2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Büyük ihtimalle öyledir canım ama sabah gördüğüm rüyadan dolayı kafaya taktım niye hissetmiyorum diye, bebişim çok yorulmuş dinleniyo bugün
Ah o rüyalar son haftalarda görmedim pek ama ben de her hafta neredeyse kanamalı rüyalar görüyordum . Hiç moralini bozma rüyalara göre hele ki hamilelikte rüyalar tamamen bilinçaltın ile alakalı

Ayyy zormuş bu işler her şeyi en iyi olsun diyorum çok pahalıya mal oluyor

O da mantıklı, bizim bebekte iri olabilir 0-3 daha büyük olur değil mi öyle almak daha mantıklı

Ah o rüyalar son haftalarda görmedim pek ama ben de her hafta neredeyse kanamalı rüyalar görüyordum . Hiç moralini bozma rüyalara göre hele ki hamilelikte rüyalar tamamen bilinçaltın ile alakalı
Detaylıda serviksim ölçülmedi o yüzden erken doğum korkusu yaşıyorum bu ara, sanırım rüyalarım o yüzden böyle. Servikten operasyon geçirdim geçen yıl, korkuyorum servikal yetmezlik yaşarım diye

Ben 1 onlu bir beşli aldım devamını tek tek alacağım yeter zaten doktorum da yeni doğana fazla gerek yok 10 gün anca giyiyor dedi o yüzden devamını büyük alacağım 3 aylık olanlardan
Mantıklı canım bende 1 onlu alayım, devamı 3 aylık. Birazda büyük giysin. Zıbınları kaç beden aldınız?

Mantıklı canım bende 1 onlu alayım, devamı 3 aylık. Birazda büyük giysin. Zıbınları kaç beden aldınız?
Canım ben bir set yenidoğan çıkışı aldım. 8-9 tane de 0-3 ay kısa kollu zıbın. Ama yenidoğana sığabilen bir bebek için mümkünlü değil 0-3 ay. Çuval gibi olur valla

20. Haftada hissetmeye başladım geçen hafta ayrıntılıda hiç problem yoktu ama korkmaya başladım 2 gündür ses seda olmayınca
Canım bence bekle, 20 hafta küçük her hafta hisstmeyebilirsin, ben 23. Haftadayım bazı günler hissetmiyorum ertesi gün kıpırdıyor. Bir de çikolata meyve suyu felan tüketip bir süre uzan. Çünkü bende ben yatınca hareket ediyor. Yine de için rahat etmezse bi görün tabi

Batıyor derken canım
Yani kirleniyormuş canım kaka felan çıkınca
Batıyor derken canım
Kırleniyormuş canım kaka felan olursa yeni doğan içi yetersiz olur

Canım hiç kendine kötüyü çekme. Birde stres ve birçok etken serviksin uzayıp kisalmasina yol açabiliyor. Her şeyin çaresi var diye düşün bebek sağlıklı gelişsin yeter ki icerde tutmak için elden gelen yapılır, bidahaki muayenede sor kendileri söylemezse. Valla benim doktor da rahat her gidişimde ben soruyorum . Hala Türkiyedeysen Bi muayene daha ol gitmeden

Yapabilirsen helal olsun bende cok heveslendim cesaret edemedim heleki ilk zamanlar cok değişim kurumasini beklemek vs gözüme büyüdü
İki tane samimi arkadaşım basarınca banada bir cesaret geldi :)) inşallah denemek istiyorum
Kuruma sorunu da oluşmasın diye biraz fazla dikmeyi ve iç bez almayı düşünüyorum
Gerçekten çok çabuk tuvalet alışkanlığı oluşuyor çocuklarda gördüm bizzat

Bayramdan sonra tuvalet egtimine gireceğim Allahım gözümde büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…