2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnstagram satış sayfalarını buradan paylaşıyoruz bir şey olmuyor, kendimizi de paylaşabiliriz bence
Sorun şuki burda hiç birşey silinmiyor bence whp grup açsın biri ozelden isteyen numara gondersin ekletsin çok guzel olur ben çok isterim ya

Hsjshsh sen sıkıldın galiba kk dan uçuruverirler yeminle
Yok kiz sıkılmadımda bu whp gibi değil ya hemen bildirim düşmuyor girince görüyorum ve kaçırdığım çok konu oluyor orda en azintan tin tin diye herkezden bildirim gelir

Dün kv kardeşinin kizinin resmini gonderdi benim kizim ona benziyormus sinir oldum bence bana benziyor resim brakiyorum oylayın lutfen
İlk resim eşimin dayisinin kizi
Ortadaki ben
Son resimde kizim

Eklentiler

• FC55F23E-1BB0-4DB8-BE42-87C636B3FDC7.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 50956976-FE2F-4DC8-A49A-3F025573356A.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 89
  • D711F3DA-7D32-4B80-BEB5-242D7BED81CC.webp
    147 KB · Görüntüleme: 91
Dün kv kardeşinin kizinin resmini gonderdi benim kizim ona benziyormus sinir oldum bence bana benziyor resim brakiyorum oylayın lutfen
İlk resim eşimin dayisinin kizi
Ortadaki ben
Son resimde kizim
Canımcığım üzülme ama ben benzettim. Sen sarısın sana ordan benziyor ama yüz tipini ben dayının kızına benzettim birazcık

Canımcığım üzülme ama ben benzettim. Sen sarısın sana ordan benziyor ama yüz tipini ben dayının kızına benzettim birazcık
Açık ağızla resim olduğu içindi evet yüz yapısı bana benzemiyor ama normalde goz yapısı dudak yanak bana benziyor burun ve cene yuz hatları onlara benziyor

Kizlarrr kasilma olayi bende de var korkmayayim o zaman. Karnim tas gibi oluyor sabaha geciyor normal o zaman off off ben de bayram bitsede evime gitsem diyorum sıktı benii kaynana evi. Ilk bikac gun iyidi gene beni yonetmeye calismaya basladi. Hersey onun istedigi gibi yurusun istiyor cocukmusum gibi yönetmeye calisiyo4 inadina yapmiyorum bende dellencem valla hormonlardan biseye tahammulumde yok. Normalde uygun dille itiraz ederdm simdi direkt dan dan diyorum eşim bile bugun anne beni bi sal dedi artik kadin yoktan anlamiyo. Oraya gidelim bayramlasmaya buraya gidelim bunlari gorün bu kadinla sarilmadn saril tokalas yaa hamileym dedm herkesle öpusmek zornda degilm millletle. hastalik dolu zaten. Biz kafa dagitmaya geldik dıdısının dıdısıyla gorusmek zorunda degilimmmmm.En son esimde patladi yani cidden evimi istiyorummmm artik lohusalikta kendi evimde bu kdr musade ettirmem ama. Yalanci kasilmalarnda bu stresimden olabilcegni dusunuyorum. Buraya gelince basladi

Açık ağızla resim olduğu içindi evet yüz yapısı bana benzemiyor ama normalde goz yapısı dudak yanak bana benziyor burun ve cene yuz hatları onlara benziyor
Bebeğim tabiki benzeyecek annesisin ama o kızla da hiç alakası yok gibi diyemiyorum hafif benziyor. Babası nasıl ona da benziyor olmasın lazım sen şükret kv bana benziyor dememiş

Bebeğim tabiki benzeyecek annesisin ama o kızla da hiç alakası yok gibi diyemiyorum hafif benziyor. Babası nasıl ona da benziyor olmasın lazım sen şükret kv bana benziyor dememiş
eşimin küçüklük resmi bende yok ama gerçekten babasına çok benziyor kizim kocamla bende benziyoruz kv bana benziyor dese bozulmam çünkü kocam kv kopyesi kizimda benziyor kv e

Aciktan bisi paylasan olmadi zaten. Ozelden yazdik bence sorun olmaz yazmadik yazmadik daha 1 kisicik yazmadi devami yok mu i n s talarin yazimi da degistiriyorum
Ohoo biz rose umla beğenilere başladık bile

Kızlar ya ben baya ağırlaştım oturup kalkarken baya zorlanıyorum hele eğilmeler hayal oldu bu kızlar 1 ay daha müsade etmicek bana galiba
Ya kuzum valla ben de öyleyim. Yazlığa geldik. Süpürdüm altı üstü bir kez. Mutfak dolabı raflarini sebzelikleri yıkadım, hemen popom batmaya başladı

Çok yorulup ayakta kalınca bende de kasılma oluyor Dr çok ayakta kalma demişti isterseniz karnım ağrıyor dinlemeliyim diyip kibarca reddedince isteklerini hayırlı bayramlar

Etrafta salgın var zaten kimseyi düşünecek değiliz çok yakın akraba harici kimseye gitmedik biz. Ne kadar düşüncesizşer ya asıl seni koruması lazım kızım sen yaklaşma sen çok herkesi öpme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…