- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.701
Doğru canım gebelikte oluyor nefes darlığı ama son aylarda mı başlıyor diye bir düşündüm :)Yok hayatım hala arada titriyor durduk yerde. Geçecek inşallah. Daha benim çocuklar toparlanamadı kiAltlarına kaçırma işi devam ediyor malesef, azaldı ama...
Yoksa geveze oldugundan değil ı ıhhhh assslaaaa
Amaaaan astımı olmayan ben de alamıyorum ki nefes sen alamamışssın çok mu
Evet sifon önemli. Aynı naneyi ben de yemiştim
Doğurduktan sonra da bağırsak hareketlerini insan uzunca bir süre bebek zannediyor
Benımde erken doğum riskim var canımErken doğum riski olduğu için doktorum çok ayakta durmayı yasakladı hamileliğim boyunca hep yatıyorum ama salı doktora gitmiştim o zaman biraz yoruldum o yüzden olmuştur belki
İkizmi kuzum seninBenımde erken doğum riskim var canımrahim duvarı incelmeye başlamış bende mümkün olduğunca yatarak geçirmeye çalışıyorum ama çok sıkılıyorum zor geçiyor
Canım merhaba benim de astımım var ilaç kullanıyorum.ve nefes darlığı çok yaşamaya başladım .özellikle sırt üstü yatınca çok zorluyor ve yemekten sonraBugün herkesin bebişkeri durgun sanırım bizimkide öyleydimsabahtam beri aksam başladı kıpırdanmaya :) kızlar bu arada nefes darlığı yaşıyor musunuz benım ara ara oluyor astımımda var doktor 6. Aya doğru sıkışabilirsin doz arttırabiliriz dedi ama onla mı ilgili normal bir süreç mi bilmiyorum astım atağı givi değil çünkü hafif bir nefes darlığı :)
düşe kalka geçiyor canım buna da şükür her hafta bir ağrı güncellemesi yaşıyorum geçen gün eşime dedim normal zamanlarda nasıldım ben diyeAmin birtanem inşallahsenin nasıl gidiyor kuzum
Lierac ve bioil dönüşümlü kullanıyorum ama çok düzenli kullandığım söylenemezKızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz?
Amin kuzum inşallah toparlayacakAh yavrum ya kiyamamsizinle olmasi daha iyi olmus kendini orda yalniz hissetmez hic degilse. Iyi ki daha bebekmis cabuk toparlar insallah
Allahin izniyle inşallah sağlıkla alırız canım benim hareketleri nasıl bacaklarım bugün çok acıyor modemin ustunde aşırı ağrı baskı oluyordüşe kalka geçiyor canım buna da şükür her hafta bir ağrı güncellemesi yaşıyorum geçen gün eşime dedim normal zamanlarda nasıldım ben diye
Benimde öyle canım bir fırta düşmüştü 4 buçuk aylıkken 2 Fırttan.. şimdi dediğin gibi yetmiyor gibi yani bir sonraki aksam ilaç saatine kadar sanki bir fırta daha ihtiyacım var bakalım göğüs hastalıklarına gideceğim salı günü :)Canım merhaba benim de astımım var ilaç kullanıyorum.ve nefes darlığı çok yaşamaya başladım .özellikle sırt üstü yatınca çok zorluyor ve yemekten sonrailacı bi fırt çekiyorum ama yetmeyecek gibi
Bazen aşırı hareketli oluyorlar bazen çok durgun çözemedim mesela genellikle soldakinin hareketlerini daha çok hissediyorum senin nasıl hareketleriAllahin izniyle inşallah sağlıkla alırız canım benim hareketleri nasıl bacaklarım bugün çok acıyor modemin ustunde aşırı ağrı baskı oluyor
Ah kuzummmAmin kuzum inşallah toparlayacakböyle yatıyor kuzum dünden beri
