2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben çatlaklar için Mustela yağ kullanıyorum. Ama çatlamasın diye değil çünkü naparsam yapayım çatlayacağından eminim. Sadece kuruyup beni germesin kaşınmasın diye sürüyorum :)
Doğru canım gebelikte oluyor nefes darlığı ama son aylarda mı başlıyor diye bir düşündüm :)

Hastanede giyilenlere gelince, ben koydugum her şeyi kullandım. Gecelik giydim kan çıktı, pijamaya döndük ilerleyen saatlerde. Çocuk içinde max 3 kıyafet takımı yeterli. Annneye bir pijama seti, bir de gecelik seti yeterli. Sezeryansa ilk 6 saat zaten ameliyat kıyafetinlesin. Yürü dediklerinde geceliğini giyiyorsun sonra o batıyor, kostüm değiştiriyorsun siz bana sorun Girdiğiniz kıyafeti uygun seçerseniz çıktıgınızda da aynısı ile çıkarsınız 5-6 bez yeter bebek için garanti olsun diye yoksa o kadar da kullanılmaz ilk gece.

Jdjshsh Alaz Ali ile benim oğluş Bulut ruh ikizi olabilir tüm ultrasonları d.tünün fotosu
hahaha aynen olabilir valla görmek için gün saat say kontrolde yüzsütü yatsın tüm çabalara rağmende dönmesin sonra eve gelince tekmeler tekmeler:))

Bende salı kadın doğum doktoruma bi danışacağım.git derse göğüs haftalıklarına da giderim.İnşallah daha fazla çoğalmaz
Eksik kalsın istemiyorum sanırım ya ya da hastanenin verdiğine kalsın da istemiyorum ya da canım alışveriş de yapmak istiyor olabilir tabi
Benim geçen hafta durgundu ama bı hafta fır dönüyor 25+4deyim.Ve çok keyif alıyorum ya dürtükleyip duruyorum

yeni veriyrolar cnm giyilmiş degil zaten bebise hediye hastanenin logosu var üzerlerinde havlusuna kadar veriyorlar tabi eve icin bende aldım bi 10 lu 2 tane 5 ama daha da alacağım

özelde girebiliyorlar eşimdeoğlumda girmişti ama devlette girebilirler mi bilmiyorum hiç

Ay müthiş istediğim şey tam olarak bu. Tentene temas zaten bebişi en çok ten ısıtırmış kıyafet vs değil. Yurtdışındaydınız değil mi siz

Ay müthiş istediğim şey tam olarak bu. Tentene temas zaten bebişi en çok ten ısıtırmış kıyafet vs değil. Yurtdışındaydınız değil mi siz
çok güzel bir duygu hiç yıkamadan daha cikarir çıkarmaz hemen göğsüme attılar bebeği havlu ile sildirdiler ama kizim okadar temiz cikmisti sadece koltukalti ve bacak araları hafif beyazdı 3 4 saat falan öyle tutular ilk kakasını bile üstüme yapmişti aldılar yanimda hemen boy kilo ölçtüler bezleyim geri verdiler 17:14 dogum yaptım sabaha kadar öyle gogsumdeydi korkudan kimildayamiyordum bile

Ağlıcam, damlam uçta.
Kaju oğlum az önce karnıma yattı babası da yanımızdaydı. Babası ben gidersem oda gelir dedi bende saçmalama dedim. Kocam içeriye doğru gitti, Kaju beni bıraktı peşinden gitti. Tarihinde böyle birşey yok. Hamileyim diye tuvaletiyle vs ilgilenemiyorum. İçlendi mi çocuğum acaba bana yeterince ilgilenemiyorum diye

Canım biz iyi düşünelim iyi olsun
saat saat gün gün hedefimiz olsun, bayanız bayram önü aman ne olur kim ne der derdine sakın bayramda falan ayağa kalkma bu işin şakası yok sonuçta sana zaten doktorlar bilgi vermiştir
bırak günü karnımız da kaldıkları saat bile çok önemli inşallah ilk hedefimiz şimdi bayramı dinlenerek güzel geçireceksin inşallah

canim neden ilgilenemiyorsun kaç yaşında olgun kizim 20 aylık karnımda bebek oldugunu biliyor söylüyorum gelip seviyor karnımı öpüyor ama fazla ilgi gösteriyorum kızıma hamilelik oncesi nasılsa simdi de öyle davranıyorum ihtiyaclarini goruyorum öyle düşünme içlenmiş olamaz kadarlık anlamıyorlar ki daha babacı olduğu icin babasına gitmiştir

Evet kuzum evde olacam doktor istirahat edeceksin dedi

Bebeğim kaju kedimiz. Toksoplazma veya mikrop kaparım diye tuvaletlerine dokunmuyorum. Bizim çocuklar sabah yemek yiyor sadece sabahta ben kusmaktan onlara mama vs koyamıyorum bu süreçte eşim hallediyor. İlgileniyorum ama eskisi gibi yerlerde yuvarlanıp oyun oynayamıyorum. Bizim kaju çok nazlıdır yanına gidip sevicen oynayacaksın. Onu da eskisi kadar yapamıyorum. Çömelmek biraz zor benim için şuan üzüldüm ya çok kalbim kırıldı hiç ihtimal vermezdim

İnsallah canım benımkı sıkıntı yok göğüs hastalıklarını dinle bu konuda demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…