- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.901
Merhaba nasıl oldunuz. Çok merak ediyorum sizi. Bende aynı durumdayım. Dün yine kontrole gittim hala kanama alanı var içeride ama dışarı akmıyor. Çok endişeleniyorum plasenta ayrılması falan olur diye yA da bebeğe bir şey olur diye12. Haftada olmuştu şuan 21 haftadayım ayrıntılı ultrasonda Dr plesantada kanama alanı var dedi yarın sonucu kendi Dr göstereceğim baya endişeliyim
Ay ben de öyle cins olurdum bu duruma kızların reyonları cıvıl cıvıl erkeklerinki
Bas yarama basAy ben de öyle cins olurdum bu duruma kızların reyonları cıvıl cıvıl erkeklerinkisimdi rengarenk reyonları geziyorum çok zevkli
Eee Elizabeth beni en iyi sen anlarmışsın o zaman hiç destek vermiyosun12 yıl çektim
İşte napimEee Elizabeth beni en iyi sen anlarmışsın o zaman hiç destek vermiyosun
Eşim 3 erkek kardeş. 2 tanecik kadın kuzeni var. Aile erkek üzerine kuruluİşte napimbenim de yaramdi arayı uzatmadan 2. Yi yapın
Bayram nasıl geçiyor. Ben aşkı memnu izliyorum kocayla
Sen bana umut oldun şuanKuzum bizim 5 erkek kardeş eşim 5 erkek kardeşlerkızlar azınlıkta bizde de.
Bende sabahtan beri tartışıyorum, burnundan geldi bayram. Yattım uyudum sonra. Sinirlerim bozuldu.Bayram nasıl geçiyor. Ben aşkı memnu izliyorum kocayla
Ben asla kızım olmaz diyordumSen bana umut oldun şuan
Neden kiee bugün ara verseydinBende sabahtan beri tartışıyorum, burnundan geldi bayram. Yattım uyudum sonra. Sinirlerim bozuldu.
Hamileliğimden beri ara vermiştim de bugün veremedimNeden kiee bugün ara verseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?