- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.961
Yok bende 22 de vurulmuştumTetenozu 22.haftada vurulsak çok mu geç olur
Benim 24 hafta dolacak hala aşı yok vurulamadımTetenozu 22.haftada vurulsak çok mu geç olur
Bana hem perinatolog hemde kendi doktorum tek doz vurulmamin yeterli oldugunu söyledi. Tek doz vurulcagim icin 23. Haftamda vuruldum 24 de bile olur sikinti yok dedilerTetenozu 22.haftada vurulsak çok mu geç olur
Baharcığım 10 yıl içerisinde tetanoz vurulmuş muydun? Ben vurulmadım doktor 2 doz iyi olur ama tek bulursan oda olur dedi ama 1 dozu zor buldum. 2 yi sorucam bu hafta ama olmayacak gibi.Bana hem perinatolog hemde kendi doktorum tek doz vurulmamin yeterli oldugunu söyledi. Tek doz vurulcagim icin 23. Haftamda vuruldum 24 de bile olur sikinti yok dediler
Bebeğimmm dolap Pierre Cardin miiiKızlar
Aldığınız memnun kaldığınız şeyleri linkleyin kızlar ben de dolap arayışındayımBebeğimmm dolap Pierre Cardin miiiİçi benin kızımın dolabının aynısı ışıklı mışıklı
Ben genç odası aldım oğlum un dolabı baya eskimisti bu vesileyle ona genç odası aldım kızım sağ olsun gelmeden abisi faydalandıAldığınız memnun kaldığınız şeyleri linkleyin kızlar ben de dolap arayışındayım
Evet canım Pierre Cardin kapalı hali 2 tane diye 4 kapılı aldık mecburBebeğimmm dolap Pierre Cardin miiiİçi benin kızımın dolabının aynısı ışıklı mışıklı
Bende öğrendiğim an bırakmıştım geçen gün iki kez yarım yarım içip attım bende çok üzülüyorumKızlarhamile olduğumu öğrendiğim an sigarayı bırakmıştım ama son 2-3 haftadır deli gibi canım istiyor günde 1-2 bazen hiç içmiyorum ama napıcam ben çok üzülüyorum ne güzel bırakmıştım diye
Merhaba ben durumumu yazmıştım@Mryshn @myworld29 @brulit @Sinem56 @Chheesecake @hikoss @cheryblossommm @dahlia53Umudum2121 @xname @gullcun @fsnckr @ElifEser @canimms @Kubra YENEN @Umayumayy @gulumse02 @rose7134 @esra51 @demo1907 @luluuu @Kadifekizim @BenCigdem @sanmarino @mismis16 @melegim40 @Sonyaz @deliminebu @Azra kayra @merhabakelebek @Busem06y @simurgggg @Mrsay @dimple91 @Niloyaaaa @sezerr E Edayfl @gozde_87 @Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
Merhaba ben durumumu yazmıştım
Sürekli lekelenmelerim oluyordu kan sulandırıcıyi kullanmayı bıraktım
Bebeğimin kalbi 9. Hafta da durdu tabi şuan tahlil sürecindeyiz nedeni trombofili olabilir dediler sonucu bekliyorum Rabb'im şuan hamileliği devam eden sizlerin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinherşey nasip asla pes etmeyeceğiz tabi bakalım
Yok canım ben bundan önce ikiz dış gebelik de yaşamıştım ve ikisininde kalbi atıyordu o bana daha zor gelmişti atlatamamıştm uzun süre.Canım Allah'ım çok bekletmeden kucaginj doldursun hayırla inşallah, uzduysem affet...
Canim ben 5 yil önce hayvan tirmalamasndan dolayi tek doz vurulmustm baskada olmadm. Bana doktor hic olmasan bile olur ama icin rahat etcekse tek doz vurul demisti. Eltimde yeni dogum yapti bliuosun. Bi ara asilar toplatildigi icin piyasada hic yoktu o hic vurulamadi. Sezaryen oldu. Allaha şükür sikinti cikmadiBaharcığım 10 yıl içerisinde tetanoz vurulmuş muydun? Ben vurulmadım doktor 2 doz iyi olur ama tek bulursan oda olur dedi ama 1 dozu zor buldum. 2 yi sorucam bu hafta ama olmayacak gibi.
Yaa bu yalancı kasılma bende de oluyodu anlayamıyodum ne olduğunu ne kadar çok yaşayan varmış meğerYalancı kasılma da karnın semsert olur. Toplanır bir tarafa. Gerçek kasilmada düzenli adet sancısı gibi belli dk araliklarla gelir. Zaten noluyor yav dersin son haftalarda olur o daha çok.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınızzHerkese iyi bayramlarben cok kotu bi bayram geciriyorum dun o kadar cok kustum ki acillik oldum kahvaltida yedigim bi sey dokunmus serum idrar tahlili falan cok kotuydu cok. Bi de doktorum ‘hastaneye git hemen erken dogumu baslatabilir’ dedi panigimi tahmin edebilirsiniz….. ama aklinizda olsun kizlar ishal ve kusma eger cok olursa bu gercekten erken dogumu baslatabiliyomus. Allah korusun basiniza gelirse doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Sigara konusu konusulmus dun o haldeyken bile 4 tane ictim benim her gun 7-8 i buluyo malesef insallah hepimiz tiksiniriz.
Instagram ve whatsapp fikrini de cok sevdim
Öyle tabi canım her serde bir hayır var. Rabbim bize kaldırabileceğimiz yükten fazlasını vermesinYok canım ben bundan önce ikiz dış gebelik de yaşamıştım ve ikisininde kalbi atıyordu o bana daha zor gelmişti atlatamamıştm uzun süre.
Çok şükür iyiyim insanlar doğurup büyütüp evi doldurdu depremde kaybetti kendime üzülmeye uyandım bu halime de şükür Diyorum vardır bir hikmeti Rabbimin. Allah büyüktür inşallah sağlıkla olsun
Canım ben ilkinde yaptırdım. İkincide arası çok yoktu çocukların.2.5 yaş vardı sadece açlık tokluk baktı. Bunda da saglik ocağından testler istedi ama nedir ne değildir bilmem. Doktorum ne derse onu yapıyorum benYaa bu yalancı kasılma bende de oluyodu anlayamıyodum ne olduğunu ne kadar çok yaşayan varmış meğerböyle karnımın bi bölgesi sertleşiyor geçiyor sonra genelde idrara sıkıştığımda falan oluyo bide çatı kemiğim ağrıyor benim ya geçen doktora sordum normal demişti genişlediği için, ayakta kaldığımda ağrıyor otururken iyiyim ama. 10 gün sonra kontrolüm var tekrar soracağım şeker testi için çağırmıştı dr ama yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım onu da
Yalanci kasilmami acaba. Böyle sertlesiyomu canim yoksa içte bir agri miKızlar birşey sorucam ben midemin tam üstünde çok acı baskı oluyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?