2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğru canım gebelikte oluyor nefes darlığı ama son aylarda mı başlıyor diye bir düşündüm :)

Erken doğum riski olduğu için doktorum çok ayakta durmayı yasakladı hamileliğim boyunca hep yatıyorum ama salı doktora gitmiştim o zaman biraz yoruldum o yüzden olmuştur belki
Benımde erken doğum riskim var canım rahim duvarı incelmeye başlamış bende mümkün olduğunca yatarak geçirmeye çalışıyorum ama çok sıkılıyorum zor geçiyor

Canım merhaba benim de astımım var ilaç kullanıyorum.ve nefes darlığı çok yaşamaya başladım .özellikle sırt üstü yatınca çok zorluyor ve yemekten sonra ilacı bi fırt çekiyorum ama yetmeyecek gibi

Ah yavrum ya kiyamam sizinle olmasi daha iyi olmus kendini orda yalniz hissetmez hic degilse. Iyi ki daha bebekmis cabuk toparlar insallah
Amin kuzum inşallah toparlayacak böyle yatıyor kuzum dünden beri

Eklentiler

• B06B5621-0936-4859-B2DE-F39208812F87.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 76
düşe kalka geçiyor canım buna da şükür her hafta bir ağrı güncellemesi yaşıyorum geçen gün eşime dedim normal zamanlarda nasıldım ben diye
Allahin izniyle inşallah sağlıkla alırız canım benim hareketleri nasıl bacaklarım bugün çok acıyor modemin ustunde aşırı ağrı baskı oluyor

ffestinalente aman geçicek bir şekilde arkadaşım dönüp baktığımızda kaç ay geçmiş. Geçen gün bebişin odasını kurmaya geldiler adamın eşi ikizlere hamileymiş 2 aylık. Bulantıları başlamış ne zaman geçiyo yenge dedi, dedim geçmiyo kardeşim 2. Aydaki zamanlarımız aklıma geldi de aman aman bin şükür. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklarr

Benimde öyle canım bir fırta düşmüştü 4 buçuk aylıkken 2 Fırttan.. şimdi dediğin gibi yetmiyor gibi yani bir sonraki aksam ilaç saatine kadar sanki bir fırta daha ihtiyacım var bakalım göğüs hastalıklarına gideceğim salı günü :)

Allahin izniyle inşallah sağlıkla alırız canım benim hareketleri nasıl bacaklarım bugün çok acıyor modemin ustunde aşırı ağrı baskı oluyor
Bazen aşırı hareketli oluyorlar bazen çok durgun çözemedim mesela genellikle soldakinin hareketlerini daha çok hissediyorum senin nasıl hareketleri

İkizmi kuzum senin
Yok canım ikiz değil, tek. Hiçbir sıkıntımız da yoktu. Sadece ateşli bi hastalık geçirdim o hafta çok sık kasık ağrım batmalarım oldu bir de buraya yazmıştım bebek sertleşiyordu. Doktor baştan normal dedi sonra ultrasona geçince doğum sancısı çekmişsin dedi. Şuan yemek harici kalkmamaya özen gösteriyorum. Bi geçen akşam dayanamadım dışarıda yemeğe gittik çünkü inanılmaz bunaılıuorum. Neden de söylemedi bazen olabiliyor dedi. Senin nasıl sürecin? İkiz mi tek mi ?

düşe kalka geçiyor canım buna da şükür her hafta bir ağrı güncellemesi yaşıyorum geçen gün eşime dedim normal zamanlarda nasıldım ben diye
Bende öyle bazen kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum benım gibi anksiyetesi panik atağı olan biri için hamilelik hiç güzel bir deneyim olması maalesef

ben hic oyle birsey yasamadim ben sadece kendim icin dogum çantası bebek icinde hastane cikisi hazirlayacagim hastanede çünkü bebeğin Islak mendik olsun bezine mamasına kadar giyeceğine kadar doktorlar veriyor yaten ilk 24 saat bebeği çıplak anne göğsünde tutuyorlar bende bilmiyordum kadar cok sen almmistim kızıma doktorlar hemşireler sasirmisti 3 bavula ciktim hastaneden ve sadece pijamalarımı kullandım hastane hersey nasılsa dönmüştü ben 2 takım kulanmistim bebeğe cok fazla almamin bi anamı yok bence ama tabi herkes kendi bilir

günaydın kızlar bu sabah cok bitkin hissediyorum kendimi sağolsun kizim tüm gece uykusunda rahatsızdı hep emzik icin uyantirdi geri de bi turlu uykuya giremedim oğlanda icerden tüm gece tekmeledi sağlı solu girişti bana simdi de kendi misil misil uyuyo yoruldu tüm gece tabi anneye tekme atmaktan haha al iste bunu yazarken yine başladı benim bebis cok aktif kızlar hiç durmuyor bu normal mi ya hani daha fazla uyumaları lazımdı bu hiç uyumuyor kizim günlerce tekme bile atmazdı bu da 1 saat bile durmuyor

Canım benim de ikiz gebelik çift yumurya aslında ağrım yoktu benim normal 20 gün önce kontrole gittim rahim kısalmış dediler yatış verildi bana 12 gün boyunca hastanede yattım rahim ağzına pesser halka takıldı ama kesin çözüm değil diyorlar dün kontrolum vardı iyice kısalmış dediler suyun heran gelebilir dediler

Bazen aşırı hareketli oluyorlar bazen çok durgun çözemedim mesela genellikle soldakinin hareketlerini daha çok hissediyorum senin nasıl hareketleri
Kuzum bende soldakinin hareketini çok hissediyorum tatlı birşey yediğimde coşuyor içerde resmen midemin üstünde çok baskı ağrı oluyor

Canım ben de gece wc ye kalktıgımda her seferinde saat 4 civarı uyanıyorum. Her seferinde deprem olacak gibi hissediyorum ama neyse ki uykum oldugundan çabuk dalıyorum. La havle çek. Sık sık şükret. Tövbe et. Geçecek inşallah...

insallah uzar geri nekadara düşmüş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…