- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.941
Bu bir bağımlılık. İnsanlar bunu anlamıyor, keşke o kadar basit olsa da bıraksak pıt diye. Ben sigarayı seven keyifle içen bir insandım. Şimdi o kadar sevmiyorum ama vicdan azabıda çekmiyorum açıkcası. Zararı olmayan bebişlerde var oğluşumun onlardan olacağına inanıyorum. Gerçekten kötü düşünmüyorum.
Ne yorumu yaptın canım o kadar etkili
pozitifbiri kuzum ben dudak tiryakisiyim. Günde 2 3 tane içiyorum. Dönem dönem cogalttigim oluyor. Ama genelde 1 2 3 şeklinde. Tedavinin başından bu haftaya kadar tiksindim ..ama şimdi günde 1 tane de olsa içiyorum. Çok içmememe rağmen içenlere de laf edilmesine karşıyim. Hamilelikte biraz azaltmakta fayda var tabi
Eşim çok içerdi Sonra emre üstünucar adlı terapistin bırakmak istiyorum adlı sigara bağımlılığı adlı gösterisine gitti 1 yıl boyunca ağzına sürmedi. Bıraktı . Askere gitti evliydik o zaman tekrar başladı maalesef.Ama yazıyorum buraya bir gün diyecegim ki 'kizlar şükür kurtuldum yeniden...' Ben yazana kdr kim ne dese boş.
İnşallah canım. Bunda hiç bir problem olmaz. Bazen olacağı varsa oluyor.Ya kuzum beni yoran eşimin "bebegin sağlığında bir sorun olursa senden bilirim, karnın burnunda hala fosur fosur sigara iciyorsun" demesi. Demiştim belki ben 2. Oğlumda hep içtim. Oğlum çok ciğer sorunu yaşadı. Buharlar falan çok zorlandık. Beni bu durum geriyor. Allah esirgesin inşallah bunda olmaz.Eşime de bişey diyemiyorum adam haklı bir yerde.
Eşim çok içerdi Sonra emre üstünucar adlı terapistin bırakmak istiyorum adlı sigara bağımlılığı adlı gösterisine gitti 1 yıl boyunca ağzına sürmedi. Bıraktı . Askere gitti evliydik o zaman tekrar başladı maalesef.
Başınız sağ olsun canım. İnşallah bir gün temelli kurtulursun.Ohooo ben bikere 1.5 yıl içmedim ilk gebeligimde sonra başladım. Sonra tam bıraktım kardeşim vefat etti. Sonra iki sene içtim yine bıraktım 5 ay. Yine başladım. Hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken bıraktım. 16. Haftada yeniden içmeye başladım. Geldik 25 haftaya hala tam bırakamadım...
Başınız sağ olsun canım. İnşallah bir gün temelli kurtulursun.
pozitifbiri kuzum ben dudak tiryakisiyim. Günde 2 3 tane içiyorum. Dönem dönem cogalttigim oluyor. Ama genelde 1 2 3 şeklinde. Tedavinin başından bu haftaya kadar tiksindim ..ama şimdi günde 1 tane de olsa içiyorum. Çok içmememe rağmen içenlere de laf edilmesine karşıyim. Hamilelikte biraz azaltmakta fayda var tabi
Ya kuzum beni yoran eşimin "bebegin sağlığında bir sorun olursa senden bilirim, karnın burnunda hala fosur fosur sigara iciyorsun" demesi. Demiştim belki ben 2. Oğlumda hep içtim. Oğlum çok ciğer sorunu yaşadı. Buharlar falan çok zorlandık. Beni bu durum geriyor. Allah esirgesin inşallah bunda olmaz.Eşime de bişey diyemiyorum adam haklı bir yerde.
