktiriyor hem de zaman yönünden tasarruf. Şuan artmış baya fiyatlar ama değer bacımhele bebek olunca çok faydası olur.
Allahım kalbinin güzelliğini hep saklasın, hep kalbinin ekmeğini yedirsin sana
Nerede başladın bebişim?
Oy ağzını severim yaismi de ne güzelmiş boncuk
Benimde bir arkadaşım vardı evlenirken donuna kadar paylaştı. Kayınvalidesi kıza altın kemerler taktı, kocası devamlı çiçekler vs. Asla gözüm yok hiç hoşlanmam ama gözü kalacak o kadar insan var ki. Nasıl cesaret ediyor diye hayretle izledim tüm storyleri. Nitekim hiçbirşey olmadı. Ben paylaşsaydım onları allah korusun ama kötürüm kalırdım, peşine de aldatılırdım. Ama sanırım korktuğumuz için çekiyoruz. O etkilenmeyen insanlar nazara ya inanmıyor ya da inansa da ne var bana etki etmez kafasında yaşıyor.
Bebikk yemecanın çekiyorsa ye srfan olsun. Sen çok yersen çok kilo alır diye birşey yok. kilo zaten belirleyici değil bence. Boyda biraz öyle. Anne babanın durumu önemli genetik bazı şeylerde. O yüzden tosuncuk haftasıyla uyumluysa gerisinin hiiiiç anlamı yok
yaa ben onu yerim nasıl güzelmaşallah 41 kere ay pozitif kendine gelebildi mi depremden sonrasında?
İnşallah canımToparlar canım,omurga kırılmasın gerisi iyilesir
İyiyim canım çok şükür bi sorun yok bildiğimiz kadarıyla.Tekme peşinde koşarak devamAy sor bakalim seninki ne dicek canim bende korktm . Bayadir bakamadm naptin nasilsn bu ara benimde seker yukleme temiz geldi cok şükür atlattm onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?