- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.641
Tek umidim onun bi bebek oldugunu hissedip bizi degil de onu korumaya gecmesi. Insallah guzel anilari paylasiriz burdan kotuleri degilValla bizimde var bir Puffimiz,5 yaşında ama oldugu günden hic çocukları sevmez,bizim kızımızı ısırır mi ısırmaz mi kestiremiyorum
Ah yavrum ya kiyamamAkşama kadar hastanedeydi sonra aldık ama doktor yarın bir daha getirin dedi canım
Üzülmez miyim neye uğradığımı şaşırdım eşim uyandırdı kalk çabuk pamuk düştü bende o an film koptu zaten
Sonra eve getirdi kanları görünce kediyi can çekişiyor görünce mahvoldum
Üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için
Bende buna benzeyeni aldım elele'den inşallah pişman olmamKızlar biz bir ana kucağı aldık trendyoldan ama alt tarafı boşlukta. İlk başta yorumlarda herkes övmüş diye aldık ama bugün tekrar baktım da birisi tutacak yerin alttan kırıldığını ve 8.5 kg bebeklerinin içindeyken düşüp kafasını çarptığını yazmış. Cihazın taşıma kapasitesi 9 kilo. İçime kurt düştü napsam sizce kullanmasam mı hiç? Ya da yastık vs mi koysam arka tarafa, böyle bişe olma ihtimali ne sizcegörseli ekliyorum.
Eki Görüntüle 3236061
Youtube da bi video kesfettim. Anne karnindaki bebegi hareketlendiren muzik diye asiri ise yariyo sol yana yatip onu acinca. Denemekte fayda varBugün bebişimi hiç hissetmedim, kaç gündür çok hareketliydi
Bende de alerjik astim var baharin gelmesiyle kopegimi gezdirirken tikanmaya basladim. Evde de tempolu is yaparken nefesim daraliyo geceleri burnum tikaniyo. Dogurana kadar yasiycaz bence bunu astimlilar olarakBugün herkesin bebişkeri durgun sanırım bizimkide öyleydimsabahtam beri aksam başladı kıpırdanmaya :) kızlar bu arada nefes darlığı yaşıyor musunuz benım ara ara oluyor astımımda var doktor 6. Aya doğru sıkışabilirsin doz arttırabiliriz dedi ama onla mı ilgili normal bir süreç mi bilmiyorum astım atağı givi değil çünkü hafif bir nefes darlığı :)
Of işte ikisi de arkası boşluk desteksiz bilmiyorum p yorumu okuyunca çok endişelendimBende buna benzeyeni aldım elele'den inşallah pişman olmam
Net 10 gun bir yere gitmeyi düşünmüyorum insallah başarabilirim iki bebekle bez bana cok zor gelecek gibi obur yazada 3 yaş oluyor umarim simdiden öğrenir annemin yanimda olmasini cok isterdim yeğenime de o alıştırdı 1.5 yaşındaBen oğlumda bezi biraktigimiz gun ne cesaretse oyun alanli bi kafeye gitmistim.yani dusunsenize kapali alanli bir yerde toplarin icinde falan oynuyor. Bugun biri dese bana dusuncesiz kirletse nolcak oyun alanini derim. Hakkaten dusunememisim ama beynim durmus galiba neler olabilcegi konusunda. Aslinda kafamdaki dusunceye odaklanmisim oda ortalikta yapmak istemedigi icin caresiz soyler demistim kendi kendime( cocugumu taniyorum yapmaz ortalikta) hakli ciktim oglusum cisi geldi ve soyledi tuvalete yetistik. Ama benim acemiligim o tuvalette otururken bitirince sifonu cekme gafletinde bulundum. Anam anam eli ayagina karisti cocugun ilk sifonu sonucta. Korktu. Bir sure tuvalete sifon var diye girmedi kendi ayagima siktim velhasilkelam buda boyle bir aniydi. Basina gelebilcek kisilere uyarmak bi yon gostermek istedim ben ettim siz etmeyin
Aynen benimde annemlere geldim şehir dışına anam gözume uyku girmiyor bi de gribimKızlar uyku tutmuyor Yaaa
Canim ucus raporu almamiz gerekiyor mu ki?Selam kizlarrrnasilsinizzz? Biz sehir disina ciktk kaynanamlardayiz. Cok bakamadim. Burda da kontrole girdm cok begendm burdaki doktoru devlet hastanesi olmasina ragmen. Ucus raporu almak icin gelmistm. Muanede etti. Rahim agzi uzunlugum detaylida 3.2 mmdi. Arada 1 ay gecti 25. Haftamdayim dün 2.8 mm olctü devletteki dr. Biraz endise duydum hizli dusmus gibi geldi dr endise duycak bisi yok demesine ragmen neden dusuyor cok yurumenin etkisi var mi kisalmasinda? Progestan verim dedi ama kendi dr um gerek yok deyince kullanmadim. Hamileliktede hic kullanmadm progestani. Biraz icimde suphe var korku var
Benimde alttan vuruyor artik. Haftalarimiz yakin olan arkadaslarda ayni seyi diyor endise etme. O garip titresim gibi duygunu birebir yasiyorum merak etme canim cidden tuhaf his ama dönmüşler belliki bizim minnaklar:)Ya kaç gündür hissediyorum ama böyle tekme gibi de değil mesanem titriyor içimde bi şey kayıyor gibi, eşime diyordum hiç hoşuma gitmiyor bu his diye beni duydu da alındı sanki çocuğum, bugün hep uyudu
Ben kapilardan gecmemek icin aliyorum kimisi bakmak istiyo kimisi bakmiyor karnim cikti iyice bakmazlar artik ben her ihtimale karsi aldimCanim ucus raporu almamiz gerekiyor mu ki?benim de yarin ucagim var ama almadim öyle bir sey, daha haftamiz küçük diye. Soruyorlar mi ki havalimaninda sen yakin zamanda ucmustun yine
Ay gerçekten teşekkür ederim
Maalesef öyle, sana da geçmiş olsun canımBende de alerjik astim var baharin gelmesiyle kopegimi gezdirirken tikanmaya basladim. Evde de tempolu is yaparken nefesim daraliyo geceleri burnum tikaniyo. Dogurana kadar yasiycaz bence bunu astimlilar olarak
Benımde her gece öyle uyuyana kadar saat kim bilir kaç oluyor gece kaç kere uyanıyorum sabahta aynı şekilde sabahım köründe uyku kalitem 0 gerçektenKızlar uyku tutmuyor Yaaa
Günaydın canım verdi hem kalsiyum hem magnezyum alıyorum hergün kefir süt muz tüketmeye çalışıyorum ama geçmiyo yaşam kalitem iyice düştü zorlanıyorummydreams93 canim olur o dönemler. Bende bi ara herseye agliyordum sinirliydim bu hafta iyiyim mesela. Zaten burcum balik yukselen ikizler olunca ruh halim oyle anlik degiisyorki eşim zavalli cok sasiriyor bacak agrisi bende yasiyordm hatirlarsan. Gecen hafta kontrolde dedim doktora. Magnezyumunu aksatma eger bi sonraki kontrole kdr gecmsse kalsiyum baslatcaz dedi canim. Sen dednmi doktoruna hic
Aa cok mantikliymis keske ben de alsaydim doktora gittiğimdeBen kapilardan gecmemek icin aliyorum kimisi bakmak istiyo kimisi bakmiyor karnim cikti iyice bakmazlar artik ben her ihtimale karsi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?