2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Birtsnem evdeyim yatıyorum dediğim gibi halka takttilar kesin çözüm değilmiş ciğer geliştirici vuruldum dün yine olumsuz konustu heran olabilir dedi
Yat dinlen sen doktora bakma, sen iyisini düşün insallah zamanında sağlıkla kucagına alırsın

Sağol canım umarım iyi geçer biraz trafik korkum var

ben 2 aydır gynoferron kullanıyorum. normalde kabızlık yaşayan biriydim ama hapa başladığımdan beri pek sorun yaşamadım. çok nadir arada içemediğim zamanlar oldu, o günler hep kabızlık, gaz vs oldu. hatta geçen cumartesi içmeyi unuttum, gazdan hastanelik oldum. son 3 gündür de çıkamadım tuvalete ama haptan olduğunu sanmıyorum. aksine içmediğim için oldu gibi hissediyorum

pozitifbiri ya gece ben duşa girdim. Elazığ'da deprem oldu. Diyarbakır da hissettik . Akşam da eve geç geldim yalnız başıma asansör bindim kendimi nasıl attım dışarı bilmiyorum panik atak gecirecektim nerdeyse zor teskin ettim kendimi . Ne zaman toparlayacgiz

Hadi bakalım güzel bir vesikalık poz da seninkinden bekliyoruz Benim girdi ama perde kapattılar ekrandan izledi

Bende alayım bari ben daha kullanmadım yağ falan da kullanmam lazım artık
Ben bio oil ve lierac kullaniyorum. Bide loccitane shea butter aldım, arkadasim cok önerdi, onu kullanmaya henüz kiyamadim 3.trimestere sakliyorum artik baya bi büyümeye basladik canim kullanmalisin, hem gerginlik hissine de iyi geliyor

Benim eşim girmişti canım hatta bastan sona video da çekti. Doktordan doktora fark eder mi bu, bilemedim insallah saglikli güzel haberlerle gelirsin

Ben biraz da karnım çıkmadığı için kullanmadım da başlicam artık

Ayyy zormuş bu işler her şeyi en iyi olsun diyorum çok pahalıya mal oluyor
Evet ya bende eksik kalmasın derdiyle gerçekten herşeyi almaya çalışıyorum ama kredi kartım dur artık kadın diye bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…