- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.861
İnşallah kuzumIyi bayramlar kızlar seneye inşallah minnoşlarla bayram geçiririz
Bende wp grubumuz olsun istiyorumYa ben insta dan da sizleri takip etmek istiyorum cok mu özel olmuş olurama merak ediyorum kim kim. rahatsiz olmucak olan ozelden yazsa eklesem
Bende istiyorumBende wp grubumuz olsun istiyorum
Ya ben insta dan da sizleri takip etmek istiyorum cok mu özel olmuş olurama merak ediyorum kim kim. rahatsiz olmucak olan ozelden yazsa eklesem
Canim kasilma tam olarak nasil oluyorCanım bence bu haftalarda normal bende kısalık çıkmadı ama kasılmalar başladı. Takip ettiğim uygulamada da yalancı kasılmalar olur diyor
Canim kasilma tam olarak nasil oluyorben her agrima sancima gazım var deyip geciyorum da, tarif edebilecegin bir sey mi merak ettim simdi
Yalancı kasılma da karnın semsert olur. Toplanır bir tarafa. Gerçek kasilmada düzenli adet sancısı gibi belli dk araliklarla gelir. Zaten noluyor yav dersin son haftalarda olur o daha çok.
Kuzum bence hepsi sıkıntı instagramla wp arasında bir fark yok kiBen isteyenlere hemen instami veririm, ama bana bilgi msji atsın ki kim bileyim. Watsap sorun olabilir kızlar grubu riski atmayak
Ağzından yel alsın kızzz, burası kapanırsa sıkıntıdan ölürüm herhaldeKuzum bence hepsi sıkıntı instagramla wp arasında bir fark yok ki
Hdjdjhs ağustos analarını kapatırlarmış. 13 numara gibi heryerden yasaklanırmışız2023 Ağustos anaları grubu olmazmış artık
Bebiş rahat durmazsak olacak olan oAğzından yel alsın kızzz, burası kapanırsa sıkıntıdan ölürüm herhalde
Agustos analari 2 grubu olur ozamanKuzum bence hepsi sıkıntı instagramla wp arasında bir fark yok ki
Hdjdjhs ağustos analarını kapatırlarmış. 13 numara gibi heryerden yasaklanırmışız2023 Ağustos anaları grubu olmazmış artık
Ndjsjhs kurtuluş yok diyosunAgustos analari 2 grubu olur ozaman
Kuzum bence hepsi sıkıntı instagramla wp arasında bir fark yok ki
Sertleşiyor karnım ve gazmış gibi hşssediyorum ama gaz yok kendi geçiyor sonra yeniden kasılıyorCanim kasilma tam olarak nasil oluyorben her agrima sancima gazım var deyip geciyorum da, tarif edebilecegin bir sey mi merak ettim simdi
Aciktan bisi paylasan olmadi zaten. Ozelden yazdik bence sorun olmazCanlar bildiğim başka bir mecraya taşınma durumu olursa yasaklilik oluyor yani whatsap olsa buraya devam edilmez, ya da face gibi. Ama özelden insanlar birbirini takip edebilir bunda bir sakınca yok ki... Kız dur başımızı derde koma
Yok bebiş ben birşey demedim zaten duruldum ben biliyosunCanlar bildiğim başka bir mecraya taşınma durumu olursa yasaklilik oluyor yani whatsap olsa buraya devam edilmez, ya da face gibi. Ama özelden insanlar birbirini takip edebilir bunda bir sakınca yok ki... Kız dur başımızı derde koma
Hahaha ay bende okeyim insta olayına çok merak ediyorummYa ben insta dan da sizleri takip etmek istiyorum cok mu özel olmuş olurama merak ediyorum kim kim. rahatsiz olmucak olan ozelden yazsa eklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?