- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.681
Yat dinlen sen doktora bakma, sen iyisini düşünBirtsnem evdeyim yatıyorum dediğim gibi halka takttilar kesin çözüm değilmiş ciğer geliştirici vuruldum dün yine olumsuz konustu heran olabilir dedi
Sağol canım umarım iyi geçerMerhaba bende 3 aylıkken gittim ehliyet eğitim ve sınavına insan haliyle sitres yapıyor aklında şu bulunsun komisyon üyelerinden rica et ani fren alanında ani freni yumuşak bir duruşla tamamla ben öyle yaptım anlayışla karşılıyorlar eğitim alırkende aynısını yap. Diğerinde bişey yok zaten 30 km hızı geçmiyosun sadece biraz sitres oluyo onada bişey olmaz Allah'ın izniyleşimdiden başarılar diliyorum
ben 2 aydır gynoferron kullanıyorum. normalde kabızlık yaşayan biriydim ama hapa başladığımdan beri pek sorun yaşamadım. çok nadir arada içemediğim zamanlar oldu, o günler hep kabızlık, gaz vs oldu. hatta geçen cumartesi içmeyi unuttum, gazdan hastanelik oldum. son 3 gündür de çıkamadım tuvalete ama haptan olduğunu sanmıyorum. aksine içmediğim için oldu gibi hissediyorumKizlarrr kendi doktorum bana kan ilacini ferrum fort vermisti. Ama 2 aydr kullanmama ragmen düsük olmasada sinirdaydi kanim. Kadin dogum dr kuzenimkan sonuclarimi istedi attm. Kan ilaci elimdeki bitice gynoferon kullan doguma kdr artk dedi. Ona gecis yapacagm. Gynoferon kabizlik yapiyo diyolar cokdogru mu
Amin canım benim amin Allah razı olsunYat dinlen sen doktora bakma, sen iyisini düşüninsallah zamanında sağlıkla kucagına alırsın
Krem olarak mustela. Yağ olarak hindistan cevizi+ jojoba+kakao kullanıyorum benKızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz?
Bende alayım bari ben daha kullanmadım yağ falan da kullanmam lazım artıkKrem olarak mustela. Yağ olarak hindistan cevizi+ jojoba+kakao kullanıyorum ben
Kuzum ben bio oil kullanıyorumKızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz?
Korkma canım benim her ikiz riskli dyorlar. Sapasağlam doğuyorlar Dayanır onlar merak etme senİnşallah kuzum inşallah amin nasıl korkuyorum
Hadi bakalım güzel bir vesikalık poz da seninkinden bekliyoruzOff yine konuşmalar çoğalmışgünaydın din din din. Bugün görüş günü. Detayli USG m var gıdıp kızımızı gorcez. Eşim ve oğlum da odaya girebiliyor mu acaba ? Hepimiz çok heyecanlıyız
İnşallah kuzum inşallah aminKorkma canım benim her ikiz riskli dyorlar. Sapasağlam doğuyorlar Dayanır onlar merak etme sen
Ben bio oil ve lierac kullaniyorum. Bide loccitane shea butter aldım, arkadasim cok önerdi, onu kullanmaya henüz kiyamadim 3.trimestere sakliyorumBende alayım bari ben daha kullanmadım yağ falan da kullanmam lazım artık
Benim eşim girmişti canım hatta bastan sona video da çekti. Doktordan doktora fark eder mi bu, bilemedimOff yine konuşmalar çoğalmışgünaydın din din din. Bugün görüş günü. Detayli USG m var gıdıp kızımızı gorcez. Eşim ve oğlum da odaya girebiliyor mu acaba ? Hepimiz çok heyecanlıyız
Ben biraz da karnım çıkmadığı için kullanmadım da başlicam artıkBen bio oil ve lierac kullaniyorum. Bide loccitane shea butter aldım, arkadasim cok önerdi, onu kullanmaya henüz kiyamadim 3.trimestere sakliyorumartik baya bi büyümeye basladik canim kullanmalisin, hem gerginlik hissine de iyi geliyor
Öyle yapıyorum baharim inşallah canım sen kaç haftalık oldun nasıl gidiyor prensesim gramı kaç oldu
Evet ya bende eksik kalmasın derdiyle gerçekten herşeyi almaya çalışıyorum ama kredi kartım dur artık kadın diye bağırıyorAyyy zormuş bu işlerher şeyi en iyi olsun diyorum çok pahalıya mal oluyor
Amin birtanem inşallahKelebegimx ikizlerde hep risk diyorlar ama iyice yat dinlen canım benim sağlıklı zamanda gelicekler inşallah bana da 15 dkdan fazla yürüyüş kesinlikle yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?