- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.881
Sorun şuki burda hiç birşey silinmiyor bence whp grup açsın biri ozelden isteyen numara gondersin ekletsin çok guzel olur ben çok isterim yaİnstagram satış sayfalarını buradan paylaşıyoruz bir şey olmuyor, kendimizi de paylaşabiliriz bence
Hsjshsh sen sıkıldın galiba kk danSorun şuki burda hiç birşey silinmiyor bence whp grup açsın biri ozelden isteyen numara gondersin ekletsin çok guzel olur ben çok isterim ya
Ayrıca sen neden yapmıyosun kuşum da fikir veriyosun sadeceSorun şuki burda hiç birşey silinmiyor bence whp grup açsın biri ozelden isteyen numara gondersin ekletsin çok guzel olur ben çok isterim ya
Yok kiz sıkılmadımda bu whp gibi değil ya hemen bildirim düşmuyor girince görüyorum ve kaçırdığım çok konu oluyor orda en azintan tin tin diye herkezden bildirim gelirHsjshsh sen sıkıldın galiba kk danuçuruverirler yeminle
Fikrimi onaylarsaniz isteyen çok olursa yaparım tabikiAyrıca sen neden yapmıyosun kuşum da fikir veriyosun sadece
O onların tercihi girsinlerFikrimi onaylarsaniz isteyen çok olursa yaparım tabikiama sunuda dusundum whp grubuna katilmayanlar icinde biraz haksizlik olabilir ama
Canımcığım üzülme ama ben benzettim. Sen sarısın sana ordan benziyorDün kv kardeşinin kizinin resmini gonderdi benim kizim ona benziyormus sinir oldumbence bana benziyor resim brakiyorum oylayın lutfen
İlk resim eşimin dayisinin kizi
Ortadaki ben
Son resimde kizim
Açık ağızla resim olduğu içindi evet yüz yapısı bana benzemiyorCanımcığım üzülme ama ben benzettim. Sen sarısın sana ordan benziyorama yüz tipini ben dayının kızına benzettim birazcık
Bebeğim tabiki benzeyecek annesisinAçık ağızla resim olduğu içindi evet yüz yapısı bana benzemiyorama normalde goz yapısı dudak yanak bana benziyor burun ve cene yuz hatları onlara benziyor
Bebeğim tabiki benzeyecek annesisinama o kızla da hiç alakası yok gibi diyemiyorum hafif benziyor. Babası nasıl ona da benziyor olmasın lazım sen şükret kv bana benziyor dememiş
Ohoo biz rose umla beğenilere başladık bileAciktan bisi paylasan olmadi zaten. Ozelden yazdik bence sorun olmazyazmadik yazmadik daha 1 kisicik yazmadi devami yok mu i n s talarin yazimi da degistiriyorum
Ya kuzum valla ben de öyleyim. Yazlığa geldik. Süpürdüm altı üstü bir kez. Mutfak dolabı raflarini sebzelikleri yıkadım, hemen popom batmaya başladıKızlar ya ben baya ağırlaştım oturup kalkarken baya zorlanıyorum hele eğilmeler hayal oldu bu kızlar 1 ay daha müsade etmicek bana galiba
Çok yorulup ayakta kalınca bende de kasılma oluyor Dr çok ayakta kalma demişti isterseniz karnım ağrıyor dinlemeliyim diyip kibarca reddedince isteklerini hayırlı bayramlarKizlarrr kasilma olayi bende de var korkmayayim o zaman. Karnim tas gibi oluyor sabaha geciyor normal o zamanoff off ben de bayram bitsede evime gitsem diyorum sıktı benii kaynana evi. Ilk bikac gun iyidi gene beni yonetmeye calismaya basladi. Hersey onun istedigi gibi yurusun istiyor cocukmusum gibi yönetmeye calisiyo4 inadina yapmiyorum bende dellencem valla hormonlardan biseye tahammulumde yok. Normalde uygun dille itiraz ederdm simdi direkt dan dan diyorum eşim bile bugun anne beni bi sal dedi artik kadin yoktan anlamiyo. Oraya gidelim bayramlasmaya buraya gidelim bunlari gorün bu kadinla sarilmadn saril tokalas yaa hamileym dedm herkesle öpusmek zornda degilm millletle. hastalik dolu zaten. Biz kafa dagitmaya geldik dıdısının dıdısıyla gorusmek zorunda degilimmmmm.En son esimde patladi yani cidden evimi istiyorummmm artik lohusalikta kendi evimde bu kdr musade ettirmem ama. Yalanci kasilmalarnda bu stresimden olabilcegni dusunuyorum. Buraya gelince basladi
Senin kopyanDün kv kardeşinin kizinin resmini gonderdi benim kizim ona benziyormus sinir oldumbence bana benziyor resim brakiyorum oylayın lutfen
İlk resim eşimin dayisinin kizi
Ortadaki ben
Son resimde kizim
Etrafta salgın var zaten kimseyi düşünecek değiliz çok yakın akraba harici kimseye gitmedik biz. Ne kadar düşüncesizşer ya asıl seni koruması lazım kızım sen yaklaşma sen çok herkesi öpme diyeKizlarrr kasilma olayi bende de var korkmayayim o zaman. Karnim tas gibi oluyor sabaha geciyor normal o zamanoff off ben de bayram bitsede evime gitsem diyorum sıktı benii kaynana evi. Ilk bikac gun iyidi gene beni yonetmeye calismaya basladi. Hersey onun istedigi gibi yurusun istiyor cocukmusum gibi yönetmeye calisiyo4 inadina yapmiyorum bende dellencem valla hormonlardan biseye tahammulumde yok. Normalde uygun dille itiraz ederdm simdi direkt dan dan diyorum eşim bile bugun anne beni bi sal dedi artik kadin yoktan anlamiyo. Oraya gidelim bayramlasmaya buraya gidelim bunlari gorün bu kadinla sarilmadn saril tokalas yaa hamileym dedm herkesle öpusmek zornda degilm millletle. hastalik dolu zaten. Biz kafa dagitmaya geldik dıdısının dıdısıyla gorusmek zorunda degilimmmmm.En son esimde patladi yani cidden evimi istiyorummmm artik lohusalikta kendi evimde bu kdr musade ettirmem ama. Yalanci kasilmalarnda bu stresimden olabilcegni dusunuyorum. Buraya gelince basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?