2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba ben 25 haftalık hamileyim benim bebeğim de de yaklaşık 1 ay önceki detaylı perinatal muayenede sol tarafta 6 mm kist çıktı. Doktor korkma geçer dedi. Salı günü normal kontrolde tekrar bakıldı ve 11 mm olmuş kist. Büyümesi biraz endişelendirdi beni. Bütün kromozom testleri temiz. Ama kistin büyümesi beni çok kokuttu.
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza. İnşallah bu günlerde geçecek.

Kizimdaki hamileligimden bir resim ve simdiki halim ben bukadar kiloyla doguma gitmistim simdi daha 6 aylik bukadar karnim var
Benim de ilkinden çok daha büyük karnım canım bu sefer 35 haftalıkken vardı bu göbek bende ilk kızımda. Şimdi 23 haftayım aynı 35teki gibi

eşimin küçüklük resmi bende yok ama gerçekten babasına çok benziyor kizim kocamla bende benziyoruz kv bana benziyor dese bozulmam çünkü kocam kv kopyesi kizimda benziyor kv e
Şu yazdıklarından anlıyorum ki canım siz sülalecek birbirinize benziyorsunuz galiba

Valla yolu varsa bilen bana desin. Depremden beri ben de iciyorum bazen günde bir bazen hiç bazen de 4 5 buluyor. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan , nasıl nedecegimi de bilmez haldeyim

Valla yolu varsa bilen bana desin. Depremden beri ben de iciyorum bazen günde bir bazen hiç bazen de 4 5 buluyor. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan , nasıl nedecegimi de bilmez haldeyim
Bende içiyorum. Azalttım ama sıfırlayamıyorum. Kötü şeyler çekmiyorum üzerime. Açıkcası şu videoda ki fikirdeyim en baştan beri bulmuşken size de yollamak istedim

Eşim de önce bişey demedi, sonra bırakırım diye bekledi, sonra laf etti sesini yükseltti, sonra geçen birine bir yorum yaptım , onu duyunca cevap vermedi ve bir daha karışmadi. Şu an bana bunun iyi geldiğini düşünüyorum. Kendimi iyi hissettiğimden değil, içmek istiyorum engelleyemiyorum kendimi. Deprem dengemi mahfetti. Ben bu mereti bırakacağım ama bugün ama yarın. Sadece bana bu konuda karisilmasindan hoşlanmıyorum. Bu çok kişisel bişey, ne derseler desinler, başkasının lafıyla olacak bişey değil. İnsanın bırakmak içinden gelecek ve kararlı olacak bu kdr. Zarara gelince elbet oluyor ama, bebekler çok korumalı bir yerde. Bizim düşündüğümüz kadar bir zararı olmaz diye umut ediyorum
Bende içiyorum. Azalttım ama sıfırlayamıyorum. Kötü şeyler çekmiyorum üzerime. Açıkcası şu videoda ki fikirdeyim en baştan beri bulmuşken size de yollamak istedim

Bu bir bağımlılık. İnsanlar bunu anlamıyor, keşke o kadar basit olsa da bıraksak pıt diye. Ben sigarayı seven keyifle içen bir insandım. Şimdi o kadar sevmiyorum ama vicdan azabıda çekmiyorum açıkcası. Zararı olmayan bebişlerde var oğluşumun onlardan olacağına inanıyorum. Gerçekten kötü düşünmüyorum.

Ne yorumu yaptın canım o kadar etkili

Valla bende içiyorum ya.bilmiyorum bırakmak şu an çok zor geliyor .tüm gün iş yerimde içmiyorum sabah kalkınca bi de evde işte yatana kadar.yarım yarım içip atıyorum.Eşim çok sinirleniyor hala laf sokuyor ama şu an gerçekten bırakabileceğimi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…