- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.661
Erken doğum riski olduğu için doktorum çok ayakta durmayı yasakladı hamileliğim boyunca hep yatıyorum ama salı doktora gitmiştim o zaman biraz yoruldum o yüzden olmuştur belkiBenim ayakta fazla kalınca ağrıyor. Yoruluyor olabilir misimiz
Ahh Ahhh şu ayı da bir dağ salim atlatsak hayırlısıyla inşallah. Benim kızlarda ağrıyan yere doğru depişiyolarSenin her şeyin normal canım ikiz anasısın sen
Benim birde kasıklarıma kadar vuruyor bel ağrımBebiş büyüyor da baskı mı yapıyor acaba? Hiç anlamadım ama mahvediyor. Kremde kullanamıyorum ben nedense içine sinmiyor. Böyle tabir yerindeyse mal mal yatarak geçsin diye bekliyorum
Ya redap. çok üzücü ya. Çok şükür ki iyiymiş allahım şifa versin. Allahtan yüksek değilmiş vallahi. Bir keresinde de benim cahiliye zamanlarım kajuyu balkona çıkartıyordum kendimde yanındaydım tabiki. Ay bir atladı trabzaznın üzerine. Tam üzerinde kaldı. Normalde çığlık atarım ama atsam korkup atabilir kendini diye bir sükunet geldi bana o an. Yavaşça konuşa konuşa yanaştım aldım. Birdaha da no tasması olmadan asla çıkartmıyorum.
Ailelerle olmak iyi geliyor ya. Bizimkilerd eburda pazar gidicekler çok üzücü keşke hep kalsalarooo hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşıyla büyüsün
Yok hayatım hala arada titriyor durduk yerde. Geçecek inşallah. Daha benim çocuklar toparlanamadı kiyaa ben onu yerim nasıl güzelmaşallah 41 kere ay pozitif kendine gelebildi mi depremden sonrasında?
Yoksa geveze oldugundan değil ı ıhhhh assslaaaaJsjshsh ben tüm gün giremeyince üstelik eve de yeni gelince mesajlarım biraz uzun oldu
Amaaaan astımı olmayan ben de alamıyorum ki nefes sen alamamışssın çok muBugün herkesin bebişkeri durgun sanırım bizimkide öyleydimsabahtam beri aksam başladı kıpırdanmaya :) kızlar bu arada nefes darlığı yaşıyor musunuz benım ara ara oluyor astımımda var doktor 6. Aya doğru sıkışabilirsin doz arttırabiliriz dedi ama onla mı ilgili normal bir süreç mi bilmiyorum astım atağı givi değil çünkü hafif bir nefes darlığı :)
Evet sifon önemli. Aynı naneyi ben de yemiştimBen oğlumda bezi biraktigimiz gun ne cesaretse oyun alanli bi kafeye gitmistim.yani dusunsenize kapali alanli bir yerde toplarin icinde falan oynuyor. Bugun biri dese bana dusuncesiz kirletse nolcak oyun alanini derim. Hakkaten dusunememisim ama beynim durmus galiba neler olabilcegi konusunda. Aslinda kafamdaki dusunceye odaklanmisim oda ortalikta yapmak istemedigi icin caresiz soyler demistim kendi kendime( cocugumu taniyorum yapmaz ortalikta) hakli ciktim oglusum cisi geldi ve soyledi tuvalete yetistik. Ama benim acemiligim o tuvalette otururken bitirince sifonu cekme gafletinde bulundum. Anam anam eli ayagina karisti cocugun ilk sifonu sonucta. Korktu. Bir sure tuvalete sifon var diye girmedi kendi ayagima siktim velhasilkelam buda boyle bir aniydi. Basina gelebilcek kisilere uyarmak bi yon gostermek istedim ben ettim siz etmeyin
Doğurduktan sonra da bağırsak hareketlerini insan uzunca bir süre bebek zannediyorBenimde alttan vuruyor artik. Haftalarimiz yakin olan arkadaslarda ayni seyi diyor endise etme. O garip titresim gibi duygunu birebir yasiyorum merak etme canim cidden tuhaf his ama dönmüşler belliki bizim minnaklar:)
Bir hamiş arkadaşım gynoferon kullanıyor hiç kabızlıktan bahsetmedi canım hatta biz de demir ilaçlarından konuştuk uzun uzunKizlarrr kendi doktorum bana kan ilacini ferrum fort vermisti. Ama 2 aydr kullanmama ragmen düsük olmasada sinirdaydi kanim. Kadin dogum dr kuzenimkan sonuclarimi istedi attm. Kan ilaci elimdeki bitice gynoferon kullan doguma kdr artk dedi. Ona gecis yapacagm. Gynoferon kabizlik yapiyo diyolar cokdogru mu
