2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah yavrum ya kiyamam sizinle olmasi daha iyi olmus kendini orda yalniz hissetmez hic degilse. Iyi ki daha bebekmis cabuk toparlar insallah

Bende buna benzeyeni aldım elele'den inşallah pişman olmam

Eklentiler

• Screenshot_20230420-015744_Chrome.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 80
Bende de alerjik astim var baharin gelmesiyle kopegimi gezdirirken tikanmaya basladim. Evde de tempolu is yaparken nefesim daraliyo geceleri burnum tikaniyo. Dogurana kadar yasiycaz bence bunu astimlilar olarak

Net 10 gun bir yere gitmeyi düşünmüyorum insallah başarabilirim iki bebekle bez bana cok zor gelecek gibi obur yazada 3 yaş oluyor umarim simdiden öğrenir annemin yanimda olmasini cok isterdim yeğenime de o alıştırdı 1.5 yaşında

Canim ucus raporu almamiz gerekiyor mu ki? benim de yarin ucagim var ama almadim öyle bir sey, daha haftamiz küçük diye. Soruyorlar mi ki havalimaninda sen yakin zamanda ucmustun yine

Ya kaç gündür hissediyorum ama böyle tekme gibi de değil mesanem titriyor içimde bi şey kayıyor gibi, eşime diyordum hiç hoşuma gitmiyor bu his diye beni duydu da alındı sanki çocuğum, bugün hep uyudu
Benimde alttan vuruyor artik. Haftalarimiz yakin olan arkadaslarda ayni seyi diyor endise etme. O garip titresim gibi duygunu birebir yasiyorum merak etme canim cidden tuhaf his ama dönmüşler belliki bizim minnaklar:)

Canim ucus raporu almamiz gerekiyor mu ki? benim de yarin ucagim var ama almadim öyle bir sey, daha haftamiz küçük diye. Soruyorlar mi ki havalimaninda sen yakin zamanda ucmustun yine
Ben kapilardan gecmemek icin aliyorum kimisi bakmak istiyo kimisi bakmiyor karnim cikti iyice bakmazlar artik ben her ihtimale karsi aldim

Son düzenleme:
mydreams93 canim olur o dönemler. Bende bi ara herseye agliyordum sinirliydim bu hafta iyiyim mesela. Zaten burcum balik yukselen ikizler olunca ruh halim oyle anlik degiisyorki eşim zavalli cok sasiriyor bacak agrisi bende yasiyordm hatirlarsan. Gecen hafta kontrolde dedim doktora. Magnezyumunu aksatma eger bi sonraki kontrole kdr gecmsse kalsiyum baslatcaz dedi canim. Sen dednmi doktoruna hic

Kizlarrr kendi doktorum bana kan ilacini ferrum fort vermisti. Ama 2 aydr kullanmama ragmen düsük olmasada sinirdaydi kanim. Kadin dogum dr kuzenimkan sonuclarimi istedi attm. Kan ilaci elimdeki bitice gynoferon kullan doguma kdr artk dedi. Ona gecis yapacagm. Gynoferon kabizlik yapiyo diyolar cokdogru mu

Bende de alerjik astim var baharin gelmesiyle kopegimi gezdirirken tikanmaya basladim. Evde de tempolu is yaparken nefesim daraliyo geceleri burnum tikaniyo. Dogurana kadar yasiycaz bence bunu astimlilar olarak
Maalesef öyle, sana da geçmiş olsun canım

Günaydın canım verdi hem kalsiyum hem magnezyum alıyorum hergün kefir süt muz tüketmeye çalışıyorum ama geçmiyo yaşam kalitem iyice düştü zorlanıyorum

Ben kapilardan gecmemek icin aliyorum kimisi bakmak istiyo kimisi bakmiyor karnim cikti iyice bakmazlar artik ben her ihtimale karsi aldim
Aa cok mantikliymis keske ben de alsaydim doktora gittiğimde zararsiz diyorlar ama ben de gecmek istemiyorum o kapilardan, elle araticam artik kabul ederseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…