2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydinnn gece gene kramptan uyandim, magnezyum da iciyorum düzenli ama arada oluyor. Bel ağrısı beni de gün icinde zorluyor, yatarken ve uzanirken de kuyruk sokumu kısmı batiyor sankim. Simdiden basladiysak sonlara doğru yandik, bende hamilelikten cok hoşlaşmadim, hareket hissedince vs güzel de hareket kısıtlanması ve bu ağırlık hissi sıkıcı. Bugün yarim gün isten sonra Fethiye’ye gidecegiz azıcık gezmece, dinlenmece umarim havalar da iyi olur

Son düzenleme:
Benim birde kasıklarıma kadar vuruyor bel ağrım

mydreams93 insallah gecer bi anda canim. Bende inan gece uyku pozisyonlarinda zorlanmaya basladim. Saga hep yatsam sol bacagm belim. Sola yatsam sag belim bacagm agriyor. Degisik bi agrisi var. Gececek insallah agir zamanlara yaklastik ama hayirlisiyla az da kaldi bakarsan:) sizinle zaman su gibi gecti desem yeridir

yaa ben onu yerim nasıl güzel maşallah 41 kere ay pozitif kendine gelebildi mi depremden sonrasında?
Yok hayatım hala arada titriyor durduk yerde. Geçecek inşallah. Daha benim çocuklar toparlanamadı ki Altlarına kaçırma işi devam ediyor malesef, azaldı ama...

Jsjshsh ben tüm gün giremeyince üstelik eve de yeni gelince mesajlarım biraz uzun oldu
Yoksa geveze oldugundan değil ı ıhhhh assslaaaa

Amaaaan astımı olmayan ben de alamıyorum ki nefes sen alamamışssın çok mu

Evet sifon önemli. Aynı naneyi ben de yemiştim

Benimde alttan vuruyor artik. Haftalarimiz yakin olan arkadaslarda ayni seyi diyor endise etme. O garip titresim gibi duygunu birebir yasiyorum merak etme canim cidden tuhaf his ama dönmüşler belliki bizim minnaklar:)
Doğurduktan sonra da bağırsak hareketlerini insan uzunca bir süre bebek zannediyor

Bir hamiş arkadaşım gynoferon kullanıyor hiç kabızlıktan bahsetmedi canım hatta biz de demir ilaçlarından konuştuk uzun uzun

günaydın kızlar dün oğlumun kontrolü vardı maşallah çok iyi büyüyoruz gayet sağlıklıyız ama geçen kontrolümde yüzünü göremedik alaz alinin çünkü yüzüstü yatıyordu dünde yüzüstü yatıyordu yine göremedik doğuma kadar göremicez galiba çok sinir oldum inat olcak bu oğlan:)

Jdjshsh Alaz Ali ile benim oğluş Bulut ruh ikizi olabilir tüm ultrasonları d.tünün fotosu

Valla cesaret edebilsem çok isterim. Ama kendime inancım olmayan bir konu. Çevremde de kimse yapmadı. Korkuyorum da biraz pişik mişik durumlarından. Birde o bezler nasıl yıkanacak zor işler gibi geliyor inşallah sen başarırsın canım
Belki de ama o formülü bizde öğrensek iyi olacak. Oğluşun fotosunu paylaşmamak istiyorum sırf bundan sebep
Ah kuzum ah uykusuzluk gerçekten zor mahvediyor insanı. Kuzum 2 bebekte kolay değil allahım yardımcın olsun sağlıkla sıhhhatle doğru zamanda gelsinler. Bide bence bu dönemler hormonların da pik yaptığı dönemler. Oda etkiliyor olabilir.

Yok hayatım hala arada titriyor durduk yerde. Geçecek inşallah. Daha benim çocuklar toparlanamadı ki Altlarına kaçırma işi devam ediyor malesef, azaldı ama...

Yoksa geveze oldugundan değil ı ıhhhh assslaaaa

Ah çocuklar etkilendiler tabi. Allah beterinden korusun, tez zamanda bu negatif etkiler geçsin inşallah kuzum

Hdjdjshj kimmm ben mi geveze kim ben kim

Bebişim geçmiş olsun ben seni kaçırmışım
Yatıyor musun full nasılsın? Neden kısalıyor acaba ya? Bir önerileri var mı şunu yaparsan iyi gelir vs gibisinden
Birtsnem evdeyim yatıyorum dediğim gibi halka takttilar kesin çözüm değilmiş ciğer geliştirici vuruldum dün yine olumsuz konustu heran olabilir dedi

Tecrübeli anneler, 8 aylık hamilelikte hareketler ne derece kısıtlanır? Araba kullanabildiniz mi mesela rahatça? Temmuzda ehliyet sınavına girebilirim de :)
Merhaba bende 3 aylıkken gittim ehliyet eğitim ve sınavına insan haliyle sitres yapıyor aklında şu bulunsun komisyon üyelerinden rica et ani fren alanında ani freni yumuşak bir duruşla tamamla ben öyle yaptım anlayışla karşılıyorlar eğitim alırkende aynısını yap. Diğerinde bişey yok zaten 30 km hızı geçmiyosun sadece biraz sitres oluyo onada bişey olmaz Allah'ın izniyle şimdiden başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…