- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.761
Kuzum bana dikiş atmadilar riskli buldular rahim ağzına halka taktılar onda kesin çözüm değilmiş dün kontrole gittim iyice kısalmış heran doğum olqbikir suyun gelir dediler 600 713grammisBenim tek gebelik rahim ağzı yetmezliği var bende cnm 22 haftalığım 2 ay daha dursa iyi olur dedi doktor şu an 530 gram senin durum nasıl ne dediler
Yanıma bi miktar buz götüreyim o zamanEvet bende eczaneden aldım çileklisoğuk içilirse baya iyi olur bence benimki ılımıştı
Çok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah her şey yoluna girer, moralini bozmamaya çalış diyeceğim ama sana ne katacak bilmiyorum. Senin için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka söyle bize.Kuzum bana dikiş atmadilar riskli buldular rahim ağzına halka taktılar onda kesin çözüm değilmiş dün kontrole gittim iyice kısalmış heran doğum olqbikir suyun gelir dediler 600 713grammis
Erken haftalarda öngörebilselerdi serklaj işe yarıyor diyorlar canım ama baksana bana erken atıldı yine hunileşme var tepede. Bolca ayetel kürsi oku karnına elini getir dua et rabbim ben ve yavrularım sana emanet de. Cok zor ya cok rabbim korusunKuzum bana dikiş atmadilar riskli buldular rahim ağzına halka taktılar onda kesin çözüm değilmiş dün kontrole gittim iyice kısalmış heran doğum olqbikir suyun gelir dediler 600 713grammis
Çok zor kuzum sağlıkla evlatlarımızı Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallahErken haftalarda öngörebilselerdi serklaj işe yarıyor diyorlar canım ama baksana bana erken atıldı yine hunileşme var tepede. Bolca ayetel kürsi oku karnına elini getir dua et rabbim ben ve yavrularım sana emanet de. Cok zor ya cok rabbim korusun
Allah razı olsun canım benim çok zor innakiÇok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah her şey yoluna girer, moralini bozmamaya çalış diyeceğim ama sana ne katacak bilmiyorum. Senin için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka söyle bize.
Amin canımÇok zor kuzum sağlıkla evlatlarımızı Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benim çok bel ağrım var seninde oluyor muÇok zor kuzum sağlıkla evlatlarımızı Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende de oluyor canim ben de aynen üç-dort kez falan günlük ped degisiyorum. Hafif bir koku bende de oluyor ama kötü olursa dikkat etmek gerek diye biliyorum. Bir de terliyoruz da buyuk ihtimalle.Kızlar vajinal akıntılarınızda artış var mı? Gün içinde o kadar cok ıslanıyor ki iç çamaşırım altıma kaçırmış gibi oluyorum adeta. Normal midir bu durum bir de akıntınız ne renk oluyor kokusu vs var mı? Sanki ekşi bir kokuda eşlik ediyor bende
Evet kuzum benimde oluyorCanım benim çok bel ağrım var seninde oluyor mu
Tehlikeli Bir durummu acaba kuzum normal gebede de oluyo ama bizm durum ne bileyim düşün düşün kafayı yicemEvet kuzum benimde oluyor
Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz kuzum sende dinlen yat sürekliTehlikeli Bir durummu acaba kuzum normal gebede de oluyo ama bizm durum ne bileyim düşün düşün kafayı yicem
Öyle yapıyorum canım rabbim ne derse o olurAllah'ın izniyle inşallah birşey olmaz kuzum sende dinlen yat sürekli
Sabah akşamdı şimdi sadece akşamBenım 1 hafta önce başladı bu durum. Evet sabah aksam 200 mg canım sen
Benim ikiz gebelik ilk başlarda düşük riski vardı şimdi de erken doğum riski var,sadece iğne olmak için hastaneye gidiyorum onun dışında pek dışarı çıktığım söylenemez evimde bile kalmıyorum yılbaşından beriNeden yatıyorsunuz kızlar cok zor oluyor demi bende öyleyim
Bir tek ben kullanmıyorum heralde alıp bende hemen başlicamBiooil yağ sürüyorum bir de banyoda vücut peelingleri var ya yağlı onları kullanıyorum havalar nemli ya buralarda çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bizim adımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?