- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.801
Avam kadın ya. Allahım korusun. Kadıncağızın ne suçu var. Böyle gelinim olsa bilmiyorum ama fettan kayınvalide olma ihtimalim çok yüksek.
Aferin böyle yap hep özlüyoruz sonraBebişim sizden ayrı kalmamak adına ne kadar naif yazdım görüyosun di miama sende kendini tutamamışsın
Ama içimde patlıyor kikom şuan, yazmak istediklerimi yazamadımAferin böyle yap hep özlüyoruz sonraAy ama sinir oldum ya milletin ne şirret kvsi var bu da kendi halinde kadını beğenmiyor
Valla ya kadın da allah bilir gelin geldiğinde rahat etsin diye elinden geleni yapıyordur, yazıkAvam kadın ya. Allahım korusun. Kadıncağızın ne suçu var. Böyle gelinim olsa bilmiyorum ama fettan kayınvalide olma ihtimalim çok yüksek.
Tabak hazırlayıp önüne getiriyormuş. Birşeyi de yok diyor. Oğlunu sevip evlenmesini biliyosun ama annesinden utanıyorsun. Değişik kafalar kikom biz anlamayızValla ya kadın da allah bilir gelin geldiğinde rahat etsin diye elinden geleni yapıyordur, yazık
Aynen öyle oğlu da o kadından çıkmış sonuçta, üstelik bir şey de yapmamış yani ne o çok üzerine düşüyormuş, aman ne dert. Oğluşlar böyle gelin bulup getirmesin bizeAma içimde patlıyor kikom şuan, yazmak istediklerimi yazamadım
İşte kısmet o kadına da böyle gelin düşmüş. Oğlunu beğenip alıyosun, anasına gelince utanıyorum diyorsun. Terbiyessiz
Ben bio oil başladım, gelecek aylar içinde liderac aldım onunla devam edeceğim (benim karnım geriliyor zaten kullanmasam sıkıntı yani)Bir tek ben kullanmıyorum heralde alıp bende hemen başlicam
Off kizlar dünde bugünde aksam aksam karnim taş gibi oluyor sepsert. Degisik sesler geliyor bagirsaklardan. Acayip hazimsizlik var umarm kasilma degildir boyle sert olmasi. Kasilma nedir bilmiyorumda gerci
Yok tişikkürler bende istememAynen öyle oğlu da o kadından çıkmış sonuçta, üstelik bir şey de yapmamış yani ne o çok üzerine düşüyormuş, aman ne dert. Oğluşlar böyle gelin bulup getirmesin bize
Evet csnım haklısınBen geçen gece çok zor nefes aldım camları açtım fln. Bende de başladı canım nefes darlığı ara ara. Ama kafayı dağıtmak iyi geliyor o anda sanırım panikte yapıyoruz
Doktor benim çıkarıcağımı tahmin ederek içirttirmedi şeker ölçüm cihazı aldık şimdi 2 günde bir günde 4 kere ölçüm yaparak takip ediyoruzKızlar selam , bugün şeker yüklemesi yaptırıyodum ki içeceği içtikten 1 saat sonra çıkarttım maalesef 2 gün sonra tekrar yaptırıcamsizler yaptırdıysanız böyle bi durum yaşadınız mı
Bir de bebişin boyunu doktor söylemedi bugün verdiği ultrason kağıdında yazıyor mu bilen varmıdır
Ultrason kagidinda FL gibi bir deger yaziyor mu canim? O kalcayla diz arasi mesafeymis. 7 ile carpiyor benim doktorum boyunu bulmak icin. Boyu öyle ölçülüyor bebek büyüdüğü icinKızlar selam , bugün şeker yüklemesi yaptırıyodum ki içeceği içtikten 1 saat sonra çıkarttım maalesef 2 gün sonra tekrar yaptırıcamsizler yaptırdıysanız böyle bi durum yaşadınız mı
Bir de bebişin boyunu doktor söylemedi bugün verdiği ultrason kağıdında yazıyor mu bilen varmıdır
Evet kullaniyorum ama ben bu serviks kisaligini kafaya ck taktm bu ara. Detaylida 21. Haftamda 3.20lerdeydi. 25. Haftamda 28 mm olmus. Korkuuorum dahada duscek diye kafaya taktm 2 gundur. Bayram bitsin kendi doktoruma.gitcem hemen memlekettyzMagnezyum alıyor musun
Hoşgeldin kuzumKızlar selamlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir. Detaylıda Dr beni çok endişelendirdi. Ama çok şükür bebiş sağlıklıymış.
Bu arada evi Adana’ya taşıdık. Çok ama çok yoruldum. Sürekli kasıklarım ağrıdınormalde her gün bebişi hissediyordum ama bı bir kaç gündür çok nadir hissediyorum. Bayağı da evhamlandım. İnşallah bebiş iyidir…
Ya aslinda haftalarimiz ayni. Normal mi acaba bilmiorum canim insallah normaldir. Bu ara serviks uzunluguyla ilgili cok post okudum etkilendm acayip. Bide benimki bana dusuk geldi son ölcümde. Bakalim hayirlisi herseyin sende takip et bakalim ? Ama.bende afedersn cok gaz var baya oda kasıyor beni seninde bagirsaklardandr belki canimbaharrr34 canım bende de 2 gündür değişik ağrı var karnımda tarif edemediğim. Doktora yazdım regl sancısı gibi olursa ve 30 dakikadan az sürede tekrarlı tekrarlı olursa acile gösterebilirsin dedi
Aynı canım şikayetlerimiz bak bugün uygulamada yazan yazı normal milimin hem kısalması da artık normalmiş ferah tut içiniYa aslinda haftalarimiz ayni. Normal mi acaba bilmiorum canim insallah normaldir. Bu ara serviks uzunluguyla ilgili cok post okudum etkilendm acayip. Bide benimki bana dusuk geldi son ölcümde. Bakalim hayirlisi herseyin sende takip et bakalim ? Ama.bende afedersn cok gaz var baya oda kasıyor beni seninde bagirsaklardandr belki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?