2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben normalde çok dikkat ediyorum ben uyurken eşim çıkartmış balkonu yıkarken
Olacağı varmış allahım beterinden saklasın ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Allahım şifa versin kuzucuğa. Ağrısı vardır yavrumun şimdi kırık acısı çok zordur hastanede mi kalıcak yoksa evde mi? İlaç vermiş mi?

Benim çok kötü. Tutuluyor bide kilitlenmiş gibi 22+5 bugün. Son 3-4 gündür artmış durumda. Kiloda almadım aslında. Yatış şeklimden mi diye gözlem yapıyorum.
Benim de 23+1 bugün dünden beri çok kötü bel ağrısı var ne oturabiliyorum ne atabiliyorum bende kilo almadım ama niye bilemedim

Akşama kadar hastanedeydi sonra aldık ama doktor yarın bir daha getirin dedi canım
Üzülmez miyim neye uğradığımı şaşırdım eşim uyandırdı kalk çabuk pamuk düştü bende o an film koptu zaten
Sonra eve getirdi kanları görünce kediyi can çekişiyor görünce mahvoldum
Üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için

Benim de 23+1 bugün dünden beri çok kötü bel ağrısı var ne oturabiliyorum ne atabiliyorum bende kilo almadım ama niye bilemedim
Bebiş büyüyor da baskı mı yapıyor acaba? Hiç anlamadım ama mahvediyor. Kremde kullanamıyorum ben nedense içine sinmiyor. Böyle tabir yerindeyse mal mal yatarak geçsin diye bekliyorum
Ya redap. çok üzücü ya. Çok şükür ki iyiymiş allahım şifa versin. Allahtan yüksek değilmiş vallahi. Bir keresinde de benim cahiliye zamanlarım kajuyu balkona çıkartıyordum kendimde yanındaydım tabiki. Ay bir atladı trabzaznın üzerine. Tam üzerinde kaldı. Normalde çığlık atarım ama atsam korkup atabilir kendini diye bir sükunet geldi bana o an. Yavaşça konuşa konuşa yanaştım aldım. Birdaha da no tasması olmadan asla çıkartmıyorum.
ffestinalente sagol caniiim eksik olma. Hic sorma benim este öylebebis onceligmz artik mutluyum canm cok şükür sikinti yok suan. Sali günü bir ankara yapacagiz esimle eltim yeni dogum yapti bebis gormeye gidecegiz nasipse
Ailelerle olmak iyi geliyor ya. Bizimkilerd eburda pazar gidicekler çok üzücü keşke hep kalsalar ooo hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşıyla büyüsün

redappleee gecmis olsun canim kedin icin. Insallah atlatir kisa zamanda
Sağol kuzum
ucuz atlatmışsın sen de canım
Herşey bir tecrübe işte

Çok geçmiş olsun damak yırtılması kırılması mi alt çene kırılması mı canım? Her halükarda iyileşene kadar biraz yoğun bir bakim gerekecek pamuğa neyseki küçük hemen gelişirken iyileşir umuyorum ki

Dönmüştür annesi
Kizz bendee oyleym. Gecen hafta2gun azaldi diye nasil endise ettm. Babasinin memleketine geldk coştu masallah korkma duzelir yarina hatta gece bile duzelir bisiler ye karanlikta uzan canim

Ya kaç gündür hissediyorum ama böyle tekme gibi de değil mesanem titriyor içimde bi şey kayıyor gibi, eşime diyordum hiç hoşuma gitmiyor bu his diye beni duydu da alındı sanki çocuğum, bugün hep uyudu

Ya kaç gündür hissediyorum ama böyle tekme gibi de değil mesanem titriyor içimde bi şey kayıyor gibi, eşime diyordum hiç hoşuma gitmiyor bu his diye beni duydu da alındı sanki çocuğum, bugün hep uyudu
Bebeğim tekme sanırım biraz daha sonrasında oluyor. Kelebek kanadı gibi bir his oluyordu ilk zamanlar o mu acaba hissettiğin

Alınmaz annesi dönmüştür o sadece haliyle içte kalınca da eskisi kadar hissetmemişsindir

ffestinalente nin dediği gibi dönmüştür büyük ihtimalle. Benimde 22. Haftada tüm gün hiç hissetmedikten sonraki gün full alttan tekmelemeye başladı ve hala öyle devam ediyor

Nasıl anlatılır ki ya böyle titreşim gibi bi şey ama bayağı aşağıda göbek deliğinden, içerde pır pır titriyo gibi bazen de bi şey kayıp düşüyomuş gibi bi his. Dönmüştür inşallah, eve gidince yatıp beklicem bakalım

ffestinalente nin dediği gibi dönmüştür büyük ihtimalle. Benimde 22. Haftada tüm gün hiç hissetmedikten sonraki gün full alttan tekmelemeye başladı ve hala öyle devam ediyor

Büyük ihtimalle öyledir canım ama sabah gördüğüm rüyadan dolayı kafaya taktım niye hissetmiyorum diye, bebişim çok yorulmuş dinleniyo bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…