2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim tek gebelik rahim ağzı yetmezliği var bende cnm 22 haftalığım 2 ay daha dursa iyi olur dedi doktor şu an 530 gram senin durum nasıl ne dediler
Kuzum bana dikiş atmadilar riskli buldular rahim ağzına halka taktılar onda kesin çözüm değilmiş dün kontrole gittim iyice kısalmış heran doğum olqbikir suyun gelir dediler 600 713grammis

Evet bende eczaneden aldım çilekli soğuk içilirse baya iyi olur bence benimki ılımıştı
Yanıma bi miktar buz götüreyim o zaman Evin ordan alırım, hastaneyle ev arası 40 dk, o sürede buzda bekletirim misss. Teşekkür ederim tavsiye için yavrum

Kuzum bana dikiş atmadilar riskli buldular rahim ağzına halka taktılar onda kesin çözüm değilmiş dün kontrole gittim iyice kısalmış heran doğum olqbikir suyun gelir dediler 600 713grammis
Çok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah her şey yoluna girer, moralini bozmamaya çalış diyeceğim ama sana ne katacak bilmiyorum. Senin için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka söyle bize.

Erken haftalarda öngörebilselerdi serklaj işe yarıyor diyorlar canım ama baksana bana erken atıldı yine hunileşme var tepede. Bolca ayetel kürsi oku karnına elini getir dua et rabbim ben ve yavrularım sana emanet de. Cok zor ya cok rabbim korusun

Çok zor kuzum sağlıkla evlatlarımızı Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah her şey yoluna girer, moralini bozmamaya çalış diyeceğim ama sana ne katacak bilmiyorum. Senin için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka söyle bize.
Allah razı olsun canım benim çok zor innaki

Bende de oluyor canim ben de aynen üç-dort kez falan günlük ped degisiyorum. Hafif bir koku bende de oluyor ama kötü olursa dikkat etmek gerek diye biliyorum. Bir de terliyoruz da buyuk ihtimalle.

Bugün bebiş çok hareketli Özel klinikten randevu aldım yarın için, 24. haftayı beklemeden serviksimi kontrol ettireceğim. Anlamıyorum neden bu kadar sallıyor benim doktorum bu konuyu. Zaten detaylıya girmiştim yapacağı bir ölçüm alt tarafı, o kadar sinirliyim ki. Doğumu atlatır atlatmaz ilk işim yeni bir jinekolog bulmak olacak

Neden yatıyorsunuz kızlar cok zor oluyor demi bende öyleyim
Benim ikiz gebelik ilk başlarda düşük riski vardı şimdi de erken doğum riski var,sadece iğne olmak için hastaneye gidiyorum onun dışında pek dışarı çıktığım söylenemez evimde bile kalmıyorum yılbaşından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…