- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.001
Benzeri bende de var karın içimde çoklu iğne batması gibitahriş olmuş gibi his değil benimki de daha çok içerde bi iğne varmış da aynı noktaya batıp çıkıyomuş gibi, neden anlamadım cumadan beri var ara ara
Birtanem sertleşiyorYalanci kasilmami acaba. Böyle sertlesiyomu canim yoksa içte bir agri mi
İshalin doğumu tetiklediğini bilmiyordum kızlar. Ben bundan birkaç hafta evvel baya yoğun ishal yaşadım 2 hafta sürdü bi hafta oldum sonra tekrar 1 hafta daha oldum. Ama çok şükür geçti sonra iyiyim. Bunu bilmediğim iyi olmuş yoksa çok panik yapardımÇok geçmiş olsun canım benim gebelikte zehirlenme tehlikeli dikkat etmek lazım. İshal doğumu tetikler demişti doktorum.ben sonlara doğru çok acikiyorum diye habire yoğurt yerdim. O da bağırsaklarımı costururdu. Hoş ona rağmen benim it aşağı inmemisti ama
Aynen bende de durum öyle. Ablamla konuşurken bol bol dinlen dedi. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep olabiliyor dedi, doğru mu değil mi bilmiyorum ama korktumYa bugün bende şu an aynı şeyi yaşıyorum .Bi endişelendim açıkçası.genital bölgem komple acıyormuş gibi bi hissiyat var
Dr bana genital ağrıların enfeksiyon kaynaklı demişti. İlişkiden sonra olur dedi. Aksine çok rahattım bu kadar ağrı yaşamak korkuttu beniİdrar yolu enfeksiyonu dediğin boyutta ağrı yapar mı emin olamadım? İlişki sonrasına denk gelmesi ağrının çok ilginç. Kastın mı kendini acaba farketmeden?
Benim bütün genital bölgem dövülmüş gibi ağrıyor. Yani tamamı ağrıyorKızlar bu bahsettiğiniz nasıl bi ağrı yanma gibi mi yoksa farklı mı? Benim de batma gibi his var içeride vajinada bi de dudakların yanlarında kalan pelvis kemiğim o kadar ağrıyo ki
Geçmiş olsun canım çokta bilgim yoktu ama hamilelikte ne iyi gelir acabaDr bana genital ağrıların enfeksiyon kaynaklı demişti. İlişkiden sonra olur dedi. Aksine çok rahattım bu kadar ağrı yaşamak korkuttu beni
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım çokta bilgim yoktu ama hamilelikte ne iyi gelir acaba
İyi yapıyorsun canım. Sakın googlelama. Moralini bozar orası marum başağrısı yazınca beyin tümörüne götürüyor insanı. Ama bu kadar ağrı yapması biraz ilerlediğini gösteriyor olabilir en kısa sürede doktorunun da fikrini alırsan güzel olurTeşekkür ederimBilmiyorum dinlenmeye çalışıyorum şu an..
Ayyy çok iyi fikirSorun şuki burda hiç birşey silinmiyor bence whp grup açsın biri ozelden isteyen numara gondersin ekletsin çok guzel olur ben çok isterim ya
Merhaba, C Cerito Ceromun uzmanlık alanı bu. Oda az çekmedi bu durumdanMerhaba hanımlar ben Ekim anneleri grubundanım ama tecrübe bakımından size de sormak istediğim bir konu var .benim bir süredir ciddi anlamda burnum şişiyor tıkalı nefes alamıyorum bunu yaşayan var mı acaba aranızda ve bir çözüm bulabildiniz mi?
Canım çok geçmiş olsun. Rahatla lütfen emin ellerdesin. Bir yolunu sağlıkla sıhhatle bulacaklar ve sen ordan sağlıkla ayrılacaksın. Dualarım seninle. Mahir kuşu da sen de iyi olacaksınKızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Canim geçmiş olsun. Dualarım seninle. Allah'ım zede vermesin vakti zmaaninda sağlıkla kucağına alasın yavrunuKızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Geçmiş olsunKızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Canım geçmiş olsun dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Canım çok geçmiş olsun güzel haberlerle gel MahirimizleKızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Kızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Allah razı olsun canım 20 gün önce normal muayene gittim rahimde kisalma var dediler Altan baktılar bana hemen yatış verdiler 12 gün yattım ciğer geliştirici yapıldı progeston verildi rahim ağzına pesser halka takildi kesin çözüm değil dediler carsamaba günü gittim tekrar iyice kısalmış dediler heran doğum olur suyun gelebilir dedi 24+2 haftaligimBen bayram yoğunluğundan bugün giremedim
Öncelikle dualarımız seninle inşallah sıkıntılı bir durum olmaz, neden doktora gittin birden ne oldu çok geçmiş olsun bizi de haberdar et
Kelebegimx iyi mi bakmaya girmiştim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?