2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ceren senin gibi kısalma yaşayıp da vaktine kadar bekleyip sağlıkla doğuran arkadaşım var. Şükür ki erken fark edip ihmal etmemişsin. Hiç kendini üzme, korkma moralini yüksek tut her şey güzel olacak

Ya kızlar bu haftalarda bebek tekmesini vajinada hissetmek normal mi böyle resmen orada baskı oluyor ara ara ağrı değil ama tekme gibi anlamıyorumda
Az önce konuşuyorduk eşimle bende böyle hissediyorum arada dönüyor bence oraya denk geliyor diye kararlaştırdık ağrı sızı yok ama oraya vuruluyor gibi.

Ya kızlar bu haftalarda bebek tekmesini vajinada hissetmek normal mi böyle resmen orada baskı oluyor ara ara ağrı değil ama tekme gibi anlamıyorumda
Bence normal ben cuma gunu gittigimde benegin kafasi yukarda ayaklarida vajina bolgemdeydi zaten bir gun once de demistim grupta sanki cisim geliyor baski hisediyorum diye megerse tekme atiyormus

Senin bebisin ayaklari asagidadir ondandir canım. Benimki de hep yan yatiyor, karnimin iki kenarinda oluyor hareketler hep

Senin bebisin ayaklari asagidadir ondandir canım. Benimki de hep yan yatiyor, karnimin iki kenarinda oluyor hareketler hep
Benimde aynısı oluyor sol alt kasığımda daha güçlü vuruş sağ üst kısımda da parmakları geliyor sanırım daha hafif gıdıklar tarzda

whatsap grubu icin cogumuz olumlu düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla isterseniz yapalım burdan yazmaya devam ederiz ama acil cevap ya da daha özlel konuda ordan da yazabiliriz ben cok isterim acil bir durumda bir birimize daha kolay da ulaşabiliriz

Bahar çok iyi yapmışsın hemen randevu almakla.karında sertleşme ve rahimde doluluk ve Ağrı hissettim canım.Çok sık çişe gitmeye ama azar azar yapmaya başladım.sonrası malum doktora geldim hemen.İyi ki gelmişim iyi ki sende almışsın randevunu asla ihmal etme
Okuduklarımda bana umut oldunuz.o kadar sevindim ki baya işe yaramış demek ki .Allahım o kadar çok istiyorum ki doğunca bu günleri gülerek hatırlamayı hastanede artık bi süre buradayım çok da sıkıldım ama yapacak bişey yok ..
İnşallah arkadaşım
Canım çok teşekkür ederim.çok şükür şu an sancılarım biraz azaldı .şu an bakılıyor bende geldikçe not alıyorum.bu düzeyde kalması iyi doktorum için.Çoğalırsa sıkıntı.az önce hayatımın en kötü iğnesini oldum.koldan kan sulandırıcı yavruma şifa olsun inşallah.işine yarayacak herşeye razıyım şu an.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

Şu haberler bana o kadar iyi geliyor ki Mahir halleder bu işi de bencede Aslan oğlum.İyi olacak inşallah çok teşekkür ederim
Ceren senin gibi kısalma yaşayıp da vaktine kadar bekleyip sağlıkla doğuran arkadaşım var. Şükür ki erken fark edip ihmal etmemişsin. Hiç kendini üzme, korkma moralini yüksek tut her şey güzel olacak
Çok teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız.Çok mutlu ettiniz beni gerçekten yıkılmak üzereyken Burda kendimi çok hissettim.Çok teşekkür ederim
C Cerito Kelebegimx Kızlar son durum güncellemesi yapın bakalım, iyi misiniz? Neler oldu, bebişleriniz nasıl?
Canım sancılarım şu an normal çıkıyor makinede bir de ultrasonla bakacaklar şimdi.Daha iyiyim sanırım geceye göre

Caniiim ceritoo şifa olsun. Daha iyisin anladigim kadariyla cok şükür. Duam seninle. Az önce uzanmak icin yattim. Ciddi diyorum dalmak dalmamak arasinda debelendm durdm aklim sende cok kaldi. Taktim kafaya uyuyamadm. Yarin bende guzel haber alirim insallah. Sende daha iyi olacaksin Allahin izniyle.

Acilma var mi peki?

Kizlar devlete gitmiyodum genelde. Yedek kontejan aldim randevuyuda. Yedek kontejan saat 11 12 arasi diyor. Ona aldim. Yani normal randevu gibi mi ? Yoksa bakmama ihtimalide var demek mi? Bilen var mi. Benim yarin bu uzunluga baktirmam lazim
Hayır kuzum bakmama gibi bi durum yok normal randevulusun yani 11 de orda ol sen içeriye hemen de alabiliyorlar bekletebiliyolar da o anki yoğunluğa bağlı

Kizlar devlete gitmiyodum genelde. Yedek kontejan aldim randevuyuda. Yedek kontejan saat 11 12 arasi diyor. Ona aldim. Yani normal randevu gibi mi ? Yoksa bakmama ihtimalide var demek mi? Bilen var mi. Benim yarin bu uzunluga baktirmam lazim
Canım öncelikle içini ferah tutmaya çalış, yalancı kasılma da olabilir, yedek kontenjan bildiğim kadarıyla gelmeyen bir hasta olursa yerine geçiyorsun, hepsi gelse bile dr insafliysa yine bakabilir, ama tavsiyem ara ara mhrsye bak biri randevusunu bırakabilir özellikle sabaha karşı muhakkak bir kaç kişi randevu bırakıyor, en azından kesin olarak gider muayene olursun

Canım sana da özelden yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…