- 25 Temmuz 2022
- 144
- 356
- 33
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.081
Gerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Az önce konuşuyorduk eşimle bende böyle hissediyorum arada dönüyor bence oraya denk geliyor diye kararlaştırdıkYa kızlar bu haftalarda bebek tekmesini vajinada hissetmek normal mi böyle resmen orada baskı oluyor ara ara ağrı değil ama tekme gibi anlamıyorumda
Bence normal ben cuma gunu gittigimde benegin kafasi yukarda ayaklarida vajina bolgemdeydi zaten bir gun once de demistim grupta sanki cisim geliyor baski hisediyorum diye megerse tekme atiyormusYa kızlar bu haftalarda bebek tekmesini vajinada hissetmek normal mi böyle resmen orada baskı oluyor ara ara ağrı değil ama tekme gibi anlamıyorumda
Senin bebisin ayaklari asagidadir ondandir canım. Benimki de hep yan yatiyor, karnimin iki kenarinda oluyor hareketler hepYa kızlar bu haftalarda bebek tekmesini vajinada hissetmek normal mi böyle resmen orada baskı oluyor ara ara ağrı değil ama tekme gibi anlamıyorumda
Benimde aynısı oluyor sol alt kasığımda daha güçlü vuruş sağ üst kısımda da parmakları geliyor sanırım daha hafif gıdıklar tarzdaSenin bebisin ayaklari asagidadir ondandir canım. Benimki de hep yan yatiyor, karnimin iki kenarinda oluyor hareketler hep
Kuzum şuan iyiyim ağrım olursa gidicemC CeritoKelebegimx Kızlar son durum güncellemesi yapın bakalım, iyi misiniz? Neler oldu, bebişleriniz nasıl?
Bahar çok iyi yapmışsın hemen randevu almakla.karında sertleşme ve rahimde doluluk ve Ağrı hissettim canım.Çok sık çişe gitmeye ama azar azar yapmaya başladım.sonrası malum doktora geldim hemen.İyi ki gelmişim iyi ki sende almışsın randevunu asla ihmal etmeC Cerito Canım çok şaşkınim çok üzüldüm birden bire boyle olmasina. Rabbim sana sifa versin mahirimize saglik versin. İnsallah iyilesirsin tez vakitte normale döner hersey. Benimde senin gibi tedirginligim vardi hatirliyorsan. 2.8di benimde. Hemen yarina randevu aldim devletten. Kendi sehrimde de degilim aksilik ve sali gunu ankaraya ucusum var 3 4 gün orda kalacagim ve suan cok korktum bende. Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun. Karnimda benimde sertlesme var onun disinda ne yasadin belirti olarakta acile gitme ihtiyaci duydun?bizde iliskiye gircektk kac gundur erteledm daha da girmem
Okuduklarımda bana umut oldunuz.o kadar sevindim ki baya işe yaramış demek ki .Allahım o kadar çok istiyorum ki doğunca bu günleri gülerek hatırlamayıCanım nekadar işe yarıyor bilmiyorum ama bana 23hlıken takmıştılar kızımda 1.8mm 26h kadar dayanmıştı sonra hastaneden çıkınca 0.3mm düşmüştu tekrar girdim hastaneye evde kendimi koruyamiyordum 2.0mm uzadı oyle çıkmıştım 30 haftadan sonrada 2.5cm çıkmışti 38+6hlik doğum yaptım yani işe yarıyor ama kendini korumanda lazim hastanede kalman senin için en doğru karar evde ister istemez kalkıyorsun çünkü bide moralini bozma sakın psikolojik olaraknda etkiliyorsun çunku ben 0.3mm ile dayandıysam sende 1.6mm ile dayanırsın bence yeterki ayağa kalkmailişkiye gelirsen bence sadece denk gelmiş bu onu etkilemiyor cnm
İnşallah arkadaşım
Canım çok teşekkür ederim.çok şükür şu an sancılarım biraz azaldı .şu an bakılıyor bende geldikçe not alıyorum.bu düzeyde kalması iyi doktorum için.Çoğalırsa sıkıntı.az önce hayatımın en kötü iğnesini oldum.koldan kan sulandırıcıC Cerito cok uzuldum cok sasirdim ama atlaticaksiniz mahir kusunla. Bu grupta pozitifligine sahit oldum cok kez. Bi derdin oldugunda bile gulerek yazdin hep. Siz anne ogul cok guclusunuz biliyorum. Anne olmak kolay degil arada bir bizi korkutuyolar hamilelikte sinav diyelim… ama gecicek hepsi Allahin izniyle. Son durumlar nasil?
