- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.021
Cok gecmis olsun cnm ikizdi demi senin insallah tam vakitlerinde doğarlar sağlıklı şekilde kavuşursun yavrularınaAllah razı olsun canım 20 gün önce normal muayene gittim rahimde kisalma var dediler Altan baktılar bana hemen yatış verdiler 12 gün yattım ciğer geliştirici yapıldı progeston verildi rahim ağzına pesser halka takildi kesin çözüm değil dediler carsamaba günü gittim tekrar iyice kısalmış dediler heran doğum olur suyun gelebilir dedi 24+2 haftaligim
Allahim yardimcin olsun cnm şimdi gördüm çok şaşırdım umarım bir sıkıntı çıkmaz bizi bilgilendir dualarım seninleKızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Allah razı olsun canım evet ikizler amin kuzum aminCok gecmis olsun cnm ikizdi demi senin insallah tam vakitlerinde doğarlar sağlıklı şekilde kavuşursun yavrularına
Allah razı olsun canım 20 gün önce normal muayene gittim rahimde kisalma var dediler Altan baktılar bana hemen yatış verdiler 12 gün yattım ciğer geliştirici yapıldı progeston verildi rahim ağzına pesser halka takildi kesin çözüm değil dediler carsamaba günü gittim tekrar iyice kısalmış dediler heran doğum olur suyun gelebilir dedi 24+2 haftaligim
Ben Pierre Cardin in Lucca adlı oda takımını aldım şifonyersiz. Çok da kaliteli, benim kriterlerimi karşıladı açıkcasıAldığınız memnun kaldığınız şeyleri linkleyin kızlar ben de dolap arayışındayım
Ayy iyi yapmışsınız kuzummm, ben aşık olmuştum alırken. Grisi benimkiEvet canım Pierre Cardin kapalı hali 2 tane diye 4 kapılı aldık mecbur
Canım Ceri, iyi olacaksınız inanıyorum. Sana da kelebeğe de dua ediyorum çok güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Korkma, stres yapma eminim doktorlar senin ve bebeğin için en iyisini yapmaya çalışacaktır, her şey yoluna girecek biz buradayız, seninleyiz.Çok teşekkür ederim dualarınız için .Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım
Amiiin amiiiinnn ceritooÇok teşekkür ederim dualarınız için .Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım
Kızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Ceren çok geçmiş olsun dualarım sizinle Allahım korktuğumuzla sınamasınArkadaşlar teşekkür ederim.şehir hastanesi yatış önerdi.şimdi kendi doktoruma gidiyorum .rahim ağzım 2.7yfi 2.2 ye düşmüş.Bebek sertleşti karnımda ve rahimde garip bi sancı hissettim bir kaç kez.Şimdi ciğer geliştirici verecekler.erken doğum riski için sanırım.rahim ağzı kısa olan arkadaşlar vardı.ihmal etmeyin
Ahh canimm gözlerim doldu vallaGerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Allah kabul etsin namazını da dualarını da inşallah .Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Burda da bi ailem varmış kızlar ,herkesten Allah razı olsunAhh canimm gözlerim doldu vallanamazimi kildim simdi uzun uzun sana dua ediyorum senin durumunda bu haftalarda sorun yasayip 40. haftada doguma giden cok insan var, minik bir sınav, geçecek insallah. Dua edelim bol bol
Çok geçmiş olsun, bu durumda olup yatak istirahati ile sağlıklı doğuma kadar giden cok ornek var canım ya. Biseycik olmayacak insallahHiç uyumadım.birine anlatmak konuşmak istiyorum ama kime ne anlatacağımı bilmiyorum .uykusuzluk iyice duygusallaştırdı.Mahir de uyumadı hiç sürekli anne burdayım diyo tekmeleriyle.Eşim de perişan oldu.odaya yolladım onu biraz dinlensin diye.Şu an anneme nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum.Şu an da ilk sancımı hissettim sanırım .Sabah ola hayrola diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?