2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Döndüm canım çoktan. 24. Haftada bakacakmış servikse. 9. Haftadan beri her gidişimde soruyorum serviks için ve operasyon geçirdiğimi biliyo ve de bu konuda çok stresli olduğumu gördüğü halde 24. Hafta diye tutturuyo doktor bekliyorum öyle

kikelomo bir de genellemek çok yanlış belki de ama erkek bebekler erken gelme konusunda biraz daha rahatlık sağlıyor yani istatistiklere göre daha geç doğum oranlarına sahip erkek bebişler.
Doğum kursunda ilk kez anne olanlar genelde 40. Haftayı geçer dediler canım, ben eylül annesi olabilirim yani tam 30 ağustos bizim. Vaktinden önce gelmesin de

Valla bilmiyorum inanmak mı ne zıkkımsa etki eden ama devirdiğini deviriyor. Dediğim gibi bazı şeyleri yaptığımda hiç şaşmaz şaaaaak diye 24 saati geçirmeden değer. Belki de bazen o kadar çok detaylı paylaşanları izlerken insan kişiye değil de olaylara odaklanıyor o yüzden hedef sapıtıyor ve değmiyor. Ya da insanlar bazıları ne yaparsa yapsın çok kıskanmıyor bilmiyorum bir formülü var ama bence

Benımde 5.8 mm den 4.12 düştü 3 hfta içinde

Bugün herkesin bebişkeri durgun sanırım bizimkide öyleydimsabahtam beri aksam başladı kıpırdanmaya :) kızlar bu arada nefes darlığı yaşıyor musunuz benım ara ara oluyor astımımda var doktor 6. Aya doğru sıkışabilirsin doz arttırabiliriz dedi ama onla mı ilgili normal bir süreç mi bilmiyorum astım atağı givi değil çünkü hafif bir nefes darlığı :)

mydreams93 kuzum sen nerelerdesin? Eskisi kadar giremiyorsun herhalde
@baharrr34 demişti kayınvalidemlere gidicem diye ondan yazmadım müsait olunca girer diye ortam nasıl kuşum mutlu musun
Ay tatlı kız canım bu ara psikolojik olarak içe kapandım biraz. Bacak ağrılarım geceleri uyutmuyor 2 gündür toplam 4 saat uykuyla falan gün geçirmeye çalışıyorum bu süreçler çok yıprattı beni zor gelmeye başladı artık istemsiz modum düştü

Ben sen kendin mi dikeceksin bezleri canım öyle bir şey yazmışsın
Cover olan dış bezleri dikmeye niyetlendim inşallah :) internetten yabancı bir siteden kalıbını buldum, ücretsiz idi, YouTube da da yabancı kanallar dikmeyi ayrıntılı şekilde gösteriyordu, neden olmasın dedim :) dikiş dikmeyi seviyorum, acemiyim ama mükemmellik aramadıgım için sanki olur ya diye buna bir girişecegim inşallah

Benimde aynısı fısfıs kullanmadım henüz direndim ama detaylıda doktor da dedi tıkandığın yerde kullanıyosun öncelik sensin diye. Hep yavaş az hareket etmeye çalışıyorum direk astım giriyor devreye

Alt çene canım
Damak da sıkıntılı
Dişler zaten gitti
6. Ayında tekrar çıkacak dişleri
Nasıl mama yer bilmiyorum

Bayramdan sonra tuvalet egtimine gireceğim Allahım gözümde büyüyor
Ben oğlumda bezi biraktigimiz gun ne cesaretse oyun alanli bi kafeye gitmistim. yani dusunsenize kapali alanli bir yerde toplarin icinde falan oynuyor. Bugun biri dese bana dusuncesiz kirletse nolcak oyun alanini derim. Hakkaten dusunememisim ama beynim durmus galiba neler olabilcegi konusunda. Aslinda kafamdaki dusunceye odaklanmisim oda ortalikta yapmak istemedigi icin caresiz soyler demistim kendi kendime( cocugumu taniyorum yapmaz ortalikta) hakli ciktim oglusum cisi geldi ve soyledi tuvalete yetistik. Ama benim acemiligim o tuvalette otururken bitirince sifonu cekme gafletinde bulundum. Anam anam eli ayagina karisti cocugun ilk sifonu sonucta. Korktu. Bir sure tuvalete sifon var diye girmedi kendi ayagima siktim velhasilkelam buda boyle bir aniydi. Basina gelebilcek kisilere uyarmak bi yon gostermek istedim ben ettim siz etmeyin

Hangi markayı almayı düşünüyorsunuz acaba?
Aklınızda kaç tane bez almak var, ben halen karar veremedim

Dikebiliyorsan en iyisi bence, ybbler aşırı pahalı. Benim öyle bir yeteneğim olmadığı için hazır alacağım ne tür kumaş kullanacaksın?
Babyneo alacağım Trden, 10 tane cover almayı düşünüyorum. Yaşadığım ülkeden de 10 tane alacağım, daha farklı modeller var. Toplam 20 ile başlayacağız. Bol bol iç ped bir de. Ben tuvalet iletişimi yapmak istiyorum belki çok kirletmeden halledebilirsek 20 tane yeter bir de yenidoğana ybb kullanmayı düşünmüyorum alışana kadar, iç pedi kullan at olan dış coverı yıkanabilen hibrit bez aldım ve de tek kullanımlıklardan, onlarla başlayacağım ilk.

Kızlar biz bir ana kucağı aldık trendyoldan ama alt tarafı boşlukta. İlk başta yorumlarda herkes övmüş diye aldık ama bugün tekrar baktım da birisi tutacak yerin alttan kırıldığını ve 8.5 kg bebeklerinin içindeyken düşüp kafasını çarptığını yazmış. Cihazın taşıma kapasitesi 9 kilo. İçime kurt düştü napsam sizce kullanmasam mı hiç? Ya da yastık vs mi koysam arka tarafa, böyle bişe olma ihtimali ne sizce görseli ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…