- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.781
Yook,bende varimBir tek ben kullanmıyorum heralde alıp bende hemen başlicam
Teşekkür ederiz teyzesiYaaa cok ciciii cok guzel
Canım detoylıda söylüyorlar aslında, söylememesi garip gerçekten. Ben böyle bir ölçüm olduğunu bilmiyordum ama detaylı da söylemişti normal diyeBugün bebiş çok hareketliÖzel klinikten randevu aldım yarın için, 24. haftayı beklemeden serviksimi kontrol ettireceğim. Anlamıyorum neden bu kadar sallıyor benim doktorum bu konuyu. Zaten detaylıya girmiştim yapacağı bir ölçüm alt tarafı, o kadar sinirliyim ki. Doğumu atlatır atlatmaz ilk işim yeni bir jinekolog bulmak olacak
Senin demi rahim ağzında dikiş vardı oyle hatırlyrm sanki canımBenim ikiz gebelik ilk başlarda düşük riski vardı şimdi de erken doğum riski var,sadece iğne olmak için hastaneye gidiyorum onun dışında pek dışarı çıktığım söylenemez evimde bile kalmıyorum yılbaşından beri
Fitil de zor oluyor canım hep akıntı yapıyorSabah akşamdı şimdi sadece akşam
Ben geçen gece çok zor nefes aldım camları açtım fln. Bende de başladı canım nefes darlığı ara ara. Ama kafayı dağıtmak iyi geliyor o anda sanırım panikte yapıyoruzBugün herkesin bebişkeri durgun sanırım bizimkide öyleydimsabahtam beri aksam başladı kıpırdanmaya :) kızlar bu arada nefes darlığı yaşıyor musunuz benım ara ara oluyor astımımda var doktor 6. Aya doğru sıkışabilirsin doz arttırabiliriz dedi ama onla mı ilgili normal bir süreç mi bilmiyorum astım atağı givi değil çünkü hafif bir nefes darlığı :)
Canım bana da söylemediler normalse zaten pek söylemezlerki sorun olursa söylüyorlar genelde. Uzaklığı iyi diye gösterdi okdr anlamadım zaten neresi neBugün bebiş çok hareketliÖzel klinikten randevu aldım yarın için, 24. haftayı beklemeden serviksimi kontrol ettireceğim. Anlamıyorum neden bu kadar sallıyor benim doktorum bu konuyu. Zaten detaylıya girmiştim yapacağı bir ölçüm alt tarafı, o kadar sinirliyim ki. Doğumu atlatır atlatmaz ilk işim yeni bir jinekolog bulmak olacak
Evet ben de bekledim ölçecek bakacak detaylıda diye ama yok yine erteledi. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptığını. Operasyon geçirdim gerginim bu konuda insan bakar sanki ekstra bir şey yapacak.Canım detoylıda söylüyorlar aslında, söylememesi garip gerçekten. Ben böyle bir ölçüm olduğunu bilmiyordum ama detaylı da söylemişti normal diye
Hayır canım bakmadı hiç, 24. haftada bakacağız servikse diye tutturdu benim doktor ısrarla bakmıyor istememe rağmenCanım bana da söylemediler normalse zaten pek söylemezlerki sorun olursa söylüyorlar genelde. Uzaklığı iyi diye gösterdi okdr anlamadım zaten neresi ne
Ay aynen ya bugün bebeğe bir iki zıbın aldim sonra gezerken kendime de beli geniş bir etekle ev eşofmanı gibi Bise aldim çok mutlu oldumKızlar bugün ilk defa bebek yerine kendime alışveriş yaptım . Çok iyi geldi daha doğmadan kendimi unutmuşum ben
Çok ilginç ya saniyelik bir şey oysakiEvet ben de bekledim ölçecek bakacak detaylıda diye ama yok yine erteledi. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptığını. Operasyon geçirdim gerginim bu konuda insan bakar sanki ekstra bir şey yapacak.
Hayır canım bakmadı hiç, 24. haftada bakacağız servikse diye tutturdu benim doktor ısrarla bakmıyor istememe rağmen
Benim doktor böyle işte canımÇok ilginç ya saniyelik bir şey oysaki
Ben de elbise aldım ya çocuk gibi mutluymAy aynen ya bugün bebeğe bir iki zıbın aldim sonra gezerken kendime de beli geniş bir etekle ev eşofmanı gibi Bise aldim çok mutlu oldum
Olsun canım ters bişey görse söylerdi bencede, çok telaş yapma inşallah sıkıntı yokturEvet ben de bekledim ölçecek bakacak detaylıda diye ama yok yine erteledi. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptığını. Operasyon geçirdim gerginim bu konuda insan bakar sanki ekstra bir şey yapacak.
Hayır canım bakmadı hiç, 24. haftada bakacağız servikse diye tutturdu benim doktor ısrarla bakmıyor istememe rağmen
Bende salı kadın doğum doktoruma bi danışacağım.git derse göğüs haftalıklarına da giderim.İnşallah daha fazla çoğalmaz
Eksik kalsın istemiyorum sanırım ya ya da hastanenin verdiğine kalsın da istemiyorumya da canım alışveriş de yapmak istiyor olabilir tabi
Benim geçen hafta durgundu ama bı hafta fır dönüyor 25+4deyim.Ve çok keyif alıyorum ya dürtükleyip duruyorum
Magnezyum alıyor musunOff kizlar dünde bugünde aksam aksam karnim taş gibi oluyor sepsert. Degisik sesler geliyor bagirsaklardan. Acayip hazimsizlik var umarm kasilma degildir boyle sert olmasi. Kasilma nedir bilmiyorumda gerci
Bebişim sizden ayrı kalmamak adına ne kadar naif yazdım görüyosun di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?