İnanırmısın bende yazdıktan sonra fark ettimŞu yazdıklarından anlıyorum ki canım siz sülalecek birbirinize benziyorsunuz galiba
Anneme hamileliginde doktor gunde en fazla 3 tane iç kesemiyorsan fazla içme demişti etrafımda çogu hamile kişide doğuma kadar 2/3 tane hep içti bende basen her gün basen 2/3 günde bir 1 tane içiyorum ama midemi bulantırıyor en fazla yarım içebiliyorum. Bi arkadaşım vardı hamileliginde hic dikat etmedi 1 paket sigara içiyordu kahve içiyordu hiç saglıklı beslenmedi ama allaha şükür çocuğu çok salıklı doğdu anladıgım kadarıyla sigara bebeği değil plasentanın incelmesine etkiliyor doktor oyle demiştiKızlarhamile olduğumu öğrendiğim an sigarayı bırakmıştım ama son 2-3 haftadır deli gibi canım istiyor günde 1-2 bazen hiç içmiyorum ama napıcam ben çok üzülüyorum ne güzel bırakmıştım diye
Gerçekten okadarda zarar vermiyor sadece plasentanın incelesine ve renginin koyulaşmasına zarar veriyor etrafımdaki sigara kulanmış hamişlerden biliyorum bende içiyorum günde 1 bazende 2-3 günde 1 tane kocam da her gün bana 1 tane sigara brakıyor fazla braksa belki fazla d aiçebilirim bilmiyorumEşim de önce bişey demedi, sonra bırakırım diye bekledi, sonra laf etti sesini yükseltti, sonra geçen birine bir yorum yaptım , onu duyunca cevap vermedi ve bir daha karışmadi. Şu an bana bunun iyi geldiğini düşünüyorum. Kendimi iyi hissettiğimden değil, içmek istiyorum engelleyemiyorum kendimi. Deprem dengemi mahfetti. Ben bu mereti bırakacağım ama bugün ama yarın. Sadece bana bu konuda karisilmasindan hoşlanmıyorum. Bu çok kişisel bişey, ne derseler desinler, başkasının lafıyla olacak bişey değil. İnsanın bırakmak içinden gelecek ve kararlı olacak bu kdr. Zarara gelince elbet oluyor ama, bebekler çok korumalı bir yerde. Bizim düşündüğümüz kadar bir zararı olmaz diye umut ediyorum
İnsahlah kuzum evet işyerinde o yüzden içmiyorum zaten insanlarla karşılaşmamak için. Herkes bilirkişi olduğundan malumBu cidden çok kişisel bir şey ben gebeliğimi öğrendiğim gün iki tane peş peşe içip bıraktım ama depremin olduğu gün içtim mesela ki ben istanbulda yaşıyorum sen depremin ortasındasınpozitifbiri seni çok iyi anlıyorum. Hastaneye kaldırıldığım gün karnımı belli etmeyen bi kıyafet giymiş olsaydım yine içerdim insanlardan utancıma içemedim. Sigara içmemiş bir insanın anlaması çok zor. Ben şükür içmiyorum umarım siz de o motivasyonu yakalarsınız, çok zor hala rüyalarımda içiyorum bazen :)))
Arkadaşım hamileliğin ilk donemlerinde aldatildigini öğrendi. İçtiği sigaranın haddi hesabı yoktu öyle diyim size. Maşallah bir akıllı bir güzel bebeği var ... Ne diyeyim Allah bizi kurtulanlardan eylesin yine de , kokusu balgamı , çocuğa gelene kadar ben kendim için içmek istemiyorum yani...Anneme hamileliginde doktor gunde en fazla 3 tane iç kesemiyorsan fazla içme demişti etrafımda çogu hamile kişide doğuma kadar 2/3 tane hep içti bende basen her gün basen 2/3 günde bir 1 tane içiyorum ama midemi bulantırıyor en fazla yarım içebiliyorum. Bi arkadaşım vardı hamileliginde hic dikat etmedi 1 paket sigara içiyordu kahve içiyordu hiç saglıklı beslenmedi ama allaha şükür çocuğu çok salıklı doğdu anladıgım kadarıyla sigara bebeği değil plasentanın incelmesine etkiliyor doktor oyle demişti
İnşallah beakabilirisin canım ben yakıyorum 2/3 defa çektikten sonra suçluluk duygusu oluyor sonduruyorum ama içemiyorumda zaten kokusu tadi midemi kaldırıyor size tadı değişik gelmiyor muArkadaşım hamileliğin ilk donemlerinde aldatildigini öğrendi. İçtiği sigaranın haddi hesabı yoktu öyle diyim size. Maşallah bir akıllı bir güzel bebeği var ... Ne diyeyim Allah bizi kurtulanlardan eylesin yine de , kokusu balgamı , çocuğa gelene kadar ben kendim için içmek istemiyorum yani...
İnşallah beakabilirisin canım ben yakıyorum 2/3 defa çektikten sonra suçluluk duygusu oluyor sonduruyorum ama içemiyorumda zaten kokusu tadi midemi kaldırıyor size tadı değişik gelmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?