- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.101
Canım sen hangi şehirdeydin, yakınlardaysan ziyaret saatlerini öğrenelim geleyim hem moral olur kafan da epey dağılır. Geceye göre daha iyi olmana çok sevindim, daha da iyi olacaksın biliyorum söyledik hep biz bunlarıCanım sancılarım şu an normal çıkıyor makinedebir de ultrasonla bakacaklar şimdi.Daha iyiyim sanırım geceye göre
ay süper olur grup kurulunca haber edin bende yazayım özeldenwhatsap grubu icin cogumuz olumlu düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla isterseniz yapalım burdan yazmaya devam ederiz ama acil cevap ya da daha özlel konuda ordan da yazabiliriz ben cok isterim acil bir durumda bir birimize daha kolay da ulaşabiliriz
Tamam canim tesekkür ederimCanım öncelikle içini ferah tutmaya çalış, yalancı kasılma da olabilir, yedek kontenjan bildiğim kadarıyla gelmeyen bir hasta olursa yerine geçiyorsun, hepsi gelse bile dr insafliysa yine bakabilir, ama tavsiyem ara ara mhrsye bak biri randevusunu bırakabilir özellikle sabaha karşı muhakkak bir kaç kişi randevu bırakıyor, en azından kesin olarak gider muayene olursun
Merhaba benim ilk transfer direk negatif oldu 2. Transfer de gece kendimi kasılırken buldum ve uyandım geceleri esniyor tüm vücudu geriyor kasıyor gibi bir şey di bu akabinde kimyasal oldu 3. Transferi oldum pozıtıf ı. Gördüm 5+2 de keseyi gördük bugun 6+4 gece rüyamda esnemeler vardı kasılmalar gibi gene Birşey mi oldu diye korkuyorumBu konuda tekim saniyordum. Ben son 2 3 haftadir 4 kere oldumerkekler ruyalarinda orgazm olabiliyolarmis ya bende de oldu. Ruyami hatirlamiyorum bazilarinda :) ama sanirik arkadaslarin dedigi segirme baska. Cunku gun icinde kasik bolgemde goz segirmesini andiran ama 2 3 kerelik oluveren bi segirmede var. Bebek degildir. Ama aslinda bebek hissi veriyor zaten haraketlerini ilk hissettigimde de oglumda bu sekildeydi. Ama daha bu haftalarda imkansiz. Bence o rahim kaslarinin buyumeden kaynakli kasilmasi. ❤ ama ruyalarimizdaki baska kasilma
Kuzum şuan iyiyim ağrım olursa gidicemC CeritoKelebegimx Kızlar son durum güncellemesi yapın bakalım, iyi misiniz? Neler oldu, bebişleriniz nasıl?
İnşallah kuzum inşallahÇok şükür, inşallah ağrın olmaz önümüzdeki en az 12 hafta boyuncaSenden de razı olsun kuzum...
Canım inşallah güzel haberler al,zor bi süreç.sadece yatıyor olmak ,üzülmek vs yoruyor insanı gerçektenCaniiim ceritoo şifa olsun. Daha iyisin anladigim kadariyla cok şükür. Duam seninle. Az önce uzanmak icin yattim. Ciddi diyorum dalmak dalmamak arasinda debelendm durdm aklim sende cok kaldi. Taktim kafaya uyuyamadm. Yarin bende guzel haber alirim insallah. Sende daha iyi olacaksin Allahin izniyle.
Merhaba ,dün geldiğimde huni şeklinde açılma başlamıştı ama durduAcilma var mi peki?
Ay ben kendi derdime düşmüş bunu görmemişimMerhaba hanımlar ben Ekim anneleri grubundanım ama tecrübe bakımından size de sormak istediğim bir konu var .benim bir süredir ciddi anlamda burnum şişiyor tıkalı nefes alamıyorum bunu yaşayan var mı acaba aranızda ve bir çözüm bulabildiniz mi?
Ayy evet neyse ki bu ara azaldı
Aynen bende çok istiyorum ama başkasının grubu kurması haksızlık olur benceay süper olur grup kurulunca haber edin bende yazayım özelden
Canım ankaradayımCanım sen hangi şehirdeydin, yakınlardaysan ziyaret saatlerini öğrenelim geleyim hem moral olur kafan da epey dağılır. Geceye göre daha iyi olmana çok sevindim, daha da iyi olacaksın biliyorum söyledik hep biz bunlarıBen Rabbime güveniyorum, iyi olacaksınız, hepimiz iyi olacağız 2023 Eylülde birleşip KIZ NE DOĞURDUK ANAM BEEE diyeceğiz.
Allah'ım saglikla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallahAy ben kendi derdime düşmüş bunu görmemişimmalesef ben herşeyi denedim ama bi çözümü bulamadım .Herşeyi denedim gerçekten herşeyi.Olmadı .