Jdjshsh Alaz Ali ile benim oğluş Bulut ruh ikizi olabilirgünaydın kızlar dün oğlumun kontrolü vardı maşallah çok iyi büyüyoruz gayet sağlıklıyız ama geçen kontrolümde yüzünü göremedik alaz alinin çünkü yüzüstü yatıyordu dünde yüzüstü yatıyordu yine göremedik doğuma kadar göremicez galiba çok sinir oldum inat olcak bu oğlan:)
Valla cesaret edebilsem çok isterim. Ama kendime inancım olmayan bir konu. Çevremde de kimse yapmadı. Korkuyorum da biraz pişik mişik durumlarından. Birde o bezler nasıl yıkanacak zor işler gibi geliyorİki tane samimi arkadaşım basarınca banada bir cesaret geldi :)) inşallah denemek istiyorum
Kuruma sorunu da oluşmasın diye biraz fazla dikmeyi ve iç bez almayı düşünüyorum
Gerçekten çok çabuk tuvalet alışkanlığı oluşuyor çocuklarda gördüm bizzat
Belki de ama o formülü bizde öğrensek iyi olacak. Oğluşun fotosunu paylaşmamak istiyorum sırf bundan sebepValla bilmiyorum inanmak mı ne zıkkımsa etki edenama devirdiğini deviriyor. Dediğim gibi bazı şeyleri yaptığımda hiç şaşmaz şaaaaak diye 24 saati geçirmeden değer. Belki de bazen o kadar çok detaylı paylaşanları izlerken insan kişiye değil de olaylara odaklanıyor o yüzden hedef sapıtıyor ve değmiyor. Ya da insanlar bazıları ne yaparsa yapsın çok kıskanmıyor bilmiyorum bir formülü var ama bence
Ah kuzum ah uykusuzluk gerçekten zor mahvediyor insanı. Kuzum 2 bebekte kolay değil allahım yardımcın olsun sağlıkla sıhhhatle doğru zamanda gelsinler. Bide bence bu dönemler hormonların da pik yaptığı dönemler. Oda etkiliyor olabilir.Ay tatlı kızcanım bu ara psikolojik olarak içe kapandım biraz. Bacak ağrılarım geceleri uyutmuyor 2 gündür toplam 4 saat uykuyla falan gün geçirmeye çalışıyorum bu süreçler çok yıprattı beni zor gelmeye başladı artık istemsiz modum düştü
Birtanem dün gittim kontrole yine ama rahim iyice kısalmış suyun gelebilir dediler ağrın olduğunda sakin bekleme dediKelebegimx caniiim nasil oldun daha iyi misin? Son durumla alakali bir haber var mi?
Yok hayatım hala arada titriyor durduk yerde. Geçecek inşallah. Daha benim çocuklar toparlanamadı kiAltlarına kaçırma işi devam ediyor malesef, azaldı ama...
Yoksa geveze oldugundan değil ı ıhhhh assslaaaa
Birtanem dün gittim kontrole yine ama rahim iyice kısalmış suyun gelebilir dediler ağrın olduğunda sakin bekleme dedi
Bebişim geçmiş olsun ben seni kaçırmışımBirtanem dün gittim kontrole yine ama rahim iyice kısalmış suyun gelebilir dediler ağrın olduğunda sakin bekleme dedi
Birtsnem evdeyim yatıyorum dediğim gibi halka takttilar kesin çözüm değilmiş ciğer geliştirici vuruldum dün yine olumsuz konustu heran olabilir dediBebişim geçmiş olsun ben seni kaçırmışım
Yatıyor musun full nasılsın? Neden kısalıyor acaba ya? Bir önerileri var mı şunu yaparsan iyi gelir vs gibisinden
İnşallah kuzum inşallah amin nasıl korkuyorumİnşallah olmaz, durabildikleri kadar dursunlar ya
Merhaba bende 3 aylıkken gittim ehliyet eğitim ve sınavına insan haliyle sitres yapıyor aklında şu bulunsun komisyon üyelerinden rica et ani fren alanında ani freni yumuşak bir duruşla tamamla ben öyle yaptım anlayışla karşılıyorlar eğitim alırkende aynısını yap. Diğerinde bişey yok zaten 30 km hızı geçmiyosun sadece biraz sitres oluyo onada bişey olmaz Allah'ın izniyleTecrübeli anneler, 8 aylık hamilelikte hareketler ne derece kısıtlanır? Araba kullanabildiniz mi mesela rahatça? Temmuzda ehliyet sınavına girebilirim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?