Şu haberler bana o kadar iyi geliyor ki
Çok teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız.Çok mutlu ettiniz beni gerçekten yıkılmak üzereyken Burda kendimi çok hissettim.Çok teşekkür ederimCeren senin gibi kısalma yaşayıp da vaktine kadar bekleyip sağlıkla doğuran arkadaşım var. Şükür ki erken fark edip ihmal etmemişsin. Hiç kendini üzme, korkma moralini yüksek tut her şey güzel olacak
Canım sancılarım şu an normal çıkıyor makinedeC CeritoKelebegimx Kızlar son durum güncellemesi yapın bakalım, iyi misiniz? Neler oldu, bebişleriniz nasıl?
Caniiim ceritoo şifa olsun. Daha iyisin anladigim kadariyla cok şükür. Duam seninle. Az önce uzanmak icin yattim. Ciddi diyorum dalmak dalmamak arasinda debelendm durdm aklim sende cok kaldi. Taktim kafaya uyuyamadm. Yarin bende guzel haber alirim insallah. Sende daha iyi olacaksin Allahin izniyle.Bahar çok iyi yapmışsın hemen randevu almakla.karında sertleşme ve rahimde doluluk ve Ağrı hissettim canım.Çok sık çişe gitmeye ama azar azar yapmaya başladım.sonrası malum doktora geldim hemen.İyi ki gelmişim iyi ki sende almışsın randevunu asla ihmal etme
Okuduklarımda bana umut oldunuz.o kadar sevindim ki baya işe yaramış demek ki .Allahım o kadar çok istiyorum ki doğunca bu günleri gülerek hatırlamayıhastanede artık bi süre buradayım çok da sıkıldım ama yapacak bişey yok ..
İnşallah arkadaşım
Canım çok teşekkür ederim.çok şükür şu an sancılarım biraz azaldı .şu an bakılıyor bende geldikçe not alıyorum.bu düzeyde kalması iyi doktorum için.Çoğalırsa sıkıntı.az önce hayatımın en kötü iğnesini oldum.koldan kan sulandırıcıyavruma şifa olsun inşallah.işine yarayacak herşeye razıyım şu an.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Acilma var mi peki?Bahar çok iyi yapmışsın hemen randevu almakla.karında sertleşme ve rahimde doluluk ve Ağrı hissettim canım.Çok sık çişe gitmeye ama azar azar yapmaya başladım.sonrası malum doktora geldim hemen.İyi ki gelmişim iyi ki sende almışsın randevunu asla ihmal etme
Okuduklarımda bana umut oldunuz.o kadar sevindim ki baya işe yaramış demek ki .Allahım o kadar çok istiyorum ki doğunca bu günleri gülerek hatırlamayıhastanede artık bi süre buradayım çok da sıkıldım ama yapacak bişey yok ..
İnşallah arkadaşım
Canım çok teşekkür ederim.çok şükür şu an sancılarım biraz azaldı .şu an bakılıyor bende geldikçe not alıyorum.bu düzeyde kalması iyi doktorum için.Çoğalırsa sıkıntı.az önce hayatımın en kötü iğnesini oldum.koldan kan sulandırıcıyavruma şifa olsun inşallah.işine yarayacak herşeye razıyım şu an.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Hayır kuzum bakmama gibi bi durum yok normal randevulusun yaniKizlar devlete gitmiyodum genelde. Yedek kontejan aldim randevuyuda. Yedek kontejan saat 11 12 arasi diyor. Ona aldim. Yani normal randevu gibi mi ? Yoksa bakmama ihtimalide var demek mi? Bilen var mi. Benim yarin bu uzunluga baktirmam lazim
Tamamdir canim çok sagolHayır kuzum bakmama gibi bi durum yok normal randevulusun yani11 de orda ol sen içeriye hemen de alabiliyorlar bekletebiliyolar da o anki yoğunluğa bağlı
Çok şükür, inşallah ağrın olmaz önümüzdeki en az 12 hafta boyuncaKuzum şuan iyiyim ağrım olursa gidicemAllah razı olsun canım benim
Canım öncelikle içini ferah tutmaya çalış, yalancı kasılma da olabilir, yedek kontenjan bildiğim kadarıyla gelmeyen bir hasta olursa yerine geçiyorsun, hepsi gelse bile dr insafliysa yine bakabilir, ama tavsiyem ara ara mhrsye bak biri randevusunu bırakabilir özellikle sabaha karşı muhakkak bir kaç kişi randevu bırakıyor, en azından kesin olarak gider muayene olursunKizlar devlete gitmiyodum genelde. Yedek kontejan aldim randevuyuda. Yedek kontejan saat 11 12 arasi diyor. Ona aldim. Yani normal randevu gibi mi ? Yoksa bakmama ihtimalide var demek mi? Bilen var mi. Benim yarin bu uzunluga baktirmam lazim
Canım sana da özelden yazıyorumwhatsap grubu icin cogumuz olumlu düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla isterseniz yapalım burdan yazmaya devam ederiz ama acil cevap ya da daha özlel konuda ordan da yazabiliriz ben cok isterim acil bir durumda bir birimize daha kolay da ulaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?