Ayy evet neyse ki bu ara azaldı
Yaa ben Manisa'dayım ya, İzmir falan olsa da gelirdim ama Ankara'daki arkadaşlar eğer müsaitliği olursa uğrayabilirler. Ama inşallah hiç uğrayanın olmadan eve geçmiş olursun yarınki ziyaret saatlerindeCanım ankaradayım12-13 arası da ziyaret saatleriymiş ,bakalım yarına çıkmayı ümit etmekle beraber bir ümit olarak kesinlikle kalabilir hala fitil fitil iğne iğne iğne iğne
Fıstıklı sen ne kadar tatlısın yaYaa ben Manisa'dayım ya, İzmir falan olsa da gelirdim ama Ankara'daki arkadaşlar eğer müsaitliği olursa uğrayabilirler. Ama inşallah hiç uğrayanın olmadan eve geçmiş olursun yarınki ziyaret saatlerindeAklımız sende, fakat sen strese girme üzme kendini senin Mahirkuş birascık tezcanlı, bir an önce koynuna yatası geldiyse demek...
Ah evet minik oğlum ya .bende çok istiyorum ona sarılmak ,öpmek ama zamanı var be Mahir .Daha doyamadık tekmelerine,ayak diretmelerineYaa ben Manisa'dayım ya, İzmir falan olsa da gelirdim ama Ankara'daki arkadaşlar eğer müsaitliği olursa uğrayabilirler. Ama inşallah hiç uğrayanın olmadan eve geçmiş olursun yarınki ziyaret saatlerindeAklımız sende, fakat sen strese girme üzme kendini senin Mahirkuş birascık tezcanlı, bir an önce koynuna yatası geldiyse demek...
Kız de mi ya .vallahi çok alıştım herkeseFıstıklı sen ne kadar tatlısın ya
Âmiiin caniim. Bak ne güzel bir gecede artışın olmuş demekki dinlenmek cok onemli ve fitiller. Bende kendimi bu 1 aydir cok yordum ve pismanim. Iyiyim bisi yok diye yormamak lazimmis kendimizi suan cidden isin ciddiyetini seninle anladim. Insallah birdaha yasamayizCanım inşallah güzel haberler al,zor bi süreç.sadece yatıyor olmak ,üzülmek vs yoruyor insanı gerçektenben daha iyiyim doktorum dün canımı sıkmamak için söylememiş ama 1 e kadar düşmüş benim rahim ağzı uzunluğum.Bugün az önce bakıldı 1.4 e çıktı .Sancım da yok çok şükür ki şu an.Allah hep güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin
Ay doğru dedin ya,hastanede herşey çok kolay ,kan alınacak al,serum takılacak tak ,yemek saati ,TV kumandası temizlik yokC Cerito canım bence hastane kalman eve geçmenden çok çok daha iyi ben 2 ay yatım 1 ay yatım çıktım yine kisalma oldu hastanede tekrar girdim 1 ay yattim .
Hastanede daha iyi bakıyorlar hem hastanedeymiş gibi düşünme tatildeymiş gibi düşün yemek pişirme yokbulaşık yok temizlik yok ohh mis ye yat ben hastaneyi hiç hastane gibi görmüyorum artik tatil yeri gibi geliyor hastanede en azından hemen kontrol edebilirler ağrılarını durdurabilirler daha iyi bakarlar emin ol o yuzden kalabildigin kadar hastanede kalmaya calis bence
Canım artık yapma.bırak yorma kendini.Bebiş önemli sen de çok önemlisin.Artık biraz el etek çekmek gerekiyor galiba.bende ramazanda çok yoruldum.hep misafir hep yemek hep temizlik bi yandan koca bi yandan kedi bi yandan tam bebek büyüdü karında farketmedik hiç bakamadık kendimizeÂmiiin caniim. Bak ne güzel bir gecede artışın olmuş demekki dinlenmek cok onemli ve fitiller. Bende kendimi bu 1 aydir cok yordum ve pismanim. Iyiyim bisi yok diye yormamak lazimmis kendimizi suan cidden isin ciddiyetini seninle anladim. Insallah birdaha yasamayiz
kesinlikle canim haklisinCanım artık yapma.bırak yorma kendini.Bebiş önemli sen de çok önemlisin.Artık biraz el etek çekmek gerekiyor galiba.bende ramazanda çok yoruldum.hep misafir hep yemek hep temizlik bi yandan koca bi yandan kedi bi yandan tam bebek büyüdü karında farketmedik hiç bakamadık kendimize
Bahar sensiz wp grubumu olur ya kendine gelKizlar bu arada whatsap olayi cidden güzel olabilirdi ama ben bu tarz seylere biraz mesafeliyimwhatsap kurulunca burayi boşlamazsiniz umarim tek kalmiyimmm bak burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?