2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım detoylıda söylüyorlar aslında, söylememesi garip gerçekten. Ben böyle bir ölçüm olduğunu bilmiyordum ama detaylı da söylemişti normal diye

Kızlar bugün e bebekte lansinohlarda indirim vardı elektrikli tekli pompalardan aldım 900 tlye inmiş. Aventlerde 1250ye inmişti ihtiyacı olan varsa haberiniz olsun. Birde minik kıza hergüne bir masal diye kitap aldık. Aşırı bağ kuramıyorum akşamları en azından sesli okuyup biraz bağ kurarım diye düşündüm

Senin demi rahim ağzında dikiş vardı oyle hatırlyrm sanki canım

Ben geçen gece çok zor nefes aldım camları açtım fln. Bende de başladı canım nefes darlığı ara ara. Ama kafayı dağıtmak iyi geliyor o anda sanırım panikte yapıyoruz

Canım bana da söylemediler normalse zaten pek söylemezlerki sorun olursa söylüyorlar genelde. Uzaklığı iyi diye gösterdi okdr anlamadım zaten neresi ne

Canım detoylıda söylüyorlar aslında, söylememesi garip gerçekten. Ben böyle bir ölçüm olduğunu bilmiyordum ama detaylı da söylemişti normal diye
Evet ben de bekledim ölçecek bakacak detaylıda diye ama yok yine erteledi. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptığını. Operasyon geçirdim gerginim bu konuda insan bakar sanki ekstra bir şey yapacak.
Canım bana da söylemediler normalse zaten pek söylemezlerki sorun olursa söylüyorlar genelde. Uzaklığı iyi diye gösterdi okdr anlamadım zaten neresi ne
Hayır canım bakmadı hiç, 24. haftada bakacağız servikse diye tutturdu benim doktor ısrarla bakmıyor istememe rağmen

Kızlar bugün ilk defa bebek yerine kendime alışveriş yaptım . Çok iyi geldi daha doğmadan kendimi unutmuşum ben
Ay aynen ya bugün bebeğe bir iki zıbın aldim sonra gezerken kendime de beli geniş bir etekle ev eşofmanı gibi Bise aldim çok mutlu oldum

Çok ilginç ya saniyelik bir şey oysaki

Kızlar normal günlük ev temizliğimi yaptım yemek yaptım şimdi karnım taş gibi oldu anlatamadığım bi ağrı var alta doğru sanki afedersiniz ama çişim varmış gibi hemen uzandım şimdi inşallah geçer geçmezse hastaneye giderim daha geç rahim ağzı kısalmasından korkuyorum ağrı geçsede sabah ilk işim doktorumu arayacağim

Olsun canım ters bişey görse söylerdi bencede, çok telaş yapma inşallah sıkıntı yoktur

Türkiye de hiçbir hastanede de özel doktorda da bu kadar saat tentene temas yaptirmazlar beklentiniz düşük olsun sonra çok hayal kırıklığı yaşarsınız benden demesi, bu işin en iyilerinden biri Yusuf olgaç o bile bu kdr yapmaz.

Off kizlar dünde bugünde aksam aksam karnim taş gibi oluyor sepsert. Degisik sesler geliyor bagirsaklardan. Acayip hazimsizlik var umarm kasilma degildir boyle sert olmasi. Kasilma nedir bilmiyorumda gerci
Magnezyum alıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…