2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
En güzeli. Bizde 40 yaşına da gelse evlat evlattır modu var. Ee ben hayatımı ne zaman yaşayacağım? Evladım çok kıymetli tabiki her daim arkasındayım ve desteğim ama bu suistimal edilirse de yapacak birşeyim yok. Ben belirli yaşa gelmiş hala anne baba desteği olmadan birşey yapamayan insanları çok aciz buluyorum. Onun yolu da biraz alan açmak evlada. Sorumluluk sahibi bir birey olarak yetişmesini sağlamak. Evladım benim malım değil ki o benden öğrenecek ben ondan yol arkadaşı olacağız.

Kız bugün kv konuları akıyo maşallah bi tane daha geldi hahaha

Kız bugün kv konuları akıyo maşallah bi tane daha geldi hahaha
Bende kv anlatayım bende sevmiyorum bana bi kotulugu yok allah var ama yıldızım barışmıyor.
saygımı da yapıyorum cnm ayni o konuda gibi beni kv de bana zahmet olmasın diye cocugumu yıkar, yemeği yapar ,koyar ,kaldırır, çaşırımı yıkar,katlar.
inanırmısınız bilmem ama hamileyken bir gün sabah erken doktora çıktığım için odamı danık bırakmıştım yatağımı bile kaldırmış iyi bi kv var ama malesef bende sevemiyorum kocamın ilk eşi ile çok içli dışlı evde ne olup bitiğini hemen yetiştiriyor kadına kankalar resmen belkide bu yüzden sevemiyorum aman zaten yılda 1 bilemedin 2 defa görüyorum başlarda herşeyimi anlatıyordum ama tabi anlayınca herşeyi ex geline yetiştiridigini arama mesafe koydum ama allah var bana kotu lat soz saygisizlik hic etmedi bende kendisine oyle ama SEVMİYORUM İŞTE oda ayrı mesele

Senin kvden iyi değilmiş ki sırf ev işlerinde yardımcı oluyor diye iyi demezdim bu kvye ben, baya baya kötülük yapıyor sana
Kafası basmıyor hayatım yaptığının kotu birşey olduğunu anlasa yapmaz zaten tanıdığım için kendisini bile isteye yapadığını biliyorum. Düşünsene ben almanyadayım beni gel benle yaşa diye bir defa daha çağırmadı ilk gelinine gel benle yaşa demiş hemde ben varken düşün bunu oğrendiğimde çok laf söyledim. Senin akıl sağlığın yerindemi dedim o kadın senle yaşarsa ben birdaha bu eve gelirmiyim ya da torununu oğlunu gonderir miyim dedim asla göndermem ama sustu başını eğdı. Sagolsun kayınçom duydu annesinle o tartıştı bana ön kalmadı bu konuda ama zamanla tanıdım kendisini kafası basmıyor normal sen ben gibi düşünemiyo . Kocamın eski eşi ile aramda bi sorun yok zaten konuşuyoruz bir birimize yardımci da oluyoruz bir cocugu var eşimin kadından mecbur yüz göz olacağız ama kv yaptığida çok fazla

Bu yorumu okudugumda cok sasirdim
Bende benimki camasirlarimi yikayinca kendisiyle konustum ozel esyalarim ve kirliler hic hoslanmam diye. Sonra sadece esiminkileri yikamaya basladi. Gene konustum. Sepetten eline alip ayirip secip alip yikiyosan zaten ne anlami kaldi gene ozel diye. Biraz unutkandir defalarca soylesemde yapar. 5 6. Konusmamdan sonra durdu. Odama girip yatagimi toplasa da kizarim gene belki ozel bisi yaptik carsafim kirli degistircektim neden ellesin ki derim. Tabi 1 kere yapinca soylemek zor olur ama guzel bi uslubunu bulurum insanogluyuz hepimiz farkliyiz ya birimizin hosuna giden digerini irite ediyor

Evet kullaniyorum ama ben bu serviks kisaligini kafaya ck taktm bu ara. Detaylida 21. Haftamda 3.20lerdeydi. 25. Haftamda 28 mm olmus. Korkuuorum dahada duscek diye kafaya taktm 2 gundur. Bayram bitsin kendi doktoruma.gitcem hemen memlekettyz
Çok yorma canim kendimi inşallah her şey yolunda gider

Yatağımı toplaması benide utandırmıştı ama çamaşırımı yıkaması hayır ben zaten kilot sutyen falan makineye atmam kendi evimde bile o yuzden rahatsız olmadım sonuçta evine gitmişim kadının napacam 1 ay biriktirip almanyaya mi getirecem o konuda rahatım ama nebliyim ya bizde kv olacağız belki o zamanda bize göre doğru olan bizim gelinlere görede yalnış olacak dunya işte döngü dönüyor

Herkezin bayramı mübarek olsun nice bayramlara aileniz ile birlikte

Ben şimdi doktora geldim kizlar dün kasılmalarım vardı kalkar kalkmaz doktoru aradim meğerse dün benim randevümmüş gelmedin diyor yazmamişlarki 21 diye 24 yazmışsınız dedim neyse çok dolu araya sıkıştırdılar beni inşallah birşey yoktur rahim ağzı kısalığından korkuyorum sabahta hafif ağrım vardı kasıklarda rahatsızda uyudum inşallah psikolojiktir

Canım bence bu haftalarda normal bende kısalık çıkmadı ama kasılmalar başladı. Takip ettiğim uygulamada da yalancı kasılmalar olur diyor

Canım bence bu haftalarda normal bende kısalık çıkmadı ama kasılmalar başladı. Takip ettiğim uygulamada da yalancı kasılmalar olur diyor
Evet canım biliyorum ama riske atmak istemedim birde hafta sonu giriyor araya diye kizimda 3 gun bu arılarla durdum anlamıyordum çunku 1.8cm duşmuştu acil hastaneye almıştılar o yüzden bakılmak istedim ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…