2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım sancılarım şu an normal çıkıyor makinede bir de ultrasonla bakacaklar şimdi.Daha iyiyim sanırım geceye göre
Canım sen hangi şehirdeydin, yakınlardaysan ziyaret saatlerini öğrenelim geleyim hem moral olur kafan da epey dağılır. Geceye göre daha iyi olmana çok sevindim, daha da iyi olacaksın biliyorum söyledik hep biz bunları Ben Rabbime güveniyorum, iyi olacaksınız, hepimiz iyi olacağız 2023 Eylülde birleşip KIZ NE DOĞURDUK ANAM BEEE diyeceğiz.

ay süper olur grup kurulunca haber edin bende yazayım özelden

Tamam canim tesekkür ederim

Merhaba benim ilk transfer direk negatif oldu 2. Transfer de gece kendimi kasılırken buldum ve uyandım geceleri esniyor tüm vücudu geriyor kasıyor gibi bir şey di bu akabinde kimyasal oldu 3. Transferi oldum pozıtıf ı. Gördüm 5+2 de keseyi gördük bugun 6+4 gece rüyamda esnemeler vardı kasılmalar gibi gene Birşey mi oldu diye korkuyorum

Canım inşallah güzel haberler al,zor bi süreç.sadece yatıyor olmak ,üzülmek vs yoruyor insanı gerçekten ben daha iyiyim doktorum dün canımı sıkmamak için söylememiş ama 1 e kadar düşmüş benim rahim ağzı uzunluğum.Bugün az önce bakıldı 1.4 e çıktı .Sancım da yok çok şükür ki şu an.Allah hep güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin
Acilma var mi peki?
Merhaba ,dün geldiğimde huni şeklinde açılma başlamıştı ama durdu

Ay ben kendi derdime düşmüş bunu görmemişim malesef ben herşeyi denedim ama bi çözümü bulamadım .Herşeyi denedim gerçekten herşeyi.Olmadı .
Merhaba, C Cerito Ceromun uzmanlık alanı bu. Oda az çekmedi bu durumdan
Ayy evet neyse ki bu ara azaldı

Canım ankaradayım 12-13 arası da ziyaret saatleriymiş ,bakalım yarına çıkmayı ümit etmekle beraber bir ümit olarak kesinlikle kalabilir hala fitil fitil iğne iğne iğne iğne

Canım ankaradayım 12-13 arası da ziyaret saatleriymiş ,bakalım yarına çıkmayı ümit etmekle beraber bir ümit olarak kesinlikle kalabilir hala fitil fitil iğne iğne iğne iğne
Yaa ben Manisa'dayım ya, İzmir falan olsa da gelirdim ama Ankara'daki arkadaşlar eğer müsaitliği olursa uğrayabilirler. Ama inşallah hiç uğrayanın olmadan eve geçmiş olursun yarınki ziyaret saatlerinde Aklımız sende, fakat sen strese girme üzme kendini senin Mahirkuş birascık tezcanlı, bir an önce koynuna yatası geldiyse demek...

Fıstıklı sen ne kadar tatlısın ya

Ah evet minik oğlum ya .bende çok istiyorum ona sarılmak ,öpmek ama zamanı var be Mahir .Daha doyamadık tekmelerine,ayak diretmelerine canım çok teşekkür ederim inşallah duaların kabul olur da evimde dinlenmeye devam ederim

C Cerito canım bence hastane kalman eve geçmenden çok çok daha iyi ben 2 ay yatım 1 ay yatım çıktım yine kisalma oldu hastanede tekrar girdim 1 ay yattim .
Hastanede daha iyi bakıyorlar hem hastanedeymiş gibi düşünme tatildeymiş gibi düşün yemek pişirme yok bulaşık yok temizlik yok ohh mis ye yat ben hastaneyi hiç hastane gibi görmüyorum artik tatil yeri gibi geliyor hastanede en azından hemen kontrol edebilirler ağrılarını durdurabilirler daha iyi bakarlar emin ol o yuzden kalabildigin kadar hastanede kalmaya calis bence

Âmiiin caniim. Bak ne güzel bir gecede artışın olmuş demekki dinlenmek cok onemli ve fitiller. Bende kendimi bu 1 aydir cok yordum ve pismanim. Iyiyim bisi yok diye yormamak lazimmis kendimizi suan cidden isin ciddiyetini seninle anladim. Insallah birdaha yasamayiz

Ay doğru dedin ya,hastanede herşey çok kolay ,kan alınacak al,serum takılacak tak ,yemek saati ,TV kumandası temizlik yok Biraz böyle düşüneyim
Canım artık yapma.bırak yorma kendini.Bebiş önemli sen de çok önemlisin.Artık biraz el etek çekmek gerekiyor galiba.bende ramazanda çok yoruldum.hep misafir hep yemek hep temizlik bi yandan koca bi yandan kedi bi yandan tam bebek büyüdü karında farketmedik hiç bakamadık kendimize

kesinlikle canim haklisin Duam seninle bizi habersiz birakma

Kizlar bu arada whatsap olayi cidden güzel olabilirdi ama ben bu tarz seylere biraz mesafeliyim whatsap kurulunca burayi boşlamazsiniz umarim tek kalmiyimmm bak burdaaa
Bahar sensiz wp grubumu olur ya kendine gel sen grubumuzun benden sonraki en çenesi düşük üyesisin biliyorsun konuştuk bunları kayınvalidene gidince gerçi en çenesi düşüklüğüm tescillendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…