- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.061
Teşekkür ederim. Bayram sonrası ilk iş gidecem.İyi yapıyorsun canım. Sakın googlelama. Moralini bozar orası marum başağrısı yazınca beyin tümörüne götürüyor insanı. Ama bu kadar ağrı yapması biraz ilerlediğini gösteriyor olabilir en kısa sürede doktorunun da fikrini alırsan güzel olur
İdrar tutunca da ben de ağrı yapıyor. Sizde de öyle mi oldu acaba? Bol bol dinlenin. Hemencecik şifa bulursunuz inşallahKızlar günaydın agriyla uyandım rahimde çok baskı ağrı var kasığımda beklesem gecermi
İnşallah canım benim inşallah sağlıkla kavuştursun bebeklerimizeİdrar tutunca da ben de ağrı yapıyor. Sizde de öyle mi oldu acaba? Bol bol dinlenin. Hemencecik şifa bulursunuz inşallah
Sürekli tuvalet var hissi genelde sancı olunca oluyor ama anlamıyor insan aman dikkat etKızlar içimden birşey akıyormuş gibi bir his var genitalimde ama yok tarif edemediğim bir his bu ne oluyor birde sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum gidiyorum yok
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Bende belirttiğin sancıları yaşadım tam olarak yürürken yürütmeyecek kadar batma şekilde ve ilişkiden sonra özellikle bebek sertleşiyordu. Rahim duvarım incelmeye başkadı fitil kullanıyorum sabah aksam yatıyorum hep ama İnan o ilaçlar fitiller iyi gelecek. Benım her gün olan ağrım haftada bire düştü. Mahir annesine annesi mahire tutunacak insallah. Bir de bende ilişkinin tetiklediğini düşünüyorum. Bizim o hafta sıkça ve birkaçı korunmasız olmak üzere ilişkimiz olmuştu. Ondan sonra oldu ne olduysa diye düşünüyorum.. ama Allah büyük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır aetıkGerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Canım ağrın nasıl oldu? Ben de bugün sabah bileğimin ağrısına uyandım. Ne yapsam geçmedi 2 saat oldu. Karpal tünel sendromu belki de ama her hangi bir çözümü varsa bilgin var mı? Ne güzel uyuyodum uykumu da alamadım, bu böyle her gün beni uyandıracak mı acabaBenim de gece boyu sol kolumu kopardılar sanki dirsekten aşağısı çok ağrıdı parmaklarımı katlayamadım bile... ne şekilde koysam geçmedi. Bende de kol ağrısı kanayan yaram oldu bu gebelikte. Araba kullanırken bile ellerim uyuşuyor düşünün.
Çok geçmiş olsun canım rahim agzı malesef bir lastik gibi normalken 1 dk içinde kisalma ya da uzama gösterebilir yarın sabaha kadar durumun değişmese halka takarlar buyuk bir ihtimal inşallah uzama olurGerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Geçmiyor yani ilerleyen aylarda üzüldüm buna.burun bandı da fayda etmiyor bana özellikle uyurken büyük sıkıntıBende de bir kac aydir bu sorun var. Burnum şiş. Ve mukusu cok fazla ozellikle sabahlari uyandigimda burnum bogazim tamamen dolu oluyor. Ama burnum kesinlikle şiş. Disaridan anlasiliyor. Yapcak birsey bulamadim. Kiz bebek odem yapar dediler kabul ettim burnumla yasamaya devam ediyorum.
Canim senin durum riskli bence bekleme ne olur ne olmaz 1/2 saat bekle istersen geçmezse hastaneye git riske atmaKızlar günaydın agriyla uyandım rahimde çok baskı ağrı var kasığımda beklesem gecermi
Evet artık ilişkiye tövbe ben hep faydalı olduğunu düşünüyordum ama demek ki öyle zırt pırt da yapmamak gerekiyormuşCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Bende belirttiğin sancıları yaşadım tam olarak yürürken yürütmeyecek kadar batma şekilde ve ilişkiden sonra özellikle bebek sertleşiyordu. Rahim duvarım incelmeye başkadı fitil kullanıyorum sabah aksam yatıyorum hep ama İnan o ilaçlar fitiller iyi gelecek. Benım her gün olan ağrım haftada bire düştü. Mahir annesine annesi mahire tutunacak insallah. Bir de bende ilişkinin tetiklediğini düşünüyorum. Bizim o hafta sıkça ve birkaçı korunmasız olmak üzere ilişkimiz olmuştu. Ondan sonra oldu ne olduysa diye düşünüyorum.. ama Allah büyük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır aetık
Canım çok teşekkür ederim.Gerçekten çok yıprandım ,psikolojik olarak zor bi süreç maalesef..ve iyi ki inat edip iyiyim dememişim.kendimizi gerçekten önemsememiz gereken bi dönem ,ağırları ciddiye alın
İnşallah bakalım öğlen ve akşam tekrar kontrol edilecek .Canım çok teşekkür ederim.Halka ne kadar süre daha çocuğu koruyor acaba biliyor musunÇok geçmiş olsun canım rahim agzı malesef bir lastik gibi normalken 1 dk içinde kisalma ya da uzama gösterebilir yarın sabaha kadar durumun değişmese halka takarlar buyuk bir ihtimal inşallah uzama olurdualarımdasın
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım
Tesekkur ederim neyse ki atlattimÇok geçmiş olsun canım benim gebelikte zehirlenme tehlikeli dikkat etmek lazım. İshal doğumu tetikler demişti doktorum.ben sonlara doğru çok acikiyorum diye habire yoğurt yerdim. O da bağırsaklarımı costururdu. Hoş ona rağmen benim it aşağı inmemisti ama
Tesekkur ederim
Canım nekadar işe yarıyor bilmiyorum ama bana 23hlıken takmıştılar kızımda 1.8mm 26h kadar dayanmıştı sonra hastaneden çıkınca 0.3mm düşmüştu tekrar girdim hastaneye evde kendimi koruyamiyordum 2.0mm uzadı oyle çıkmıştım 30 haftadan sonrada 2.5cm çıkmışti 38+6hlik doğum yaptım yani işe yarıyor ama kendini korumanda lazim hastanede kalman senin için en doğru karar evde ister istemez kalkıyorsun çünkü bide moralini bozma sakın psikolojik olaraknda etkiliyorsun çunku ben 0.3mm ile dayandıysam sende 1.6mm ile dayanırsın bence yeterki ayağa kalkmaEvet artık ilişkiye tövbe ben hep faydalı olduğunu düşünüyordum ama demek ki öyle zırt pırt da yapmamak gerekiyormuş.canım inşallah atlatırız bi 32.haftaya gelsek çok iyi olur ama ona da çok var
Canım çok teşekkür ederim.Gerçekten çok yıprandım ,psikolojik olarak zor bi süreç maalesef..ve iyi ki inat edip iyiyim dememişim.kendimizi gerçekten önemsememiz gereken bi dönem ,ağırları ciddiye alın
İnşallah bakalım öğlen ve akşam tekrar kontrol edilecek .Canım çok teşekkür ederim.Halka ne kadar süre daha çocuğu koruyor acaba biliyor musun
İnşallah canım benim inşallah sağlıkla kavusttursunİdrar tutunca da ben de ağrı yapıyor. Sizde de öyle mi oldu acaba? Bol bol dinlenin. Hemencecik şifa bulursunuz inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Kuzum gecdi şimdi iyiyim sabah çok korktumCanim senin durum riskli bence bekleme ne olur ne olmaz 1/2 saat bekle istersen geçmezse hastaneye git riske atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?