- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.821
İyi bayramlar canım arkadaşlarımHayırlı bayramlar annelerim ve bal yegenlerim
Evet konu karşıma çıktıArkadaşlarım bana erkek analığı modu yüklendi sanırım. Forumda bir yorumumdan dolayı birisi bana erkek annesi olduğun belli dedibu cidden yüklenen birşeymiş artık herşeyim tamam birtek ağustosun gelmesi kaldı
Jsjshsj bence de yükleniyor ya ben zaten farkediyorum birazcıkEvet konu karşıma çıktıerkek analari olarak demek daha karnimizdayken kv lik hormonları da yükleniyor
hangi konu bu yaArkadaşlarım bana erkek analığı modu yüklendi sanırım. Forumda bir yorumumdan dolayı birisi bana erkek annesi olduğun belli dedibu cidden yüklenen birşeymiş artık herşeyim tamam birtek ağustosun gelmesi kaldı
Bebiş sen erken çıktın o konudan ne sular aktıhangi konu bu yasana laf mı çarpmışş bu anlamadım
İlk iki sayfadan sonra çok zevki kalmıyo yaBebiş sen erken çıktın o konudan ne sular aktıkayınvalidesinden utanan kadın işte o konu
Sondan başlaİlk iki sayfadan sonra çok zevki kalmıyo yagidiyom şimdi bakmaya
abooovv neler dönmüş böyle, o konuda aşırı saçma ya durduk yerde kvmi sevmiyorum diye kurmuş kendini kadın bi şey yapsa neyse. Her sevmediğimiz insan için konu mu açalımSondan başla
Ya birde koruyanlar var. Neymişte başkası adına utanabilirmiş ne varmış? Ayol ne münasebet. Kadın bide bana beddua etti allahın sevdiği kulu bence ki hamileyim ve banlanmak istemiyorum bu araabooovv neler dönmüş böyle, o konuda aşırı saçma ya durduk yerde kvmi sevmiyorum diye kurmuş kendini kadın bi şey yapsa neyse. Her sevmediğimiz insan için konu mu açalım
Bedduası da saçma ki kız, kvsi ayağına kahvaltı getiriyormuş bi sorunları da yokmuş yani, hangimiz kvsiyle yüzde yüz aynı görüşteyiz ki iyi davransın yeter beddua nerede gayet iyi bi kvsi var anlattığına göreYa birde koruyanlar var. Neymişte başkası adına utanabilirmiş ne varmış? Ayol ne münasebet. Kadın bide bana beddua etti allahın sevdiği kulu bence ki hamileyim ve banlanmak istemiyorum bu ara
Evet evet bak bide o modeller var ama başka bir konuda öyle dememiştin. Ayol durumsallık denen birşey var. Her durum kendi içinde anlamlı ve yorumda ona göre olmalı. Bunu anlamayacak ne var? Birde bak bu erkek anneliğimden bağımsız cidden bazı gelinlerinde çok fettan olduğunu ve çok yiyici olduğunu düşünüyorum. Hep mi kayınvalideler kötü. Bundan 20 yıl sonrada o gömülen 40 türlü laf edilen kötü kayınvalideler içimizden birileri olucak. Durup dururken mi kötü oluyor bu kayınvalideler. Yoo hep kötü yani. Ama gelinken çok mazlum çok iyi kayınvalideyken fettan oldu sanıyorlar zaar.Bedduası da saçma ki kız, kvsi ayağına kahvaltı getiriyormuş bi sorunları da yokmuş yani, hangimiz kvsiyle yüzde yüz aynı görüşteyiz ki iyi davransın yeter beddua nerede gayet iyi bi kvsi var anlattığına görebi tane anka lı nickli biri var o zaten tam kv düşmanı benle kavga etmişti yine bi kv konusunda, en son bana size kvnizle mutluluklar demişti deli kvden kayıtsız şartsız nefret etmiyoruz diye suçlu olduk
nerde bu konu ya ben gormedim bana da link brakinBedduası da saçma ki kız, kvsi ayağına kahvaltı getiriyormuş bi sorunları da yokmuş yani, hangimiz kvsiyle yüzde yüz aynı görüşteyiz ki iyi davransın yeter beddua nerede gayet iyi bi kvsi var anlattığına görebi tane anka lı nickli biri var o zaten tam kv düşmanı benle kavga etmişti yine bi kv konusunda, en son bana size kvnizle mutluluklar demişti deli kvden kayıtsız şartsız nefret etmiyoruz diye suçlu olduk
Kvden ne bekliyorlar anlamıyorum ki cnm annemiz gibi olamaz yani imkansız. Benim kv mesela ölüp bitmiyorum yani annem gibi sevmem de mümkün değil ama çok iyi çok içten bir kadın bana hiçbir kötülüğü olmadı, durduk yere neden sevmeyeyim ki? illa ki farklı görüşlerimiz alışkanlıklarımız var. Şimdi ben gelinim ve kvmin bana nasıl davranmasını istiyorsam ileride gelinime de öyle davranırım. Eşimin annesi ve iyi bir insan olduğu için sayarım severim gelinim de ileride beni saysın sevsin isterim. Bu işler karşılıklı yani. Bir de nasıl eşim annemi babamı sevsin saysın istiyorsam ben de kayınaileme öyle davranıyorum öteki türlü ikiyüzlülük olur. Ha bana iyi davranmasalardı düşüncelerim farklı olurdu.Evet evet bak bide o modeller var ama başka bir konuda öyle dememiştin. Ayol durumsallık denen birşey var. Her durum kendi içinde anlamlı ve yorumda ona göre olmalı. Bunu anlamayacak ne var? Birde bak bu erkek anneliğimden bağımsız cidden bazı gelinlerinde çok fettan olduğunu ve çok yiyici olduğunu düşünüyorum. Hep mi kayınvalideler kötü. Bundan 20 yıl sonrada o gömülen 40 türlü laf edilen kötü kayınvalideler içimizden birileri olucak. Durup dururken mi kötü oluyor bu kayınvalideler. Yoo hep kötü yani. Ama gelinken çok mazlum çok iyi kayınvalideyken fettan oldu sanıyorlar zaar.
