2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aferin böyle yap hep özlüyoruz sonra Ay ama sinir oldum ya milletin ne şirret kvsi var bu da kendi halinde kadını beğenmiyor
Ama içimde patlıyor kikom şuan, yazmak istediklerimi yazamadım

İşte kısmet o kadına da böyle gelin düşmüş. Oğlunu beğenip alıyosun, anasına gelince utanıyorum diyorsun. Terbiyessiz

Valla ya kadın da allah bilir gelin geldiğinde rahat etsin diye elinden geleni yapıyordur, yazık
Tabak hazırlayıp önüne getiriyormuş. Birşeyi de yok diyor. Oğlunu sevip evlenmesini biliyosun ama annesinden utanıyorsun. Değişik kafalar kikom biz anlamayız

Ama içimde patlıyor kikom şuan, yazmak istediklerimi yazamadım

İşte kısmet o kadına da böyle gelin düşmüş. Oğlunu beğenip alıyosun, anasına gelince utanıyorum diyorsun. Terbiyessiz
Aynen öyle oğlu da o kadından çıkmış sonuçta, üstelik bir şey de yapmamış yani ne o çok üzerine düşüyormuş, aman ne dert. Oğluşlar böyle gelin bulup getirmesin bize

Kızlar selamlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir. Detaylıda Dr beni çok endişelendirdi. Ama çok şükür bebiş sağlıklıymış.
Bu arada evi Adana’ya taşıdık. Çok ama çok yoruldum. Sürekli kasıklarım ağrıdı normalde her gün bebişi hissediyordum ama bı bir kaç gündür çok nadir hissediyorum. Bayağı da evhamlandım. İnşallah bebiş iyidir…

Off kizlar dünde bugünde aksam aksam karnim taş gibi oluyor sepsert. Degisik sesler geliyor bagirsaklardan. Acayip hazimsizlik var umarm kasilma degildir boyle sert olmasi. Kasilma nedir bilmiyorumda gerci

Ben online gebelik eğitimine katılmıştım, onda karında kasılma bebek toplanması gibi oluyor sancı mı diye sormuştu bir gebe eğitim veren Ebemiz sancı olmadığını yeteri kadar sıvı alıp almadığını sormuştu belki sende de benzer durum olmuştur yeterli sıvı aldın mı bu gün acaba

Aynen öyle oğlu da o kadından çıkmış sonuçta, üstelik bir şey de yapmamış yani ne o çok üzerine düşüyormuş, aman ne dert. Oğluşlar böyle gelin bulup getirmesin bize
Yok tişikkürler bende istemem sevmeyebilir ama aşağılayıcı konuşmasına kızdım ben daha çok.

Kızlar selam , bugün şeker yüklemesi yaptırıyodum ki içeceği içtikten 1 saat sonra çıkarttım maalesef 2 gün sonra tekrar yaptırıcam sizler yaptırdıysanız böyle bi durum yaşadınız mı
Bir de bebişin boyunu doktor söylemedi bugün verdiği ultrason kağıdında yazıyor mu bilen varmıdır

Doktor benim çıkarıcağımı tahmin ederek içirttirmedi şeker ölçüm cihazı aldık şimdi 2 günde bir günde 4 kere ölçüm yaparak takip ediyoruz

Ultrason kagidinda FL gibi bir deger yaziyor mu canim? O kalcayla diz arasi mesafeymis. 7 ile carpiyor benim doktorum boyunu bulmak icin. Boyu öyle ölçülüyor bebek büyüdüğü icin

Magnezyum alıyor musun
Evet kullaniyorum ama ben bu serviks kisaligini kafaya ck taktm bu ara. Detaylida 21. Haftamda 3.20lerdeydi. 25. Haftamda 28 mm olmus. Korkuuorum dahada duscek diye kafaya taktm 2 gundur. Bayram bitsin kendi doktoruma.gitcem hemen memlekettyz

Hoşgeldin kuzum yorulduğun için o da sakince duruyordur annesi korkma artık biraz dinlen, dinleme dinlene yap ne yapacaksan. herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsan özelden de yazabilirsin , instadan falan da ulaşabilirsin bana

Ya aslinda haftalarimiz ayni. Normal mi acaba bilmiorum canim insallah normaldir. Bu ara serviks uzunluguyla ilgili cok post okudum etkilendm acayip. Bide benimki bana dusuk geldi son ölcümde. Bakalim hayirlisi herseyin sende takip et bakalim ? Ama.bende afedersn cok gaz var baya oda kasıyor beni seninde bagirsaklardandr belki canim

Aynı canım şikayetlerimiz bak bugün uygulamada yazan yazı normal milimin hem kısalması da artık normalmiş ferah tut içini

Eklentiler

• 315FD01A-6864-485A-9965-B2C6A5BE14E3.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 66
doktorunuz serviks cm olcmuyorsa altan demmeki endişelenecek bir şey görmüyor karından bakarken. çünkü karından bakınca da goruyorlar kaç cm oldugunu 100% doğrular degil üsten ama korkulacak birey yok demektir bugun herkes serviksten bahsetmiş buraya girince bende psikolojik olarak etkileniyorum kasılmalarım olduyor kaç saattir ama yalaci kasılma mi yoksa serviks kisaldigi icin mi bilmiyorum sabah doktorumu arayacağım normlade pazartesi randevum ama hafta sonu ne olur bilmediğim icin yarin gitsem iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…