2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Teşekkür ederim. Bayram sonrası ilk iş gidecem.

Kızlar günaydın agriyla uyandım rahimde çok baskı ağrı var kasığımda beklesem gecermi
İdrar tutunca da ben de ağrı yapıyor. Sizde de öyle mi oldu acaba? Bol bol dinlenin. Hemencecik şifa bulursunuz inşallah

Kızlar içimden birşey akıyormuş gibi bir his var genitalimde ama yok tarif edemediğim bir his bu ne oluyor birde sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum gidiyorum yok
Sürekli tuvalet var hissi genelde sancı olunca oluyor ama anlamıyor insan aman dikkat et

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Bende belirttiğin sancıları yaşadım tam olarak yürürken yürütmeyecek kadar batma şekilde ve ilişkiden sonra özellikle bebek sertleşiyordu. Rahim duvarım incelmeye başkadı fitil kullanıyorum sabah aksam yatıyorum hep ama İnan o ilaçlar fitiller iyi gelecek. Benım her gün olan ağrım haftada bire düştü. Mahir annesine annesi mahire tutunacak insallah. Bir de bende ilişkinin tetiklediğini düşünüyorum. Bizim o hafta sıkça ve birkaçı korunmasız olmak üzere ilişkimiz olmuştu. Ondan sonra oldu ne olduysa diye düşünüyorum.. ama Allah büyük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır aetık

C Cerito günaydın gece kalkıp kalkıp haber var mı diye baktım çok şükür açılman durmuş ama sabırsız oğluş biraz yoruyormuş anneyi sanırım birbinizden güç alın sabah akşam dualarımız sizinle iyiki hissedip gitmişsin hastaneye gerçekten artık kendimizi dinleyip önemsememiz gerekiyor sanırım

Canım ağrın nasıl oldu? Ben de bugün sabah bileğimin ağrısına uyandım. Ne yapsam geçmedi 2 saat oldu. Karpal tünel sendromu belki de ama her hangi bir çözümü varsa bilgin var mı? Ne güzel uyuyodum uykumu da alamadım, bu böyle her gün beni uyandıracak mı acaba senin geçti mi biraz?

Çok geçmiş olsun canım rahim agzı malesef bir lastik gibi normalken 1 dk içinde kisalma ya da uzama gösterebilir yarın sabaha kadar durumun değişmese halka takarlar buyuk bir ihtimal inşallah uzama olur dualarımdasın

Geçmiyor yani ilerleyen aylarda üzüldüm buna.burun bandı da fayda etmiyor bana özellikle uyurken büyük sıkıntıama beni asıl tedirgin eden karnım iyice büyüdüğünde ne yapıcam bir de nefes darlığı eklenecek. Teşekkür ederim cevaplarınız için çözüm bulursam ben de yazarım burdan hepinize sağlıklı gebelik ve doğumlar diliyorum

Evet artık ilişkiye tövbe ben hep faydalı olduğunu düşünüyordum ama demek ki öyle zırt pırt da yapmamak gerekiyormuş .canım inşallah atlatırız bi 32.haftaya gelsek çok iyi olur ama ona da çok var
Canım çok teşekkür ederim.Gerçekten çok yıprandım ,psikolojik olarak zor bi süreç maalesef..ve iyi ki inat edip iyiyim dememişim.kendimizi gerçekten önemsememiz gereken bi dönem ,ağırları ciddiye alın
İnşallah bakalım öğlen ve akşam tekrar kontrol edilecek .Canım çok teşekkür ederim.Halka ne kadar süre daha çocuğu koruyor acaba biliyor musun

C Cerito Canım çok şaşkınim çok üzüldüm birden bire boyle olmasina. Rabbim sana sifa versin mahirimize saglik versin. İnsallah iyilesirsin tez vakitte normale döner hersey. Benimde senin gibi tedirginligim vardi hatirliyorsan. 2.8di benimde. Hemen yarina randevu aldim devletten. Kendi sehrimde de degilim aksilik ve sali gunu ankaraya ucusum var 3 4 gün orda kalacagim ve suan cok korktum bende. Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun. Karnimda benimde sertlesme var onun disinda ne yasadin belirti olarakta acile gitme ihtiyaci duydun? bizde iliskiye gircektk kac gundur erteledm daha da girmem

Geçmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim
Tesekkur ederim neyse ki atlattim
M mikimini2 geçmiş olsun.
Ya benim de bebeğim sağ da ve sağ tarafım hep acı içinde göğüs altım midem karnım zorluyor şimdiden
Tesekkur ederim sol yan yatinca pozisyonu cok degistiriyo bebek, bi dene istersen

Canım nekadar işe yarıyor bilmiyorum ama bana 23hlıken takmıştılar kızımda 1.8mm 26h kadar dayanmıştı sonra hastaneden çıkınca 0.3mm düşmüştu tekrar girdim hastaneye evde kendimi koruyamiyordum 2.0mm uzadı oyle çıkmıştım 30 haftadan sonrada 2.5cm çıkmışti 38+6hlik doğum yaptım yani işe yarıyor ama kendini korumanda lazim hastanede kalman senin için en doğru karar evde ister istemez kalkıyorsun çünkü bide moralini bozma sakın psikolojik olaraknda etkiliyorsun çunku ben 0.3mm ile dayandıysam sende 1.6mm ile dayanırsın bence yeterki ayağa kalkma ilişkiye gelirsen bence sadece denk gelmiş bu onu etkilemiyor cnm

Kizlarr suanda çok üzgünüm yasananlara. Allah hepimizi feraha kavustursun. C Cerito ve suan zor surecten gecen hamile arkadaslarimiza bebislerimize sifa versin. Cerito bizi habersiz birakma lutfen. Cok dua edelim kizlar birbirimize inanin duanin gucune inanalim bizim dualarimiz kabul olur insallah

C Cerito cok uzuldum cok sasirdim ama atlaticaksiniz mahir kusunla. Bu grupta pozitifligine sahit oldum cok kez. Bi derdin oldugunda bile gulerek yazdin hep. Siz anne ogul cok guclusunuz biliyorum. Anne olmak kolay degil arada bir bizi korkutuyolar hamilelikte sinav diyelim… ama gecicek hepsi Allahin izniyle. Son durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…