2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun, bu durumda olup yatak istirahati ile sağlıklı doğuma kadar giden cok ornek var canım ya. Biseycik olmayacak insallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Dualarınızı eksik etmeyin

C Cerito günaydın, nasıldın canım? Oda geçebildin mi? Güzel gelişmeler var mı?
Malesef canım..hala servisteyim.Kısalma durmuş ama sancılarım arttı.son nts de baya sancı görünüyor.zaten hissediyorum mahir taş gibi oluyor karnımda ,rahmim ağzına kadar doluymuş da patlayacakmış gibi zonkluyor..Doktora Kötü mü dedim daha erken bişey söylemek için sen daha buradasın dedi..2 fitil ,2 iğne ,2litre serumla salya sümük yatıyorum.en azından 3 hafta daha tutmamız lazım gibi bişeyler konuştular kendi aralarında.Rabbim bana da Mahir kuşuma da güç kuvvet versin.Normalde iğneden çok korkarım gözümü bile kırpmadım biliyor musun.Bazen çok daha iyi anlıyorum anne olmayı .. bizden durumlar böyle şimdi yine nts bağlayacaklar .bakalım neler olacak

Bebeğim iyi olunda hastanede olun, hepsi geçer hepsi unutulur yeter ki siz iyi olun

Anne olmak böyle birşey canım demek ki. Kendinden daha fazla başka bir canlıyı düşünmek. Cero çok üzüldüm allahım biran önce şafi adıyla şifa versin canım ikinize de. Hiç gönlünü karartma önce allaha sonra doktor/hemşirelere emanetsin sen emin ellerdesin.

Amin canım,inşallah rabbim kimseye yaşatmasın.Nerde yardıma sıkışan kulu varsa hepsine yardım etsin inşallah.Beni, Mahir kuşumu da korusun kollasın.Siz de kendinize iyi bakın ağrılarınızı görmezden gelmeyin.Allah korusun umursamadan yatıp uyusaydım belki çok daha zor bi geceye uyanacaktım.Rabbim hepimize Sağlıklı doğumlar nasip etsin zamanında inşallah

Amin canım. Yatabilmen mümkün değilmiş cero içinde biryerde bir sorun var diye hissetmişsin. İyiki gitmişsin çok şükür. Sadece biraz sabır gerekiyor. Meryem süresini oku bebeğim yattığın yerden. Bende sana dua edeceğim. Allahım yardımcınız olsun

C Cerito Malesef canım..hala servisteyim.Kısalma durmuş ama sancılarım arttı.son nts de baya sancı görünüyor.zaten hissediyorum mahir taş gibi oluyor karnımda ,rahmim ağzına kadar doluymuş da patlayacakmış gibi zonkluyor..Doktora Kötü mü dedim daha erken bişey söylemek için sen daha buradasın dedi..2 fitil ,2 iğne ,2litre serumla salya sümük yatıyorum.en azından 3 hafta daha tutmamız lazım gibi bişeyler konuştular kendi aralarında.Rabbim bana da Mahir kuşuma da güç kuvvet versin.Normalde iğneden çok korkarım gözümü bile kırpmadım biliyor musun.Bazen çok daha iyi anlıyorum anne olmayı .. bizden durumlar böyle şimdi yine nts bağlayacaklar .bakalım neler olacak
Ah ne zor yollardan geçiliyor kucağa alınana kadar. Kısalma durmuş en azından canım inşallah sancılar da iğneydi dinlenmeydi derken geçecek. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun çok mu yordun canım kendini birden nasıl oldu böyle
Canım inanır mısın hiç bişey yapmadım ,sadece bugün eşimle bi birlikte olduk o tetikledi sanırım..Bayram temizliği bile yapmadım yorulmayım diye ev perişan halde
Çok çok çok teşekkür ederim,güzel arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun inşallah

İnşallah canım ,gerçekten sorunsuz geçiyor derken bi anda ortaya çıktı işte..napalım nasip işte .Rabbim şifasını da verir inşallah

Çok geçmiş olsun ama inan birşey olmayacak ve bebeğin zamanında sağlıkls yanına gelecek inşallah.. Mahir biraz aksiyon seviyor o kadar bu tarz sancılanmaların başlaya bileceği yazıyordu uygulamada ve bebeklerimiz yaşam sınırlarına ulaştılar gerektiğinde halka veya serklaj yapıyorlar içini ferah tut.. Peki kendini yormuş muydun? Bende bu aralar biraz uzun yürüyüşler yaptım çokta yoruldım ama dinlenince geçti sende ekstra bir durum oldu mu yoksa birden mi oldu?

Bende senin gibi düşünmek istiyorum annesi gibi tez canlı galiba benim oğlan hiç yormadım canım.yani son günlerde özellikte hiç bişey yapmadım.Sadece bi avm gittim çarşamba akşamı o kadar.inan çamaşır bile yıkamadım .Sadece bugün eşimle birlikte olduk ki normalde sorunsuz oluyordu hep,bugün sonrasında ağrı yaşadım

Şuan aldığım kararla 37. Haftaya kadar o işleri kapatıyorum doktorum ve kocamın haberi olmaması dışında bir sorun yok

Bence olacağı varmış canım onun sadece denk gelmiş. Tez canlı mahir bebeği yaa. Annesine hemen kavuşmak istiyor ama zamanı var beklicek cero mahir bana da benzemiş olabilir mi o yavrum da içerde ağustos ağustos diye sayıklıyor bence

İyi düşün evet iyi olsun ileride oğluna anlatacaksın sen karnımdada zor durdun zaten diye ☺ anladım canım demekki etki etmiş bu sefer haberdar et bizleri yalnız değilsin ☺

Kızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Aaa canım inşallah iyi olur herşey doğumu geciktirebilirler. Ama neden böyle oldunbirden bire ya üzüldüm çok Allah yardımcın olsun canım

Bencede elini bile sürme kız.yapma iş falan gerçekten bu haftalarda da dikkat etmek gerekiyormuş bunu anladım.en azından 32ye kadar yatııııın
Ayyy festi olabilir bak sana o kadar kanım kaynadı ki benzemiş olabilir
İyi düşün evet iyi olsun ileride oğluna anlatacaksın sen karnımdada zor durdun zaten diye ☺ anladım canım demekki etki etmiş bu sefer haberdar et bizleri yalnız değilsin ☺
Güzel bi anı olacak bizim için yani inşallah gülerek hatırlarız
Aaa canım inşallah iyi olur herşey doğumu geciktirebilirler. Ama neden böyle oldunbirden bire ya üzüldüm çok Allah yardımcın olsun canım
Canım hiç bi fikrim yok,doktorum da belirli bi sebebi hiç bi zaman olmaz dedi.Tamamen vücudunla ilgili dedi.Biraz kader kısmet sanırım

Bende de bir kac aydir bu sorun var. Burnum şiş. Ve mukusu cok fazla ozellikle sabahlari uyandigimda burnum bogazim tamamen dolu oluyor. Ama burnum kesinlikle şiş. Disaridan anlasiliyor. Yapcak birsey bulamadim. Kiz bebek odem yapar dediler kabul ettim burnumla yasamaya devam ediyorum.

Ne oluyor canım hamişlerime. Allah'ım korusun kollasinn . Hepimiz vakti zamanında kavusalim yavrularımiza.
Kızlar günaydın agriyla uyandım rahimde çok baskı ağrı var kasığımda beklesem gecermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…