2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ben kedi oldugunu anlamadım cnm evet uzak dursan sağlık açından daha iyi kediler hislidir herseyi anlıyorlar üzülme canim alisir bu duruma suan yapabileceğin baska birey yok sende mecburiyetten uzak duruyorsun

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun inşallah.. ikizlerde olabiliyormuş genelde. Ben forumda farklı forumlarda birçok kişinin olumsuz başlayan hikayesini okudum. 36 kadar dayananlar var bu şekilde canını sıkma. Stres te çok etkiliyor

Alt çene canım
Damak da sıkıntılı
Dişler zaten gitti
6. Ayında tekrar çıkacak dişleri
Nasıl mama yer bilmiyorum
Kuru mama yiyemez dişleri tamamen dokulduyse. Yaş mama yesin canım . Mamalar hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz kızlar geçen seneye kadar petshop sahibiydim bildiğim şeyleri paylaşabilirim.

Kuru mama yiyemez dişleri tamamen dokulduyse. Yaş mama yesin canım . Mamalar hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz kızlar geçen seneye kadar petshop sahibiydim bildiğim şeyleri paylaşabilirim.
Evet canım veteriner ona özel mama verdi kendi mamasını yiyemiyor

Detaylidan çıktım şimdi .her şey yolunda sadece böbreklerde minimal genişleme var takip önerdi. Resimi bana atmadı atınca paylarisim sizinki. Uyuyordu bı eli başının arkasında bı eli yüzünde pamugum...eşim ve oğlum bitene kadar yanımdaydilar

Kuzum bende de oluyor ve kokulu. Enfeksiyon değil ama. Ben günlük ped de çözüm buldum iç çamaşıra yetisemiyordum artık

özelde girebiliyorlar eşimdeoğlumda girmişti ama devlette girebilirler mi bilmiyorum hiç
Aynen özel perinatologa gittim aldılar ikisine de ilk kez geldi benimle eşim çok mutlu oldular kalp atışı vs duyunca

Nerede başladın bebişim?
Bulunduğum şehrin, Şehir Hastanesinde başladım, zaten doktorum da burada doğumu da burada düşünüyordum. Gerçekten inanılmaz iyi geldi. Hastane DSÖnün doğum manifestosunu desteklediğini ve normal doğum anında bu manifestoya uyabilmemiz için suit oda verdiğini, oda içerisinde pilates topu, engelliye uyumlu (tutma boruları olan) banyo ve tuvalet, yanımızda olanlar için koltuk bir de doğumumuzu dahil orada yapacağımız bir yatak var. Kimse sizi çatala çıkarmaya zorlamıyor, bebeğin gelişi normal olduğu sürece dilediğiniz pozisyonda doğurabilirsiniz dendi. İçim rahatladı en çok bu konuda. Sonrasında aile oteli denilen, otel odası şeklinde bir odaya alınıyormuşuz. Daha bir sürü detaydan bahsedildi. Egzersizler yaptık, bebek yıkama ve masaj eğitimi aldık. Haftaya da gideceğiz çok verimliydi.

Bu arada kısslaarr, şeker yükleme yaptıracak olup içeceğin tadından şüphe edenler için bana doktorum eczaneden 75 gr çilekli glukoz almamı önerdi bildiğiniz soda gibi bir şeymiş. Saf şekerli sudansa bu daha içilebilir içine limon da sıkabilirsin 1 2 damla dedi. Sizler de doktorunuza danışarak alabilirsiniz. 50gr ve 100gr olanı da varmış benim testim 75grlık olacağı için o miktarı önerdi.

Kuzum bende de oluyor ve kokulu. Enfeksiyon değil ama. Ben günlük ped de çözüm buldum iç çamaşıra yetisemiyordum artık
Aynen bende de o sekilde ya hafif bir koku var iç çamasırı yetistiremiyorum hele kalkıp biraz yürüyeyim tamam yani. Enfeksiyon bende de yok cunku vajinal kültür testi vermistim bir sey cıkmamıstı. Galiba normal akıntım bu sekilde yani.

Evet bende eczaneden aldım çilekli soğuk içilirse baya iyi olur bence benimki ılımıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…