İstiyorlar ki kul köle olsun kayınvalide. Ev versin altın versin ne bileyim ne verebilirse versin. Birde pohpohlasın. Torun bakarsa da müthiş olur. Ama karşılığında kendileri premsesler gibi takılsınlar. Bende katılıyorum sana. Bir kötülüğü yoksa banane nasıl davrandığından ne düşündüğünden. Karşılık kısmı unutuluyor. Ayol prensler gibi büyüteceğim oğlumu vericem gelinime o bana be vericekKvden ne bekliyorlar anlamıyorum ki cnm annemiz gibi olamaz yani imkansız. Benim kv mesela ölüp bitmiyorum yani annem gibi sevmem de mümkün değil ama çok iyi çok içten bir kadın bana hiçbir kötülüğü olmadı, durduk yere neden sevmeyeyim ki? illa ki farklı görüşlerimiz alışkanlıklarımız var. Şimdi ben gelinim ve kvmin bana nasıl davranmasını istiyorsam ileride gelinime de öyle davranırım. Eşimin annesi ve iyi bir insan olduğu için sayarım severim gelinim de ileride beni saysın sevsin isterim. Bu işler karşılıklı yani. Bir de nasıl eşim annemi babamı sevsin saysın istiyorsam ben de kayınaileme öyle davranıyorum öteki türlü ikiyüzlülük olur. Ha bana iyi davranmasalardı düşüncelerim farklı olurdu.
Hiç ya belki kvde de bizim düşüncemizi beğenmiyor illa biz mi doğru olacağız her konudaİstiyorlar ki kul köle olsun kayınvalide. Ev versin altın versin ne bileyim ne verebilirse versin. Birde pohpohlasın. Torun bakarsa da müthiş olur. Ama karşılığında kendileri premsesler gibi takılsınlar. Bende katılıyorum sana. Bir kötülüğü yoksa banane nasıl davrandığından ne düşündüğünden. Karşılık kısmı unutuluyor. Ayol prensler gibi büyüteceğim oğlumu vericem gelinime o bana be vericekbide böyle car car olursa yok hiç çekemem allahım korusun
Hsjshhs. Yok bebeğim ya getirmez, getirirse de kendi bilir. O yaşta birde gelinle uğraşamam ben. Oğluşum kendisine yapar. Ben asla karışmam neyi nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar. Fikrimi sorarlarsa söylerim sormazlarsa hiç karışmam. Ama evleniyorum ben diye gelicek insanların da bir zahmet benim desteğim olmadan da evlenebilmesini beklerim. Tek amacım sağlıklı ahlaklı ve eğitimli bir evlat yetiştirmek. Bunu yapabilirsem zaten kendileri herşeyi hallederler diye düşünüyorum.Hiç ya belki kvde de bizim düşüncemizi beğenmiyor illa biz mi doğru olacağız her konudaumarım kötü bi kaynana olmam oğlum da şirret bi gelin getirmez ilerde
Ben de karışmam büyük ihtimalle canım onlarla mı uğraşcam çocuğu büyütmüşüm işte artık eşimle ikinci bahar yaşamak isterim onlar napıyolarsa yapsınlarHsjshhs. Yok bebeğim ya getirmez, getirirse de kendi bilir. O yaşta birde gelinle uğraşamam ben. Oğluşum kendisine yapar. Ben asla karışmam neyi nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar. Fikrimi sorarlarsa söylerim sormazlarsa hiç karışmam. Ama evleniyorum ben diye gelicek insanların da bir zahmet benim desteğim olmadan da evlenebilmesini beklerim. Tek amacım sağlıklı ahlaklı ve eğitimli bir evlat yetiştirmek. Bunu yapabilirsem zaten kendileri herşeyi hallederler diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?