- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.621
Döndüm canım çoktan. 24. Haftada bakacakmış servikse. 9. Haftadan beri her gidişimde soruyorum serviks için ve operasyon geçirdiğimi biliyo ve de bu konuda çok stresli olduğumu gördüğü halde 24. Hafta diye tutturuyo doktorCanım hiç kendine kötüyü çekme. Birde stres ve birçok etken serviksin uzayıp kisalmasina yol açabiliyor. Her şeyin çaresi var diye düşün bebek sağlıklı gelişsin yeter ki icerde tutmak için elden gelen yapılır, bidahaki muayenede sor kendileri söylemezse. Valla benim doktor da rahat her gidişimde ben soruyorum . Hala Türkiyedeysen Bi muayene daha ol gitmeden
Doğum kursunda ilk kez anne olanlar genelde 40. Haftayı geçer dediler canım, ben eylül annesi olabilirim yani tam 30 ağustos bizim. Vaktinden önce gelmesin dekikelomo bir de genellemek çok yanlış belki de ama erkek bebekler erken gelme konusunda biraz daha rahatlık sağlıyor yani istatistiklere göre daha geç doğum oranlarına sahip erkek bebişler.
BenHanımlar hiç yikanabilir bebek bezi kullanacak var mı aramızda :) ben Allah izin verirse düşünüyorum
Yaaa cok ciciii cok guzelKız bebişlerimizin hastane çıkışları nerede? Ben şu hastane çıkışını bir türlü beğenemedimşu nasıl sizce?
Valla bilmiyorum inanmak mı ne zıkkımsa etki edenBenimde bir arkadaşım vardı evlenirken donuna kadar paylaştı. Kayınvalidesi kıza altın kemerler taktı, kocası devamlı çiçekler vs. Asla gözüm yok hiç hoşlanmam ama gözü kalacak o kadar insan var ki. Nasıl cesaret ediyor diye hayretle izledim tüm storyleri. Nitekim hiçbirşey olmadı. Ben paylaşsaydım onları allah korusun ama kötürüm kalırdım, peşine de aldatılırdım. Ama sanırım korktuğumuz için çekiyoruz. O etkilenmeyen insanlar nazara ya inanmıyor ya da inansa da ne var bana etki etmez kafasında yaşıyor.
Benımde 5.8 mm den 4.12 düştü 3 hfta içindeSelam kizlarrrnasilsinizzz? Biz sehir disina ciktk kaynanamlardayiz. Cok bakamadim. Burda da kontrole girdm cok begendm burdaki doktoru devlet hastanesi olmasina ragmen. Ucus raporu almak icin gelmistm. Muanede etti. Rahim agzi uzunlugum detaylida 3.2 mmdi. Arada 1 ay gecti 25. Haftamdayim dün 2.8 mm olctü devletteki dr. Biraz endise duydum hizli dusmus gibi geldi dr endise duycak bisi yok demesine ragmen neden dusuyor cok yurumenin etkisi var mi kisalmasinda? Progestan verim dedi ama kendi dr um gerek yok deyince kullanmadim. Hamileliktede hic kullanmadm progestani. Biraz icimde suphe var korku var
Benim ayakta fazla kalınca ağrıyor. Yoruluyor olabilir misimizKızlar ya bel ağrısı yaşayan var mı? Bir kaç gündür çok kötü belim ağrıyor
Ay tatlı kızmydreams93 kuzum sen nerelerdesin? Eskisi kadar giremiyorsun herhalde
@baharrr34 demişti kayınvalidemlere gidicem diye ondan yazmadım müsait olunca girer diyeortam nasıl kuşum mutlu musun
Cover olan dış bezleri dikmeye niyetlendim inşallah :) internetten yabancı bir siteden kalıbını buldum, ücretsiz idi, YouTube da da yabancı kanallar dikmeyi ayrıntılı şekilde gösteriyordu, neden olmasın dedim :) dikiş dikmeyi seviyorum, acemiyim ama mükemmellik aramadıgım için sanki olur ya diye buna bir girişecegim inşallahBensen kendin mi dikeceksin bezleri canım öyle bir şey yazmışsın
Benimde aynısı fısfıs kullanmadım henüz direndim ama detaylıda doktor da dedi tıkandığın yerde kullanıyosun öncelik sensin diye. Hep yavaş az hareket etmeye çalışıyorum direk astım giriyor devreyeBugün herkesin bebişkeri durgun sanırım bizimkide öyleydimsabahtam beri aksam başladı kıpırdanmaya :) kızlar bu arada nefes darlığı yaşıyor musunuz benım ara ara oluyor astımımda var doktor 6. Aya doğru sıkışabilirsin doz arttırabiliriz dedi ama onla mı ilgili normal bir süreç mi bilmiyorum astım atağı givi değil çünkü hafif bir nefes darlığı :)
Hangi markayı almayı düşünüyorsunuz acaba?Bensen kendin mi dikeceksin bezleri canım öyle bir şey yazmışsın
Alt çene canımÇok geçmiş olsundamak yırtılması kırılması mi alt çene kırılması mı canım? Her halükarda iyileşene kadar biraz yoğun bir bakim gerekecek pamuğa neyseki küçük hemen gelişirken iyileşir umuyorum ki
Ben oğlumda bezi biraktigimiz gun ne cesaretse oyun alanli bi kafeye gitmistim.Bayramdan sonra tuvalet egtimine gireceğim Allahım gözümde büyüyor
Amin canım inşallah toparlayacak bir an önce kızımın güçlü kedisiÇok şükür. Pamukta tez zamanda sağlığına kavuşsun minikkuşsende sıkma canını şuan iyi önemli olanda
Ben Babyneo markası almayı düşünüyorumHangi markayı almayı düşünüyorsunuz acaba?
Aklınızda kaç tane bez almak var, ben halen karar veremedim
Cover olan dış bezleri dikmeye niyetlendim inşallah :) internetten yabancı bir siteden kalıbını buldum, ücretsiz idi, YouTube da da yabancı kanallar dikmeyi ayrıntılı şekilde gösteriyordu, neden olmasın dedim :) dikiş dikmeyi seviyorum, acemiyim ama mükemmellik aramadıgım için sanki olur ya diye buna bir girişecegim inşallah
Hangi markayı almayı düşünüyorsunuz acaba?
Aklınızda kaç tane bez almak var, ben halen karar veremedim
23+4 deyiz bi gun varsa 2 gun olmuyo hala normalmissMerhaba kızlar bugün 22+3 ama bebeğimin haraketleri 2 gündür yok bu normal mi ? Dürtüyorum yok çikolata yiyorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?