- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.981
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınızz
Geçmiş olsun canımHerkese iyi bayramlarben cok kotu bi bayram geciriyorum dun o kadar cok kustum ki acillik oldum kahvaltida yedigim bi sey dokunmus serum idrar tahlili falan cok kotuydu cok. Bi de doktorum ‘hastaneye git hemen erken dogumu baslatabilir’ dedi panigimi tahmin edebilirsiniz….. ama aklinizda olsun kizlar ishal ve kusma eger cok olursa bu gercekten erken dogumu baslatabiliyomus. Allah korusun basiniza gelirse doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Sigara konusu konusulmus dun o haldeyken bile 4 tane ictim benim her gun 7-8 i buluyo malesef insallah hepimiz tiksiniriz.
Instagram ve whatsapp fikrini de cok sevdim
Cok tesekkur ederimkusma bitti ama kolumu kaldiricak halim yok allahtan bebek hareket halinde bi de onu kafaya takardim yoksa
Bence de kalın ama mağazada başka çeşit olmayınca acaba mı dedim yanikikelomo kıyısından kurtarır ama 22 oldu mu çocuğu pişik eder. Çok uç sınır bence gerek yok ona.
Tercih edilmemiş yavrum demek ki öbürleri bitmiş o kalmış. 21 derece ev için 2.5 çok fazlaBence de kalın ama mağazada başka çeşit olmayınca acaba mı dedim yani
HoşbuldummmHoşgeldin kuzumyorulduğun için o da sakince duruyordur annesi korkma artık biraz dinlen, dinleme dinlene yap ne yapacaksan. herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsan özelden de yazabilirsin , instadan falan da ulaşabilirsin bana
Ben ikinci dozu 17sinde vurulucaktim,bulamadim halaBaharcığım 10 yıl içerisinde tetanoz vurulmuş muydun? Ben vurulmadım doktor 2 doz iyi olur ama tek bulursan oda olur dedi ama 1 dozu zor buldum. 2 yi sorucam bu hafta ama olmayacak gibi.
Ya bugün bende şu an aynı şeyi yaşıyorum .Bi endişelendim açıkçası.genital bölgem komple acıyormuş gibi bi hissiyat varKızlar selamlar,
Bugün eşimle birlikte olduk.. birliktelikten sonra çok ciddi kasık /genital ağrım oldum. Su değince bile çok fazla ağrıyor, ayakta da duramıyorum. Tekrar idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım ama ilk defa bu kadar şiddetli bir ağrı yaşıyorum.. böyle bir durum yaşayan var mıdır ?
Ya bugün bende şu an aynı şeyi yaşıyorum .Bi endişelendim açıkçası.genital bölgem komple acıyormuş gibi bi hissiyat var
Kızlar bu bahsettiğiniz nasıl bi ağrı yanma gibi mi yoksa farklı mı? Benim de batma gibi his var içeride vajinada bi de dudakların yanlarında kalan pelvis kemiğim o kadar ağrıyo kiKızlar selamlar,
Bugün eşimle birlikte olduk.. birliktelikten sonra çok ciddi kasık /genital ağrım oldum. Su değince bile çok fazla ağrıyor, ayakta da duramıyorum. Tekrar idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım ama ilk defa bu kadar şiddetli bir ağrı yaşıyorum.. böyle bir durum yaşayan var mıdır ?
Elbet gelicek bebeğim ara sık sık darla. Sen rahat bırakırsan sallamazlar gibi geliyor. Bunalt birazcık. Ellerine geçince arasınlar seni. Birisi acile gidip mi yaptırmıştı neydi grupta öyle birşeyler yazan vardı, kimdi hatırlayamadım.Ben ikinci dozu 17sinde vurulucaktim,bulamadim halaasi yok
İdrar yolu enfeksiyonu dediğin boyutta ağrı yapar mı emin olamadım? İlişki sonrasına denk gelmesi ağrının çok ilginç. Kastın mı kendini acaba farketmeden?Kızlar selamlar,
Canım ben tarif edemiyorum ,yanma gibi diyemem acı hissi daha çok.batma hissine yakın bi his.şey gibi tahriş olmuş gibiKızlar bu bahsettiğiniz nasıl bi ağrı yanma gibi mi yoksa farklı mı? Benim de batma gibi his var içeride vajinada bi de dudakların yanlarında kalan pelvis kemiğim o kadar ağrıyo ki
tahriş olmuş gibi his değil benimki de daha çok içerde bi iğne varmış da aynı noktaya batıp çıkıyomuş gibi, neden anlamadım cumadan beri var ara araCanım ben tarif edemiyorum ,yanma gibi diyemem acı hissi daha çok.batma hissine yakın bi his.şey gibi tahriş olmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?