- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.721
Doğru canım gebelikte oluyor nefes darlığı ama son aylarda mı başlıyor diye bir düşündüm :)
hahaha aynen olabilir valla görmek için gün saat say kontrolde yüzsütü yatsın tüm çabalara rağmende dönmesin sonra eve gelince tekmeler tekmeler:))Jdjshsh Alaz Ali ile benim oğluş Bulut ruh ikizi olabilirtüm ultrasonları d.tünün fotosu
Bende salı kadın doğum doktoruma bi danışacağım.git derse göğüs haftalıklarına da giderim.İnşallah daha fazla çoğalmazBenimde öyle canım bir fırta düşmüştü 4 buçuk aylıkken 2 Fırttan.. şimdi dediğin gibi yetmiyor gibi yani bir sonraki aksam ilaç saatine kadar sanki bir fırta daha ihtiyacım var bakalım göğüs hastalıklarına gideceğim salı günü :)
Eksik kalsın istemiyorum sanırım ya ya da hastanenin verdiğine kalsın da istemiyorumben hic oyle birsey yasamadim ben sadece kendim icin dogum çantası bebek icinde hastane cikisi hazirlayacagim hastanede çünkü bebeğin Islak mendik olsun bezine mamasına kadar giyeceğine kadar doktorlar veriyor yaten ilk 24 saat bebeği çıplak anne göğsünde tutuyorlarbende bilmiyordum kadar cok sen almmistim kızıma doktorlar hemşireler sasirmisti 3 bavula ciktim hastaneden ve sadece pijamalarımı kullandım hastane hersey nasılsa dönmüştü ben 2 takım kulanmistim bebeğe cok fazla almamin bi anamı yok bence ama tabi herkes kendi bilir
Benim geçen hafta durgundu ama bı hafta fır dönüyor 25+4deyim.Ve çok keyif alıyorum ya dürtükleyip duruyorumgünaydın kızlar bu sabah cok bitkin hissediyorum kendimi sağolsun kizim tüm gece uykusunda rahatsızdı hep emzik icin uyantirdi geri de bi turlu uykuya giremedim oğlanda icerden tüm gece tekmeledi sağlı solu girişti bana simdi de kendi misil misil uyuyo yoruldu tüm gece tabi anneye tekme atmaktanhaha al iste bunu yazarken yine başladı benim bebis cok aktif kızlar hiç durmuyor bu normal mi ya hani daha fazla uyumaları lazımdı bu hiç uyumuyor kizim günlerce tekme bile atmazdı bu da 1 saat bile durmuyor
Ben 6 aydır yatıyorumBenımde erken doğum riskim var canımrahim duvarı incelmeye başlamış bende mümkün olduğunca yatarak geçirmeye çalışıyorum ama çok sıkılıyorum zor geçiyor
Bende bioille mustela alıcam sanırımLierac ve bioil dönüşümlü kullanıyorum ama çok düzenli kullandığım söylenemez
yeni veriyrolar cnm giyilmiş degil zatenBende salı kadın doğum doktoruma bi danışacağım.git derse göğüs haftalıklarına da giderim.İnşallah daha fazla çoğalmaz
Eksik kalsın istemiyorum sanırım ya ya da hastanenin verdiğine kalsın da istemiyorumya da canım alışveriş de yapmak istiyor olabilir tabi
Benim geçen hafta durgundu ama bı hafta fır dönüyor 25+4deyim.Ve çok keyif alıyorum ya dürtükleyip duruyorum
Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz?
