- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.581
Olacağı varmış allahım beterinden saklasın ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Allahım şifa versin kuzucuğa. Ağrısı vardır yavrumun şimdi kırık acısı çok zordurBen normalde çok dikkat ediyorum ben uyurken eşim çıkartmış balkonu yıkarken
Benim de 23+1 bugün dünden beri çok kötü bel ağrısı var ne oturabiliyorum ne atabiliyorum bende kilo almadım ama niye bilemedimBenim çok kötü. Tutuluyor bide kilitlenmiş gibi22+5 bugün. Son 3-4 gündür artmış durumda. Kiloda almadım aslında. Yatış şeklimden mi diye gözlem yapıyorum.
Akşama kadar hastanedeydi sonra aldık ama doktor yarın bir daha getirin dedi canımOlacağı varmış allahım beterinden saklasın ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Allahım şifa versin kuzucuğa. Ağrısı vardır yavrumun şimdi kırık acısı çok zordurhastanede mi kalıcak yoksa evde mi? İlaç vermiş mi?
Amiiiin insallah ceritoomİyiyim canım çok şükür bi sorun yok bildiğimiz kadarıyla.Tekme peşinde koşarak devamçok sevindim temiz gelmesine inşallah böyle mutlu huzurlu Sağlıklı tamamlarız bu süreci
Bebiş büyüyor da baskı mı yapıyor acaba? Hiç anlamadım ama mahvediyor. Kremde kullanamıyorum ben nedense içine sinmiyor. Böyle tabir yerindeyse mal mal yatarak geçsin diye bekliyorumBenim de 23+1 bugün dünden beri çok kötü bel ağrısı var ne oturabiliyorum ne atabiliyorum bende kilo almadım ama niye bilemedim
Ya redap. çok üzücü ya. Çok şükür ki iyiymiş allahım şifa versin. Allahtan yüksek değilmiş vallahi. Bir keresinde de benim cahiliye zamanlarım kajuyu balkona çıkartıyordum kendimde yanındaydım tabiki. Ay bir atladı trabzaznın üzerine. Tam üzerinde kaldı. Normalde çığlık atarım ama atsam korkup atabilir kendini diye bir sükunet geldi bana o an. Yavaşça konuşa konuşa yanaştım aldım. Birdaha da no tasması olmadan asla çıkartmıyorum.Akşama kadar hastanedeydi sonra aldık ama doktor yarın bir daha getirin dedi canım
Üzülmez miyim neye uğradığımı şaşırdım eşim uyandırdı kalk çabuk pamuk düştü bende o an film koptu zaten
Sonra eve getirdi kanları görünce kediyi can çekişiyor görünce mahvoldum
Üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için
Ailelerle olmak iyi geliyor ya. Bizimkilerd eburda pazar gidicekler çok üzücü keşke hep kalsalarffestinalente sagol caniiim eksik olma. Hic sorma benim este öylebebis onceligmz artik mutluyum canm cok şükür sikinti yok suan. Sali günü bir ankara yapacagiz esimle eltim yeni dogum yapti bebis gormeye gidecegiz nasipse
Sağol kuzum
ucuz atlatmışsın sen de canımBebiş büyüyor da baskı mı yapıyor acaba? Hiç anlamadım ama mahvediyor. Kremde kullanamıyorum ben nedense içine sinmiyor. Böyle tabir yerindeyse mal mal yatarak geçsin diye bekliyorum
Ya redap. çok üzücü ya. Çok şükür ki iyiymiş allahım şifa versin. Allahtan yüksek değilmiş vallahi. Bir keresinde de benim cahiliye zamanlarım kajuyu balkona çıkartıyordum kendimde yanındaydım tabiki. Ay bir atladı trabzaznın üzerine. Tam üzerinde kaldı. Normalde çığlık atarım ama atsam korkup atabilir kendini diye bir sükunet geldi bana o an. Yavaşça konuşa konuşa yanaştım aldım. Birdaha da no tasması olmadan asla çıkartmıyorum.
Ailelerle olmak iyi geliyor ya. Bizimkilerd eburda pazar gidicekler çok üzücü keşke hep kalsalarooo hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşıyla büyüsün
Çok şükür. Pamukta tez zamanda sağlığına kavuşsun minikkuşSağol kuzum
ucuz atlatmışsın sen de canım
Herşey bir tecrübe işte
Çok geçmiş olsunAkşama kadar hastanedeydi sonra aldık ama doktor yarın bir daha getirin dedi canım
Üzülmez miyim neye uğradığımı şaşırdım eşim uyandırdı kalk çabuk pamuk düştü bende o an film koptu zaten
Sonra eve getirdi kanları görünce kediyi can çekişiyor görünce mahvoldum
Üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için
Dönmüştür annesiBugün bebişimi hiç hissetmedim, kaç gündür çok hareketliydi
Kizz bendee oyleym. Gecen hafta2gun azaldi diye nasil endise ettm. Babasinin memleketine geldk coştu masallah korkma duzelir yarina hatta gece bile duzelir bisiler ye karanlikta uzan canimBugün bebişimi hiç hissetmedim, kaç gündür çok hareketliydi
Dönmüştür annesi
Kizz bendee oyleym. Gecen hafta2gun azaldi diye nasil endise ettm. Babasinin memleketine geldk coştu masallah korkma duzelir yarina hatta gece bile duzelir bisiler ye karanlikta uzan canim
Bebeğim tekme sanırım biraz daha sonrasında oluyor. Kelebek kanadı gibi bir his oluyordu ilk zamanlar o mu acaba hissettiğinYa kaç gündür hissediyorum ama böyle tekme gibi de değil mesanem titriyor içimde bi şey kayıyor gibi, eşime diyordum hiç hoşuma gitmiyor bu his diye beni duydu da alındı sanki çocuğum, bugün hep uyudu
Ya kaç gündür hissediyorum ama böyle tekme gibi de değil mesanem titriyor içimde bi şey kayıyor gibi, eşime diyordum hiç hoşuma gitmiyor bu his diye beni duydu da alındı sanki çocuğum, bugün hep uyudu
Nasıl anlatılır ki ya böyle titreşim gibi bi şey ama bayağı aşağıda göbek deliğinden, içerde pır pır titriyo gibi bazen de bi şey kayıp düşüyomuş gibi bi his. Dönmüştür inşallah, eve gidince yatıp beklicem bakalımBebeğim tekme sanırım biraz daha sonrasında oluyor. Kelebek kanadı gibi bir his oluyordu ilk zamanlar o mu acaba hissettiğin
Alınmaz annesi dönmüştür o sadece haliyle içte kalınca da eskisi kadar hissetmemişsindir
ffestinalente nin dediği gibi dönmüştür büyük ihtimalle. Benimde 22. Haftada tüm gün hiç hissetmedikten sonraki gün full alttan tekmelemeye başladı ve hala öyle devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?