Yok canım ikiz değil, tek. Hiçbir sıkıntımız da yoktu. Sadece ateşli bi hastalık geçirdim o hafta çok sık kasık ağrım batmalarım oldu bir de buraya yazmıştım bebek sertleşiyordu. Doktor baştan normal dedi sonra ultrasona geçince doğum sancısı çekmişsin dedi. Şuan yemek harici kalkmamaya özen gösteriyorum. Bi geçen akşam dayanamadım dışarıda yemeğe gittik çünkü inanılmaz bunaılıuorum. Neden de söylemedi bazen olabiliyor dedi. Senin nasıl sürecin? İkiz mi tek mi ?İkizmi kuzum senin
Bende öyle bazen kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum benım gibi anksiyetesi panik atağı olan biri için hamilelik hiç güzel bir deneyim olması maalesefdüşe kalka geçiyor canım buna da şükür her hafta bir ağrı güncellemesi yaşıyorum geçen gün eşime dedim normal zamanlarda nasıldım ben diye
ben hic oyle birsey yasamadim ben sadece kendim icin dogum çantası bebek icinde hastane cikisi hazirlayacagim hastanede çünkü bebeğin Islak mendik olsun bezine mamasına kadar giyeceğine kadar doktorlar veriyor yaten ilk 24 saat bebeği çıplak anne göğsünde tutuyorlarBen 1tane 10lu 2tane 5li aldım.bi 5li daha alacağım.Bi arkadaş bi hafta önce doğum yaptı sırf hastanede 4takım değiştirmiş ,birine kusmuş,biri kaka olmuş ,birine süt fışkırmış vsgözüm korktu
Canım benim de ikiz gebelik çift yumurya aslında ağrım yoktu benim normal 20 gün önce kontrole gittim rahim kısalmış dediler yatış verildi bana 12 gün boyunca hastanede yattım rahim ağzına pesser halka takıldı ama kesin çözüm değil diyorlar dün kontrolum vardı iyice kısalmış dediler suyun heran gelebilir dedilerYok canım ikiz değil, tek. Hiçbir sıkıntımız da yoktu. Sadece ateşli bi hastalık geçirdim o hafta çok sık kasık ağrım batmalarım oldu bir de buraya yazmıştım bebek sertleşiyordu. Doktor baştan normal dedi sonra ultrasona geçince doğum sancısı çekmişsin dedi. Şuan yemek harici kalkmamaya özen gösteriyorum. Bi geçen akşam dayanamadım dışarıda yemeğe gittik çünkü inanılmaz bunaılıuorum. Neden de söylemedi bazen olabiliyor dedi. Senin nasıl sürecin? İkiz mi tek mi ?
Kuzum bende soldakinin hareketini çok hissediyorum tatlı birşey yediğimde coşuyor içerde resmen midemin üstünde çok baskı ağrı oluyorBazen aşırı hareketli oluyorlar bazen çok durgun çözemedim mesela genellikle soldakinin hareketlerini daha çok hissediyorum senin nasıl hareketleri
Canım ben de gece wc ye kalktıgımda her seferinde saat 4 civarı uyanıyorum. Her seferinde deprem olacak gibi hissediyorum ama neyse ki uykum oldugundan çabuk dalıyorum. La havle çek. Sık sık şükret. Tövbe et. Geçecek inşallah...pozitifbiri ya gece ben duşa girdim. Elazığ'da deprem oldu. Diyarbakır da hissettik . Akşam da eve geç geldim yalnız başıma asansör bindim kendimi nasıl attım dışarı bilmiyorum panik atak gecirecektim nerdeyse zor teskin ettim kendimi . Ne zaman toparlayacgiz
insallah uzar geri nekadara düşmüş cnmCanım benim de ikiz gebelik çift yumurya aslında ağrım yoktu benim normal 20 gün önce kontrole gittim rahim kısalmış dediler yatış verildi bana 12 gün boyunca hastanede yattım rahim ağzına pesser halka takıldı ama kesin çözüm değil diyorlar dün kontrolum vardı iyice kısalmış dediler suyun heran gelebilir dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?