özelde girebiliyorlar eşimdeoğlumda girmişti ama devlette girebilirler mi bilmiyorum hiçOff yine konuşmalar çoğalmışgünaydın din din din. Bugün görüş günü. Detayli USG m var gıdıp kızımızı gorcez. Eşim ve oğlum da odaya girebiliyor mu acaba ? Hepimiz çok heyecanlıyız
Ay müthiş istediğim şey tam olarak bu. Tentene temasben hic oyle birsey yasamadim ben sadece kendim icin dogum çantası bebek icinde hastane cikisi hazirlayacagim hastanede çünkü bebeğin Islak mendik olsun bezine mamasına kadar giyeceğine kadar doktorlar veriyor yaten ilk 24 saat bebeği çıplak anne göğsünde tutuyorlarbende bilmiyordum kadar cok sen almmistim kızıma doktorlar hemşireler sasirmisti 3 bavula ciktim hastaneden ve sadece pijamalarımı kullandım hastane hersey nasılsa dönmüştü ben 2 takım kulanmistim bebeğe cok fazla almamin bi anamı yok bence ama tabi herkes kendi bilir
çok güzel bir duygu hiç yıkamadan daha cikarir çıkarmaz hemen göğsüme attılar bebeği havlu ile sildirdiler ama kizim okadar temiz cikmisti sadece koltukalti ve bacak araları hafif beyazdı 3 4 saat falan öyle tutular ilk kakasını bile üstüme yapmiştiAy müthiş istediğim şey tam olarak bu. Tentene temaszaten bebişi en çok ten ısıtırmış kıyafet vs değil. Yurtdışındaydınız değil mi siz
Canım benim de ikiz gebelik çift yumurya aslında ağrım yoktu benim normal 20 gün önce kontrole gittim rahim kısalmış dediler yatış verildi bana 12 gün boyunca hastanede yattım rahim ağzına pesser halka takıldı ama kesin çözüm değil diyorlar dün kontrolum vardı iyice kısalmış dediler suyun heran gelebilir dediler
canim neden ilgilenemiyorsun kaç yaşında olgun kizim 20 aylık karnımda bebek oldugunu biliyor söylüyorum gelip seviyor karnımı öpüyor ama fazla ilgi gösteriyorum kızıma hamilelik oncesi nasılsa simdi de öyle davranıyorum ihtiyaclarini goruyorum öyle düşünme içlenmiş olamaz kadarlık anlamıyorlar ki daha babacı olduğu icin babasına gitmiştirAğlıcam, damlam uçta.
Kaju oğlum az önce karnıma yattı babası da yanımızdaydı. Babası ben gidersem oda gelir dedi bende saçmalama dedim. Kocam içeriye doğru gitti, Kaju beni bıraktı peşinden gitti. Tarihinde böyle birşey yok. Hamileyim diye tuvaletiyle vs ilgilenemiyorum. İçlendi mi çocuğum acaba bana yeterince ilgilenemiyorum diye
Evet kuzum evde olacam doktor istirahat edeceksin dediCanım biz iyi düşünelim iyi olsun
saat saat gün gün hedefimiz olsun, bayanız bayram önü aman ne olur kim ne der derdine sakın bayramda falan ayağa kalkma bu işin şakası yok sonuçta sana zaten doktorlar bilgi vermiştir
bırak günü karnımız da kaldıkları saat bile çok önemli inşallah ilk hedefimiz şimdi bayramı dinlenerek güzel geçireceksin inşallah
Neden yatıyorsunuz kızlar cok zor oluyor demi bende öyleyimBen 6 aydır yatıyorumprogestan kullanıyor musun?
Kuzum söylemedi sadece kısalmış diyorlarinsallah uzar geri nekadara düşmüş cnm
Bebeğim kaju kedimiz. Toksoplazma veya mikrop kaparım diye tuvaletlerine dokunmuyorum. Bizim çocuklar sabah yemek yiyor sadece sabahta ben kusmaktan onlara mama vs koyamıyorum bu süreçte eşim hallediyor. İlgileniyorum ama eskisi gibi yerlerde yuvarlanıp oyun oynayamıyorum. Bizim kaju çok nazlıdır yanına gidip sevicen oynayacaksın. Onu da eskisi kadar yapamıyorum. Çömelmek biraz zor benim için şuancanim neden ilgilenemiyorsun kaç yaşında olgun kizim 20 aylık karnımda bebek oldugunu biliyor söylüyorum gelip seviyor karnımı öpüyor ama fazla ilgi gösteriyorum kızıma hamilelik oncesi nasılsa simdi de öyle davranıyorum ihtiyaclarini goruyorum öyle düşünme içlenmiş olamaz kadarlık anlamıyorlar ki daha babacı olduğu icin babasına gitmiştir
Benım 1 hafta önce başladı bu durum. Evet sabah aksam 200 mg canım senBen 6 aydır yatıyorumprogestan kullanıyor musun?
İnsallah canım benımkı sıkıntı yok göğüs hastalıklarını dinle bu konuda demiştiBende salı kadın doğum doktoruma bi danışacağım.git derse göğüs haftalıklarına da giderim.İnşallah daha fazla çoğalmaz
Eksik kalsın istemiyorum sanırım ya ya da hastanenin verdiğine kalsın da istemiyorumya da canım alışveriş de yapmak istiyor olabilir tabi
Benim geçen hafta durgundu ama bı hafta fır dönüyor 25+4deyim.Ve çok keyif alıyorum ya dürtükleyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?