2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben isteyenlere hemen instami veririm, ama bana bilgi msji atsın ki kim bileyim. Watsap sorun olabilir kızlar grubu riski atmayak
Ya ben insta dan da sizleri takip etmek istiyorum cok mu özel olmuş olur ama merak ediyorum kim kim. rahatsiz olmucak olan ozelden yazsa eklesem

Canım bence bu haftalarda normal bende kısalık çıkmadı ama kasılmalar başladı. Takip ettiğim uygulamada da yalancı kasılmalar olur diyor
Canim kasilma tam olarak nasil oluyor ben her agrima sancima gazım var deyip geciyorum da, tarif edebilecegin bir sey mi merak ettim simdi

Yalancı kasılma da karnın semsert olur. Toplanır bir tarafa. Gerçek kasilmada düzenli adet sancısı gibi belli dk araliklarla gelir. Zaten noluyor yav dersin son haftalarda olur o daha çok.
Canim kasilma tam olarak nasil oluyor ben her agrima sancima gazım var deyip geciyorum da, tarif edebilecegin bir sey mi merak ettim simdi

Sagol bitanem yaa karnimin sert olup olmadigina dikkat etmedim acikcasi yasayinca anlayabilirim insallah en azindan burda gördük ya öyle bir sey olsa da korkmucaz. İyi ki var bu grup
Yalancı kasılma da karnın semsert olur. Toplanır bir tarafa. Gerçek kasilmada düzenli adet sancısı gibi belli dk araliklarla gelir. Zaten noluyor yav dersin son haftalarda olur o daha çok.

Ben isteyenlere hemen instami veririm, ama bana bilgi msji atsın ki kim bileyim. Watsap sorun olabilir kızlar grubu riski atmayak
Kuzum bence hepsi sıkıntı instagramla wp arasında bir fark yok ki

Hdjdjhs ağustos analarını kapatırlarmış. 13 numara gibi heryerden yasaklanırmışız 2023 Ağustos anaları grubu olmazmış artık

Hdjdjhs ağustos analarını kapatırlarmış. 13 numara gibi heryerden yasaklanırmışız 2023 Ağustos anaları grubu olmazmış artık
Ağzından yel alsın kızzz, burası kapanırsa sıkıntıdan ölürüm herhalde

Agustos analari 2 grubu olur ozaman

Canlar bildiğim başka bir mecraya taşınma durumu olursa yasaklilik oluyor yani whatsap olsa buraya devam edilmez, ya da face gibi. Ama özelden insanlar birbirini takip edebilir bunda bir sakınca yok ki... Kız dur başımızı derde koma

Sertleşiyor karnım ve gazmış gibi hşssediyorum ama gaz yok kendi geçiyor sonra yeniden kasılıyor

Aciktan bisi paylasan olmadi zaten. Ozelden yazdik bence sorun olmaz yazmadik yazmadik daha 1 kisicik yazmadi devami yok mu i n s talarin yazimi da degistiriyorum

Yok bebiş ben birşey demedim zaten duruldum ben biliyosun bulut kuşunu teyzelerinden kuzenlerinden/arkadaşlarından mahrum bırakmama kararı aldım biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…